Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ket komoly memoriakezelesi bug javitva lesz!
Nem lesz tovabb hibas a mountolasnal az Exit Vehicle/Enter Vehicle.
Jediknel es BH-knal elofordulo bugok javitva lesznek (neha bh mission kozben kivagta a BH-t a program, starportoknal)
Es amit a legjobban varok, de nem tudom, meglesz-e benne: FIZESSENEK A KULDETESEK!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megvan ugyanis a nagy hazam is vegre, es jol be kellene rendezni.
Twi'lek keped small vagy large?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Akkor megy fel a peccs valoszinuleg, es mire hazaerek, lehet jatszani, 9-es peccsel! 😊
Jajdejoislenne!
En megvennem am!
Ez egyebkent meg olcso kategoria.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
en amugy fencer vagyok, meg mindjart ch, mikor tud a ch magasabb szintut is kezelni? mert oke hogy lajcsi a madaram jon utanam, de kene vmi brutal pet. a ch be tud fogni vadallatokat is?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
ja táncos zenész is.megnézegetem ameddig lehet,a trial felénél járok és majd ha megveszem ujat inditok.
Kérdés:
szukségem lenne egy image desinerre,elvileg én is tudok mast designolni de magamat nem.hol talalok?a stat migrationomhoz kell😊
nem tudom ezeket értelmesen leforditani meg lehet nem vagnatok mirol ugatok ugyhogy csak ugy beirkalom oket😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
kisdisznoval vadaszgatok és 250 pontot ad,ez negyon gyatra ha azt nézzuk hogy egy sor legalján lévo skill megtanulásához 17500 kell,után asszem 30000 vagy ilyesmi.novice ch mekkora allatot tud kezelni?
(Gamespot) A Star Wars: Galaxies egy éves születésnapját ünnepli, ezért a LucasArts egy kis ajándékkal akar kedveskedni a több, mint hat hónapja játszó hûséges (és addikt 😉) játékosoknak. A Jump to Lightspeed megvásárlásakor a veteránok hozzáférést kapnak egy luxus ûrhajóhoz, amelyre barátaikat is elhívhatják egy közös felfedezõútra. Luxus ûrjacht a Lando Calrissian Star Wars regények alapján lesz lemodellezve. A SWG jelenleg 500.000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet és naponta 115.000 játékos keresi fel a szervereket. Örömmel jelenthetjük, hogy a napokban kezdõdtek meg a Farstar szerver Pannonia városában a Hardwired negyed építési munkálatai 😊!"
by Hardwired.hu
Na, pár nap és csatlakozom.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

"The trees move. Do you not see it?"

amugy ha elertem most a fencert akkor nagyobbat fogok utni?
es a fencerbol mire erdemes tovabfejlodni?

en most mindjart fencer cvgyok, de nincsenek brawlernek specok tamadasi, van a berserk, center of being, es utana hogy hova usson, ami vesz le ugyan mindet de nem sokat. de pl az egyik megduplazza a sebzest
1. szép lassan esik széjjel az egész, rólam pl legginsem majdhogynem leesett, aztán javitást meg elkurtam, ez olyan 10k minusz volt (és hogy szentségelhetett az aki megvette 6kért az 1/1 conditionju páncélt!
)
2. ha páncélba vagy, rohadt lassan regenerálodsz+többet esznek spec támadások, ezért veszem én mindig le, ezt mindenkinek ajánlanám (jó, buffnál nagyjából szart se számít, ez igaz)