7195
10877436381340714828.png
  • Calver
    de jó isten, most így végiggondolva: hány Pedro Hsi rohangál eddig a szervereken?
  • Calver
    ehhe... mind1, remélem találkozunk még vmi más MMORPGben is vagy megveszed negyedszer is swg-t, benned egy olyan embert ismertem meg akivel - végre - lehet is együttmüködni! minden tiszteletem
    /deepbow

Sel
  • pedrohsi
    hihi, hát eladtam - már harmadszor:P
    Mindent elértem, mindenkit legyilkolásztam, pénzem mint állat, kidekoráltam a házat, nem maradt mit megcsinálni:)
    Megyek vissza WWII OL-ba, gyakom a csigazabálókat meg a brit bulldogokat:)
  • Calver
    mifene? télleg eladtad swg-d? kivel fogok én vetten meg geo labban baromkodni? te jó isten!

Sel
  • pedrohsi
    Jó szórakozást, remélem nem unod meg túl hamar:)
    Én 3x vettem meg és adtam el - ennyire nem bírtam ki nélküle, de most már végleg megszabadultam tőle, és megkönnyebbülést érzek:) Közel 1 éves tapasztalat alapján nem bízok abban, hogy bármi jó kisülhet a következő peccsekből (Combat/Smuggler rewamp)
    Kár érte, mert ahogy azt már oly sokan elmondták óriási kihasználatlan lehetőség van ebben a játékban..
    Talán majd az SWG 2 ...

ui: miért vetted meg, ha tudod jól hogy elqrták?:)
  • Hmuda
    Ez is egy vélemény, de én azért egyelőre az alapjátékot vetem csak meg, a kiegészítő még arrébb van. Én azért bízok benne, hogy nem rontják el (legalább anynira nem mint az alapjátékot).
  • pedrohsi
    Azért írtam ezt, mert a bétát 4 nap alatt meguntam. Sajna a kiegészítő az alap játék koppintása unalmas küldikkel, menj-és-lődd tipusú unalmas nyűglődéssel.
    A Shipwright jó kis szakma, el lehet craftolgatni, de hát attól nem izgulok be - még akkor sem ha szeretek craftolgatni.
    Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, csak azért írom, hogy ne érjen senkit nagy meglepetés ha már ennyi pénzt kiad rá.
  • Hmuda
    Megjöt, telepítem, regisztrálom, aztán reszkess galaxis mert jövök. :-)
  • a.carkey
    Hehe.
  • Hmuda
    :-)

Csak az a legsajnálatosabb a dologban, hogy ezek a haverok leginkább külföldiek, magyarokkal alig találkoztam, és csak akkor ha épp betévedtek a bestine-i kantinba. Legtöbbször Dinchamionnal találkoztam, meg persze a noobokkal mert szerencsére volt bőven.

Csak abban reménykedem, hogy még mindig játszik legalább a régi banda fele a játékkal, mert jó lenne összehozni a nagy zenekart. :-)
  • a.carkey
    Ez "kő" írni! :)
  • Hmuda
    Nembaj, én tapasztalataim alapján megyek a FS-ra, meg amúgyis ott vannak a régi haverjaim.
  • a.carkey
    Ohhhoho!

Ez mekkora kamu duma. Nézd meg a fenti linken a flame topicot! Kb. 1000000000 hozzásszólásig veszekedtek rajta a farstarosok egy semmiségen. A Starsideres vitának legalább komoly alapja volt anno, kb. fél éve ...

Mekkora kamu PR duma! Anyám ...
  • Hmuda
    Én eddig csak annyit hallottam a SS-ről, hogy mindenki szidja a másikat, vagy ha nem mindenki akkor 2+ csapat. Farstaron eddig semmi ilyesmi nem volt. [lekopogja]
  • PLaci #4456
    Belharc? Még sosem voltam az SS-en, nem tudom mire gondolsz...

1ébbként: PLaci = Laszlo Petrik

Szólj, ha kell buff :-)
  • Hmuda
    Egyértelmű hogy oda megyek. Nem kell nekem a Starsider állandó belharca, a többin meg alig vannak magyarok.
  • PLaci #4454
    Gyere ide:

Europe-FarStar :-D
  • Hmuda
    Megtörtént. :-)
  • Hmuda
    Lásd 4444.
  • Hmuda
    Nemsokára. Elvileg holnap hozza a postás a dobozomat.
  • Hmuda
    Oksa. :-)
  • Hmuda
    Végülis elég érdekesen alakulna a dolog ha egy fegyverfelfüggesztés útban lenne egy hiperhajtóműnek, de ez már abszolút részletkérdés. De a lényeg, hogy az SWG-ben megoldható (mégha igazából nem is).
  • a.carkey
    Hát nem szerelték fel. :)
  • ollie
    Hmuda, te is beszáltál az SW őrületbe?
  • zoli80
    szia!köszi hogy ide is beirtad de én az swgalaxies oldal forumába nem tudok irni:)
    ha megtennéd hogy oda is beirod nagyon megköszönném:)
  • PLaci #4445
    Írta
  • PLaci #4444
    Íta valaki, aki a bétát kipróbálta, hogy ha a TIE vadászt és a hiperhajtóművet is Weight-re experimentálva belefér, de semmi más! Se fegyver, se pajzs...
  • Hmuda
    Nem én akarom eladni, de hátha van érdeklődő:

Elanám az SWG-met 7000 forintért,1hétig aktiv még,1 jól felszerelt wokie karaktert alakitottam.a mail cim ha érdekelne vkit urfikukacvnet.hu.elöre is köszi!
  • Hmuda
    Meg új küldetések, új szakmák, új fajok, stb. Azért több mint egy shootemup.
  • Hmuda
    Hm, eredetileg tényleg nem képes, de valami régebbi infóban mintha azt olvastam volna, hogy játéktechnikai okokból felszerelik az alap TIE Fightert is hiperhajtóművel.
  • pedrohsi
    Nem lesz új bolygó a kiegészítőben, ezt már többször elmondták.
    A béta alapján a JTL egy szimpla shot 'em up, ahol az irtáson kívül nem sok mindent lehet csinálni.
  • a.carkey
    Van olyan opció hyperugrásra képes hajóknál, hogy travel. Mint a normál utazás, csak nem kell várni. Pl. egy sima TIE Fighter erre nem képes ... :(
  • Adam5
    ha van 2személy 1helyre akar menni az eggyiknek van jtls és a hajójával megy
    a másiknak nincs és utasszálitóval megy akko a második hamarabb oda ér mint az elsö, nem? mert gondolom az a loading kevsebb idö mint amíg az ürben elvezeted odáig a hajót.
  • Hmuda
    de egyelőre még nem tartunk ott. Mondjuk már nagyon várom, hogy esetleg valamikor berakják a hothi csatát (asszem most a JTLS-el be is kerül a bolygó).
  • a.carkey
    "(Amúgy ígérték, ha elérjük azt az ERA-t ...)"
  • Hmuda
    Tudom, hogy rengeteg dologban szét van kúrva a történetiség (játéktechnikai okok? Pff...), de lyukas sose menne bele, hogy ennyire eltérjenek a történettől.
  • a.carkey
    Hogy kerül a játékba rebel fölény, mikor az impek voltak többen? És ennyi jedi? :) Ez a SOE, bármi lehetséges ...

(Amúgy ígérték, ha elérjük azt az ERA-t ...)
  • PLaci #4433
    Hmmm....
    Vagy 6 másik új hajó érkezik, a 3 Hutt mellé 3 másik (nem tom mely frakció), köztik ilyen hajóosztály is, hogy: "Passanger Ship" :-D

1ébbként ki számit veterán játékosnak?
  • PLaci #4432
    Jajjjj, de jó lenne ha küldenének kódot :-)
    Megdolgoztatnám a Saitek Gyborg Evo -t :-D
  • I.C.ram
    Ja de az sem létezik már, akkor passz :D