Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
egyre gondoltunk.

LSC
remélem a rohadt janta/mokk küldiket és a 300 méteres teleportot is kijavítják nemcsak a pár(száz) embert érintõ jedi macera lessz felrakva. Álltalában 6/1-2 nem fizet. Most legalább 1 milkával több pénzem lenne.

Mayday
Visszajon a Hero of Tatooine kuldetessorozat.
Ket komoly memoriakezelesi bug javitva lesz!
Nem lesz tovabb hibas a mountolasnal az Exit Vehicle/Enter Vehicle.
Jediknel es BH-knal elofordulo bugok javitva lesznek (neha bh mission kozben kivagta a BH-t a program, starportoknal)
Es amit a legjobban varok, de nem tudom, meglesz-e benne: FIZESSENEK A KULDETESEK!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
És? Mivan ebben az új patch -ban, hogy ennyire várják? Yeti rendszer upgradeelésén kívül.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Hat jol van, ahogy gondolod, de ha meg vagy szorulva, jol megfizetem 😊
Megvan ugyanis a nagy hazam is vegre, es jol be kellene rendezni.
Twi'lek keped small vagy large?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Rincewind
Emberibb (trandoshanibb 😉 kinézete lesz tõle a lakásodnak, kb. 300%-ot dobnak rajta.
Rincewind
Figy amíg nincs meg a másik kép, addig megtartanám, mert jó cserealap lehet belõle. De, ha sikerül megszereznem a reklámos képet máshonnan, akkor ingyen neked adom a twilek-eset, mert nekem tényleg nem kell.
Mayday
Nagyon szepen diszitik a hazadat!

Mayday
Server down van?
Akkor megy fel a peccs valoszinuleg, es mire hazaerek, lehet jatszani, 9-es peccsel! 😊
Jajdejoislenne!

ollie
mire jók ezek a képek?

Azt hiszem én is bele fogok 😊 Most van egy macskám de az max 6-os tud lenni.
Mayday
Ezt eladod? Vagy csak csereled?
En megvennem am!

Mayday
Hmmm... nem csak 9 darabos?
Ez egyebkent meg olcso kategoria.

CH az egy buli szakma azért tanulja meg majdnem mindenki.
Rincewind
Jah igen, van egy Twilek képem (Jabba mission reward), de nekem nem kell. Ha valaki szintén megcsinálja Jabba küldetéseit és az Advertisement nevû képet kapja, akkor szivesem elcserélném/megvenném tõle.
Rincewind
Meddig van server down?
Kandurex
én néztem egy szettet, 83%, 10db -s, darabonként 30k

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
ja,rajottem én is😞

LSC
a bio-engineer sokkal táposabb állatokat tud "csinálni" mint CH befogni.

magus
az en vaddisznomat ami lvl6 os meg egy ch se tudt elohivni.

en amugy fencer vagyok, meg mindjart ch, mikor tud a ch magasabb szintut is kezelni? mert oke hogy lajcsi a madaram jon utanam, de kene vmi brutal pet. a ch be tud fogni vadallatokat is?

pontosan

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mayday
Novice ch 12-es levelig tud kezelni sztem!

Mayday
Ctrl+up

zoli80
milyen picit?😊szint?

zoli80
még valami:lehet olyat hogy egy gombal vagy vmi kombbinaciojaval ujra beirom azt a szoveget amit mondtam?tehat h nem kell még egyszer beirni a szoveget hanem xy gomb és megismétli.

zoli80
én doki,artisan,scout,marksman,carbiner,hunter meg még valami is vagyok😊
ja táncos zenész is.megnézegetem ameddig lehet,a trial felénél járok és majd ha megveszem ujat inditok.

Kérdés:
szukségem lenne egy image desinerre,elvileg én is tudok mast designolni de magamat nem.hol talalok?a stat migrationomhoz kell😊

nem tudom ezeket értelmesen leforditani meg lehet nem vagnatok mirol ugatok ugyhogy csak ugy beirkalom oket😊

picit 😊 mindenki CH lett bakker? Alakitok egy CH vadász guildot 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

zoli80
én most lettem ch de brutál mennyiségu pont kell😞
kisdisznoval vadaszgatok és 250 pontot ad,ez negyon gyatra ha azt nézzuk hogy egy sor legalján lévo skill megtanulásához 17500 kell,után asszem 30000 vagy ilyesmi.novice ch mekkora allatot tud kezelni?

Serpa
"SWG: Ajándék a veteránoknak!

