Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Scythe az engem is érdekelne 😊 Az 2-handed fegyver ugyi?
Lacc
Hepibörzdéj!
ollie
Bóldog szülinapot harczos!

Calver
ja és boldog szülinapot harczos/hartzee!

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
uhh, és egy ilyen ellen mit tegyen szegény swordsman pl? mert az oké hogy van blastos power hammer, van kinetices sok minden más de a többi? problémás dogok lehetnek ezek is... tényleg, nem tudja vki Scytheot hol szerezhetek? (nem a Lacc-Scythera gondoltam hanem a swordsman fegyire)

Gorii
na igen ez meleg😊, meg ez hatra van nekunk is 😊

Hunnenkoenig
Sracok, ma hoztam el az utolso SWG-t az üzletböl!
Talan a masikban meg van.

De aki most utal penzt, az szamitson arra, hogy majd csak jövöheten lesz ujra jatek!

30 darabot rendeltek, mivel en felvasaroltam a keszletet :-)

Hmuda
Elvégre nem mindennapi látvány ahogy egy twi'lek dob egy hátast a beavatkozás után. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát igen mondjuk ahhoz is mák kellett. De birtam hogy az ID aki a statmigration-t csinálta vagy fél óráig nem csinált semmit csak röhögött. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Nagy mázlid volt 😊 Még a megjelenéskor nekem is volt hasonló, akkor beszolrultam, és nem tudtam kijönni, így új karaktert kellett generálnom. Nem votl akkorm ég ilyen parancs, vagy csak én nem tudtam róla. Szerencse volt, hogy alig 1 napos kari volt csak.
Hmuda
A parancsra már nem emlékszem de ha be vagy szorulva valahova (stuck) akkor ezt bepötyögöd és kirak a közelbe valahová hogy ne legyél beszorulva.

LSC
milyen stack?

Hmuda
Megabrutál lol! Elmentem megszerezni az exploration badgeket a Tatun, és persze jó szokásához híven Sharlack megmérgezett (érdekes hogy a filmben több százan voltak ott és senki nem mérgezõdött meg 😛PP). Beszedtem 332 woundot healthra. Na gondoltam megyek és felveszem a medicet gondolván majd kigyógyítom magam és még a zenéléshez is jol fog jönni néhanapján. Elmentem ID-hez statmigrationre. Mivel soha nem harcolok, ezért életerõ minimum, és a maradékot fel a mindra. Csak statmigration után derült ki hogy a woundom 332 és az új életerõm 300. Hehe, persze rögtön incap. Igenám de a számláló lejárta után is fekve maradtam. A következõ egy óra azzal telt hogy az entertainer haverjaim próbáltak kivonyszolni a sátorbol be a medcenterbe, mert a salonban nem mûködött a medic droid. Igenám de még a külszöbön nem tudttak kivonszolni mert amint kiléptek a sátorbol, azonnal eltünt minden ami bent van. Végül egy stuck elleni parancs mentette meg az életem a szó szoros értelmében. Semmi nem mûködött. Se medical droid, se wound stimek, semmi. Képek:

De ezek elõtt még csináltam pár képet a Corelián és a Naboon, illetve a Tatus felderítõutamrol. Ismétcsak az van hogy ritkán fog el az ihlet de akkor nagyon:

És végül egy poén kép. Mikor megláttam ezeket azonnal gondoltam hogy ez a Lord Nyiax (vagy ki) szimpatikus egy ürge lehet, elvégre tiszteletreméltó a hivatása.

Mayday
Ja, ez biztos. Jó kis fegyverarzenál kell ellenük, én is jártam úgy, hogy már olyan ellent kaptam, amire nem volt fegyverem. Azota feltankoltam kinetikes striker pisztollyal, meg heat-essel, meg van acid, electricity, energy, van valasztek 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Dögös a csaj. Nem jött be Neked? Nagyon nyomulós volt, hát kinyírtad? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

LSC
ami a legjobb benne hogy mindegyik fajtának másra vannak 100%-os védelmeik.

Lacc
Jéézus ezek a nightsisterek
LSC
ehe a trial-t nem töltöm le nekem megvan a full csak kell valamire egy kari.

LSC
köszi.

LSC
rakok még két képet hogy milyen feelinges hunt volt kb 5* voltam halálközeli állapotban éppenhogy túléltem, ha leütnek azonnal DB.

