7195
10877436381340714828.png
  • Adam5
    Lehet pajzsot használni ha már 1szer one-handed-es vagyok? Vagy van 1általán vmi elősze a two-handed-el szembe?
  • PLaci #4149
    Olvasd el ezeket!

• Gorii
    hat en helmre+chestre+alsora helyezem a hangsulyt, tobbire eleg egy advanced composite
  • Gorii
    hat nemtom , farstaron kis utana jarasal toredekeert szerzek uber armort
  • zoli80
    nincs valakinek eladó swg-je?
  • magus
    hol?:D

nekem 80% kin 78% elec, energy, tobbi 64% es 45 ert vettem a body reszet
  • I.C.ram
    Hehe... ugyanilyen armorom van nekem is, és darabját 75ért kb hozzádvágják :D
  • magus
    alap gaderiffire ertettem...

de amugy hol lehet ilyen jo fegyvereket venni? mar ha lesz penzem ra
  • LSC
    lehet félreérthető volt a chestplate 65k a helmet 85 alapból.
  • LSC
    nem akarlak elkeseríteni de nekem van egy 42% stunos armorom aminek a base-je 86-90% között van a szettnek ez jött ki kb 2 millióbol. Szerintem olcsóbban te sem hozod ki. Hangsújozom stun-os aminek a base-je alapból 66% körül van.
  • LSC
    figy a starsideren a legjobb armor 80%kin 80% elect 70% base. Ennél jobbat senki nem csinál a szerveren és ez kerül ennyibe.
  • Gorii
    hat az igen draga, most nemakarom mondani mennyiert veszem 90% os chestet:)
  • I.C.ram
    Akkor rossz helyen vásároltál szvsz.
  • LSC
    állítólag úgy lessz hogy nem lessz olyan armor ami szinte mindenre véd sokat. Lesznek amik kinetikre védenek jól a többire kevésbé és lessz olyan ami fordítva. Ezzel azt érik el hogy az invertory tele lessz és a pvp csak azon fog múlni hogy éppen kin milyen páncél van mint a kő papír olló.
  • LSC
    nem hasra ütésből mondtam legutóbb ennyiből jött ki a stun VÉDELEMRE SLICOLT armorom és a slicernek is fizetni kellett párszáz k-t hogy eljöjjön velem vásárolni.
  • LSC
    nem tudom mi neked a jó fegyver de egy jó fencer fegyver olyan 2-20 millióig terjed.
  • LSC
    ahhoz pedig némely darabból venni kell 4-5 is ha peched van. Mellesleg minden szerveren mások az árak a stirsideren a legjobb armorsmith páncéljai 450-550k között van chestplate, helmet 65-85k.
  • LSC
    nemérted. Védelem slicolt szettről beszélek.
  • magus
    ha maximalista vagy... 230k bol kijon egy comp armor sett, egy jo fegyver fencernek mondjuk 10k... Tobbinek dragabb az igaz, de ha mar megvan az alapindulo felszereles, akko rmar csak gyulik a penz. marmint en nem hasznalom annyira aktivan es a pancelom 20k/30k-n all, a fegyverem 500/800
  • I.C.ram
    Ez hülyeség. Egy slicolt comp set, kb kijön 300kból, és akkor már nagyon jókat lehet kapni ennyiért.
  • Lacc
    Páncélnerf? Mi az úristent fognak nerfelni a páncélokon??
  • LSC
    milliomosnak kell lenned hogy legyen jó páncélod meg egy (ami kb 1-2 napig tart aktív használat mellett) jó fegyvered. Ahhoz hogy kijöjjön egy védelem slicos páncél szett az kb 1.5 millio. Ahhoz hogy kijöjjön egy jó rifle ahhoz venni kell 10-et darabja 50-70k között plussz a slice. Nem szeretném ha úgy megcsinálnák hogy chuba-kat keljen lőnöm ha nincs egy 5 fős group-om. Így ahogy most van nekem tetszik csak ne sokalljanak be. Ja és ne feledkezzünk el a hamarosan bekövetkező páncélnerf-ről sem.
  • LSC
    majd ha elmész egy 5-6 fős csapatban és minden 10-ik elderből kiszedtek valamit ami ér is valamit és osztozol másik 5 emberrel rajta rájössz hogy milyen jó is a csapatjáték. Lehet hogy mást nem érdekel a credit vagy a loot de akkor nem is jut semmire. Azzal nincs is baj hogy használja ezeket force dolgokat csak jobban oda kell figyelni és stun-os páncélban psg-vel kell menni ns-t ölni. Így ugyanúgy be lehet ütni ketten talán még egyedül is.
  • ollie
    Ja de talán így valamivel reálisabb a játék, hiszen egy kicsit furcsa az RPG-kben, hogy mindenki milliomossá válik, nem?
  • pedrohsi
    én meg úgy vagyok vele, hogy eladtam, mert rohadtul meguntam:)
  • sznupi
    Én úgy vagyok vele, hogy csak jót tett a játéknak, hogy fegyvereket használnak az NPC-k. Speciel nem unom el a fél életem BH küldetések közben (buff nelkul csinalom composite armorban), szal oda kell figyelnem mikor mit lövök rá és hogy áll a HAM-om. Az meg igenis jó, hogy NS használ force powereket, elvégre FS karakterek és nehogymár könnyen leszólózd egyedül, végre elérkezett a csapatmunka ideje.
  • pedrohsi
    Adam5: használd ezt, így láthatod mik a feltételei az adott szakmának

