Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
mi a neved, koszonj mar ram : Befi neven vagyok.

amugy human vagyok nem wookie😊

bazz hogy tudtok ilyen gyorsan xp-t szerezni? en hhu nagyon megszenvedtem a 10k xp-mert one handedben. de most vegre megvn a 3. szint ugyhogy elmerek menni mas bolygora is.

amugy az unarmed ugye ugy is szamit ha van rajtam pancel. marmint van rajtam pancel de fegyverem nincs ugye ugy is kapok ra xp-t majd?

Te vagy hartzee! 😄
hát nem volt pite 😉

Tegnap valahogy bekerültünk egy Rancor csapatba. Hát elég fun volt 😊 Néhány óra alatt meg lett az 50K-limitem. Szeretnék venni egy T-21-est de sehol nem találok. Egy srác elvitt a Naboo-ra hogy ott van egy jó bolt, de nagyon ki volt fosztva nem volt ilyen fegyverünk. Szóval kéne egy T-21-es max 50-K ért ha lehet egy kicsit speedre craftolva. Van magyar fegyverkészítõ mûhely?
Rincewind
Nekem meg az egyik petem van a gyalog galoppból. 😊)
Mayday
Jo lenne, a baj csak az, hogy en mar mentem volna jedire, fel is vettem a kuldit, ossze is jott a group, de amikor megtalaltuk, nem lehetett tamadni 😞
Persze nem Wood volt az, hanem mas.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nemsokáig mert összefogunk és feldobjuk a grillrácsra 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mayday
Van jonehany, es egyre tobb lesz. Most csak saccolok, de szerintem csak ezen a szerveren van vagy 20. De inkabb tobb.
Egy padawan lanyt szoktam mostanaban latni Coronetben soxor. Szerintem nemreg le is vertek, mert igencsak woundos volt 😊
A legelso jedi a szerveren WOOD volt, ezt tudom. BH-kat reggelizik 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Azokat altalaban menuben (Options) tudod bekapcsolni.
Fontosabbak:
Online waypoint monitor (asszem ez a neve), mutatja, az aktiv wp-k tavolsagat, iranyat, ez szinte "kotelezo".
Kis ablakban FPS es meg nehany adat mutatasa, szinten options, nem tudom most, mi a neve.
Ugyanitt bekapcsolhatsz egy kis ablakot meg, ami a buffokat, etelek, italok hatasat mutatja.
CTRL+G lenyomasaval is kaphatsz egy ablakot, ahol a ping, FPS es nagyon sok egyeb mellett az adott bolygon levo idot is mutatja.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Ja, es CTRL+H lenyomasaval MINDEN ablakot eltuntetsz a kepernyorol, csak a tiszta jatek marad, igy erdemes szep screenshootokat loni!

Ok, köszi szépen!
Amúgy hány jedi van a játékban most? Mert én össz-vissz 1-et láttam, azt is csak kb 20 mp-ig. A #3171-ben beraktam róla 2 screenshotot.

War. War never changes.

Mayday
Igen, Gyaloggaloppbol van 😊 Imadom 😊
A Creditet meg persze, atkuldom, amikor fellepek, es meglesz, amikor fellepsz.

Oké. ÉLs hogyan lehet létrehozni új ablakokat a játékban? Mert nézem a képeiteket és egy csomó dolog van rajta, ami alapban nincs.

War. War never changes.

Lacc
Jobb klikk a chat-tabekre, ott létrehozol egy újat. Aztán arra jobb klikk, join channel, és ott megkeresed a magyar csatit, általában eléggé észrevehetõ helyen van 😊
hogyan tudok belépni a magyar chatre? Amúgy ma sajna 12-tõl 9-ig dolgozom. Nem tudnád elküldeni a bankszámlámra? 😊

Az aláírásod ugye a Gyaloggaloppból van? 😊

War. War never changes.

Mayday
Nincs mit, de tenyleg csak delutan 17 ora korul leszek fenn. Ha addig jatszol, akkor irj a magyar csatira, hogy kuldjon valaki pizet.
Corellian sharnaff hunting, es Tatooine-on Mountain Squill hunting szokott lenni, en foleg az utobbin szereztem nagyon sok scout xp-t, mondjuk en szinte Tatooine"-on nottem fel, eleg keson mentem Corelliara, de azert nehany naff huntban reszt vettem.
De vegulis a lenyeg az, hogy valami nagy hunt groupba kerulj, ahol nagy ellenfelek ellen mentek, mert nem ugy mint a lootnal, itt minden testbol szedhetsz ki cuccot, nem csak, amit te oltel meg. Lootnal ugye meg csak azt lootolhatod, amelyikbe te vitted be az utolso lovest.

