Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
farstaros vagyok.

amugy a crystal mire jo?😊

LSC
találsz vagy veszel olyan 100-200k között. Hogy hol? most nem tudom 1 hónappal ezelõtt még tudtam volna mondani de azóta már sehol nem találtunk. Ha starsideren vagy akkor tudunk boltolni van vagy 25 csak a kutyának nem kell már most mindenki kristályt akar.

magus
hat en meg egyet sem lattam

LSC
peace

magus
holocront hol szerzek?

LSC
itt egy jó kép hogy mennyire ritkák a jedik csak a mining-on volt egyszerre 4 és ez nem is a legforgalmasabb hely. Nem tudom engem idegesít hogy ilyen sok van teljesen elrontja a feelingjét régen örült az ember ha egyet láthatott.
kép

Hunnenkoenig
Nem magas lorol dumaltam, csak lemaradt a szmajli. Amugy felteteleztem, hogy az iskolaban nem tanitjak a jedive valast es ezert szerintem egyertelmü, hogy nem komolyan gondoltam.

zoli80
hol találok image designert?amugy én az vagyok de ugy tunik magamat nem tudom designolni.

PTW
stat mitigationnal akarmikor atvarialhatod a statjaidat..
ha beallitottad akkor mar csak el kell menni egy image deignerhez hogy az "aktivalja" (ez utobbi a legnagyob baromsag ,amit az image designer patch-ben vezettek be..)

LSC
hanem a sok pénzen mert ha pénzed akkor van jó páncélod van jó kajáid meg lehetnek jó attachment-jeid😊

Lacc
Jaja, és ennek nagyon örülök.
LSC
hálisten ez nem a "hanyas szintû vagy?" sémára alapul az hogy ki milyen erõs.

LSC
az marad alap.

Kandurex
Egyébként a HAM emelkedik? Vagy mindig az alap mennyiség van? (Buff-ot most hanyagoljuk)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LSC
mellesleg nem kéne olyan magas lóról dumálnod nem vagyok iskolás idestova 8 éve és nem 2 után hagytam abba.

LSC
ez ok de miért lett kb 5* annyi jedi? Mert hülye nem vagyok eddig néha találkoztam egyel, nagyjából ismertem is névrõl a 90%-t mostmeg akárhova megyek tuti találkozom minimum egyel.

Hunnenkoenig
Akkor nem figyeltel elegge az iskolaban!

Ugyanis tegnap ota mar lehetsz FS TKM is, csak egy bizonyos fok utan le kell adnod a szakmaid. Ha ö meg nem erte el azt a fokot, akar Jedi-szakacs is lehet.

Lacc
Én is találkoztam már egy pár jedivel, de egyszerre többel sosem. Csak szoktam hallani a csatin hogy hû meg hú láttam jedit meg duel van vááá menjünk nézzük vááá.
LSC
tegnap elõttig énis csak kb 8-10 el találkoztam tegnap óta kb 25-el.

LSC
egy van ahol 2 yeti látszik a többi elszivárgott amelyik nem akart duelezni.

LSC
tegnap mikor bementem cnet-ben kb 6-7 jedi initiate-t számoltunk össze azt kb egy órán át dueleztek mindenkivel. asszem van képem is megnézem.

Kandurex
eccerüen mákod vót, én össz-vissz 2 yetivel találkoztam a 2hét alatt...egyikkel véletlenül a tatooinen futottam össze, a másodikat meg már, mint üldözött vadként kergettem...(persze mellettem egy übertáp játékos állt 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LSC
ahogy ezt leírtad az jön le hogy azt gondolod eddig nem lehetett jedivé válni.

LSC
ráadásul számomra érthetetlen módon master riffleman és master teras kasi volt a biojában és a kezében meg egy dupla fénykard.

LSC
bazz az elõbb 3 jedi állt a mission terminálnál egyszerre, de legközelebb csinálok képet is mert érdekemben áll kamuzni.

Hunnenkoenig
Aki eddig elküldte a penzt a jatekra:

Megjött az üzletbe. Holnap megyek ertük es adom fel postara!

Üdv
Hunnenkoenig

Zana Ferenc kerestetik. Emailt nem kaptam töle, bar a cime rajta van az atutalason!

