Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a ch se tudta elohivni, vegulis csak 800 volt, biztos ezert volt olyan olcso.
azota kaptam egy futomadarat, tud ugrani meg kovetni, sebez tizet, es Lajcsinak hivjak. de ahhoz hogy ch legyek huntingbol mar csak az utolso kell, wxp bol pedig az utolso ketto.
ja es most fencer lettem, remelem jo az a kard amit goritol vettem😊
pancetl sehogy sem tudtam talalni, ha tudtok vmi jo helyet akkor igazan megszanhatnatok😊
mert vannak ifgen paraszt magyarok...

"The trees move. Do you not see it?"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Amúgy milyen a játék? Nekem 1 hónapja nincs netem 😞
__|__ ________(*)________
De most server down van...
Én elég sokszor szoktam magam buffoltatni, mert általában tank vagyok, és hát anélkül... 😊
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Nem tanulnak a jatekosok olyat, ami nem eleg tapos, vagy leadjak. Vagy grindelnek.
Tele van a forum olyanokkal, hogy "hogyan tudnam leggyorsabban kimaxolni ezt meg ezt a szakmat", macroval csinaljak az egesz jatekukat, hat borzaszto elvezetes lehet am!
Nekem tovabb tartott az altalam kivalasztott palyan ilyen szintre eljutni, de legalabb elveztem az idaig vezeto utat! Es tudom, hogy nem egy tapos szakma, de szimpatikus, erre vagytam!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Eleinte, kezdokent, Anchorheadben sikerult sok Squill huntingra mennem, sokat szerveztem is.
Most megszervezni sem tudok semmit.
Honapokig jatszottam, masterre vittem a BH szakmat ugy, hogy soha buff nem volt rajtam, igazandibol azt sem vagtam 1-2 hettel ezelottig, hogy mi az...
Most pedig en is egy buff alatt osszeszedtem tegnap 1millat pl, es meg igy is sok bugos mission volt.
Ennek ellenere visszasirom a regi idoket 😊 Ez a buffolgatos, solo hunt dolog elvitte a jatekot egy uj iranyba, ami nem biztos, hogy jo...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Triathlon for life
Tehát. Az elsõ párnapban nem volt gond, új világ (annyira azért nem), élmények hada, csoportos vadászatok, ismeretlen tájak, új ismerõsök és régiek, egyszóval varázslatos volt. A karaktered sokszínû fejlesztési lehetõségei, az, hogy gyakorlatilag bármit betölthetsz ebben a fantasztikus világban levett a lábamról. Sajnos viszont kezdtek kiütközni a játék gyengeségei is, illetve a játékosok hozzáállása. Míg a trialosoknál alap, sõt „kötelezõ” a csoportos vadászat és élmények keresése, addig, ahogy én láttam a régebbi játékosok inkább már csak a tápolással foglalkozva egyedül mászkálnak. Mintha eltûnne az az összetartás ami a kezdeti játékot még jellemezte.
Sok öreg róka szólt, hogy egy darab értelmes fegyveres kaszt van jelen pillanatban, márpedig a rifle. A többi közelébe se érhet a TKs közelharcosok és Mater sword –ök közelébe. Egy irányú fejlõdés, ha valamit el akarsz érni ebben a világban (legyen szó bármirõl). Nincs igazán élvezetes skill, ha van is, az kegyetlen búgos (pl. BH). A küldetések a kezdeti hentrõl, ahogy láttam, nem akarnak tovább lépni, ami egy idõ után kissé kopik, mint élmény. Nincs lehetõség valódi Birodalom vs. Lázadók harcának az erõs megkötöttségek miatt és ezzel valódi versengés is eltûnik a játékból.
Jelen pillanatban itt tartok a konklúzióval, nem fikának szánom, csupán észrevételnek, amikre remélem kapok választ és remélem, hogy késõbbiekben (tervezem megvenni a játékot) a készítõk is odafigyelnek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak a trialosoknak, a trial ideje alatt!

Ha igaz ma megyünk rancor-t vadászni. Gorii használhatlak bank-nak?

Nem tudom, hogy jó vétel volt-e. T-21
50K
208-484 damage slicelt speed 7,6
Azt mondta egy rifleman srá,c hogy ezek nem rosszak egy novice rifleman-nak bár neki 280-730-as volt

meg még csomo mindent,crafting toolokat,ruhat,miegymast de maradt 260exp😊
ha kell vkinek ingyen fegyver(nem tul jó😊 szoljon.kezdokre gondolok😊
legjobb modszer a fejlodesre hogy kinezed a legmagasabb osszetettsegu targyat , mivelk minel nehezebb osszeszerelni annal tobb xp t kapsz es azz gyartod eszetlen tempoban !!!!PRACTICE MODBAN!!!, mert igy meg egy kis pluszt kapsz hozza. ha eleget fejlodtewl mindenkepp szerezd meg a masodik oszlop (mar nem emlexem a nevere, de amiben a ruhak vannak) elso 2 kkockajat hogy tudjal fiberplast panelt csinalni ami majd a csont pancelokhoz kell. ha ezek megvannak csakis csontpancelok legbonyolultabb darabjait gyartsd (karvedo, csizma stb majd ha megvan chestplate) folyamatosan. Egy chestpalte osszeszereleseert fiperplast panelekkel es mindennel egyutt practice modban kapsz kb 600 Xp t ami eleg jo.
Kis turelem kell hozza es 1-2 ora alatt megvan az osszes oszlop kiveve a Surveying, azt csak makrozassal lehet mar ha nem vagy mazochista! remelem segitettem
asszem. vagy ha nem, beírod simán hogy /tip és akkor kiírja a lehetséges parancsokat. ha bankot írsz utána, akkor, meglepõ de bankbol löki a pénzed és 5%át benyeli. ha nem nyomod utána akkor a nálad lévõ pénzt küldi, itt nincs holmi 5% - ezért szoktam én Coronetben a bank és a medcenter között rohangálni, hogy szegény tumble-t nyomoknak jó legyen.
más:elkezdtem gyurni az artisanra és megvan az engineering1 de hiába craftolok minden szart baszi generic crafting experience pontot adni.MIÉRT?
még másabb:😊 vettem egy bányászo bigyot nmeg széleromuvet hozzá,egymas mellé raktam oket de magatol nem megy át az energia😊.mindig el kell mennem kivenni,átrakni?