7195
10877436381340714828.png
  • LSC
    de egyszer beütöttük a kis mókást előtte lévő nap. Az a jó benne ha rálősz oda pop-ol még 5 vagy 6 protector ami alapjában nem egyszerű két embernek.
  • Hmuda
    Eddig végig azt hittem, hogy minden maradékát letötöltem az SWGnek a gépemről, de most kiderült, hogy uninstall után nem töröltem a főkönyvtárát. Még benne voltak a képeim és egy olyan shot amit nem is tudom, hogy mikor készült. Nem nagy szám, sőt kimondottan semmit mondó, de nekem szép emlékeket idézett fel. Hiába, sokmindenre képes egy egyszerű kép is. :-)
  • LSC
    A nightsister királynő vagy miaz.
  • magus
    ezt mi utotte?
  • Gorii
  • zoli80
    vennék 1 példányt surgosen,ha van vkinek irjon!
  • LSC
    ehe mintha kicsit elszálltak volna a készítők:
  • LSC
    ez ígyvan de tegnap 2 órát kutyagoltam jedit keresve hogy csekkoljon pár pearl-t minden népszerűbb helyen és nem találtam sehol. Rühellem már őket de nagyon. Akárhol megjelennek semminek nics ellene resistje azt szét lootolják magukat mindenhol de a játékhoz effektív nem adnak hozzá semmit mellesleg a 90%-nak nagy a pofája. Remélem jó sok BH fog rájuk állni.
  • Adam5
    10-es patch a test centeren!!!!
  • Hmuda
    Egyrészt lol. :D

Másrészt szomorú (minden sarkon jedi terem :P).
  • Adam5
    Ezt ma fotóztam:

• Petko
    ja de ha nyitsz kulon folyoszamlat a dombornyomottal, ott (sot meg tobbbe kerul) vagy mint az elektronikus szla csomaggal
    en valahogy sose bizok meg senkiben hogy olyan kartyat ussek be neten ami a fo szla hoz hozzafer... szeparalt szamla a jo megoldas, de mar igy is volt olyan hogy levontak tudtom nelkul onnan is
  • ollie
    az nem olyan egyszerű, különben is lehet több folyószámlád, vagy használhatsz hitelkártyát is
  • Petko
    meghogy kiadod a saját LAFO-d kártyaszámát, és egy külföldi cég visszaél vele és leszívja az összes pénzed
  • ollie
    heh, jobban megéri egy dombornyomásos visa vagy mastercard :DDD
  • Madmaxx
    elektronikus számlacsomaghoz kapod aminek havi dija 1200 ft.
  • Adam5
    Azoknak aki webkártyától fizetik vagy tudják:
    A webkártyának van valamilyen díja? (havi, évi..)
  • Jockey
    hát nemtom
    én is nyomtam már pár mmo-t, de a grind lehetpség mindbe benn volt, és az az igazság én ezért annyira nem is visitok
    mondjuk swg télleg durva, ha van kis kezdőpénzed buffal pár "durva" nap alatt kimaxolhatod a szakmád (fighter tipusúakra értem), szal ez télleg gáz is meg nem is
    az viszont megint amásik faszság, hogy ha van 1 db karid max egy szerveren, és mindenféle macro egfyéb nélkül fasznak van kedve honapok utan ujrakezdeni a karidat vagy törölni mert nem tetszik
    tom itt főképp macrozásra gondoltak, de ilyne szempontbol van inkább gond sztem, nem a macroszenésszekkel mondjuk:)
    ettől függetlenül jó a gamma, macro részét én nem ismerem igazán, mert se itt se máshol nem hazsnáltam őket (nbemis ismerem őket) :-)
  • Adam5
    Na megvolt Din és Ehovi esküvője csináltam 1képet a pap Pannonius volt.

• SacroSanctus
    Ja majdnem elfelejtettem megkérdezni - azt hallottam, Magyarországon nem lehet kapni az SWG-t. Namármost, interneten keresztül hitelkártyával nem lehet előgfizetni rá(mint más normális mmorpg-re)?
    Ha nem, akkor nem tud valaki valamit ötletet adni, hogyan/honnan szerezhetném meg?
  • Adam5
    Egyik nap jó hangulat volt mining-en

• pedrohsi
    hmm, hivatalos fórumon TH király ötletnek találta, hogy 'practice' módban csak 1 screen-t dob be, a többit nem és máris kész a cucc - ez egész pofás megoldás azoknak akik csak xp-ért csinálják(meg úgyse venné meg senki az ócska cuccukat)
    szal lehet hogy lesz ilyen egyszerűsítés, de hogy mikor...

ui: Hunnen, megjött a csomag végre(tudod, amit először Pécsre küldtél:), szegényke nagyon nyomi:P
  • Adam5
    Mégsem BE lettem hanem BH!
  • Hunnenkoenig
    A legjobb lenne, ha kivennenek minden olyan parancsot, ami grindelesre ad lehetöseget.