Laza
ez az 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Stotoo
lol még ki se jött a 10es patch ahol lehet jedivé válni de te már több jedit találsz? grat! 😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Hmuda
Mázlista. 😛PPPP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Hol vetted?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nyah végre nekem is megvan a full! Reszkessetek 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mayday
Meg egy atlagjatekos mondjuk jatszik naponta 2-3 orat, ezek a kiskolykok meg ezen elnek. Elmennek egy tavoli bolygora, es grindelnek pillanatok alatt...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Csak nem biztos, hogy egy normal jatekosnak celja az, hogy allandoan jedit tamadjon.
Meg tudod, en meg MBH-kent sem tudtam tamadni, raadasul a celpontom volt 😊

LSC
mellesleg nem vagyok annyira nyúbi hogy ne tudnám miaz a holo grind lassan 5 hónapja játszom.

LSC
mivel magyarázod azt hogy minden nagyvárosban találok minimum 5 jedi-t?

LSC
ez így volt régen ezzel tisztában vagyok én az új rendszerrõl beszélek.

Arról nem is beszélve, hogy a jediknek igencsak nehéz életük lesz, mert állandóan lehet majd õket támadni, meg ott lesz a ranglétrájuk, ha kikapnak egy alacsonyabb helyen lévõ jeditõl, akkor bukás van, mert vesztenek a képességeikbõl meg a védelmükbõl. Ha sima playereket ölnek, akkor semmi extrát nem kapnak. Szal sztm jó lesz ez a rendszer és nem lesz mindenki jedi. A legtöbben úgyis a 14 éves gyerekek akarnak azok lenni és majd ha látják, hogy egy idõsebb, tapasztaltabb ember sokkal jobban képes érvényesülni, akkor majd jól elmegy a kedvük tõle.

Stotoo
"EuroFarStar is up"

Stotoo
menjbe a fanclub chatre es meglatod folyamatosan nyomjak az infokat

Stotoo
Felet visszallitottak csak varni kell amig felallnak

Valamit nagyon félre értettek. 8-)) Jelenleg senki nem lehet jedi, patch 10 után meg majd lesz a jedi trial, ami a devek szerint több idõt vesz majd igénybe, hogy valaki jedi lehessen.

LSC: Nem az öt alapszakmából lehet valaki jedi, hanem a holocronok mondják meg, hogy mi az a szakma amit ki kell masterelned, ez lehet bármelyik, 4-et megmondanak a holocronok, egyet pedig neked kell kitalálnod, ezt hívják hologrindnek (ugye egymás után mastereled kifele a szakmákat), a 10-es patch után még senki sem tudja, hogy lehet jedinek lenni, csak annyi van, hogy jedi trial, de errõl egyenlõre semmi infó, devek sem adtak még ki róla híreket. Jelenleg a revampnál annyit csináltak, hogy minden jedi újra kreálhatja a skill pontjait, saját belátása szerint, hogy milyen szeretne lenni. A hologrind-et még most is lehet csinálni, de ha ne adj isten véletlenül összehozod, akkor sem kapod meg az FS-t (Force Sensitive), csak majd a 10-es patch megérkezésekor, vagy ha nem csinálod meg, akkor az addig elért dolgok beleszámítanak a jedi trialsba. Ha esetleg nem így lenne, akkor elnézést, de én ezt vettem ki a hivatalos oldalról meg forumról.

Mayday
11990 ez a hazai ara.
Nem nyereszkedesi cellal irtam, csak ha valaki szeretne megvenni, akkor most itt a lehetosege!

Mayday
Mivan????????

Stotoo
lol mostmeg azt irtak hogy nehany szervert viszaallitottak

Stotoo
ja és minden eggyes armor darab felvétele 10 ! masodpercig fog tartani azaz egy full comp szett felvétele kb 1.5 percig fog tartani 😄

Stotoo
hivatalos funclub chaten írták hogy 90 perc lesz a szerverleallas ha minden jol megy

Lacc
Én se kapok, msot kezdtem el a karimat, igaz nem triallal. Hát majd megpróbálok venni valakitõl 😞
Gorii
venni biztos lehet 😊

Hmm, akkor akik a triallal kezdték sajnos nemkapnak képet 😞

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Hmuda
Szóval kilenc? Kira, majd meglesz a full akkor már tudmo mire költöm az egy millámat amit a kristályokért kapok. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun