7195
-
#4390 miaz a EaBO? -
#4389 Igen de valamit valamiert.
Vagy te nem szeretnel jatszani ugy ingyen EaBO-n , hoigy max 128 jatekos lehet?
-
#4388 lol. Álltalában egy városban szoktak lenni minimum 64-en -
#4387 itt 5000 jatekos online per server -
#4386 sztem ébredj fel, ezt az mmo-t nem 64 playerre talatak ki.. -
#4385 De en pontosan tudom mekkora kell.
Es en nem arra gondoltam, hogy egy ilyen szerverre tobb ezer felhasznalo tudjon csatlakozni.
Hanem olyanokra mint pl az UO free shardos szerverek 40/64es felhasznalokkal.
Siman beleferne ne aggodj. -
#4384 Mostmar müködik! :-)
Volt egy kis bibi, de mar kijavitottuk -
#4383 Mármint ha épp elérhető lenne az oldal...
"A lap nem jeleníthető meg." -
#4382 Hoppá, ennek utánna nézek :-D -
#4381 Ehhhh.... Asszem te nem látod átt, hogy MEKKORA SZERVERPARK kell 1 MMORPG-hez... kicsit olvass vissza... -
#4380 Akkor miert nem adjak ki olyanoknak, akik szivesen ingyen uzemeltetnek szervert az EaBO-hoz ?
Ha ugy sem jon mar belole be nyereseg, akkor nem mindegy nekik ?
Minimalis osszegeert kiadni hogy valaki meg uzemeltessen hozza szervert, aztan meg ugy kitudnanak preselni valamit a projectbol. -
#4379 Ha nyersz az swgalaxies.hu-n meghirdetett versenyen, akkor igen! :-)) -
#4378 Szerintem oktober vegen. -
#4377 mikor jön ki az űrkieg? tudja valaki? -
#4376 Hmmm... vajon kaphatok 1 ingyen JTL-t? :-) -
#4375 Hehe én is írtam nekik. :D Én MCO előfizető voltam, ami szintén megszünt. Nekem küldtek egy ingyen The Sims Online játékot. :) -
#4374 Nem fizettek elegen elő rá... Nem fejlesztettek eleget, így sokan meg is unták. -
#4373 "csak nem mindig sikerül olyan gyorsan, mint ahogy az megtörténik....."
Loool:D -
#4372 Miért szűnik meg az Earth and Beyond Online? -
#4371 Az Amazon.de csak a régi 15 EU országba küld számítógépes játékot, nem miattunk geci, hanem megfeledkeztek az EU csatlakozásról...
Egyébbként még mindig jobb, mint a EA.com, anno (1-2 éve) amikor megvettem az Earth and Beyond Online-t (ebben a hónapban szünik meg e MMORPG), akkor még Népköztársaságként éltünk az adatbázisukban...
1 heti keménylevelezés után rájöttek végre, mi a problémám, bocsánatot kértek azzal az indokkal, hogy ők próbálják követni a politikai változásokat, csak nem mindig sikerül olyan gyorsan, mint ahogy az megtörténik...... -
#4370 Ja, amíg a magyar postának kormányrendeletben van megengedve az, hogy a küldemények 1%-a eltűnhet, addig mi szívunk. És ez az 1% nem vicc, a tv-ben volt róla szó... -
#4369 Nem, csak Balkán... EU-hoz még csak papíron csatlakoztunk, ezek a cégek viszont a világ legelmaradottabb országai között tartanak minket számon. Sok helyről meg a magyar posta megbízhatatlansága miatt nem szállítanak ide (rengeteg reklamáció volt eltűnt csomagok miatt). -
#4368 ja, mondjuk a németektől (amazon.de) általában szállítanak, de tudnod kell nmémetűl, hogy onnan rendelj -
#4367 Mi a rák van, karantén?!!! -
#4366 Szinte sehonnan sem szállítanak itthonra... -
#4365 Ennyi erővel már rendelve is sokkal olcsóbb. -
#4364 kint 6e ft, csak nalunk 12::) -
#4363 köcsög MediaMarkt
bár valszeg a forgalmazó miatt ilyen drága -
#4362 Hol árulják? Nem mintha nagyon meg akarnám venni ennyiért... Everquest-et összes kieg. lemezével 2000Ft-ért lehet letölteni a Sony-tól, Planetside-ot dettó. Ennek fényében enyhén szólva irreális ez az ár (ennyiért a JTL-el együtt adhatnák...) -
#4361 Csak érdekességképpen, megint lehet kapni kis hazánkban az SWG-t, 12 rugóért. Hát kapják be a rohadékok, hogy lehetnek ennyire pofátlanok!!!!!!! Az egész világon harmadába kerűl!!!!! -
#4360 Naná, hogy nem csak a hent érdekel.
De azért gondolom megérted, hogy mégiscsak szeretnék kipróbálni egy triálverzsönt, mielőtt megvenném.
Persze ha a közeljövőben nem lesz erre lehetőség, hát akkor anélkül fogom megvenni, bár az még egy kicsit odébb lesz. -
#4359 egyebkent ha nem csak hentelni szeretsz hanem kereskedni , epiteni etc akkor erdemes megvenned + jon most jtl is meg valtozatosabb lesz -
#4358 nem :) melle ment -
#4357 Hö???
Ez most amolyan kínzásféle akart lenni? :-) -
#4356 aa cneten mar ropkodnek az elso jetpackek:) -
#4355 Most akkor már SOHA nem is lesz semmilyen Trial verzió???
Szal nem tudom semmiképp sem kipróbálni ezt a játékot csakis akkor ha megveszem? -
#4354 Farstar vagy Starsider. Ajánlom a kettő közül a Farstart. -
Piccolo #4353 Hi all :)
Melyik szerveren vagytok? -
#4352 Hmmm...
Az pech. :-(
Azt hittem minden időben van egy póbaverzió, ami mondjuk 2 hétig jó. Végülis így lenne logikus nem? -
#4351 hát aszt már nem, bár nekem megvan (2 giga), de már úgysem lehet használni trial kóddal