7195
-
#4190 Nemtom. Craftol meg dns mintát szokott venni amibe néha belehalnak az állatok :DD -
#4189 BE milyen felszerelés használ? Vmi labornyi eszköz kell neki? -
#4188 BE-vel nincs túl sok tapasztalatom, csak egyet ismerek, Petkot :) Egész jó peteket tud gyártogatni, meg biztos tud még mást is :D -
#4187 meg van a one-handed 4 is :) és márcsak 4k xp kell és a hunting 4 is meglesz, utana meg megic utolsó oszlopo és meg is van a BE -
#4186 Akkor meg mit aggódsz hogy eltünnek a tárgyaid meg a petjeid? Nem értem az összefüggést...
(és nemtom milyen alapon kapod fel a vizet mikor csak segteni próbál az ember) -
Marcus_ #4185 loál -
#4184 Bazz, hülyének nézel?
Egy másik karit akarok nyomni, bár nem tom, hogy sikerülni fog-e hétfőre a CH....
A faszért nézik hülyének az embert? NEM VAGYOK LÁMA! Aki mégegyszer lámának néz, azt kinyírom a játékban!!!! :-P -
#4183 Figyi, ha ugyanarra az accra másik trialos kulcsot aktiválsz akkor elvileg a karid el fog tünni és csak akkor viheted tovább ha a full game kulcsával aktiválod. -
#4182 Lenyomod a ctrl+shift+h gombokat és eltünik, elövöd a képet és aztán emgint lenyomod őket hogy játszhass. Lásd a saját galériámat az ilyen stílusú képekért. :-) -
Ne má!!!!! Nem küld a gec gamespot mélt, a fileplanet nem generál, és mástól se kapok!!!!!!!!!!! Így nem hogy az állataim, de még a cuccaim is el fogom vesziteni!!!!!!
-
#4180 Hogy lehet olyan screenshotot csinálni, hogy nincs benne a HUD? -
otiq #4179 Master Dancer vagyok és nem tudom mitől változik a buff időtartama. Volt már 1 óra 20 perc és volt 18 perc is pedig mindkétszer megvolt az 5 perc táncolás.
A flourishek és effectek vagy, hogymilyen táncot nyomok változtat valamin? -
#4178 A saját könyvtárába... -
#4177 hova rakja a game a screenshotokat? -
#4176 #3970
#4054 -
#4175 Fél évig megtartják a karidat (szvsz több ideig is). Szóval bőven marad időd megvenni és folytatni ha akarod... -
#4174 Úgy döntöttem Bio-engineer leszek. Holnap felveszem a novice scout-ot és elkezek nyúzni :) szerencsére most jól fog jönni a one-handed 3.
Ha lejár a 14-nap trial és nem vásárolom meg a gamet akko törlik az accom meg a kariaim?
-
#4173 PLZ!!!!!!
1 fél napja nem tudok új karit csinálni!!! -
#4172 az 1. és 3. oszlop ugyan azt az xp-t használja.... (exploration és hunting) -
#4171 Az a scout aki a hunting oszlopát gyúrja az mivel szerzi az xp-t? Eggyenlőre csak a Brawler-el vagyok képben. -
#4170 ja ok:) -
#4169 pont hogy senki mert nem tudnak mit kezdeni a resist buffolt emberekkel. Én beleöltem több mint 10 milát a CM be hogy mindenből a legjobb legyen azt húzhatom le a WC-n. -
#4168 eliras,jah :) -
#4167 Nem értem ... ?
Nem pont fordítva? -
#4166 ez gaz, akkor mindenki cm lesz.. -
#4165 Valaki dobjon már meg egy trial kóddal! Hétfőre CH-nak kéne lennem!!!! -
#4164 JUJJJJJ! -
#4163 hát ja ezzel valaki király lehet. Mellesleg nemsoká a poison és disease DOT-ok szart sem fognak érni ugyanis a dokinak lessz poison/disease resist buffja. Test centeren már van. -
#4162 ez vmi ultradurvamegagiga:), ez az a cucc amit creditert nemadnak el soha:) :
-
#4161 van most cneten gwyfnel 80/80/70 es sett 470k nem sliccolt -
#4160 hol veszel te ilyen jo armort?:) enyem mindjart leesik rolam, es a regi helyen mar nincs semmi -
#4159 3k-t sebez egy ns elder? nekem buffal van annyi eletem... -
#4158 en nem nagyon hasznalok kezre etc 85% osnal nagyobb cuccot, persze ha normalis aron van akkor megveszem, egyebkent vege fele mi is benyaltunk egy ilyet, 2 jedi meghalt -
#4157 ehe énis így gondoltam ha megnézed a képet. Erre basztam rá de alaposan két ütés a bracer-re azt szeva. -
#4156 starsider-en? -
#4155 leütöttünk vagy 5-6 eldert mire a hetedik nemtudom hogyan de ilyenekt sebzett.
-
#4154 trade forum -
#4153 Nagyon nem vagy benne a Star Warsban :) -
#4152 LOL!
Nincs pajzs, csak páncél :-) -
#4151 elősze=előnye