Az ilyen "szalljunk fel a suttléra" makrok (tudom hogy kell mondani a shuttle-t) maradnak, az ok, bar furcsa eltünni a jegyautomata mellöl, de a craftolas fazisait ne kelljen mar automatizalni!
    Minek?
    Akkor mar inkabb egyszerüsitsek a kezelöfelületet es csinaljanak egy egy-gombnyomasos craftolasi rendszert (ami szar lenne).

Es miert van az eleve, hogy az anyagot nem tudom beletetetni macroval, de minden mast el tudok vele inteztetni?
    Tök logikatlan a rendszer szempontjabol ( a jatekbeli ertelmet ertem).

Ahogy ezt a tenyt elfogadta mindenki (hogy anyagberakas nuku macro), akkor azt is elfogadna mindenki, ha egyaltalan nem lenne macro.

Megmondom öszinten, en meglepödtem, mikor elöször hallottam roluk...mar akkor tök fölöslegesnek talaltam.

Most avgy jatszok, vagy screensavert futtatok?

Arra ott van a Dungeon Siege
  • SacroSanctus
    Mindenesetre nem tudni, hogyan akarják ezt megcsinálni.

Ahhoz, hogy a macro ne indítsa be önmagát a parancssorozat végén, ki kéne venni a /macro meg a /ui action toolbarSlotXX parancsokat. Viszont ez utóbbi csomó embert megszivat, aki nem is AFK macrozott, hanem csak a toolbar slotok segítségével automatizált néhány folyamatot a harcban, beszélgetésben és egyéb dolgokban.

Ha ezt nem veszik ki, csak a /macro-t és bent hagyják az /ui action toolbarSlot parancsot, azzal a megkötéssel, hogy önmagát nem hívhatja újra, ha egy toolbarSlot-on van, akkor meg ottvannak az egymást újrahívó macro-k, ahol az egyik hívja a másikat az pedig vissza a végtelenségig.

Ha persze ezeket is kiveszik akkor még mindig lehet nagyon nagyon hosszú macro-kat csinálni.
    Nameg ott a lehetőség, hogy beállítassz mondjuk 20 késleltetett macro-t, ahol mindegyiket egyszerre indítod be, ugyanazt csinálják, csak mindegyik megvárja, amíg lejár egy másik.
    Pl. Az első egy sima jó (nagyon) hosszú CoB macro, a második totál ugyanez azzal a különbséggel, hogy ennek az elején van egy /pause ami pont addig késlelteti, amíg az első lejár és így tovább.
    Ezzel a módszerrel simán lehet 8-10 óránál is tovább futó macrokat csinálni.
    Ahhoz, hogy ez se működjön, meg kéne szüntetni azt a lehetősséget, hogy több makró fusson egyszerre.

Ha pedig minden kötél szakad, és a fejlesztők szokásukhoz híven az egyszerűbb, lustább megoldást választják, vagyis egyszerűen csak kiveszik a macro rendszert, ahelyett, hogy átdolgoznák, akkor még mindig ottvannak a külső 3rd party macro-k, amikkel egyébként is több mindent lehet csinálni mint a jelenlegi ingame macro rendszerrel, és amiket már most is többen használnak (én nem). Utóbbi embereknek ez egyáltalán nem fog semmi problémát okozni, akinek meg még nincs ilyen macro-ja az simán szerezhet egyet a netről, vagy csinálhat is egyet magának, mert egyáltalán nem nehéz, pláne mivel a Win XP-ben a kisegítő lehetőségek rész majdnemhogy egy beépített macro-t ad, csak az egérnek kell megmondani milyen időközönként klikkeljen és kész.

Konklúzió - a fejlesztők ezzel szerintem nagyobb fába vágták a fejszéjüket mint gondolták, de még ha sikerül is minden játékban használható recursive macro-t kiküszöbölni, azzal is csak azt érik el, hogy többen fognak külső macro-kat keresni/csinálni/használni.
  • pedrohsi
    ok, inkább nem szapulom a jáétkot mert már eladtam:P
  • shaba23 #4244
    Teljesen meddö vitába bonyolodtok...
    szvsz, ha valaki dancer vagy egyéb ent akar lenni, akkor az tudja, hogy mit vállal, ne azért legyen az ami, mert tudja, hogy x órára/napra magára hagyja a gépet és máris csak az app xp kell, hogy mastereljen.
    Ezzel az erővel neki lehetne god mod is a játékban, mert fizetett érte, tehát szive-joga élni a lehetőséggel.
    Én megértem Mayday álláspontját, hiszen minden szakmáját makro és grind nélkül masterolta. Ha más elért egy szintet becsületes játékkal és leszólja a csítereket. akkor jogosnak érzem az egyéb könnyítésekkel játszók iránti halovány undor érzetét is. Olyan ez, mint a Diabloban a BOTozás. mennyivel egyszerűbb azzal xp-t és itemet szedeget...az is mindenkinek szíve joga mégis megvetendő cselekedet.
    Én azt mondom, hogy vegyék ki a makro használatát (nem kellett volna beletenni) és szépen lassan masterolgassa csak mindenki a szakmáját.