http://swgcb.yogn.net/swg-cb.php?onlyfs=0&hidefs=1
  • LSC
    csak azt ne mond hogy könnyeb lett mint volt. Engem személy szerint nem zavar a mokk mert kb 1 hónapja nem ütöttem őket, csak kezdőbb játékosoknak lehet roszabb.
  • magus
    jah, nem kell kimaxolnod mindegyik brawlert ahhoz hogy tovabb menj pl fencerre. marmintha kinyomod onehandedet, akkor fencer lehetsz.
  • magus
    hat nemtom en a mokkot most tok konnyen leutom
  • LSC
    ehe a pikeman-ről énis ezt gondoltam eddig. Csak amióta láttam hogy egy csávó egy exceptional pike-al 800-1200 at üt egy playerre páncélon át hát azóta nem becsülöm le őket. Mellesleg nagyon könnyü dot-os pike-ot szerezni.
  • LSC
    azóta kicsit másképp látom a dolgot. Előnye a dolognak: színesebb a game, nem unom szét az agyam ns hunt közben, sokkal többet fog érni a kristály amit ns-ből szedünk, az artisanoknak megnő a forgalmuk a sok szétvert bike miatt:) Hátrányai: sokkal felkészültebb és profibb játékosok kellenek ezek levadászására (tegnap ugyanúgy beütöttük ketten az eldert igaz sokszor csak 2mm-en múlott az életünk), nem lehet könnyen pénzt szerezni mokkozással, rákényszerítik a playereket még a kezdőket is hogy megvegyék az über felszereléseket. Ami szerintem nem fair: az ns fegyvert vált másodpercenként akár 3x is amit te nem tehetsz meg, a speckó fogyaszt neki is csakhát a 25-350k HAM-ból nem nagyon számít, két ütésből területre üt blind, dizzy, stun, knockdown-t. Van még pár dolog csak azok most nem jutnak eszembe. Érdekelne a ti véleményetek is.
  • Lacc
    Adam5 kicsit el vagy tévedve skillek terén. Ha megszerzed a master brawlert azzal önmagában nem érsz semmit, max. kiegészítésként lehet felszedni pvp-re. Egy-egy oszlop kimaxolása után lehet tovább fejlődni. Pl. Unarmed oszlop megvan akkor mehet Teras Kasinak, a többi oszlopot meg hagyod. One handed után fencer, 2 handed után swordsman, meg még van pikeman ami nem ér szinte semmit azt nem ajnálom.
  • Madmaxx
    amerre gondolod. szerintem neked kéen eldönteni mi szeretnél master brawler után lenni, de felhivom a figyelmed hogy a master brawlerböl nem következik semmi más szakma.
  • Adam5
    "merre menjek tovább?" ezt a skillekre értettem nem az utazásra
  • Adam5
    és ha kimaxoltam mind a 4oszlopot akko merre menjek tovább? mit tanuljak még mellé?
  • Adam5
    na ha hazajöttem délután akko ki maxolom legalább a 2. oszlopot (one-handed)
  • Madmaxx
    Minden szakmanal a négy oszlop legutolsó tagjának kifejlesztése után kapsz egy szebb hangzatos nevet. Ilyen pl. a fencer X X X 4 oszlopának megszerzése után a Blade Weaver titulus.
  • Adam5
  • Madmaxx
    Egyetértek! Néhány dungeont meg mobot jó hogy megerösitettek de azért tudni kell hol a határ. Most majd aki még nem szedte meg magát halálosan (gyk. nincs több milliója) szivhatja a dákót mert még egy vacak komp páncélt se tud majd megvenni.