7195
-
harczos #4350 kb 3600 forint. a próbaverziót meg lekésted, aug 31-én járt le, 2 hónapig volt lehetőség rá... -
#4349 Ja és valamilyen próba verziót nem lehet letölteni? -
#4348 Mármint a havidíj. -
#4347 itthon 13k kulfoldon 8 -
#4346 Hali!
Bakker nagyon elkapott a vágy, hogy játsszak ezzel a játékkal! Csak kiba drága. Non nem baj, talán egyszer beszerzem.
Amúgy forintban most kb mennyibe kerül (adóval együtt)? -
#4345 hali all...
latom pangas van :)
most jottem vissza nemreg nyaralasbol, vmelyk nap felnezek :)
-
Pemack #4344 sziasztok! búcsút mondok a játéknak és klánomnak (freedom). nem tudom folytatni a játékot, nketek további jó szórakozást hozzá!
Üdv, Pemack -
#4343 Innen a suliból most nem tudnám visszatölteni, meg kéne photoshop is....
+1 a humoros és aranyosból:
-
#4342 őő, méretezés? -
#4341 Ekkora volt eredetileg.... -
#4340 nemtúl nagy? -
#4339 Még hogy nem jön városban....
-
#4338 A hiba az ön keszülekeben van... -
#4337 Miért nem vitted rá a kurzort, szerintem a neve a legmókásabb :) -
#4336 létezik, nincs több trial account -
GixEr #4335 Sziasztok
Letezik, hogy megszunt a 15napos "proba" account es nam ad ki tobbet a Gamespot?
-
#4334 Hi All !
Akkor mégegy illusztrált kérdés :)
Ennek a szép Wookiee páncélnak igy kell kinéznie vagy nállam texturahibás?
Ugyanis én minden ilyen páncélt viselö macit igy látok:
-
#4333 A battlefieldek a GCW-hez de nem üzemelnek. -
#4332 Hi all!
ÖÖÖÖ mi is ez?
-
#4331 ja nem ő Bastilla nem Bastillia akko passz -
#4330 Segitek
-
Madmaxx #4329 rebel yeti -
Braveheart #4328 eh bastillia nevét már angyon sokszor hallottam... mit csinált? -
#4327 :DDD -
#4326 kár, hogy ennek a linknek már szakálla van... :) -
Vlala #4325 Innen azt hiszem, le lehet tölteni... de nem bizti! -
sznupi #4324
Szerintem egész jópofa. 8-))) -
#4323 szerintem fogalma nincs miez. -
#4322 Eh, egy MMORPG-t letölteni warezban.... Ehehe nem vagy semmi. -
#4321 hunnen nem tudnál kivételt tenni velem és küldeni 1 swg-t?már mindent megprobáltam de semmi:(
itthon esélytelen a dolog,rendelni nem szeretek,viszont nagyon szeretnék játszani!ha nem tul nagy megterhelés irj légyszi! -
#4320 Kicsit informálódj itt, mielőtt meggondolatlanságoakt kérdezel. -
#4319 N/C -
#4318 Honnnan tudnám letölteni a játékot, mert a dc++-ban semmilyen néven nem találtam meg??? -
#4317 Na, akkor minden rendben :-)
Egyebkent akkor, hogy itt is itt legyen:
Egy uj aukcios (arveres) oldal jött letre az SWG universumban:
http://www.swgauction.com
Itt lehet csereberelni es vasarolni cuccokat a jatekban minden szerveren.
Igazi penz nincs a dologban! Nem e-bay -
SacroSanctus #4316 Tudom Hunnen, köszi, a duplikált kulcsokról is ott olvastam csak gondoltam beírom ide.
Egyébként néhány perccel azután, hogy az előző hozzászólásomat megírtam, benéztem az email fiókomba és ottvolt a levél az új kulccsal :)
Szóval a probléma már nem aktuális - legalábbis csak annyi hírértéke van, hogy nagyon gyors a customer support-juk - 2-3 óra alatt meglett az új kulcsom. -
#4315 sokakkal megtörtent.
Hat szerintem ha chateltel, akkor annak egyböl el kellett volna inteznie. Legalabbis a hivatalos oldalon arrol volt szo...
Amugy meg inkabb a http://swgalaxies.hu oldalt olvasd. Ott lenyegesen több es mindenekelött hivatalos infokat talalsz.
Nem akarom az sg-t lealacsonyitani, de itt biztos, hogy nem kapsz olyan minösegü infokat, mint ott. :-) -
SacroSanctus #4314 Na ilyen az én szerencsém.....ma érkezett meg a rendelt game viszont a vadi új Cd kulcsomra azt mondja hogy ez már regisztrálva/használva van.
Nemrég olvastam valahol azokról a duplán kiadott kulcsokról, ahol van akinek külön új kulcsot kell kérnie ilyen esetben.....nagy szívás lehet - gondoltam akkor magamban....hát az.
Valami fórumos infoember aztmondta cseréljem ki a boltban ahol vettem....szóval akkor vigyem vissza Kanadába? Ez tök jó....na mindenesetre a tech supporttól próbálok új kulcsot kérni....már live chatteltem egy CSR support ürgével aki mondta, hogy küldjek neki emailt az adatokkal...elküldtem és most várok....Kiváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani....egyébként mással is előfordult már ilyen? (mármint azok közül akik az sg forumot olvassák :) ) -
#4313 van balszerencsém. holmi 9 éve. vigyázz vele ha részeg, életveszélyes! -
#4312 Hehhe :) Ez tul konnyu :)
Gyalog-galopp :) -
Madmaxx #4311 hehe ma sikerült 1211 pvp ratingről egészen 1370ig felküzdenem magam, néhány kedves (már halott)rebel segitségével :) köszönöm nekik :)