UFF!
  • Mayday
    Igazandibol azzal van a bajom, hogy valaki valaszt egy szakmat, es egy makroval maxolja ki, mert egyebkent "unalmas", meg mittudomen. De akkor mi a feneert valasztotta? Ha meg csak ki akarja probalni, de unalmas, akkor miert nem adja le, amikor unalmasnak talalja, miert maxolja ki megis?
    En is hasznalok makrot, van egy olyanom, ami a ruhamat fleadja ram, meg le/fel veszi a pancelomat, meg a starshipbe valo belepesre is van egy egysoros parancsom, gombbal, hogy ne kessem le allandoan azt a mifenet, de nekem ne dolgozzon, craftoljon, tancoljon helyettem a makro, mert az mar teljesen mas! Es ezt akarja a SOE is beszuntetni, hogy a jatekosok helyett a makrok jatsszanak, meg masteroljak kifele a szakmakat, es en ezzel a dontessel maximalisan egyetertek!
  • Gorii
    termeszetesen arra gondolok hogy a program keretei kozt irhato macrot futtat, aki barmilyen kulso progit hasznal azt elitelem en is
  • Gorii
    teljesen igaz, nkm csak a hozzaalassal volt bajom kicsit hogy ha vki hasznal grind macrot az nem ember:)
  • pedrohsi
    had fűzzem hozzá szerény véleményem:
    ez valóban MMORPG akar lenni, de ha számítógépes játékról van szó, akkor kikerülhetetlenül beszállnak a nem RPG-sek is(én sem vagyok az). Ha kizárólag szerepjátszók lennének a játékban, nem érné meg fejleszteni, így kompromisszumot kell kötni mindenkinek, mindenkor. Elméletileg erre van külön rp és pvp szerver, de hát ki tartja ezt be?
  • Gorii
    :)) , na meg a jo oreg ultima sorozat etc:), egyebkent en egyenlore probalgatom a szakmakat ha ez grind akkor vallalom:), keresem az igazit:)
  • Mayday
    Hehe, Ratkai atkai kellemes emlekek... Nekem c64-en jatszott be :) Imadtam. :)
  • Gorii
    huh na hagyjuk, te felre ertesz teljesen, en arrol beszeltem hogy van csomo haverom aki grindelt szakmat, es normalis emberek, te meg alapbol lenullazod oket, tanacs meg nem kell koszi nem ma kedztem .., egybol lenezes rulz:), en meg anno zx spectrumon nyomtam ratkait, hajra
  • Mayday
    LOL, te nagyon el vagy tevedve, es itt valami teljesen masrol beszeltel, nem teljesen ertem ezt a mas zsebeben turkalast, nem hiszem, hogy ilyet tettem volna... :)
    Jatekstilusokrol fejtettem ki a velemenyemet, meg egy jo tanacsot is adtam, amiert halas is lehetnel.
    Masreszt kifejtettem a velemenyemetegyfajta dologrol, ami a szerepjatekban grindeles, powerxp, tapolas, stb., nevezzuk, ahogy akarjuk. Tizenegynehany eve szerepjatszom, es megvetem ezeket a dolgokat, ezen a velemenyemen sajnos nem tudok valtoztatni, ez a szemleletem. Ha te onmagadat automatikusan abba a kategoriaba vetted, amit en megvetek, az a te dolgod. Nem igazan ismerlek, nem tudom, hogyan jatszol... (Mondjuk lassan kezd elkepzelesem lenni rola, ezert is irtam lentebb egy jotanacsot...)
  • Gorii
    Nem tudom mirol beszelsz, nem ismerjuk egymast, maganugyem az hogy hogyan jatszok. Sajna tipikus magyar mentalitas hogy mas zsebebe turkalunk, lehet az a baj hogy nemfogom fel ilyen verkomolyoan a dolgot, nkm ez kikapcsolodas semmi tobb. Es ha masnak az a jo ha hetenkent uj szakmat probal ki, es akkor mivan?:),elvegre fizet erte, maganugy. Na reszemrol tema lezarva ,no offense
  • Gorii
    hat minden mmo ba van grind vagy powerxp, akinek van ra ideje merne csinalja, nincs megkotve hogy 1ev kell egy szakma masterolasahoz , minden ember kulonbozo megkene tanulni elfogadni, amig nem cheatel semmi koze hoza senkinek, ez az en velemenyem errol
  • Mayday
    Ez egy rpg, es jatszhatod rpg-kent, ha tenylegesen egy SZEREPET JATSZOL. Ha te nem ezt teszed, neked tenyleg nem lesz ez soha RPG. Azert vagyunk itt nehanyan, akinek az, egyszer probald ki, egeszen uj elmeny lesz szamodra...
  • Mayday
    Inkabb a grindeles szanalmas...
  • Gorii
    a masik ne felejsd el ez egy JATEK, aki meg azert nez le egy masik embert mert grindel az szanalmas.. , par ember kicsit komolyan veszi ezt a gamet