LSC
egy ilyennél. Érdemes jobb fent megnézni a HAM-ját😊

Mayday
Tegnap en is lootoltam egy clothing attachmentet, persze kozel sem ilyen eroset.
Javitottak a loot-ok minosegen???
Mar nem csak a CDEF pisztolyok jonnek ki? 😊))

Stotoo
lol hol ?😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

lwb
1. elõször csinálj egy accountot fileplaneten és loginelj azzal
2. aztán klickelj ide , hogy megkapd a trialt aktiváló kulcsot
3. majd töltsd le a trial verziós játékot pl. innen (arra figyelj, hogy majd 2 giga, szal nem 5 perc mire leér)

ennyi. elsõ indításkor leszed mindn peccset, az még néhány perc, aztán már játszhatsz is.

ollie
FilePlanet

LSC
most miért halt ki ez a fórum? Valaki plz a 3672-re.

LSC
váááááá az év legjobb lootja ma este MEDICAL EXPERIMENTATION 25, grenade assembly 11, droid assembly 11, mindez egy clothing attachment-ben.

LSC
hol tudnék egy trial-t regelni hogy tudjak egy trialos karit inditani?

Calver
olyanom nincs max tudok egy helyet ahol van... 300kért

Hmuda
Na meg az.

Hmuda
Csak nem a házad díszíted?

LSC
meg nem írta az anyag nevét csak a fajtáját és a mennyiséget sem. Teljesen használhatatlan volt.

Öööö, eladó holocronja van valakinek? 8-))))
Lehetõleg olyan ember legyen aki a FarStaron telepszik. 8-))

Lacc
Hát galaxis-szinten még elnézem mert több-ezer tételt kell sorolni, de a regionálissal még nekem nem volt gondom.
Hmuda
Elõfordult hogy nem listázott ki mindent. Pl volt olyan nálam hogy a helyi régiós keresésnél kiadott olyan dolgokat amiket már bolygószinten se sikerült megtalálnom (abc sorrendben volt ak szóval nem siklottam el felettük). A galaxis méretû keresést már meg se említem annyira durván hiányoztak a cuccok.

ollie
e milyen bug volt?

Hmuda
Ezt már lerendeztük. 😛PPPPPP

Hmuda
Elvileg a bazár bugot javítják 8legalábbis mára volt kiirva).

Lacc
Serverleállás van... Nem tudja valaki mit csinálnak? Vagy csak szimpla karbantartás?
LSC
max 25 lehet az experiment módosító ezért plussz két experiment pontot kap de 20-nál többet nem nagyon érdemes beszerezni mellesleg meg milliókba kerül. Nekem mire összejött CM-hez a 20 majdhogynem 6 millióba került a WS-nek még drágább.

LSC
ehe zabálja a HAM-ot? Az én puskám mind-ból 115😊 bekell zabálni meg inni hogy jó legyen de megéri 890 max damage😊

LSC
lehetne belõle akár 550 is powerupal.

LSC
miért nem slice-oltatod a fegyvert?

lwb
épp ezért. 😊 minek segítség egy 14 napig élõ karihoz? úgyse viszem ezt tovább, akármi lesz is. én csak nézelõdni akarok, hogy mennyire szép, lagmentes a játék. milyenek a többi játékosok, mennyi a bunkó, esetleg hogy megy a pk, meg ilyesmi. semmi extra. szándékosan nem megyek addig a farstarra, amíg nem lesz fix accountom. majd ráértek akkor segíteni. 😊

ollie
Szerintem menj a Farstar-ra, mert lagozni úgyis csak a városokban fog, de ott sem mindig. És tényleg megéri a magyar közösség miatt.

Lacc
Ez a Farstar általában jó szokott lenni, de néha elég lagos. Tegnap pl. borzalmas volt, de az ilyen eset szerencsére ritka.

De ha meg akarod nézni, hogy megéri-e a pénzt, akkor miért nem olyan serverre jössz, ahol van magyar közösség is aki tud neked rögtön segíteni?
lwb
europe-infinityn vagyok, de (legalábbis mos eisley) elég laggos. csak meg akarom 14 napig nézni, hogy megéri-e azt a havi x pézt vagy sem, komolyan nem kívánok elmerülni benne.

a válasz eccerû: ahol kevesen vannak😊
ajánlott: wanderhome, chilastra, infinity, stb - de úgyis látod a karakter generálásánal, hogy hol mennyien vannak, nézegesd gyakran
persze azt is vedd figyelembe hogy a szerver hol van
ollie
Szerintem senki sem szokta túl gyakran váltogatni a szervereket, hogy ezt ellenõrizze. 😄DD

lwb
tapasztalatok alapján melyik server lagzik a legkevésbé? (attól függetlenül, hogy van-e ott magyar - csak tesztelés szempontjából, a trial másra úgyse jó)