7195
-
#3990 2.1 GIGA -
#3989 Azt szeretném kérdezni hogy a trial mennyi helyet foglal instalálva? Mert az install amit szedek az magában 2gb. -
#3988 hogy?? -
Madmaxx #3987 Egy épp árverés alatt álló T21! Hát nem semmi. Jah az aukció épp 35 millán áll :) -
#3986 Hi König! :-)
Pontosan mennyi be is kerül ott a játék?
Szombaton nyitva vannak, és ha igen mettől meddig?
Bocs a sok kérdést, de jobb felkészültnek lenni. .-)
(Jobb félni, mint megijedni.) -
#3985 -
#3984 A Neocron szerverterme, ami lenyegesen kisebb, mint az SWG:
-
#3983 800-1500 korül mozognak, és mission csinálással :) -
#3982 Ja még vmi. Bolygó közti utazázoknak mi az ára? És mivel tudok rá gyorsan pénzt szerezni? -
#3981 Az az "egy szerver" kb 250 fizikalis computerböl all es egy computeren csak egy kis körzet van. Peldaul Coronet-et es környeket egy szamitogep kezeli. Külön van csat szerver (szamitogep), külön vannak az ilyen-olyan adatbankok, amik pl a bankot kezelik (szamitogep) stb.
Egy szerver 250 szamitogepenek mindegyiknek külön feladata van es ugy vonodik össze egy egessze! -
#3980 Nekem 6000ért lesz meg, akkor most nyertem? :D -
#3979 Jaja én is azért lettem dancer, mert fun :) Nem hiszem, hogy a dancerrel fogok majd rankorokat gyakni. :D Szeretek támogató karakter lenni :) -
#3978 Ne izgulj...Főleg abban az időben akarom nyomni majd a MMORPG-ket amikor még a szüleimnél lakok de már van fizetésem -
#3977 Mi még úgy nyomtuk - pont egy éve -, hogy csak úgy elvoltunk. Pont ezért maradt meg az az időszak annyira bennünk, mert így nyomtuk, és pont ezért sírjuk vissza most. -
#3976 olle! 3970! -
#3975 Aztán meg nem? -
#3974 persze végül is tiniként még azt hiszi az ember, hoyg megváltja a világot :)))) -
#3973 No nem kell azért bántani őt -
#3972 hehe, elég fiatalka, de már nyitott Private Gold meg Playboy topicokat :)))) -
#3971 Igen Adam5, EQnal is csak laza 4 ev kellett mire lett tort szerver, 4000-es pinggel, es alt. 300 jatekossal, es hetente akar mar 5 orat is ment. De igy 5 evesen tuti kurva nagy ralatasod van az online jatekokra. Majd ha megkerested az elso 3 forintodat, akkor fizess elo valamilyen online jatekra. -
#3970 Nah, senki? Akinek kell a full:
Pénteken vagy szombaton (még ma eldől asszem) megyek!
8000 FT-éert hozok, ugyanin nemzetközi forgalomban nincs 90%, és drága a jegy....
(A FarStar magyar chat-jén irták, hogy a hunnenkoenig -es átutalásos megoldás az átutalási díjjal kb. 9200 FT-ra jött ki....) -
#3969 Jaja, nem grindelni kell hanem egyszerűen élvezni a játékot. Van egy HW-s srác, trialos volt, beállt rangernek. Végig áradozta a fórumot, hogy mennyire tetszik neki hogy táborokat épít, meg csapdázik, huntolnak csapatba, találkozik emberekkel, beszélgetnek, ilyesmi. És 2 hét alatt ki sem masterolta a rangert, de tele volt pozitív élményekkel.
Meg sok trialos is kérdezi, hogy mi a legerősebb meg mi a leghatékonyabb. Ennek semmi értelme, annak kell lenned szakmában ami a legjobban fekszik neked, itt nincsenek igazából hátrányban olyanok, akik x meg y szakmát választottak. -
#3968 Barmibe.
Sajnos, az uj tendencia az, hogy a trialosok minimum 2 szakmat kimasterolnak a ket het alatt, de ha jatszani akarsz, akkor ezzel ne foglalkozz, ismerd meg a vilagot, a lehetosegeket, vallalj kuldeteseket.
Ez egy olyan jatek, amiben nagyon sokmindent csinalhatsz, es 1-1 fele dologgal is eltolthetsz tobb hetet, de szvsz inkabb kostolgass, nezz korul, ismerkedj! Jobban fogo elvezni, mint sok trialos, ha igy teszel. -
#3967 ok
14 nap alatt mibe érdemes belekezdeni? -
#3966 Ha itt kérdezel tudok segíteni. -
#3965 Segítenék de én most 2 hétig nem tudok játszani. Ahol van hozzá gép ott nincs net. Ahol van netem ott nincs hozzá gépem. Mondom ott van egy rakás magyar, ők segítenek szivesen. Mire én visszajövök neked már lejár a trial :) -
#3964 de őőőő
ha lesz 1kis időd majd te is tudsz segiteni? -
#3963 Kérdéseidre meg válaszol majd kb. 70 magyar online :) A Farstaron a magyar chaten. -
#3962 Ja megvan már egy ideje... -
#3961 Lacc, neked megvan a game? -
#3960 Ha majd lent lesz a trial akko vki majd segít ingameban? :) Mert sok kérdésem lesz/van. -
#3959 Igen úgy érti. -
#3958 Alig várom már hogy lejöjjön a trial :)
nem bírok magammal. -
#3957 "Pl. a JTLS nem lesz havidíjas, csak meg kő majd vönni!"
ezt hogy érted? hogy nem lesz külön havidíja hanem csak az alapét kell fizetni? -
#3956 Nem-nem, a legtöbb esetben a spatial nem lagos, a group meg a többi igen. Nem tudom hogy csinálják :D -
#3955 fencer csak stunt meg kinetiket sebez. aranyos. -
#3954 Nem tudom. Bár így lenne logikus, de ez a SOE! :) -
#3953 Pl. a JTLS nem lesz havidíjas, csak meg kő majd vönni! :)
Mondjuk, így is elég sok havidíjat szednek be az alapért ...:)
A group lagos, a spatial meg nem? :) Ez új! :) Fordítva, nem? :) (Legalábbis úgy kéne lennie ...) -
#3952 A bolygók szvsz külön serveren vannak. Legalábbis ez lenne a leglogikusabb/gazdaságosabb. -
#3951 Ez van sajna. A kotort majd azért próbáld ki, hátha kárpótol :)