7195
-
#4550 Ez csak egy nap. Délelőtt mindig kevesen vannak (Európa->délelőtt->mindenki suliban->stb). -
#4549 Ma délelött alig voltak. -
#4548 Hmudae a karim neve. Az utóbbi két-három napban nemv oltam fent, de azelőtt olyan szintű volt Cnet forgalma, mint a trial idején. Állandóan ott trónók 2-3 doki az SP előtt és mindegyiknél kilóméteres sorok vannak, veszettül sokat szoktam várni a buffra. -
#4547 Hát én kurva sok pilótát láttam, nagyon sok ithorian-t, és cnet forgalma 50% a téren, a sp-ben meg alig volt valaki... 1 óra alatt adtam el 5 buffot....
SP free, nyomj egy ctrl+s -t, és nyomj az all profesion-ra
Te ki vagy a FarStar -on?? -
#4546 Szerintem nem. Cnet még mindig tömve van, mintahogy a többi fontosabb város is (Theed, Mos Eisley, stb), alig láttam ithorianokat (sullustiakat egyet sem), pilótákat max minden 10. embert figyeltem meg és ez csak a Farstar. Most vagy neked vagy nekem van ilyen szerencsém. :-)
Amúgy a pilóta skill tényleg SP-free? Az elég jó dolog. :-) -
#4545 "A rendelése él, de sajnos az európai szállítmány késik.
A legfrissebb adatok szerint jövő hét hétfőn érkezik a szállítmány, vagyis még azon a napon postázni fogjuk Önnek (a postai kiszállítás ideje 2-3 nap)."
Ez a válasz érkezett arra a kérdésemre, hogy mért nem postáz még JTL-t az Automex...
Én úgy látom, hogy a planéták kihaltak, a vendorok és a bazár döglődnek, minden új kari vagy a 2 új faj egyika, vagy a neve alá bigyesztődik 2 percen belül, hogy pilóta... És ez csak a Europe-FarStar....
Szerintetek? -
#4544 boxonkent kapsz uj certet etc oszloptol fugg, 3 dik sor kuldikert kapod a kockakat etc -
#4543 globalis urcsata van, tobbszemelyes urhajok, pvp zonakba -
#4542 jah, es nem kerul skillpontba -
#4541 valamivel gyorsabb lett az engine, urbe eleg gyors -
#4540 amugy hogy mukodik gorii az uj skillrenszer? marmint hogy milyen skillek vannak benne ujak? repules skillll, konnyeben fordul, vagy tudod iranyitani a nagyobbakat, vagy csak gyartani lehet oket es ahhoz kellenek a skillek, vagy vannak globalis nagy urcsatak is benne? -
#4539 óóóbazze:(
1. nincs idom mmorpg-re
2. nincs penzem elofizetni, nemhogy a jump to lightspeedet is emgvegyem:(
3. wow-ot akartam volna kiprobalni
4. mennyivel nott meg a gepigenye? -
#4538 -
#4537 jah -
#4536 Sajat screenshotok? -
#4535 -
-
#4533 Ja így már világos. :-) -
#4532 őőőőő... :-) Azt akartam mondani, hogy összesen 8 szerveren lehet egyszerre karaktered. Ezt PLaci "1 karakter minden szerveren" hozzászólására írtam. Persze szerverenként 1 + az fs slot. Na mindegy, lehet félreérthető volt. Vagy én értettem félre? :-) -
engine #4531 Értettem, vettem, köszönöm,satubbi.
Ja, és -
#4530 Azt hiszem azt akarja mondani, hogy elvileg minden szerveren lehet 1 karaktered, de mindennel együtt 8. Kb? -
engine #4529 Thx -
#4528 He? Szerverenként csak egy karaktered lehet és nyolcánál több szerver van. Ez hogy jön ide? -
#4527 szerintem max 8 szerveren -
#4526 1 account = 1 reg key = 1 full játék = 1 karakter minden szerveren + fs slot -
#4525 felinstallalod és nem kell uj acc,az enyémet kell(?) hasznalnod azt hiszem.ha akarod torlod a karakteremet,ha akarod megtartod.minden szerveren lehet egy karaktered. -
engine #4524 Egy kérdés: új accountot létre tudok hozni ha új gépre installálom fel?
Vagy a server bejegyzi a játékot és mindig ahhoz rendeli az accountot?
Remélem valamennyire érthető... -
#4523 eladó SWG!6000ft!budapesten.
karakter:wookie a farstaron asszem,már nem aktiv. -
#4522 Forgalmazó?? Nem az EU-ban vagyunk?? Gec MediaMarkt (asszem német vállalat) hozhatna a saját olcsóbb készleteiből... -
#4521 Már legalább 1 hónapja árulják, és senki nem veszi 12 rugóért. Rohadt szemét módon a magyar forgalmazó nagyon drágán adja, holott már mindenhol máshol max a felébe kerül. -
#4520 kapható a cd galaxisban -
#4519 MEG! :-) -
engine #4518 Ezek mindegyike az alap game természetesen. JTL nem tom megjelent-e egyáltalán már... -
#4517 És JTL? -
engine #4516 Nem tudom érint-e valakit, de ma voltam a westend Media Marktban és kb. tíz galaxies figyelt a polcon. -
#4515 #4506 -
axer #4514 Sziasztok, ha valaki el akarja adni a game-t, akkor megvenném. -
#4513 ÍÍÍÍÍÍÍ, ha ezt a pár linket 3-4 hónappal ezelőtt megadták volna!!! :'-(( -
#4512 dede, pont hogy van! CD kulcs játék nélkül? részt olvasd el, ott még vehetsz is! -
#4511 Nincs tudtommal...