Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
találsz vagy veszel olyan 100-200k között. Hogy hol? most nem tudom 1 hónappal ezelõtt még tudtam volna mondani de azóta már sehol nem találtunk. Ha starsideren vagy akkor tudunk boltolni van vagy 25 csak a kutyának nem kell már most mindenki kristályt akar.

magus
hat en meg egyet sem lattam

LSC
peace

magus
holocront hol szerzek?

LSC
itt egy jó kép hogy mennyire ritkák a jedik csak a mining-on volt egyszerre 4 és ez nem is a legforgalmasabb hely. Nem tudom engem idegesít hogy ilyen sok van teljesen elrontja a feelingjét régen örült az ember ha egyet láthatott.
kép

Hunnenkoenig
Nem magas lorol dumaltam, csak lemaradt a szmajli. Amugy felteteleztem, hogy az iskolaban nem tanitjak a jedive valast es ezert szerintem egyertelmü, hogy nem komolyan gondoltam.

zoli80
hol találok image designert?amugy én az vagyok de ugy tunik magamat nem tudom designolni.

PTW
stat mitigationnal akarmikor atvarialhatod a statjaidat..
ha beallitottad akkor mar csak el kell menni egy image deignerhez hogy az "aktivalja" (ez utobbi a legnagyob baromsag ,amit az image designer patch-ben vezettek be..)

LSC
hanem a sok pénzen mert ha pénzed akkor van jó páncélod van jó kajáid meg lehetnek jó attachment-jeid😊

Lacc
Jaja, és ennek nagyon örülök.
LSC
hálisten ez nem a "hanyas szintû vagy?" sémára alapul az hogy ki milyen erõs.

LSC
az marad alap.

Kandurex
Egyébként a HAM emelkedik? Vagy mindig az alap mennyiség van? (Buff-ot most hanyagoljuk)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LSC
mellesleg nem kéne olyan magas lóról dumálnod nem vagyok iskolás idestova 8 éve és nem 2 után hagytam abba.

LSC
ez ok de miért lett kb 5* annyi jedi? Mert hülye nem vagyok eddig néha találkoztam egyel, nagyjából ismertem is névrõl a 90%-t mostmeg akárhova megyek tuti találkozom minimum egyel.

Hunnenkoenig
Akkor nem figyeltel elegge az iskolaban!

Ugyanis tegnap ota mar lehetsz FS TKM is, csak egy bizonyos fok utan le kell adnod a szakmaid. Ha ö meg nem erte el azt a fokot, akar Jedi-szakacs is lehet.

Lacc
Én is találkoztam már egy pár jedivel, de egyszerre többel sosem. Csak szoktam hallani a csatin hogy hû meg hú láttam jedit meg duel van vááá menjünk nézzük vááá.
LSC
tegnap elõttig énis csak kb 8-10 el találkoztam tegnap óta kb 25-el.

LSC
egy van ahol 2 yeti látszik a többi elszivárgott amelyik nem akart duelezni.

LSC
tegnap mikor bementem cnet-ben kb 6-7 jedi initiate-t számoltunk össze azt kb egy órán át dueleztek mindenkivel. asszem van képem is megnézem.

Kandurex
eccerüen mákod vót, én össz-vissz 2 yetivel találkoztam a 2hét alatt...egyikkel véletlenül a tatooinen futottam össze, a másodikat meg már, mint üldözött vadként kergettem...(persze mellettem egy übertáp játékos állt 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LSC
ahogy ezt leírtad az jön le hogy azt gondolod eddig nem lehetett jedivé válni.

LSC
ráadásul számomra érthetetlen módon master riffleman és master teras kasi volt a biojában és a kezében meg egy dupla fénykard.

LSC
bazz az elõbb 3 jedi állt a mission terminálnál egyszerre, de legközelebb csinálok képet is mert érdekemben áll kamuzni.

Hunnenkoenig
Aki eddig elküldte a penzt a jatekra:

Megjött az üzletbe. Holnap megyek ertük es adom fel postara!

Üdv
Hunnenkoenig

Zana Ferenc kerestetik. Emailt nem kaptam töle, bar a cime rajta van az atutalason!

