7195
-
#4230 hat ha ez rpg akkor a tetris fps, a masik erdekes en a sok grindelo nulla ember kozott csomo jo havert szereztem, ha ismerkedni akarsz nyugodtan megteheted, engem egyatalan nem zavar ha vki grindel, szive joga -
#4229 Talan azert zavar sokakat (en peldaul nullaba nezem a grindelos jatekosokat!), mert ez egy MMORPG, egy olyan SZEREPJATEK, ahol a karakterek egymastol fuggnek, egyutt alakitjak az egeszet. Es szivesebben jatszok olyan emberekkel, akik tenyleg JATSZANAK, mint az ilyen nulla, grindelos gyerekekkel.
Ha mondjuk a dancer/musician peldat nezzuk, akkor ha bemegyen egy kantinaba, es szivesegget "kerek" toluk, szeretek veluk beszelgetni, stb, nem pedig egy makro altal kapnom mondjuk mind buffot, es kesz. Mert ekkor mar az en jatekomat is rontja. -
#4228 komolyan egesz dev garniturat nem ertem, kit zavar ha vki afk zenel? minek tettek ennyire macrozhatova akkor a jatekot, neveteges.. -
#4227 birom mikor masok meghatarozzak az embernek hogy hogy jatszon, nem ertem aki grindelni akar mert ne tehetne lol? ha mar fizet erte .. -
#4226 A hírt már lereagáltam az SWG.hu-n, úgyhogy bemásolom azt ide:
"Hát nem is tudom, kicsit felemás rendelkezés. Jó dolog, mert így télleg végetér az AFK-grinderek időszaka, ami sok játékost idegesített (engem is). Viszont rossz mert én személy szerint megírtam annó egy tánc és egy zene makrót, beizztottam és egyetlen pillanatra se mentem el a gép elöl amíg járt, folyamatosan beszélgettem a halgatósággal, a többi zenésszel-táncossal. Így viszont nehezebb lesz a szociális élet élése mert folyamatosan nyomkodni kell a flourish gombokat vagy a rövidke életű makró-gombokat és alig lesz idő csetleni. Az ent-csapatokba én az AFK-s majmokat alapbol nem vettem be és ha vki feltünően AFK-zott akkor még ki is rugtam a teamböl, nehogymár még segítsek is neki (kivéve persze a nagy haverokat, akikkel megértőbb voltam :D). Másrészt meg azért is rossz dolog, mert akit idegesítették az afk-entek azok úgyse halgatták-nézték őket. Sajna a mérleg inkább a "hülyeség" kategóriába billen ha már egyszer osztályozni kéne ezt a rendelkezést." -
#4225 Hát és mi van pl. az entertainerekkel? :) -
#4224 Miert lenne az? Vannak itt jatekosok is! -
#4223 Ki akarják venni a folyamatos makrózást? Hát erre kíváncsi leszek, mert ez nagy szívatás lesz. -
SacroSanctus #4222 Nos, akit érdekel az SWG-vel kapcsolatos hír:
A fejlesztők meg akarják szüntetni a folyamatosan önismétlő (recursive) AFK macro-zást. Azt még nem írták, hogyan akarják ezt véghez vinni de szerintem nem fog sikerülni, ha meg igen akkor valószínűleg totál át kell dolgozni a macro-rendszert vagy egyszerűen az egészet ki kell venni a játékból.
A fórumon sokan örülnek, de úgy vettem észre, hogy annál többen ellenzik a dolgot.
Meglátjuk mi lesz.
