Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kép
ha beallitottad akkor mar csak el kell menni egy image deignerhez hogy az "aktivalja" (ez utobbi a legnagyob baromsag ,amit az image designer patch-ben vezettek be..)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ugyanis tegnap ota mar lehetsz FS TKM is, csak egy bizonyos fok utan le kell adnod a szakmaid. Ha ö meg nem erte el azt a fokot, akar Jedi-szakacs is lehet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megjött az üzletbe. Holnap megyek ertük es adom fel postara!
Üdv
Hunnenkoenig
Zana Ferenc kerestetik. Emailt nem kaptam töle, bar a cime rajta van az atutalason!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Meg tudod, en meg MBH-kent sem tudtam tamadni, raadasul a celpontom volt 😊
LSC: Nem az öt alapszakmából lehet valaki jedi, hanem a holocronok mondják meg, hogy mi az a szakma amit ki kell masterelned, ez lehet bármelyik, 4-et megmondanak a holocronok, egyet pedig neked kell kitalálnod, ezt hívják hologrindnek (ugye egymás után mastereled kifele a szakmákat), a 10-es patch után még senki sem tudja, hogy lehet jedinek lenni, csak annyi van, hogy jedi trial, de errõl egyenlõre semmi infó, devek sem adtak még ki róla híreket. Jelenleg a revampnál annyit csináltak, hogy minden jedi újra kreálhatja a skill pontjait, saját belátása szerint, hogy milyen szeretne lenni. A hologrind-et még most is lehet csinálni, de ha ne adj isten véletlenül összehozod, akkor sem kapod meg az FS-t (Force Sensitive), csak majd a 10-es patch megérkezésekor, vagy ha nem csinálod meg, akkor az addig elért dolgok beleszámítanak a jedi trialsba. Ha esetleg nem így lenne, akkor elnézést, de én ezt vettem ki a hivatalos oldalról meg forumról.
Nem nyereszkedesi cellal irtam, csak ha valaki szeretne megvenni, akkor most itt a lehetosege!
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
allitolag ezer van down mer toltik fel a kepeket, ezt vettem ki a forumbol😊
We apologize for this final gift to be a little late but it was dependant on Publish 9 (which was also a little late) and the setting of a config switch.
Thanks for helping us celebrate our first anniversary!