Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy human vagyok nem wookie😊
bazz hogy tudtok ilyen gyorsan xp-t szerezni? en hhu nagyon megszenvedtem a 10k xp-mert one handedben. de most vegre megvn a 3. szint ugyhogy elmerek menni mas bolygora is.
amugy az unarmed ugye ugy is szamit ha van rajtam pancel. marmint van rajtam pancel de fegyverem nincs ugye ugy is kapok ra xp-t majd?
Persze nem Wood volt az, hanem mas.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Egy padawan lanyt szoktam mostanaban latni Coronetben soxor. Szerintem nemreg le is vertek, mert igencsak woundos volt 😊
A legelso jedi a szerveren WOOD volt, ezt tudom. BH-kat reggelizik 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Fontosabbak:
Online waypoint monitor (asszem ez a neve), mutatja, az aktiv wp-k tavolsagat, iranyat, ez szinte "kotelezo".
Kis ablakban FPS es meg nehany adat mutatasa, szinten options, nem tudom most, mi a neve.
Ugyanitt bekapcsolhatsz egy kis ablakot meg, ami a buffokat, etelek, italok hatasat mutatja.
CTRL+G lenyomasaval is kaphatsz egy ablakot, ahol a ping, FPS es nagyon sok egyeb mellett az adott bolygon levo idot is mutatja.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Ja, es CTRL+H lenyomasaval MINDEN ablakot eltuntetsz a kepernyorol, csak a tiszta jatek marad, igy erdemes szep screenshootokat loni!
Amúgy hány jedi van a játékban most? Mert én össz-vissz 1-et láttam, azt is csak kb 20 mp-ig. A #3171-ben beraktam róla 2 screenshotot.
War. War never changes.
A Creditet meg persze, atkuldom, amikor fellepek, es meglesz, amikor fellepsz.
War. War never changes.
Az aláírásod ugye a Gyaloggaloppból van? 😊
War. War never changes.
Corellian sharnaff hunting, es Tatooine-on Mountain Squill hunting szokott lenni, en foleg az utobbin szereztem nagyon sok scout xp-t, mondjuk en szinte Tatooine"-on nottem fel, eleg keson mentem Corelliara, de azert nehany naff huntban reszt vettem.
De vegulis a lenyeg az, hogy valami nagy hunt groupba kerulj, ahol nagy ellenfelek ellen mentek, mert nem ugy mint a lootnal, itt minden testbol szedhetsz ki cuccot, nem csak, amit te oltel meg. Lootnal ugye meg csak azt lootolhatod, amelyikbe te vitted be az utolso lovest.
War. War never changes.
Ha delutan is eleg, akkor add meg az ingame neved, es amint belepek, kuldok creditet.
Nem ertem, miert kell kiakadni. Sokan szidjak a folytatast, vagyis az elozmenyeket. Legalabb egy ilyen ember velemenyere kivancsi lennek, o milyen sztorival allt volna elo?
War. War never changes.
"The trees move. Do you not see it?"
most vn jarganyom, van egy aranylag jo kardom (70-170), milyen armor az amit erdemes mar megvenni? vagy mire erdemes ezutan kolteni?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2004-06-23
A TF.N forrásai szerint a tegnapi napon a Lucasfilm bemutatta a klasszikus Star Wars-
trilógia szeptemberben megjelenõ DVD-kiadását a sajtó egyes képviselõinek, magazinok
és nemzetközi lapok szerkesztõinek. Az amerikai újságok és az online szerkesztõk
valószínûleg jövõ hónapban, vagy augusztus elején ismerkedhetnek meg a várva-várt
négy lemezes kiadással.
Ez azt jelenti, hogy a következõ napokban talán már számíthatunk rá, hogy biztos
információk kerüljenek napvilágra a DVD-k részleteirõl és a filmeken történt
változtatásokról.
Egyelõre a következõ változtatások tûnnek több, mint valószínûnek: (aki meglepetésre
vágyik, ne olvasson tovább!)
Hayden Christensen bekerült a Jedi visszatér utolsó jelenetébe, és Ian McDiarmid játssza
az Uralkodót a Birodalom visszavágban. Naboo is feltûnik a Jedi fináléjában, az Egy új
remény digitális Jabbáját pedig feljavították.
Kiegészítésül néhány információ valakitõl, aki jelen volt az említett eseményen:
A bemutatót nem a Ranchen, hanem New Yorkban tartották, és minden résztvevõvel
aláírattak egy hallgatási nyilatkozatot. Így szeretnék biztosítani, hogy a sajtó egyszerre
számoljon be a DVD részleteirõl. A dátum, amikor minden kiderül: szeptember 8.
Azért el ne menjetek a következõ két és fél hónapra! 😉
Plokoom
www.startwars.hu
[merlinw.org]
A medve nem játék.
Egyebkent melyik cucc kellene?
Jah, tegnap talalkoztam FarStaron egy Rincewind nevu karakterrel, de nem ertette a "Szia!" koszonesemet, aztan beszeltem vele angolul, de nem Te voltal 😊))
Keresnék olyan Trial-ost a Farstar szerveren, aki egyrészt Imperial beállítottságú, másrészt jelenleg nem tervezi, hogy megveszi a játékot.
Ugyanis kellene nekem egy Imperial küldetésnek a jutalma, de én már egyszer megcsináltam, csak sajnos nem azt kaptam, ami nekem kéne. De egy trial-os meg tudná csinálni, és akkor meglehetne az is, amire szükségem van. A Naboo-n található Imperial Park egy részét kéne megcsinálni, ami olyan 25-30 küldetést tartalmaz, szerencsére elég rövidek, 1,5-2 óra alatt megvan. Természetesen minden költséget állok és, ha nem vagy elég erõs, akkor groupban megcsináljuk közösen, mindenben segítek. És, hogy miért éri ez meg? XP miatt egyrészt, aztán a Faction Point is jól fog csordogalni, kapni fogsz legalább 30-40 ezer credit-et, és a küldetések végén bemehetsz magához a császárhoz és lefényképezkedhetsz vele. ^.^
Ami kell, hogy csatlakozva legyél a Birodalomhoz (200 fp)! Ha érdekel a dolog vagy szivesen segítenél nekem, akkor keress meg ingame, a karim neve: Rince.