(Gamespot) A Star Wars: Galaxies egy éves születésnapját ünnepli, ezért a LucasArts egy kis ajándékkal akar kedveskedni a több, mint hat hónapja játszó hûséges (és addikt 😉) játékosoknak. A Jump to Lightspeed megvásárlásakor a veteránok hozzáférést kapnak egy luxus ûrhajóhoz, amelyre barátaikat is elhívhatják egy közös felfedezõútra. Luxus ûrjacht a Lando Calrissian Star Wars regények alapján lesz lemodellezve. A SWG jelenleg 500.000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet és naponta 115.000 játékos keresi fel a szervereket. Örömmel jelenthetjük, hogy a napokban kezdõdtek meg a Farstar szerver Pannonia városában a Hardwired negyed építési munkálatai 😊!"

by Hardwired.hu

dikki*yysw
Hm, tényleg van ingyenes trial? 😊 A tavalyi planetside-os társulat, ha nem tévedek, már azt tolja.
Na, pár nap és csatlakozom.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lacc
Hát a CH-t nem a legkönnyebb kimaxolni, de nem is a legnehezebb szvsz 😊 Vadásztam már párszor CH mellett, és elég jól viszik a szakmát. A petek tankolnak, õk meg hátul lövöldöznek. Csak vigyázni is kell a petre mert úgy tudom a stimpack igen drága rájuk 😊
Én eddig birtam. Ti is jól bírjátok, meg akiket még bent hagytam 😊 Vettem páncélt 47-es asszem. De tényleg nem nagyon kell az már rég rossz, hogy ha rám jön a mob. Inkább viritok az új wookee csuhámba. Jedi wookee vagyok benne 😄 (legalábbis ugy nézek ki 😊 Nézegettem a personal shield-eket. Használjátok õket vagy felesleges? mondjuk mobok ellen nem sok hasznuk. Viszont úgy döntöttem hogy kell valami komolyabb pet, ahhoz viszont CH-kell. Nehéz ezt a szakmát fejleszteni? Meg egyáltalán hogy kell?
magus
de ott lattam van ugyanugy 3 ag, hogy abbol mit jo fejleszteni

Calver
Fencer már egy "továbbfejlõdés", abból nem fogsz semmivé továbbfejlodni, max master fencerré

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
windows reinstall format után, töredezettségmentesítés, külön partició/vinyó virtuális memóriának, optionsban minden le minimumra aztán kb ok lesz

magus
na huzok aludni mindjart vilagosodik

magus
na mind1, most fencer vagyok, ami tul kepp semmire sejo de jol mutat😊

amugy ha elertem most a fencert akkor nagyobbat fogok utni?

es a fencerbol mire erdemes tovabfejlodni?

Calver
mindal én is hadilábon állok, mer' én meg ugye abbol foltozlak titeket+leg shot-ot is abbol küldöm többek közt, bár szerencsére azt zabálja legkevésbe...

magus
celeron 1200, gef2 mx400 512 sd, mit varst?😊 ugy hogy millio program fut amit kikapcoslni se tudok

magus
512 sd, de feluton kkirta hogy keves a virtualis memoria. 6 giga szabadhellyel...

magus
amugy nevezzetek tarhalosnak, de aki tiralos, es nem akarja megvenni, es mindjart vege van, szoljon nyugodtan, en atveszem karba veszo ingosagait😊)

Calver
ramod mennyi?

magus
hat nem surun... 1. veszi az eleted, 2. azzal mondjuk atlagban sebzek 5-600at, meleehittel meg 900-1000et. elet az meg gaz ha elfogy mikor tank vagy... mindnovelo keneigzabol

magus
annyit lattam, beleutok 1et, eljovok, swap, 3 gigantikus dino, swap, fekszem. folkele, AZONNAL LEULOK, megutnek. felkelek, leulok, bekenhagynak. aztan eszrevesznek es ramrontatank. meg mielott megutottek volnda disconnect. varok 5 percet visszajovok, klonozban kelek. mire visszajutottam vaz...

Calver
izé, berzerket kéne nem is keveset nyomni, ez volt neked a nagy bajod, azzal igencsak lehet kaszálni, fõleg aljas modon megbujó laireket...

magus
johat 3 fpsel megnezem mikor tudod iranyitani az emberedet

magus
en lattam 80 akarhany szazalekost ahol gori mondta coronetnel, csak gondotam olyen ehtkoznapi minek vegyem meg😄 meg enzem se volt az a masik, de a wp megvan😛

en most mindjart fencer cvgyok, de nincsenek brawlernek specok tamadasi, van a berserk, center of being, es utana hogy hova usson, ami vesz le ugyan mindet de nem sokat. de pl az egyik megduplazza a sebzest

Calver
hát mondjuk amit ma mûveltünk piketeknél az a csapatrendszer meggyalázása volt meg kell hagyni, de azok a rohadékok vártak fél percet mire elõbujtak végre, gyááá!

Calver
kb, de ilyen szerencsére nem akad, legalábbis én még nem láttam se dögbe se emberbe, max asszem 90% kinetic, de az annyiba is kerül...

Calver
majd mondok neked jo helyet ahol vehetsz 71% kinetices páncélt "viszonylag olcson", az sztem mostanra megfelel, csak számolj azzal hogyha nem olyan vagy mint én, hogy ma is kb 10 percet voltam páncélba hanem az a fajta akinek ez a második bõre akkor:
1. szép lassan esik széjjel az egész, rólam pl legginsem majdhogynem leesett, aztán javitást meg elkurtam, ez olyan 10k minusz volt (és hogy szentségelhetett az aki megvette 6kért az 1/1 conditionju páncélt! )
2. ha páncélba vagy, rohadt lassan regenerálodsz+többet esznek spec támadások, ezért veszem én mindig le, ezt mindenkinek ajánlanám (jó, buffnál nagyjából szart se számít, ez igaz)