Eholi Dustwalker. Ja és köszi szépen. Már vagy 2 órája futkosom a Lok-on, de egy playxert nem láttam még... ugye a corellian szokott lenni az a nagy scout xp-t adó vadászat? Oda akarok menni.

War. War never changes.

Mayday
En nagyon szivesen megtennem, de csak delutan leszek. Ha most jatszol, akkor napkozben nem tudlak kisegiteni, dolgozok.
Ha delutan is eleg, akkor add meg az ingame neved, es amint belepek, kuldok creditet.

Mayday
Hat akkor Te hagyd ki ezt a valtozatot.
Nem ertem, miert kell kiakadni. Sokan szidjak a folytatast, vagyis az elozmenyeket. Legalabb egy ilyen ember velemenyere kivancsi lennek, o milyen sztorival allt volna elo?

Nem tudna egy Farstaros játékos küldeni egy kis lovét ticketre? Ottragadtama Lok-on. Meg kölcsönadtam egy magyarnak 1100 creditet, azóta nem is láttam 😊

War. War never changes.

Calver
ja egy nagy kérdés: nem tud vki olyan embert aki tud bio-clothes-ot készíteni? (vagy mittomén hogy csinálják az ilyen cuccokat) mert wookiera kéne, akire sok mindent csöppet problémás szerezni, és biza sima polot nem vehet fel szóval kell vki aki alkot rám. na, van vkinek vmi ötlete? elõre is köszönet!

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
csak az a baj hogy 3 nap mulva lejár trialom

Calver
na hogy büszkélkedjek is egy kicsit: 85k medical xp-t kb 2 óra alatt összeszedni kellemes dolog? most vagyok végre doctor 1211, zsír!

Calver
ha errõl van szo tudok Corellián egy jó vendort adni akinél viszonylag olcsón tudsz páncélt szerezni (ha wookieval vagy akkor ez nem érvényes, vmiért ugy gondolja wookie vért minden darabja ugyanannyit ér, és mindent 25kért akar adni)

LSC
kompozit armort egy gyengebb olyan 250k körül van.

Calver
akkor már inkább maradok Carbineernél, van egy aranyos kis Laser Carbine-om (ezer köszönet a sliceért Trysk-nek!), de ok, akkor hanyagolom egyenlõre Commandot, kössz az infokat!

magus
en egy csontpancelerthajtok...

most vn jarganyom, van egy aranylag jo kardom (70-170), milyen armor az amit erdemes mar megvenni? vagy mire erdemes ezutan kolteni?

Rincewind
Már nem ér a lentebbi ajánlatom, sikerült ugyanis ma összeszedni az összes birodalmi páncélfajtát, igaz sokat szenvedtem érte. 😊)
Lacc
Már csak 50k xp kell és megvan a TKN 😄 Már alig várom 😊
magus
egy fencer mire jo?

LSC
a mostani rendszerben iszonyat gyenge a commando. Nagyot sebez, de ritkán és random pool-ra. Egy riffleman kb 2* jobban aprítja a nagyobb állatokat. De ha tetszik próbáld csak ki. Ja és a fegyverek is drágák neki.

Calver
ok, most koppant egy szépet az állam a padlon. király. és lángszóró meg ilyenek mekkorákat sebeznek a jónépen+mekkora sebeséggel rendelkeznek? (feltéve ha ezeknél így számolják mint karabélynál)

master commando utan marad 81 pontod.

Calver
Madmaxx, egy Commando kari mennyi skill pointot kajál be?

MerlinW
mondjuk engem sem zavar... 10mp...

[merlinw.org]

LSC
egymáshoz igazítják a részeket miért olyan nagy baj ez? Mert megszoktátok a régit?

Hmuda
Az aki most játszotta Anakint. Azt szépen lucas besuvasztotta a RotJ végére mikor elvileg a régi Anakinnak kéne ott állnia Yoda és Obi-Wan melett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Nekem nem esik le ez teljesen, ki is ez a szépfiú? 😊
Hmuda
Most lett teljesen elegem lucasból. Rohadjon meg ott ahhol van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hát ez szopacs. Akkor mégse kell ez a változat ha a szépfiút is berakták a végére. Nem értem minek kellett.