Laza
ez az 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Stotoo
lol még ki se jött a 10es patch ahol lehet jedivé válni de te már több jedit találsz? grat! 😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Hmuda
Mázlista. 😛PPPP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Hol vetted?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nyah végre nekem is megvan a full! Reszkessetek 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Mayday
Meg egy atlagjatekos mondjuk jatszik naponta 2-3 orat, ezek a kiskolykok meg ezen elnek. Elmennek egy tavoli bolygora, es grindelnek pillanatok alatt...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Csak nem biztos, hogy egy normal jatekosnak celja az, hogy allandoan jedit tamadjon.
Meg tudod, en meg MBH-kent sem tudtam tamadni, raadasul a celpontom volt 😊

LSC
mellesleg nem vagyok annyira nyúbi hogy ne tudnám miaz a holo grind lassan 5 hónapja játszom.

LSC
mivel magyarázod azt hogy minden nagyvárosban találok minimum 5 jedi-t?

LSC
ez így volt régen ezzel tisztában vagyok én az új rendszerrõl beszélek.

Arról nem is beszélve, hogy a jediknek igencsak nehéz életük lesz, mert állandóan lehet majd õket támadni, meg ott lesz a ranglétrájuk, ha kikapnak egy alacsonyabb helyen lévõ jeditõl, akkor bukás van, mert vesztenek a képességeikbõl meg a védelmükbõl. Ha sima playereket ölnek, akkor semmi extrát nem kapnak. Szal sztm jó lesz ez a rendszer és nem lesz mindenki jedi. A legtöbben úgyis a 14 éves gyerekek akarnak azok lenni és majd ha látják, hogy egy idõsebb, tapasztaltabb ember sokkal jobban képes érvényesülni, akkor majd jól elmegy a kedvük tõle.

Stotoo
"EuroFarStar is up"

Stotoo
menjbe a fanclub chatre es meglatod folyamatosan nyomjak az infokat

Stotoo
Felet visszallitottak csak varni kell amig felallnak

Valamit nagyon félre értettek. 8-)) Jelenleg senki nem lehet jedi, patch 10 után meg majd lesz a jedi trial, ami a devek szerint több idõt vesz majd igénybe, hogy valaki jedi lehessen.

LSC: Nem az öt alapszakmából lehet valaki jedi, hanem a holocronok mondják meg, hogy mi az a szakma amit ki kell masterelned, ez lehet bármelyik, 4-et megmondanak a holocronok, egyet pedig neked kell kitalálnod, ezt hívják hologrindnek (ugye egymás után mastereled kifele a szakmákat), a 10-es patch után még senki sem tudja, hogy lehet jedinek lenni, csak annyi van, hogy jedi trial, de errõl egyenlõre semmi infó, devek sem adtak még ki róla híreket. Jelenleg a revampnál annyit csináltak, hogy minden jedi újra kreálhatja a skill pontjait, saját belátása szerint, hogy milyen szeretne lenni. A hologrind-et még most is lehet csinálni, de ha ne adj isten véletlenül összehozod, akkor sem kapod meg az FS-t (Force Sensitive), csak majd a 10-es patch megérkezésekor, vagy ha nem csinálod meg, akkor az addig elért dolgok beleszámítanak a jedi trialsba. Ha esetleg nem így lenne, akkor elnézést, de én ezt vettem ki a hivatalos oldalról meg forumról.

Mayday
11990 ez a hazai ara.
Nem nyereszkedesi cellal irtam, csak ha valaki szeretne megvenni, akkor most itt a lehetosege!

Mayday
Mivan????????

Stotoo
lol mostmeg azt irtak hogy nehany szervert viszaallitottak

Stotoo
ja és minden eggyes armor darab felvétele 10 ! masodpercig fog tartani azaz egy full comp szett felvétele kb 1.5 percig fog tartani 😄

Stotoo
hivatalos funclub chaten írták hogy 90 perc lesz a szerverleallas ha minden jol megy

Lacc
Én se kapok, msot kezdtem el a karimat, igaz nem triallal. Hát majd megpróbálok venni valakitõl 😞
Gorii
venni biztos lehet 😊

Hmm, akkor akik a triallal kezdték sajnos nemkapnak képet 😞

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Hmuda
Szóval kilenc? Kira, majd meglesz a full akkor már tudmo mire költöm az egy millámat amit a kristályokért kapok. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gorii
On June 30th, all characters that are at least 30 days old will receive one of nine new paintings. All of them contain concept art from Jump to Lightspeed. Feel free to decorate your home or P.A. Halls with them, trade them or sell them in game.

allitolag ezer van down mer toltik fel a kepeket, ezt vettem ki a forumbol😊

We apologize for this final gift to be a little late but it was dependant on Publish 9 (which was also a little late) and the setting of a config switch.

Thanks for helping us celebrate our first anniversary!