Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ha a jatekban, akkor kopizd mar be ide!
Ha neten, akkor meg linket, plz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Majus 25-etol van DW, asszem.
Es ez egy darab a 9 reszes szettbol. 1 ember kapja meg, a csapatban meg minimum 20-an voltak sztem 😊
Orulok mondjuk nagyon, hogy nincs az, hogy mindenki ilyenbe szaladgal!
Gondolkodtam mar ezen, de csunyan borulna sajna egy bizonyos jatekegyensuly. Szvsz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"These changes will affect players who have already unlocked their Force Sensitive (FS) slots. Players who have not unlocked their FS slot may continue to master professions for credit, but no new players will become Jedi until Publish 10, The Jedi Trials. Players may still unlock their slot, but it will not be active until Publish 10."
Ebben van a lényeg, hogy a 10-es patchig nem válhat senki jedivé, de én az egészbõl azt veszem ki, hogy marad a holocronos rendszer, vagyis most is lehet kimasterelni a szakmákat és majd a 10-es patchnel unlockoljuk az FS slotot és gondolom ezután jön majd a Jedi Trials. Szal majd kiderül.
De ekkor legalabb celpont volt, maskor meg az sem. Droid frissitett folyamatosan, Ranger skillel is ott volt 4-5 meterre, es kozbe meg denem 😊))
Sztem mar most is sok van...
Ha te meg tudod szerezni, akkor odaadom érte. Illetve mondtam, ha máshonnan bejön a kép, akkor is neked is adom. 😊

<-- ezt a SOE-nek.