MerlinW
DVD-bemutató a sajtónak
2004-06-23

A TF.N forrásai szerint a tegnapi napon a Lucasfilm bemutatta a klasszikus Star Wars-
trilógia szeptemberben megjelenõ DVD-kiadását a sajtó egyes képviselõinek, magazinok
és nemzetközi lapok szerkesztõinek. Az amerikai újságok és az online szerkesztõk
valószínûleg jövõ hónapban, vagy augusztus elején ismerkedhetnek meg a várva-várt
négy lemezes kiadással.
Ez azt jelenti, hogy a következõ napokban talán már számíthatunk rá, hogy biztos
információk kerüljenek napvilágra a DVD-k részleteirõl és a filmeken történt
változtatásokról.
Egyelõre a következõ változtatások tûnnek több, mint valószínûnek: (aki meglepetésre
vágyik, ne olvasson tovább!)
Hayden Christensen bekerült a Jedi visszatér utolsó jelenetébe, és Ian McDiarmid játssza
az Uralkodót a Birodalom visszavágban. Naboo is feltûnik a Jedi fináléjában, az Egy új
remény digitális Jabbáját pedig feljavították.

Kiegészítésül néhány információ valakitõl, aki jelen volt az említett eseményen:
A bemutatót nem a Ranchen, hanem New Yorkban tartották, és minden résztvevõvel
aláírattak egy hallgatási nyilatkozatot. Így szeretnék biztosítani, hogy a sajtó egyszerre
számoljon be a DVD részleteirõl. A dátum, amikor minden kiderül: szeptember 8.

Azért el ne menjetek a következõ két és fél hónapra! 😉

Plokoom
www.startwars.hu

[merlinw.org]

Rincewind
Az nem fontos, 200 imp fp kell, hogy tudj csatlakozni a Birodalomhoz. Ha csatlakoztál, akkor onnantol már lehet nyomni, én meg szivesen kisérgetlek, sz'al jöhetsz nyugodtan. Tell-elj rám a game-ben.
magus
en segitenek szivesen, csak meg semmibol sincs meg a 3as skillem, a igy is jo, akkor jovok😊

a.carkey
Rorin van egy arc Narmleben, nem messze a starporttól. Elvileg a negatív imp fp-t lenullázza, ugyanis amnesztiát ad. Nem tudom, hogy hányszor lehet, vagy meddig, de egy õrnagyot keressetek.

A medve nem játék.

Rincewind
Már úgy néz ki megoldódott, de azért köszi, ezt nem tudtam. 😊
DW-ben nem dobalnak a Black Sun-ok BH armor darabokat, mindenfele mas loot van ott naluk.

Gorii
master ch, master pistoleer

Mayday
Rince: ugy tudom, minden bolygon van egy illeto, akinek, ha fizetsz, torli a bolygora vonatkozo multad. Ez azt jelenti, hogy amit az adott bolygon csinaltal, mehet ujra. Ezt bolygonkent egyszer teheted meg. Kerdezz ra chaten, hogy ki es hol van ez az illeto.
Egyebkent melyik cucc kellene?
Jah, tegnap talalkoztam FarStaron egy Rincewind nevu karakterrel, de nem ertette a "Szia!" koszonesemet, aztan beszeltem vele angolul, de nem Te voltal 😊))

Rincewind
Trial-osok figyelem!

Keresnék olyan Trial-ost a Farstar szerveren, aki egyrészt Imperial beállítottságú, másrészt jelenleg nem tervezi, hogy megveszi a játékot.
Ugyanis kellene nekem egy Imperial küldetésnek a jutalma, de én már egyszer megcsináltam, csak sajnos nem azt kaptam, ami nekem kéne. De egy trial-os meg tudná csinálni, és akkor meglehetne az is, amire szükségem van. A Naboo-n található Imperial Park egy részét kéne megcsinálni, ami olyan 25-30 küldetést tartalmaz, szerencsére elég rövidek, 1,5-2 óra alatt megvan. Természetesen minden költséget állok és, ha nem vagy elég erõs, akkor groupban megcsináljuk közösen, mindenben segítek. És, hogy miért éri ez meg? XP miatt egyrészt, aztán a Faction Point is jól fog csordogalni, kapni fogsz legalább 30-40 ezer credit-et, és a küldetések végén bemehetsz magához a császárhoz és lefényképezkedhetsz vele. ^.^
Ami kell, hogy csatlakozva legyél a Birodalomhoz (200 fp)! Ha érdekel a dolog vagy szivesen segítenél nekem, akkor keress meg ingame, a karim neve: Rince.
zoli80
én triallal nyomom még,carabine4 és hunting 4.creature handler-re varok mar nagyon.

zoli80
jo tudni nekem van vagy 200😊