7195
-
#4030 Ha Scout vagy, meg is nyuzhatod oket, igy jutsz nyersanyaghoz (bor, csont, hus), amit felhasznalhatsz targyak keszitesere (csapda, sator, stb), vagy eladhatod, es akkor mas jatekosok hasznaljak fel masra. -
#4029 Hát a mobok többnyire xp szerzésre jók igen... -
#4028 gorkok kiárólag xp szerzésre jók? -
#4027 Pl. érdemes lenne elolvasni pár cikket a www.swgalaxies.hu-n. Azt azért ne várd hogy a szádba rágjuk merre menj meg mit csinálj. -
#4026 nyah fentvagyok, de igaz a chatre valamiért nemtok menni, nemtölti be... már ki nyirtam 1kis szörnyet és volt nála tüzi játék azzal szórakoztam 1ideig, most mit csináljak? mit érdemes pl? -
#4025 Ez biztos a neocron szerverterme.
Ez nem a befolyo összeg eredmenye, mert ugye mar akkor is kellett nekik, amikor meg csak kiraktak az üzlet polcaira a jatekot :-)
Ezt nevezik befektetesnek es alaptökenek :-)
A kepeket meg lehet nezni a www.reakktor.com cimen (a fejlesztö ceg honlapja)
Egyebkent SAJAT kabelük van lefektetve a tenger fenekere, mely összeköti amerikat europaval, hogy csak a jatekosok hasznalhassak :-)
Gondolom, miutan a jatek nem nagyon telitödött, igy berbe adjak a savszelesseget :-) -
#4024 ilyen exceptional fegyvereket csinalni, talalni vagy honnan lehet szerezni? -
#4023 arra hogy akinek ilyen van az 1v1-2 ben legyőzhetetlen kis rutinnal. 0 vagy 1 condition mellet meg asszem nem sebez már. -
#4022 hehe :) -
#4021 Farstar, és:
-
#4020 Melyik serverre menjek majd ha befejezte az updatet? -
#4019 Na végre! :)
most updatel :)
csak a kiszolgáló szarakodott de már jó :) -
#4018 igen adsl van -
#4017 Ilyen ritkán szokott lenni inkább a tűzfallal vagy valamivel szarakodik szvsz. adsl van? -
#4016 azt írja, hogy próbáld meg pár perc múlva -
#4015 illetve a vírusírtó tűz fal is de azon nem lehet beálitani -
#4014 nincs nagyon külön tűzfal hanem csak a windows -
harczos #4013 tűzfal be van állítva hogy átengedje? -
#4012 remélem nem zárult le a trial... -
#4011 ... van vkinek vmi ötlete? -
#4010 Hmm Network erroral nem enged fel... -
#4009 Nem is tudtam, hogy a méheket is betették az SWG-be! :) -
#4008 ahonnan letöltötted, ott lehet kérni emailben -
#4007 Kell kód és fogalmam sincs hogy honnan lehet szerezni soha nem voltam itt trialos. Valamelyik okos majd csak tud segíteni :D
Ilyen helyen én is eldolgoznék. De ez biztos a Neocron serverterme? Mert egy ilyen hely gépekkel való bérlése simán milliós nagyságrend, ennyi pénz befolyna nekik abból a játékból? -
#4006 mint ha=mintha -
#4005 Nyah, lejött kell neki vmi kód? Vagy most mit kell csinálni? Mert mint ha azt olvastam volna hogy kell vmi kód meg regisztrálni is kell valahova. -
#4004 A jatek 24,99 euro es a Saturn szombaton 19 oraig van nyitva.
I.C.Ram: En is :-) -
#4003 Szívesen dolgoznék ilyen helyen :) -
#4002 Hát amcsiból. Postaköltség is ingyen van, mert másik csomaggal jön. -
#4001 Mi a francnak ilyen drágán fegyer, soha nem értem meg. Kb másfél hét alatt szarrá megy. Mondjuk lehet, hogy ennek nullás condin is nagyon durva a sebzése :) -
#4000 nem az ideje számít hanem az ereje. Csak erősebbet tudnak rádrakni. -
#3999 lehet vhogy kevesebb ideig tarto buffot magamra pakolni? csak mert a jo buff 3 ora, es akkor hogy megerje ott kell ulni addig -
#3998 az 1900 max damage volt és 200-as mind poison 250% potency-vel magyarán egy master doki kb 2-3 gyógyításból szed le egy lövést. -
#3997 hát igen erre kell a havidíj. -
#3996 pár napja 75-ért ment el egy exceptional starsider-en. -
#3995 ja kb:), nekem amerikai foci ruha feelingem volt elsore:) -
#3994 olyan mint egy mélytengeri búvárruha -
#3993 elkepzelem ezt egy pikebe:) -
#3992 sztem ronda:) -
#3991 uj wuki armor :