7195
-
#4110 anno probalkoztak ilyesmivel igen hamar kudarcba fulladt. -
#4109 csak sok ertelem van hogy minden 10-ikből kiszedtek valamit ami éris valamit azt elosztjátok 10 felé? Véleményem szerint igen hazabaszták az egészet. Arról nembeszélve hogy aki eddig pénzt akart egyedül szerezni jantákat ölt. Most mit kap? Dizzy kd stun. leszo...hat a SOE. -
#4108 ja latom, fencer -
#4107 basszus Master Brawlerből mit lehet 1általán csinálni? -
#4106 ja és még1 kérdés mi a külömbség az assasin és a bountyhunter között? és az assasinhoz mikell? -
#4105 Szerintetek ha majd ki maxoltam és mind a 4oszlop meglesz akko utána mire? -
#4104 Nyah elkeztem a karim és már van 2skillje wow... ( one-handed I és one-handed II)
ezt ma készítettem:
-
Madmaxx #4103 Öszintén szólva ha ennyi ember kell már hozzá akkor ez csak a nayg tucatklánoknak kedvez a kisebb baráti társaságok lehúzhatják magukat a slozin. Jó hogy ne lehessen solozni öket de egy 5 master embernek elégnek kellene már lennie. -
#4102 nemkell jedi hozza.. csak csapatmunka -
#4101 ez nem tc, 3oraja huntoltunk -
Madmaxx #4100 Ez hol készült? TC? Elég fos hogy köcsög jedik kellenek hozzá :( -
#4099 tuskeneknel: strafe shot+tusken rifle, bleeding+scatter -
#4098 enhanced:) NS elder irtas, nagyon kemenyek lettek, 4jedi +10en oltuk, aki tervezi hogy megy keszuljon min 2bikevel mert forceval kiszedik az ember alol es disabled:) ,doki v cm nelkul nem erdemes elindulni, kb 5fele fegyvert szamoltam ossze amit hasznalnak (schyte,rantok sword,ns lance+mereg,metal staff+force powerek amik nagyon durvak
-
#4097 LOL!
Volt egy kis gondom a 2. trial-ommal, mert épp akkor hagyta abba a fileplanet a kódgenerálást, ezért lett ez a nevem :-D
1ébbként az 1. trialomat akarom folytatni, aneve miatt... Ő:
Laszlo Petrik -
#4096 a "felejtsd el ezt a játékot 512 rammal" es az "allits be alacsonyabb reszletesseget" között sok különbseg van :) -
#4095 a launcherben nyomjatok ra az optionsra es ott allitsatok be egyket dolgot -
#4094 nekem 512 mb rammal csak coronetben esik le 5 fpsre maximum 2 mpre, egyebkent teljesen jol megy mindenhol. -
#4093 ja de nincs kedvem 2 hetente újra kezdeni -
#4092 Hát még nyár végéig tudsz játszani :) -
#4091 De nem sokáig, mert lejárnak a trialosok, és végépp le is zárják majd. Ezért én sem játszok, mert nekem sincs meg a gém, csak a trialt nyomtam. Majd egyszer megveszem :). -
#4090 1 giga -
#4089 Sajnos, ingyen van, felhigult a tarsasag :((( -
#4088 Öööö, de mennyi a RAM? Mert az ugye azert fontos az SWG-nek. -
#4087 hopp most látom elírtam az alaplapot, helyesen: i875P -
#4086 Ja amúgy eze a konfigon csak a városokban szokott szaggatni, de persze csak azokban, ahol sokan vannak. És a részletesség a max környékén van. -
#4085 9800 pro, P4c 3GHz, SB live, P4C800/i874p alaplap -
#4084 Volt valaki trialos nemrég (lehet hogy még mindig van) Büdös Cigány néven. Hát nem tudom, az ő dolga, van aki ilyen nevekkel szeret játszani :) -
Fikusz #4083 adam5 nem Everquest -eztél te régebben? -
#4082 Szinvonalas szerepjatekos vagy, ahogy a nevedbol latom... -
#4081 Asszem en is hasonlokeppen dolgoztam, a novenyzet kirajzolasat vittem fel, amennyire "birtam", az teljesen mas kepet ad a jateknak, mint annakelotte, mig elhanyagoltam. -
#4080 Nekem 1 giga ram van, 2.4es proci 9800-al. Nincs minden maxon, pl. levettem azt a távolságot amin belül a non-collusionos növényzetet kiajzolja, meg egyáltalán a látótávolságot, kicsit a modellek részletességét is, az árnyékokat teljesen kikapcsoltam. Így teljesen jól fut kivéve persze a városokat, ott néha leesik 10 alá is az fps de általában tudja tartani 15 körül, kint meg 30 körül ha jól emlékszem. -
#4079 En most ilyennel nyomom:
AMD Barton XP 2500+
ATI Radeon 9800Pro
1 giga Samsung DDR (400Mhz)
En mondjuk allandoan 1280*1024-ben vagyok, ebbol nem tudok engedni, emellett nem minden max, de eleg jo beallitasok, arnyekot sajnos total hanyagolnom kell...
Es nem nyernek vele Coronetben Speederbike versenyt...
Tehat vegulis mindenfele konfigot be lehet loni, hogy elvezhetoen fusson a game. -
#4078 Hehh, meselj mar a beallitasaidrol is akkor :)
(Felbontas, reszletesseg, AA, stb...) -
#4077 hmm... akkor nemértem -
#4076 Nekem alapból 256 mega volt, de kaptam kölcsön egy 512-s modult pár napra rá, amit nem sürgős visszaadnom :-D
MemTurbo3-t futtatok a háttérben maxolt poci és memó rocket beállításokkal, és igy 2 helyen szaggat csak....
Coronet starport entrance
Mos Eisley shuttleport (csak ha járművön utazom)
egyébbként:
ABIT NF-7
2000+ palomino
Radeon 8500 -
#4075 Mondtam neked! :-D -
#4074 1ébként ma nagyon cool volt :)
Magyar chaten írtam: "van vkinek 800 creditje?"
erre pár másodperc múlva 3átutalás is érkezett 2 10000-es és 1 800 as
majd holnap bevásárolok :)
-
#4073 Mit lehetne kikapcsolni a beálitásokban hogy nem szaggason annyira? -
#4072 Ezeket a csak cnetben szaggat szövegeket hagyjuk már :) minden minen, és akkor talán rábólintok, de hogy magas részletességgel ne menne fps 15 alá, az kizárt dolog. -
#4071 és a többi milyen a konfigoban? (proci, vid kártya)