7195
-
#4430 Gondolom az elsőre gondolt, csak nem talált jobb képet. -
#4429 Hogy kerülne a második Halálcsillag a játékba, ha még csak az első elpusztítása után vagyunk nemsokkal? Még a hothi csata se játszódott le. -
#4428 Hm. Elvileg a sajátodra installálja ... Nem tudom, hogyha nem fizeti valaki működik-e? :( -
#4427 Kell hozzá alap SWG előfizetés, mert most ezért nincs kedvem előfizetni :( -
#4426 Különösen, hogy van karaktergeneráló terminál, szóval pillanatok alatt az lehetsz, ami akarsz lenni! A pilóta és a jedi kivételével minden kaszt pillanatok alatt lehetsz! -
#4425 Már javában zajlik. Érdemes leszedni. Javítottak a grafikán, picit szebb lett minden, jók az űrcsaták.
Sajnos tilos betenni képet és beszélni a dolgoról, de aki kapott kulcsot, az szedje le, szánjon rá 2-3-4 órát (nettől függően), mert érdemes kipróbálni mind a hajóácsot, mind a pilóta szakmát. -
#4424 ... na meg őket:
-
#4423 Itt mindent megtalálsz:
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed
Már alig várom, hogy berakják a gaméba:
... na meg őket:
http://members.toast.net/tgreer/gallery/destroyers.jpg
... meg persze őt:
-
#4422 Beta már nem kezdődött el? Nekem küldte valami cdkeyt, hogy ez kell a betahoz, de lusta voltam kipróbálni. -
#4421 lehet hogy mégsem adom el a jatékot?:) -
#4420 Lakható, berendezhető hajó lesz! :)
-
#4419 Jaja.
Pl. az YT-1300 :) .
-
#4418 hoppá!
ez szép nagy.
lesznek még benne ehez hasonló méretü hajók? -
#4417 A "veterán" játékosok ezt kapják a kiegésztővel:
Nagyobb mint a házam, ebben fogok lakni, kraftolni. Ha körbe futom, elfáradok. :)
SoroSuub Personal Luxury Yacht 3000 "Lady Luck"
Micsoda kilátásom lesz! :)
-
#4416 Hmmm.... Reklám?
Pl. nem csak ingame, hanem a launchpad-on is lehetne, a 2. intro helyett a töltés képernyön, és non-player városokban falireklám, mint pl.: Coca/Pepsi Cola, de úgy, hogy beleilleszkedjen a játékba... :-)
pl.: a nagyúr Dart Vader is ezt issza! :-D
pl. ... pl. ... pl. ... :-) -
#4415 nemtom..én megvettem .. nyomattam egykét hónapig de iszonyatosan meguntam . olyan szinten hogy még most hogy van 10 nap ingyenes játikidő a régi előfizetőknek..sem tudok jétszani vele.. beléptem de semmi nulla motiváció..
lehet hogy egy everquest 2 vel vagy valami más fantasy környezetben játsyodó gaméval jobban ellennék.. -
#4414 Én a trialnál kicsit beleuntam, de most megint megjött a kedvem. Amúgy a zenélést se lehet megunni, csak beszélgetni kell a nézőkkel. Én mindig azt csináltam. :D -
#4413 Hmuda, őszintén? Unnád meg a lófaxt Én is képes voltam megvenni pedig én baromira nem vok olyan gépfüggő izé sokkal inkább sörfüggő, szal nyugodtan vedd meg, nagyon lazán ellennél! (ha nem afk kari - dancer, musician, stb bár azt is lehet nem afk játszani) -
antijedi #4412 amugy tuttomal nincs trial :) -
antijedi #4411 dehogy, ezek kénének hivatlaos topicba is lehet megteccene nekik..., és itt még jobban is beválna a reklám mert ugye valóságban már nem is nézed de a gembren igen mivel azért jáccol mert kiváncsi vagy mi van a képernyőn :D
vagy lehetnének olyan reklámok is hogy jóval kevesebb helyen ugyan de bele van irva egy hlrejtet helyen hogy miylen kodot kell beütnöd és csak akkor mehecc tovább (és a kdoot ugye csak ako veszed ésre ha végigolvasod a reklámot) simán jó lenne és ingyenes :D
vagy pl oylan hogy nicnsenek reklámok de a fejlődésénél ami ua lenne mint a rendes csak mongyuk x pontonként meg kell nézni egy reklámot mert csak akkor fejlődik tovább a kari :D -
#4410 Na jó szerintem már túl off vagyunk, inkább azt súgja meg valaki, hogy mined trial megszünt? :-) -
antijedi #4409 jah kcisit illuziorombolo de valamit valamiért :P
de pl lehetne oylan is hogy a game elején az 2intro" amit nem lehet átugrani pl és ha inditod van egy 5perces reklámbetét, emg kikapcsnál is :D -
#4408 hm, az ilyen stílusú hirdetések már túl illúziórombolók, totál elmenne a kedvem a játéktól. Akkor már inkább egy szalagújság a képernyő tetején. -
antijedi #4407 nem ugy kéne indulni hanem p a msotani tuilaj aszondaná bevezetui reklámokat és msotantol free a game...
és nem csak popupokal lehetne megodlani hanem ingame lenének plakátok, fent a jármüvek odlalán a reklámlogo, küldetések nél pl elötte elmondanának pár reklámot mielött megkapod, leirásoknál reklámlogok beszurva etc... :)
simán jó lenne :P
amugy tény egy ygengébb hétvégén nagyságrendekel többet el lehet verni mint 3 k de ez oylan hogy én iylenért fizetni tuti nem fogok akkor már inkább a hétvége..., ez ilyen elvi kérdés tudod :P -
#4406 Hát nem is tudom. Mivel nem nagyon pénzes emberek kezdenék el csinálni a free szervereket, akkor nem valószinű, hogy sok embert elbírnának, tehát eleve kilőve hogy bárki is megkeresné őket reklámajánlatokkal, hivatalos szinten meg tuti elkanászodna a reklámhadjárat és tuti ingame-window-okban pop-up szinten pofátlankodnának a reklámok. Neeem, maradjon csak meg a havi 3000 forint, nem olyan szörnyű, ennyit egy gyengébb hétvégén is el lehet herdálni. -
#4405 Jó lenne megint egy pár hetes trial olyan szinten mint a planetside-al. Nincs kedvem megvenni mert úgyis megunnám pár hónap alatt márpedig egy ilyen játékot csak hosszútávra érdemes megszerezni. -
antijedi #4404 #4400 ...
a free nem feltétlen egynelő a kis létszámmal :D
és lehetne pl specifikus reklám is, szal nem coca cola-t reklámoznának hanem pl kávét hogy éjjel is fentlehess jácani, meg joyokat, meg egeret, emg hardwareket, aimbotot, etc :PPPP -
antijedi #4403 csak nem meguntad? :) -
#4402 Pláne a gazdasági rendszere miatt. Még 500 ember se lenne elég hogy kielégítő legyen a gazdasága a szervernek. Mindenin ott virítana egy rakat wound mert nincs sehol zenész vagy doktor, egy jópár trade skilles foglalkozás életképtelen lenne ilyen kevés emberrel (építész, droidmérnök, stb). A lényeg: sose lesz free szerver és ha lenne is akkor szart se érne. -
#4401 sziasztok!eladnam a jatekomat,7000ft-ért.esetleg alkudható.asszem még valameddig aktiv,1hét kb. -
antijedi #4400 dehogy az, pl meglehetne odlani hogy nem kell fizetni csk telerakják a világot reklámokkal, ugyan kicsit illuziorombolo de a reklámok árábol bejönne anyi hogy nem kéne érte pénzt kérniük :P -
#4399 Mindegy, majdnem ugynaz, csak hirtelen gyorsan olvastam. :-)
Amúgy a tényen nem változtat, free szerver egy ilyen játéknál elképzelhetetlen. -
#4398 Dathomir, de igaz! :) -
#4397 Ráadásul egész Dantooine közel se olyan tömött mint akár csak Coronet vagy Mos Eisley egymagában. -
#4396 Most vagyok a Dathomiron. Csak az én körzetemben vannak 51en ... :( -
#4395 Érdekes ötlet a free server, de az SWG esetében nem működne ... -
#4394 idétlen free szerverre meg mennyen az akinek az elég -
#4393 hat nemtom te hány évig mmo-ztal 1el, én kb 3évig daoc-tem, bétateszt óta ott voltam, neke elég volt anniy, azt is leszarnám ha abbahagynák, ennyi idő után bőven sok számomra egy mmo -
#4392 Jaj mar beszelsz itt osszevissza.
Itt most arrol volt szo, hogy egy csomo MMORPG-t megszuntetnek, ahelyet, hogy kiadjak a cuccot, hogy akik kesztetest ereznek ra free szervert csinaljanak.
Itt nem csak egy jatekrol van szo, hanem osszessegeben.
Mert azt parasztsagnak tartom, hogy 3 evig fizeti valaki az online acc-ot, aztan egyszer csak aztmondjak neki, hogy ennyivolt bazdmeg menj a francba az evekig nevelt karaktereiddel, vagy autoiddal (lasd Motorcity Online,)
En erre irtam valaszul "Ehhhh.... Asszem te nem látod átt, hogy MEKKORA SZERVERPARK kell 1 MMORPG-hez... kicsit olvass vissza..."
Kerdem en pl az Ultima Online nem MMORPG ?
A Tibia nem az ? A Dark Age of Camelot nem MMORPG ?
Mar pedig ezekbol mind, mind mukodik free szerver.
Szal ennyit errol a vitarol.
Lehet altalanositani hogy vannak olyan MMORPG-k amiben 5000 a max jatekos, de nem ez a valosag, mert vannak olyanok is amikben kevesebben vannak sokkal es most amugy se az a lenyeg, hogy hanyan vannak egy szerveren, hanem az hogy tetuseg azokkal szemben a megszuntetes , akik jatekosai voltak egy szervernek. Ez kb olyan , hogy megveszel egy jatekot aztan 2 honap mulva eltorik a CD-det es utanad kialtanak, hogy vegyel egy masik fajtat. Kivancsi vagyok akkor mit szolnal, ha ez tortenne veled. -
#4391 nem értem miröl beszélsz még mindig
itt aki fórumozik mindd füzet azért, hogy akár több ezer emberkével játszhasson együtt
sztem marhára nem olvastad el mi ez a játék, itt nem tudsz npc-töl vásárolni, mindent aplayerek állítanak elő, a nyersanyagtol kezdve a házakig mindent.
ezt ha megoldod 128v64 playerrel hát gratulálok
tök élvezhetetlen lenne, sztem ha érdekel agama először jár utánna mi ez, mert a hülyeségeket kérdezni mondani nem nehéz..