7195
10877436381340714828.png
  • ranGer2
    Calver te ismersz egy Mephisto nevü egyént? :D
  • Calver
    Hülye impek, imp hülyék! (na hol van ennek az eredetije?)
  • ollie
    miért nem tudsz?
  • a.carkey
    K0cs0g rebek!
  • shaba23 #4306
    olyan problémám van, hogy még anno leszedtem a trialt a fileplanetrol és most a gamespotrol kellene serial, de nemtom, hogyan lehet elérni azt, hogy ne keljen megint letölteni, hanem csak a kódot kapjam meg :)

(egyébként megvan az eredeti is, de kb 1 hétig nemtok vele játszani:( )
  • LSC
    na mi ez a punnyadás? Hülye impek
  • LSC
    én nem találtam de haver már igen azért kösz.
  • Jacek
    gamespot
  • LSC
    trial serial kéne. Régebben a gamespy-on lehetett regelni most nem találtam.
  • Mayday
    LOL, en jatszottam fel evet, egy szakmaval, es nem untam meg. :)
  • sznupi
    Az, hogy nem nagyon van már mit csinálni magában a játékban (most nem a PvP-re meg ilyesmire gondolok, hanem a badgekre, dungeonokra) és különben unnam az egészet ha nem csinálnék új szakmákat.
  • Mayday
    Es ebben mi a jo? :(
  • sznupi
    Mayday, voltam én már minden. 8-)))
    MBH, Commando, Pistoleer, Master Marksman, Master Medic, CM, TKM, Smuggler, Rifleman, Master Scout ... Perpill CM/RIfleman vagyok.
  • sznupi
    Tegnap este TDR betámadott a FarStaron egy rebel bázist, köszönhetően az új patchnek, nem 1 vagy 2 jedi jött mint korábban, hanem 5 dark jedi knight és fél másodperc alatt elintézték az összes rebelt, ez aztán a combat balance, semmi értelme nincs az egésznek, ha ez így megy tovább, fogom magam és mégjobban ráálok a grindre, aztán meglátom mit hoz a 10-es patch meg a JTL, és ha bejönnek a dolgok akkor tuti nem nagyon fogok felszini csatákat vívni ...
  • Mayday
    Hmmm... Te nem BH vagy?
  • Mayday
    Hmmm... Serial kene? Ha megveszitek a jatekot, abban van serial, nem?
    Meg van trial is, amivel ket hetet lehet jatszani ingyen, ahhoz is van serial nem? Akkor most nektek milyen serial kell?
  • sznupi
    Mégvalami, arra ugye nem gondoltak, hogy a CM magában semmit nem ér, ergo a mérgek voltak azok amivel volt esélye PvP-ben, most ez megszünt, lőttek még egy jó szakmának, csak azt nem tudom, hogy azokat az istenverte meleeket mikor akarják nerfelni? Fogadjunk tuti akkor amikor elkezdem csinálni a melee karimat ...
  • sznupi
    Első benyomások CM nerfről (CM vagyok ha valaki nem tudná).
    Szal tegnap teszteltük, antipoison buff ellen sem talál be mindig a méreg. Leggyengébb védelmű buff ellen 64% esélyem volt betalálni, nagyjából 3-ból 1 betalált, Viszont Wharyoo-t meg szinte mindig eltaláltam pedig rajta is volt antipoison buff. Szal nem igazán értem, a legerősebb C-s buff ellen viszont CSAK 5% esélyem van, hogy megmérgezzem, szal eléggé elbaszták a dolgot, csak azt érték el vele, hogy a Jedik ezentúl mégpofátlanabbak és most már tényleg nem félnek semmitől, eddig egy CM vissza tudta őket fogni, de most már az sem, szánalom amit a SOE csinál az amerikai hamburgerzabáló kis pöcsfejek nyomására ...
  • PLackó
    csá:D
  • PLaci #4291
    Nekem is kéne....
  • LSC
    valaki #4281 -re ha tudja pls.
  • LSC
    ja igen rosszul értelmeztem a fire meg űber lett 10 másodpercenként vesz le a régi 30 mp volt. Magyarán poison gyorsaságú és woundot is csinál. Rifle-ből meg ritka a fire mint a fehér holló. A pikeman/doki meg fencer/doki lesz az űber PvP-s.
  • LSC
    ja rálövök 20 at a 95% potency-s riflevel és a B-s buffnál talán egyszer beszívja téllem megéri. A C-nél már nem fogja.
  • Hmuda
    Milyen szakmát basztak el és hogyan? Remélem nem az Entertainereket mert hasbaszúrom amgam. :P
  • Stotoo
    cmet és a poisonkat, fire dotos cuccok meg mennek
  • Hmuda
    Most épp melyiket cseszték szét?
  • Mayday
    Melyik szakmat?
  • LSC
    ya fasza az új patch megin hazabasztak egy szakmát meg a DOT fegyvereket.
  • LSC
    pff a tapasztalat soxor mást mutat:)
  • LSC
    csak egy serial kéne.
  • LSC
    megtudná mondani valaki hogy hogy lehet most trialt regelni?
  • Gorii
    yess!!,uj pecss:

Decreased starport wait times to 5 minutes.
  • PLaci #4278
    lol
  • PLaci #4277
    Nem csoda, épp irja, hogy nincs vele az erő :-)
    (kifogyott a force-ból)
  • Stotoo
    Egyebkent SWG=Still Working on the Game
    ezert olyan bugzos:P
  • Stotoo
    mint minden rebel altalaban:P
  • Adam5
    Nem ment végig a harc mert a Jedi Knight elfutott :P
  • LSC
    ja és ki győzött?
  • LSC
    én meg kurvára unom a fogy a földa alól kell előkaparni az overt impeket. Hol a fenében vannak csúcsidőben?
  • Adam5
    Mármegse lepődtem...