7195
10877436381340714828.png
  • Lacc
    Nemtom. Craftol meg dns mintát szokott venni amibe néha belehalnak az állatok :DD
  • Adam5
    BE milyen felszerelés használ? Vmi labornyi eszköz kell neki?
  • Lacc
    BE-vel nincs túl sok tapasztalatom, csak egyet ismerek, Petkot :) Egész jó peteket tud gyártogatni, meg biztos tud még mást is :D
  • Adam5
    meg van a one-handed 4 is :) és márcsak 4k xp kell és a hunting 4 is meglesz, utana meg megic utolsó oszlopo és meg is van a BE
  • Hmuda
    Akkor meg mit aggódsz hogy eltünnek a tárgyaid meg a petjeid? Nem értem az összefüggést...

(és nemtom milyen alapon kapod fel a vizet mikor csak segteni próbál az ember)
  • Marcus_
    loál
  • PLaci #4184
    Bazz, hülyének nézel?
    Egy másik karit akarok nyomni, bár nem tom, hogy sikerülni fog-e hétfőre a CH....
    A faszért nézik hülyének az embert? NEM VAGYOK LÁMA! Aki mégegyszer lámának néz, azt kinyírom a játékban!!!! :-P
  • Hmuda
    Figyi, ha ugyanarra az accra másik trialos kulcsot aktiválsz akkor elvileg a karid el fog tünni és csak akkor viheted tovább ha a full game kulcsával aktiválod.
  • Hmuda
    Lenyomod a ctrl+shift+h gombokat és eltünik, elövöd a képet és aztán emgint lenyomod őket hogy játszhass. Lásd a saját galériámat az ilyen stílusú képekért. :-)
  • PLaci #4181

Ne má!!!!! Nem küld a gec gamespot mélt, a fileplanet nem generál, és mástól se kapok!!!!!!!!!!! Így nem hogy az állataim, de még a cuccaim is el fogom vesziteni!!!!!!

• PLaci #4180
    Hogy lehet olyan screenshotot csinálni, hogy nincs benne a HUD?
  • otiq
    Master Dancer vagyok és nem tudom mitől változik a buff időtartama. Volt már 1 óra 20 perc és volt 18 perc is pedig mindkétszer megvolt az 5 perc táncolás.
    A flourishek és effectek vagy, hogymilyen táncot nyomok változtat valamin?
  • Lacc
    A saját könyvtárába...
  • Stotoo
    hova rakja a game a screenshotokat?
  • PLaci #4176
  • Lacc
    Fél évig megtartják a karidat (szvsz több ideig is). Szóval bőven marad időd megvenni és folytatni ha akarod...
  • Adam5
    Úgy döntöttem Bio-engineer leszek. Holnap felveszem a novice scout-ot és elkezek nyúzni :) szerencsére most jól fog jönni a one-handed 3.
    Ha lejár a 14-nap trial és nem vásárolom meg a gamet akko törlik az accom meg a kariaim?
  • PLaci #4173
    PLZ!!!!!!
    1 fél napja nem tudok új karit csinálni!!!
  • PLaci #4172
    az 1. és 3. oszlop ugyan azt az xp-t használja.... (exploration és hunting)
  • Adam5
    Az a scout aki a hunting oszlopát gyúrja az mivel szerzi az xp-t? Eggyenlőre csak a Brawler-el vagyok képben.
  • LSC
    ja ok:)
  • LSC
    pont hogy senki mert nem tudnak mit kezdeni a resist buffolt emberekkel. Én beleöltem több mint 10 milát a CM be hogy mindenből a legjobb legyen azt húzhatom le a WC-n.
  • Gorii
    eliras,jah :)
  • a.carkey
    Nem értem ... ?

Nem pont fordítva?
  • Gorii
    ez gaz, akkor mindenki cm lesz..
  • PLaci #4165
    Valaki dobjon már meg egy trial kóddal! Hétfőre CH-nak kéne lennem!!!!
  • PLaci #4164
    JUJJJJJ!
  • LSC
    hát ja ezzel valaki király lehet. Mellesleg nemsoká a poison és disease DOT-ok szart sem fognak érni ugyanis a dokinak lessz poison/disease resist buffja. Test centeren már van.
  • Gorii
    ez vmi ultradurvamegagiga:), ez az a cucc amit creditert nemadnak el soha:) :

• Gorii
    van most cneten gwyfnel 80/80/70 es sett 470k nem sliccolt
  • magus
    hol veszel te ilyen jo armort?:) enyem mindjart leesik rolam, es a regi helyen mar nincs semmi
  • magus
    3k-t sebez egy ns elder? nekem buffal van annyi eletem...
  • Gorii
    en nem nagyon hasznalok kezre etc 85% osnal nagyobb cuccot, persze ha normalis aron van akkor megveszem, egyebkent vege fele mi is benyaltunk egy ilyet, 2 jedi meghalt
  • LSC
    ehe énis így gondoltam ha megnézed a képet. Erre basztam rá de alaposan két ütés a bracer-re azt szeva.
  • LSC
    starsider-en?
  • LSC
    leütöttünk vagy 5-6 eldert mire a hetedik nemtudom hogyan de ilyenekt sebzett.
  • LSC
    trade forum
  • I.C.ram
    Nagyon nem vagy benne a Star Warsban :)
  • PLaci #4152
    LOL!
    Nincs pajzs, csak páncél :-)
  • Adam5
    elősze=előnye