7195
-
#4510 es ennel nincs netrol letoltheto kliens es akkor csak a cd keyt kell beirni? -
#4509 postaköltséggel (az swg-nél 1250 Ft volt) 8k az automextől, nov 5.-től postáznak állítólag -
#4508 mennyi is a kiegeszito? -
#4507 irjon ide privit aki szeretné megvenni! -
#4506 eladó SWG!6000ft!budapesten.
karakter:wookie a farstaron asszem,már nem aktiv. -
Fikusz #4505 Eladó account.
Starsider serveren.
Force sensitive szal küldizhet a faluban (nem jedi még..)
Név: Fikusz
Master TKA,Rifleman + FD,terminal slice.
Egy force sensitive oszlop van meg : Rifle accuracy.
akit érdekel: [email protected]
-
#4504 Hm.....
Kösz a segitséget....................... -
#4503 A Veteran Reward 1 lotot foglal, a rajta lévő hely meg 75. Röhej ez a SOE! -
#4502 Na ja. :) -
pedrohsi #4501 "a kiegészítő meg ingyenes, csak meg kell venni."
tudom mire gondoltál, de olyan jól hangzik:) -
#4500 Kend tudja! A játékot jó ideig még úgysem fogom hanyagolni, a kiegészítő meg ingyenes, csak meg kell venni. -
pedrohsi #4499 Anulu asszem a modemesek imába foglalják majd neved:)
A kiegészítő meg gusztus dolga - nekem pl nagyon bejött 4-5 napig, de aztán halálra untam magam az ismétlődő, sablonos küldiken, meg azon, hogy tuladjonképpen semmi mást nem lehet csinálni a zűrben a piffpuffon kívül:( ez szerintem nem ér meg 30 dollárt és a havidíjat. -
#4498 A "zűrcsatákon" még volna mit javítani, de a veterán hajón eltöltött perceim nyomán mindent megbocsájtok a SOE-nak (egy időre).
Nagyon jók lettek a rendszerek, bár a hajók néha a lag miatt kissé "instabilnak" tűnnek, de nem vészes. Ráadásul a Bria volt a TC-m. (US West Coast Server)
Érződik melyik szektorban vagy. Erős vagy gyenge-e az ellenfél. Jók a fegyverek. Túlhúzottan iszonyat mire képesek. Sajnos a tömeg-energia dolgot kell majd a hajóácsoknak balanszolniuk, szóval a sokat befogadó vsz előnyben lesz a hitpointszal, vagyis, nem feltétlenül kell iszonyat brutál páncél, ha emiatt nem tud az ember iszonyat brutál fegyvereket cipelni. :) A TCn szar anyagok voltak, de azért lehetett jó fegyvereket, hajókat, felszerelést csinálni. Sajnos egy bug miatt napokig semmit sem tudtam repkedni, de közben sok mindenre sikerült fényt deríteni más szempontból.
Egy dolog bánt, hogy csak a Birodalmat próbáltam ki. Rebel nem lettem. Az ő hajóikat pl. lehet pingálni, igazi droidok vannak bennük, stb, stb. Az űrcsatáknál ha nincs lag, nincs gond, ha van, kissé nehezebb a repkedés. Ami biztos, hogy valami iszonyat feelingje van a kiegészítőnek!
Igen, a játék keretein belül, egy jó hajóval oda mész, ahová akarsz az űrben. Az Executor irtó brutál. 4 perc volt átrepülni felette teljes boosterral ... :) -
#4497 Az egyik kicsi, de jólfelfegyverzett gépem.
A kis szemét kilőtt rám egy rakétát, de a Hyperűrbe való ugrással "leráztam". :)
A veterán hajómon.
Egy "Victory" osztályú Csillagromboló felett, mögött, alatt.
A legszebben megcsinált rendszerben, a Yavin IV.
A Tatooine és holdjai:
Az élet belülről:
-
#4496 Doki, nov Rifleman, kis scout, kis artisan... :-/ -
#4495 Aki nyomta JtL betat annak hogy tetszett? Télleg jok lettek ürcsaták? Meg oda lehet repulni ahova akarok? -
#4494 11.-e a fizetési időpont, és nem enged befizetni... -
#4493 macro doki&swordsman&enteertainer?:)
amugy nemtom:) -
#4492 Nem lehet, hogy lejárt az idő, amire elpőizettél? -
pedrohsi #4491 Closed Account?
Nem akarok hülyeséget mondani de lehet hogy zárolták... -
#4490 Nem enged be a játék...
Ez mi a fax akar lenni??
-
#4489 Az alap. A lag meg ugye nem feltétlenül az ő hibájuk ...
Most lett teljes az egész game. Nem igazán tudnék nála MOST jobbat mondani (írni). Kevés olyan játék van, amely ennyire sokoldalú. Van benne ezer lehetőség. Nekem jelenleg az ingame szabadidőmmel van egy kis baj (a JTLS-el sokminden szakad majd a nyakamba), de max ennyi. Ezt azonban majd megoldom. -
#4488 Van már vagy négy éves. -
#4487 -
#4486 mitől brutál? A fénylő páncéltől és a kapucnis köpenytől meg a 3mp lagtól? Kb ennyit vettem észre a javításokból. -
antijedi #4485 nem! régen 8nagyon régen :P) én is rvs-eztem de ezt hanyagolom :PPP -
pedrohsi #4484 Nem hal meg, csak átalakul:)
Aki nem jutott hozzá a bétához, az úgyis rájön 1 hónap alatt, hogy unalmas az űrkiegészítő, és a legtöbb játékos megpróbál megszabadulni majd a gamétól - én is ezért adtam el még idejében:)
Jönnek viszont majd a zöldfülűek, akik játszanak pár hónapot, majd megunják, és ugyanúgy továbbadják - ha lesz még kinek:) -
#4483 Nem fog megdögleni! Brutál lett az új patchel a jtls beta és a game is. :) -
#4482 Ugyanmár! :) -
#4481 Okt 27. JTL.
Pár hete megy a béta. Mindenki ott van... -
#4480 döglődik ez a game semmi pvp semmi csak mindenki rohangál céltalanul, a jó játékosok nagy része már otthagyta a gamét. Persze mindez a starsidert jellemzi a többit nem tudom. -
#4479 szisztok!sürgösen eladó swg 6000ft-ért!2-3napig varok utána kibaszom az ablakon,már kezd idegesiteni:)
azt hiszem már nem aktiv,wookiem volt a farstaron elég sok cuccal de a köv tulaj gondolom törli,ugy izgibb. -
#4478 keresek valakit akinek collectors( vagy special mittomén:)) edition az a szemüveges SWG-je van és nem a starsideren játszik. Pls jelentkezzen itt vagy priviben. Thanks. -
pedrohsi #4477 Én - Dek'
- Pedroo és
- Pedro'
voltam:P -
#4476 Ha lehet, irja már be mindenki az aláirásába, ki kicsoda! (pl. mint én)
Uram atyám, kikkel haverkodok még? Ugye a lol jani nem játszik? :-D -
#4475 Te vagy Sel?? :-D -
#4474 hja, Petra'h talán, v. hogy írják a nevét, rémlik még egyik vette elökészületeiről amikor két majdnem megegyező nevű Pedro Hsi-vel mászkáltam cnet utcáin -
#4473 heh hát ilyen az élet, mondjuk swgben nem Calver hanem Sel'quist néven rambózok FarStaron, de amúgy a fél régi PT is játszik (bár ők régebben inkább BFeztek), Stoto is zúzta szóval hát ja ilyen az élet és a függőség! (jut eszembe, bagószünet ) -
#4472 Jézus Calver! :)
Mindenki itt köt ki a korábbi Raven Shieldesek közül? :)
(Pl. Zoli.) :) -
pedrohsi #4471 hát asszem csak 2:)
van még1, de ő lány, és nem az én karim, hanem Pedroo-é:P
mind1, hosszú:)
Köszi az elismerést, ez kölcsönös! Ez a jó az egészben, a csapatmunka - sajna az swg nem ösztönöz erre, inkább single player gém:(