7195
10877436381340714828.png
  • ollie
    Nekem 1 giga és szinte soha nem szaggatott úgy, hogy fullon a grafika. Bár az is igaz, hogy csak a trialal játszottam eddig. ;)
  • zoli80
    én is 512vel nyomtam +sata vinyón külön particion 4giga lapozófájl és alig szaggatot.
  • magus
    512 sd ram es csak coronetben szaggat...
  • Adam5
    ó elolvastam a faq-t sry a kérdésért
  • Adam5
    A jediségről olvastam már olyan "horrorokat" hogy akár 1év is lehet mire jedi lesz. Azt szeretném kérdezni hogy a sithség nél is ez van?
  • Adam5
    mi az hogy "leadod" ?
  • I.C.ram
    Tökmindegy, max leadod.
  • Adam5
    milyen karit kezdjek ha bountyhunter akarok lenni
    scout?
  • I.C.ram
    Mondom, hogy szvsz felejtsd el ezt a játékot 512 rammal. Az lepkefing ennek a játéknak. Nekem van most 1gigám, és még ígyis vannak gondok nagyobb tömegekben. Állítólag 2gigával már egész flottúl megy a játék.
  • I.C.ram
    név no comment...
  • PLaci #4060
    Küldj a játékon belül mélt nekem... (most megyek épp játszani)

Szerver:
    Europe-FarStar
    Név:
    genya fileplanet

a a levél szövege legyen:
    Hi! adam5 vagyok!

Vagy valami hasonló... :-)
  • PLaci #4059
    Pet-et?
    Az Europe-FarStar -on vagy? Ha igen, mi a neved? Adok 1-t :-)
    (fajtától függően, akár ingyen is)
  • PLaci #4058
    ki kell pörgetned a marksman-t, és a scout 1. oszlopát...
    És már mehetsz is jedi-kre vadászni :-)
  • Adam5
    ja és még1 kérdés
    Bounty hunter melyik szakmával lehetek?
  • Adam5
    KIRÁLY! Kaptam free bikeot :)) csak kár hogy annyira akad hogy nem tudom igazán élvezni :/ na mind1.
    Peteket hol lehet venni és mennyiért?
  • PLaci #4055
    Figyeld azt is, hogy milyen nehézségűek a küldik!
    Több pénz, nehezebb küldi!
    (ha megnézed a küldi részleteit (mission details), akkor a legalsó adat a kép melett a nehézségi szintje)
  • PLaci #4054
    !!! VÁLTOZÁS !!!

Nem most szombaton, hanem jövő szombaton tudok csak kimenni családi okok miatt! (Nézz ki a fórum főoldalra, talán megérted. )
    Ez engem is érzékenyen érint, ugyanis lejár jövő hétfőn a 2. trial-om, és nem tudom hova rakni a cuccaimat, de föleg a Pet-jeimet....
    Aki akar venni, az személyesen is odaadhatja a pénzt (megbeszélhetjük), de adhatok majd 1 számlaszámot is... (gondolom egy belföldi számlára forintot utalni nem fog annyiba kerülni, mint ha külföldre küldesz eurót :-))
  • PLaci #4053
    Gondolom a következő volt a nevükben:

Jabba
    Valarian
    Evil Hermit
    Evil settler
    Spice friend

Ezek a fickók bűnözők, és a játékossal alapból ellenségesek....
  • Adam5
    Ja az mitől van hogy amiko befejeztem a küldit a városban néhányan megtámadtak?
  • Adam5
    Megy! :)

jól elvoltam csináltam 1küldit meg 1másikat is megcsináltam volna de sajna azok a mérgező gyíkok kinyirtak :(
  • Adam5
    na kész is driver felfrissitve
    ki próbálom, ha nem megy akko át kapcsolom azt a biosban
  • ollie
    a biosban találsz egy fast writes opciót, azt kapcsold át a másik állásba
  • I.C.ram
    512 rammal nem nagyon érdemes SWGzni. Még az 1 giga is kevés hozzá.
  • Lacc
    "tudtommal"? :DD
  • Adam5
    de most húzom le a 4.6-os drivert eddig 4.2 volt lehet ez volt a baj
  • Adam5
    tudtommal nincs
  • ollie
    nincs húzva valami? proci, memcsi, videokari?
  • Adam5
    1700mhz , 512DDR, Radeon 9600XT

ok a többit megpróbálom
  • Mayday
    Szvsz a szokasos: virusellenorzes, driver verzio frissitesek, ha ezek nem jottek be, windows frissites (install).
    (Amennyiben a konfigod eleg egyebkent hozza)
  • Adam5
    ÉS mit tehetnék?
  • Adam5
    Na megyek megpróbálom vissza álitani hátha meghavul bár nem hiszem.. Ha menni fog akko öröm táncot járok ha meg nem akko fülbe lövöm magam...
  • Mayday
    Akkor itt valoszinuleg az SWG-vel lesz gond...
  • Lacc
    Ja missionoket kell felvenni. Meg a droid küldijeit is érdmes megcsinálni mert kapsz érte speeder bikeot ami kezdőnek jól jön nem kell gyalog rohangálni mindig.
  • Adam5
    10mn=10mp
  • Adam5
    1épként a Age of Mithologyban is így fagyott ki mindig a menüben egy 10mn múlva lkezdett szaggatni a hang és megáll és nem lehet semmit se csinálni. Na ugyan ez van itt is.
  • Mayday
    Konkretan nekem meg nem fagyott le szerintem soha, csak maximum lagzott.
  • Mayday
    De ha mission terminalbol veszed fel a kuldetest, akkor ezen lenyekre kapsz olyan kuldetest, hogy el kell a feszkuket pusztitani. Itt a lairek kozeleben sok azonos tipusu leny tanyazik, vedik a feszket, de ha elpusztitod oket, es a lairt is, akkor nemi penzmagot is kereshetsz rajtuk.
    Eloszor csak a kevesebbet fizetoket probalgasd, tapasztald ki erod korlatait!
  • Adam5
    én úgy értettem hogy xp szerzés meg cucc szerzés és csak xp szerzésre? mert még tőlük nem kaptam semmit na mind1...

veletek volt már hogy miután beléptetek a karijaitokhoz egy 10-20 np múlva lefagy? nekem elsőre nem csinálta, másodikra álitgattam a video-t hogy ne szaggason annyira és a követkető 3-4 alkalommal lefagyott.
  • Hunnenkoenig
    Peldaul olvasd el a helper droidod szöveget es probald megcsinalni a küldeteseket, amiket ad :-)
  • Mayday
    Ez Adam5-nek ment, bocs :)