Itt olvashatjátok a topicot ahol bejelentették, és a reakciókat:
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Developers&message.id=44991#M44991
(egyébként én is csak 3 napja kezdtem SWG-zni és máris a nyakamba zúdítják ezt a sok szivatást, pl a legútóbbi NPC erősítés pár napja, most meg ez....de azért üdvözlet minden magyar SWG playernek) -
#4221 Mostmár télleg utoljára:
Nem csak a politikusok, hanem sajna az emberek majd 50%-a is tehet róla. Mindenki pénzéhes és ezért minden ezközt bevet mégha árt is másoknak. Mikor a cigánygyerek kirabol egy házat és az ügyvéd abszurdabbnál abszurdabb baromságok felemlegetésével eléri, hogy felmentsék és még a károsultat akaják beperelni mindenféle faszságok miatt, meg egyéb kis nüanszok. Ez a nagy Mo. Pont mostmár télleg legyen ennyi, mert tényleg nem ide tartozik. -
#4220 szvsz Hmuda nem a magyar emberekre gondolt hanem akik iranyitjak az orszagot , putri banda:) -
#4219 ez sajna igaz , no offense:) -
#4218 OK -
#4217 Ez is a hibák közé tartozik természetesen de mostmár télleg vissza a témára. -
#4216 Változni a dolgok majd akkor fognak, ha mindenki befizeti az adóját (nincs feketemunka, illegális áfavisszaigénylés, fekete/szürke import, stb). ;) -
#4215 #3970
#4054 -
#4214 ...hogy hol szülessünk... :P -
#4213 Erre akartam írni valamit, de inkább mégse. Nem ide való. Na gó bekk tu SWG! :))
(Kár, hogy nem választhatjuk meg, hogy szülessünk... Ahh vazz ezt nem bírtam ki. :) -
#4212 Lásd 4210. Mellesleg akár szülőföld, akár nem, akár a hazám, akár nem, a tényeken nem változtat. Na vissza SWG-re. -
Madmaxx #4211 A véleményedet nem ebben a topikban és nem ilyen formában kéne közreadnod ráadásul egy ilyen csekélység miatt. Én se szeretek sok dolgot, de nem tartom tisztességesnek hogy igy beszéljenek a szülőföldemről. Téma lezárva. -
#4210 Persze még sorolhatnék negatívumokat erröl az országrol, de ez SWG topic. -
#4209 Miért? Nincs igazam? Szét van kurva az egész ország. Szar a törvényrendszer, hülyék a politikusok, és nem csinálnak semmit, gazdaság szétkúrva. Bezzeg Horvátországban pár éve még polgárháború volt, mostmeg már túristaparadicsom autopályákkal, szállodákkal mindennel. Példát kellene venni róluk. -
#4208 Igen, ott árulják. Annó Hunnenkoenig is onnan szerezte be jónéhány embernek (nem volt nehéz neki :D). -
Madmaxx #4207 Héhé vigyázz a szádra! -
Péé #4206 Austriában lehetkapni? Nem gáz ha onnan veszem meg! Onnan nem is olyan vészes a postaköltség! -
#4205 Itthon sehol. Külföldröl kell beszerezned, de ide szinte senki nem szállít. Nem is csodálom amilyen egy szenny ez a fél-Balkáni putri. -
Péé #4204 Honnan tudok Star Wars Galaxies-t rendelni itt magyarországon? Köszi! -
#4203 np :-) -
#4202 THX! -
#4201 Van pár lehetőség:
1: állatok húsát-csontjait-bőrét harvesteled. Kinyírod a delikvenst és a radial menüben kiválasztod mit akarsz kinyerni az állatkából.
2: táborokat csinálsz és használod őket. Minél tovább vagy a saját táborodban, annál több XP-t kapsz.
3: csapdákat csinálsz és használod őket.
Nagyjábol ennyi. -
#4200 jahhh... ha már a fórumban volt erről szó, akkor elég az is, hogy meddig olvassak vissza.. -
#4199 hi all!
teljesen újonc vagyok az SWGben, kellene egy kis segítség...
SCOUT-ban tudna valaki instrukciókat adni, hogy hogyan fejlődjek, illetve fejlesszem a karakterem? CH-ra gyúrok... tudtommal scout kell hozzá...
előre is köszi minden infót! -
#4198 Azt nem írtad, hogy valakivel pakoltatsz. Amúgy marhára élvezetes lehet 14 naponként újrakezdeni. -
#4197 Kaptam kódot....
1.) Kis segitséggel sikerült átpakolnom :-)
Köszönet Fulig Jimmy-nek és Jabar-nak :-)
2.) Most dolgozom a CH-n, scout 3041 megvan már (1 nap alatt), ha megvan a CH, akkor a pet-jeim is átkerülnek az új karimhoz....
Ezen mit nem lehet érteni??? :-) -
#4196 Csak annyit az ID-röl, hogy csak azok masterek most akik még az ID revamp előtt kimasterelték vagy utána pár héttel kezdték el. :-) -
Petko #4195 nemtudom, idt még nem csináltam... de ezzel el lehet craftolgatni honapokig ha valaki nem akar alvilági módszereket alkalmazni -
#4194 Nhezebb mint az ID? :-) -
Petko #4193 1. oszlop allat craftolashoz a borok (hogy nezzen ki kulsore az allat, meg befolyasolja az aggreszivitast es dl-t)
2. oszlop mesterséges szövetek chefnek es tailornak jobb cuccokhoz
3. oszlop dna sampling, mintat lehet venni allatokbol amiknek a segitsegevel lehet kesobb mesterségesen állatot előállítani
4. oszlop assembly/experiment... a craftolás minősége
ja és még valami, iszonyat lassú és kínlódós dolog kimasterelni, talán a legnehezebb a játékban -
#4192 Ja és még vmi. Meg tudod nekem mondani hogy mi BE 3oszlopa? azé csak 3-at mert azt tudom hogy az eggyik clone-ozás. -
#4191 PFF :DD
És DNS-el mit csinál? Abból csinál állatot? és hogy? Craftolással?