Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Budaorsi Tescoban VAN 2DB SWG! Annyira friss es tuti az informacio, hogy 3-4 perce lattam, a sajat szememmel. Nincs kirakva a tobbi szoftver koze, hanem be van zarva a telefonos pultnal, uvegszekrenybe.
Akit erdekel, lehet rastartolni 😊
Ha valakinek nagyon kiesik Budaors, annak megveszem, ha atutalja az arat, de nem akarok ugyjarni, hogy megvettem, es a nyakamon marad. Itt dolgozom ugyanis, mindennap itt vagyok, es Pest belvarosban lakom, tehat olyan jelentkezzen maximum csak, aki a belvarosba erte is tud jonni.
Na, csak ennyi.
Hajra az elso kettonek 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvileg 3 - 4 hónap hosszságú küldetés sorozat után lehetõség lesz neked is Yetizni, azaz az elindulsz a Padawan -tól a Knight -ig ami újabb 2 hónap + 2 a Masterig, ha jól tudom. Kb. ennyi, ja igen, Hardcore játék, szal a kinyiffansz, akkor kinyiffansz
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
Yafyaf: Ez egy MMORPG és nem szingli pléjer játék. Igenis fontos, hogy mindenki jól érezze magát és jó legyen a közösség. Namármost az ilyen yetit minden sarokra igazán haza tudja vágni az élményt. Ezek a karakterek lesznek azok, akik szépen végigszólózzák az egész világot és kurvára nem érdekli öket a többi játékos. Ezen az alapon ki lehetett volna adni egy SWG for Jedis szinglipléjert is ahol ez a sok kis baromarcú kiélhette volna a vágyait. Vagy játszon KOTORt. Másrészt amikor ez a történet játszodik alig van yeti a galaxisban. Röviden ennyit.
Igaz, hogy a sajat jatekommal torodok, de miutan ez egy MMORPG, a jatekosok alakitjak a vilagkepet, es nekem ebbe a vilagkepbe nem illik ennyi jedi!
Nagy hiba ez, nem kellett volna. A baj talan az lehet, hogy tenyleg sokan sirtak, hogy azert vettek a jatekot, hogy jedik legyenek. Ha nem lehetne ilyen "egyszeruen" jedinek lenni, sokan nem fizetnenek erte. Es sajnos ez fuckin' business...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"The trees move. Do you not see it?"
es hogy lehet mas bolygora rakni a wp-t?
tyu, ost hogy kerestem vmi guidet a fencerhez, eleg durva macrokat, meg exploitodakt, megmindefele baromsagot talaltam. Elmeletileg igy voltak akkor la2 betaban 80as lvl karik, mikor aki ejjelnappal nyomata 40esst ert el
a kraut dragonnak tob tipusa letezik Juvenile,Canyon, Giant es Ancient ha jol emlexem . Az ancierntnek tobbszaz ezer pont HAM ja van.. szoval kisebb osztag kell hozza (rifleman mmindenkepp, legalabb 2 ha nem akartok tokolni)
A hero Of Tatooin egy kuldetessorozat ha jol tudom, de ennel tobbet en sem tudok mert nem merultem bele ebbe a Theme Parkba.
a waypointot hogy pakolad ki oda?
krayt dragon mennyire durva?
mi a fene ez a hero of tatooin?😊 mert kb waypointot kaptam mar, de hogy mire jo azt nem tudom. Hat most vettem egy 70%-os kinetik ubese body armort, de siman agyonver egy mountain squill. fontos hogy legyen mellette kar, fej ilyesmi vedo? vagy azt csak akkor utik hogyha mindot meg action pontot vesznek le?
Egy Commandosnak van am tuzereje, azaz nekem 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most sracok, ugy oszinten? Miert erdekel teged az, hogy a masik hogyan szerez maganak jatekelmenyt? Ha valaki jedi akar lenni, akkor az lesz. Ha valaki nyit egy masik account-ot, amit fizet, akkor tegyen ugy. Nem ertem, mi itt a problema? Mindenki fizet a sajat jatekaert, es ugy bassza el az idejet, ahogy akarja.
Nem az a lenyeg, hogy o hogyan lesz ubertap telepenz lezerkardkiraly, az az o dolga. Az a lenyeg, hogy te hogyan talalod meg az utat, ami neked leginkabb tetszik, ahol be tudsz teljesulni, amilyen szerepet el tudsz kepzelni magadnak.
Ertsetek mar meg, itt nem arrol szol a fama, hogy ki grindeli gyorsabban ossze a karijat, hanem hogy minden aldott percet, amit a jatekkal toltesz, elvezd ki!
Akinek nem inge, ne vegye magara.
Uff,
Sapph
War. War never changes.
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun