Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Landspeeder: rendszeresen kijelölgeted és ha eléggé lent van az életereje, akkor elmész egy garázshoz (rengeteg városban van, de a ctrl+v térképen rákeresel) és ott a radial menüben a repairt választod. A sérüléstöl függõen változik az ár, de általában igaz, hogy a legolcsóbban a landpeedert, legdrágában pedig a swoopot tudod javítani.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
most eladtam 12 gorg tojast 600ert a piacon, jo uzlet volt?
amugy ez a landspeederes dolog hogy van? mennyi ido utan hazsnalodik el annyira hogy szervizbe vigyem, es az mennyire draga?
amugy mikor csinaltunk partyt, kijelzett egy wayointot hogy menjunk oda. odamentunk, de csak 3 csavo allt ott, aki azt mondta hogy nem rank var, ugyhogy takarodjunk onnan. a terminal missionbol meg csak olyan kuldeteseket vettunk fol ami egy partynak tul egyszeru. menjuunk mas varosba hatha ott nehezebbek vannak?
Mi is voltunk paran ma DW-ben, nyirtuk oket, de semmi 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
en Befi neven vagyok...
amugy csak kerdezem, mert majd este jatszom, most megvan one handed lvl 2, ahhoz hogy master legyek ugye eleg csak az egyike tmegszerezni maxon? amugy miet erdemes csinalni, ilyen szinten? henteljek akornyeken, csinalgassam akuldeteseket, vagy be lehet allni guildbe, ha igen az mire jo? vagy eloszor erjem el a master szintet utana pattogjak hogy miket lehet meg csinalni? csak ogy mik a tavlati tervek
amugy akkor akiraly a jatek, bar scripteket nemtom honnan lehet szerezni, mert lattam egy csavo,a ki uldogelt egy noveny mellett, 20 mp-kent felallt, es meglocsolta. meg akkora jo ebben a jatekban az, hogy talaltam egy hunter kunyhot, ott uldogelt egy csavo, megkerdeztem hol talalok gorg-ot o eligazitott oda. eddig igy nagyon bejon a jatek, most hogy vagom mit hogy kene csinalni.
tenyleg es hogy lhet csatlakozni a lazadokhoz vagy a gonoszokhoz?
utálom a rebbeleket hemzsegnek mint a hangyák 😊
A felhők felett mindig süt a nap
War. War never changes.
War. War never changes.
Starsidereren avgyok -Eholi Dustwalker
Köszi
Ja minnyáé berakor pár jedis scr-t
War. War never changes.
amúgy gondoltam hogy nem rögtn rancorokat fogok szelidíteni...
War. War never changes.
ez biztos?
War. War never changes.
War. War never changes.
Ja és hogyan lehet ek Creature handler? Mert a scout skilltree-nél kétféle utat mutat, én a hunting képzettségem fejlesztem, már csak 8500 kell a 4. szinthez. Ha az megvan lehetek CH vagy a másik ágat is fel kell fejlesztenem?
És ha már az vagyok, hogyan és milyen állatokat tudok idomítani?
War. War never changes.
Ilyen messze sikerült jutni a geonosian laborban? Mi 3an mentünk oda buff nélkül hogy mi lehet ez azt az elsõ sarkon kinyiffantunk 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