7195
-
#4070 Nekem 1 giga és szinte soha nem szaggatott úgy, hogy fullon a grafika. Bár az is igaz, hogy csak a trialal játszottam eddig. ;) -
#4069 én is 512vel nyomtam +sata vinyón külön particion 4giga lapozófájl és alig szaggatot. -
#4068 512 sd ram es csak coronetben szaggat... -
#4067 ó elolvastam a faq-t sry a kérdésért -
#4066 A jediségről olvastam már olyan "horrorokat" hogy akár 1év is lehet mire jedi lesz. Azt szeretném kérdezni hogy a sithség nél is ez van? -
#4065 mi az hogy "leadod" ? -
#4064 Tökmindegy, max leadod. -
#4063 milyen karit kezdjek ha bountyhunter akarok lenni
scout? -
#4062 Mondom, hogy szvsz felejtsd el ezt a játékot 512 rammal. Az lepkefing ennek a játéknak. Nekem van most 1gigám, és még ígyis vannak gondok nagyobb tömegekben. Állítólag 2gigával már egész flottúl megy a játék. -
#4061 név no comment... -
#4060 Küldj a játékon belül mélt nekem... (most megyek épp játszani)
Szerver:
Europe-FarStar
Név:
genya fileplanet
a a levél szövege legyen:
Hi! adam5 vagyok!
Vagy valami hasonló... :-) -
#4059 Pet-et?
Az Europe-FarStar -on vagy? Ha igen, mi a neved? Adok 1-t :-)
(fajtától függően, akár ingyen is) -
#4058 ki kell pörgetned a marksman-t, és a scout 1. oszlopát...
És már mehetsz is jedi-kre vadászni :-) -
#4057 ja és még1 kérdés
Bounty hunter melyik szakmával lehetek? -
#4056 KIRÁLY! Kaptam free bikeot :)) csak kár hogy annyira akad hogy nem tudom igazán élvezni :/ na mind1.
Peteket hol lehet venni és mennyiért? -
#4055 Figyeld azt is, hogy milyen nehézségűek a küldik!
Több pénz, nehezebb küldi!
(ha megnézed a küldi részleteit (mission details), akkor a legalsó adat a kép melett a nehézségi szintje) -
#4054 !!! VÁLTOZÁS !!!
Nem most szombaton, hanem jövő szombaton tudok csak kimenni családi okok miatt! (Nézz ki a fórum főoldalra, talán megérted. )
Ez engem is érzékenyen érint, ugyanis lejár jövő hétfőn a 2. trial-om, és nem tudom hova rakni a cuccaimat, de föleg a Pet-jeimet....
Aki akar venni, az személyesen is odaadhatja a pénzt (megbeszélhetjük), de adhatok majd 1 számlaszámot is... (gondolom egy belföldi számlára forintot utalni nem fog annyiba kerülni, mint ha külföldre küldesz eurót :-)) -
#4053 Gondolom a következő volt a nevükben:
Jabba
Valarian
Evil Hermit
Evil settler
Spice friend
Ezek a fickók bűnözők, és a játékossal alapból ellenségesek.... -
#4052 Ja az mitől van hogy amiko befejeztem a küldit a városban néhányan megtámadtak? -
#4051 Megy! :)
jól elvoltam csináltam 1küldit meg 1másikat is megcsináltam volna de sajna azok a mérgező gyíkok kinyirtak :( -
#4050 na kész is driver felfrissitve
ki próbálom, ha nem megy akko át kapcsolom azt a biosban -
#4049 a biosban találsz egy fast writes opciót, azt kapcsold át a másik állásba -
#4048 512 rammal nem nagyon érdemes SWGzni. Még az 1 giga is kevés hozzá. -
#4047 "tudtommal"? :DD -
#4046 de most húzom le a 4.6-os drivert eddig 4.2 volt lehet ez volt a baj -
#4045 tudtommal nincs -
#4044 nincs húzva valami? proci, memcsi, videokari? -
#4043 1700mhz , 512DDR, Radeon 9600XT
ok a többit megpróbálom -
#4042 Szvsz a szokasos: virusellenorzes, driver verzio frissitesek, ha ezek nem jottek be, windows frissites (install).
(Amennyiben a konfigod eleg egyebkent hozza) -
#4041 ÉS mit tehetnék? -
#4040 Na megyek megpróbálom vissza álitani hátha meghavul bár nem hiszem.. Ha menni fog akko öröm táncot járok ha meg nem akko fülbe lövöm magam... -
#4039 Akkor itt valoszinuleg az SWG-vel lesz gond... -
#4038 Ja missionoket kell felvenni. Meg a droid küldijeit is érdmes megcsinálni mert kapsz érte speeder bikeot ami kezdőnek jól jön nem kell gyalog rohangálni mindig. -
#4037 10mn=10mp -
#4036 1épként a Age of Mithologyban is így fagyott ki mindig a menüben egy 10mn múlva lkezdett szaggatni a hang és megáll és nem lehet semmit se csinálni. Na ugyan ez van itt is. -
#4035 Konkretan nekem meg nem fagyott le szerintem soha, csak maximum lagzott. -
#4034 De ha mission terminalbol veszed fel a kuldetest, akkor ezen lenyekre kapsz olyan kuldetest, hogy el kell a feszkuket pusztitani. Itt a lairek kozeleben sok azonos tipusu leny tanyazik, vedik a feszket, de ha elpusztitod oket, es a lairt is, akkor nemi penzmagot is kereshetsz rajtuk.
Eloszor csak a kevesebbet fizetoket probalgasd, tapasztald ki erod korlatait! -
#4033 én úgy értettem hogy xp szerzés meg cucc szerzés és csak xp szerzésre? mert még tőlük nem kaptam semmit na mind1...
veletek volt már hogy miután beléptetek a karijaitokhoz egy 10-20 np múlva lefagy? nekem elsőre nem csinálta, másodikra álitgattam a video-t hogy ne szaggason annyira és a követkető 3-4 alkalommal lefagyott. -
#4032 Peldaul olvasd el a helper droidod szöveget es probald megcsinalni a küldeteseket, amiket ad :-) -
#4031 Ez Adam5-nek ment, bocs :)