7195
10877436381340714828.png
  • Hmuda
    Ez csak egy nap. Délelőtt mindig kevesen vannak (Európa->délelőtt->mindenki suliban->stb).
  • PLaci #4549
    Ma délelött alig voltak.
  • Hmuda
    Hmudae a karim neve. Az utóbbi két-három napban nemv oltam fent, de azelőtt olyan szintű volt Cnet forgalma, mint a trial idején. Állandóan ott trónók 2-3 doki az SP előtt és mindegyiknél kilóméteres sorok vannak, veszettül sokat szoktam várni a buffra.
  • PLaci #4547
    Hát én kurva sok pilótát láttam, nagyon sok ithorian-t, és cnet forgalma 50% a téren, a sp-ben meg alig volt valaki... 1 óra alatt adtam el 5 buffot....

SP free, nyomj egy ctrl+s -t, és nyomj az all profesion-ra

Te ki vagy a FarStar -on??
  • Hmuda
    Szerintem nem. Cnet még mindig tömve van, mintahogy a többi fontosabb város is (Theed, Mos Eisley, stb), alig láttam ithorianokat (sullustiakat egyet sem), pilótákat max minden 10. embert figyeltem meg és ez csak a Farstar. Most vagy neked vagy nekem van ilyen szerencsém. :-)

Amúgy a pilóta skill tényleg SP-free? Az elég jó dolog. :-)
  • PLaci #4545
    "A rendelése él, de sajnos az európai szállítmány késik.
    A legfrissebb adatok szerint jövő hét hétfőn érkezik a szállítmány, vagyis még azon a napon postázni fogjuk Önnek (a postai kiszállítás ideje 2-3 nap)."

Ez a válasz érkezett arra a kérdésemre, hogy mért nem postáz még JTL-t az Automex...
    Én úgy látom, hogy a planéták kihaltak, a vendorok és a bazár döglődnek, minden új kari vagy a 2 új faj egyika, vagy a neve alá bigyesztődik 2 percen belül, hogy pilóta... És ez csak a Europe-FarStar....
    Szerintetek?
  • Gorii
    boxonkent kapsz uj certet etc oszloptol fugg, 3 dik sor kuldikert kapod a kockakat etc
  • Gorii
    globalis urcsata van, tobbszemelyes urhajok, pvp zonakba
  • Gorii
    jah, es nem kerul skillpontba
  • Gorii
    valamivel gyorsabb lett az engine, urbe eleg gyors
  • magus
    amugy hogy mukodik gorii az uj skillrenszer? marmint hogy milyen skillek vannak benne ujak? repules skillll, konnyeben fordul, vagy tudod iranyitani a nagyobbakat, vagy csak gyartani lehet oket es ahhoz kellenek a skillek, vagy vannak globalis nagy urcsatak is benne?
  • magus
    óóóbazze:(

1. nincs idom mmorpg-re
    2. nincs penzem elofizetni, nemhogy a jump to lightspeedet is emgvegyem:(
    3. wow-ot akartam volna kiprobalni
    4. mennyivel nott meg a gepigenye?
  • Gorii
  • Gorii
    jah
  • Mayday
    Sajat screenshotok?
  • PLaci #4535
  • Gorii

• Hmuda
    Ja így már világos. :-)
  • Curze
    őőőőő... :-) Azt akartam mondani, hogy összesen 8 szerveren lehet egyszerre karaktered. Ezt PLaci "1 karakter minden szerveren" hozzászólására írtam. Persze szerverenként 1 + az fs slot. Na mindegy, lehet félreérthető volt. Vagy én értettem félre? :-)
  • engine
    Értettem, vettem, köszönöm,satubbi.
    Ja, és
  • a.carkey
    Azt hiszem azt akarja mondani, hogy elvileg minden szerveren lehet 1 karaktered, de mindennel együtt 8. Kb?
  • engine
    Thx
  • Hmuda
    He? Szerverenként csak egy karaktered lehet és nyolcánál több szerver van. Ez hogy jön ide?
  • Curze
    szerintem max 8 szerveren
  • PLaci #4526
    1 account = 1 reg key = 1 full játék = 1 karakter minden szerveren + fs slot
  • zoli80
    felinstallalod és nem kell uj acc,az enyémet kell(?) hasznalnod azt hiszem.ha akarod torlod a karakteremet,ha akarod megtartod.minden szerveren lehet egy karaktered.
  • engine
    Egy kérdés: új accountot létre tudok hozni ha új gépre installálom fel?
    Vagy a server bejegyzi a játékot és mindig ahhoz rendeli az accountot?
    Remélem valamennyire érthető...
  • zoli80
    eladó SWG!6000ft!budapesten.
    karakter:wookie a farstaron asszem,már nem aktiv.
  • PLaci #4522
    Forgalmazó?? Nem az EU-ban vagyunk?? Gec MediaMarkt (asszem német vállalat) hozhatna a saját olcsóbb készleteiből...
  • ollie
    Már legalább 1 hónapja árulják, és senki nem veszi 12 rugóért. Rohadt szemét módon a magyar forgalmazó nagyon drágán adja, holott már mindenhol máshol max a felébe kerül.
  • ollie
    kapható a cd galaxisban
  • PLaci #4519
    MEG! :-)
  • engine
    Ezek mindegyike az alap game természetesen. JTL nem tom megjelent-e egyáltalán már...
  • PLaci #4517
    És JTL?
  • engine
    Nem tudom érint-e valakit, de ma voltam a westend Media Marktban és kb. tíz galaxies figyelt a polcon.
  • PLaci #4515
  • axer
    Sziasztok, ha valaki el akarja adni a game-t, akkor megvenném.
  • PLaci #4513
    ÍÍÍÍÍÍÍ, ha ezt a pár linket 3-4 hónappal ezelőtt megadták volna!!! :'-((
  • Calver
    dede, pont hogy van! CD kulcs játék nélkül? részt olvasd el, ott még vehetsz is!
  • PLaci #4511
    Nincs tudtommal...