Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor miért van az hogy a dantooine sokkal lagosabb mint bármelyik másik? Anno volt is egy olyan javítás hogy dantooine szerverét megerõsítették. Ebbõl én azt vontam le hogy külön szerveren vannak a bolygók.
Jah és ez néha nem olyan jó, mert ha jól le van terhelve az a tetves fõszerver, akkor jönnek a chatlagek. De gondolom azért az a "fõszerver" se egy szerever, hanem egy kisebb park, ahol meg vannak osztva a feladatok. Mert van, mikor a Sptialben nincsen lag, de pl. a groupchatben van.
Idegesítõ egy dolog.
Idegesítõ egy dolog.
Köszi a választ!
Sznupi! Semmi gond.
Én csak 1-2 hónapja kezdtem érdeklõdni RPG-k iránt. Egyébként sem vagyok túl nagy játékos (FPS-el, repszimekkel játszottam eddig) Egyébként a Kotor is beszerzés alatt van.
A SW Galaxiesre nemrég bukkantam, megtetszettek a képek, jó hangulatot árasztanak, nagyon tetszett, hogy szinte minden szereplõ, lény szerepel benne, ami az SW univerzumban elõfordul. Azt persze láttam, hogy netes játék, de abban biztam, hogy az Unreal Tournamethez hasonlóan azért valamennyire lehet off-ban is használni. Sajna akkor ez nekem teljesen alma, mert csak itt a mh.-en van netem...
Sznupi! Semmi gond.
Én csak 1-2 hónapja kezdtem érdeklõdni RPG-k iránt. Egyébként sem vagyok túl nagy játékos (FPS-el, repszimekkel játszottam eddig) Egyébként a Kotor is beszerzés alatt van.
A SW Galaxiesre nemrég bukkantam, megtetszettek a képek, jó hangulatot árasztanak, nagyon tetszett, hogy szinte minden szereplõ, lény szerepel benne, ami az SW univerzumban elõfordul. Azt persze láttam, hogy netes játék, de abban biztam, hogy az Unreal Tournamethez hasonlóan azért valamennyire lehet off-ban is használni. Sajna akkor ez nekem teljesen alma, mert csak itt a mh.-en van netem... egészen addig amíg nem láttam ezt a játékot valakinél elsem tudtam képzelni hogy én havidíjat fizenék bármiért is. Azóta elképzelhetetlen hogy abbahaggyam (most legalábbis). A havidíj nemcsak a lehúzásról szól hanem arról hogy folyamatosan bõvítik a játékot ûber quest-ekkel fegyverekkel és egyébb tárgyakkal, hibákat javítanak mégha még mindíg sok marad benne.
A galaxisokat egy szerver kezeli le, minden adatot meg a fõszerver. A chat is a fõszerverrõl indul, te csak a szobakreálásokat teszed rá a chatszerverre. A spatial, auction, stb. stb. beépített dolog, mind a fõszerveren van!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
mellesleg meg nem egy szerver kezel egy galaxist hanem minden bolygónak külön szervere van és külön chat szerver kezeli a chat-et.
Egy hónapban 1 hétvégén nem mész bulizni. Ennyi. És meg is van a havidíj.

Nem volt. Csak ha ingyenes volt! 😊
de még nincs beüzemelve az eéõfizetés rendszer. Erre úgytudom nem volt még példa hogy havidíjas game mûködött volna elõfizetés nélkül. De lehet hogy tévedek.
te ezt már most tudod? Szerintem meg nem lessz. Melelsleg nem mindegy hogy 10000 emberrel játszol vagy 500-al.
Az Offlinera értettem az elsõ felét!
+ Azért két nap, mert ha kilépnél, nem mentené el a szerver, hol vagy, hanem az elsõ ponton lennél, azért indulnál. Amúgy még gyalog is lazán be lehet járni egy játéknap alatt a bolgyó minden méterét ...
+ Azért két nap, mert ha kilépnél, nem mentené el a szerver, hol vagy, hanem az elsõ ponton lennél, azért indulnál. Amúgy még gyalog is lazán be lehet járni egy játéknap alatt a bolgyó minden méterét ...
Ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy FPS-t. Ha fejlõdni akarsz, ha harcolni, itt más játékosokra kell alapoznod. Ebben áll a zsenialitása a játéknak, mégha nem is túl tökéletes is az. Szóval, nem tudnál fejlõdni, mert:
1. Nem lenne lóvé, így nem lenne pénzed, hogy fizesd a trainert.
2. Nem tudnál másoktól tanulni, mert õk sem tudják végrehajtani az elsõ pontot.
3. Mindenki weak kari lenne. Novice Marksman, Novice Brawler.
4. Nem lenne harc, mert se téged nem sebeznének, se te nem sebeznél. Az aggro lények sem támadnának meg, mégha 1 cm-re is lennél tõlük.
5. Maximum mászkálni tudnál azokon a bolygókon, ahol indulsz, de semmi értelme nem lenne, mert az max. addig lenne élvezet, míg be nem járnád (2 nap), utána és közben sem gyarapodnál semmi játékélménnyel, hiányozna belõle az élet.
Tört szerverek esetében (ha egyáltalán megvalósítható lenne):
1. Az biztos, hogy nem lenne patch, vagy arra való lehetõség, ergo, azt kapnád, amit a CD-rõl feltettél, az meg a legalapabb. Minden bugos lenne, nem tudnál gyártani bikeot, mert alapból nem volt benne, nem tudnál lovagolni sem.
2. Nem lenne nyersanyag, így semmit nem tudnál gyártani. Nem lennének tárgyaid, mert azt a fõszerver kezeli, nem az alap szerverek. Kisgatyó kivételével nem lenne rajtad semmi. Nem írná ki mi vagy, mennyi pontod van, hogy állsz fakciók dolgában, stb., stb..
3. Nem kapnál mailt, nem tudnál kommunikálni senkivel, mert azt a fõszerver kezeli. A chateken sem hinném, hogy bármi is megjelenne. Stb., stb..
Szóval kizárt, hogy megvétele és a havidíj fizetése nélkül BÁRKI is tudna ezzel az MMORPG-vel játszani!!!
1. Nem lenne lóvé, így nem lenne pénzed, hogy fizesd a trainert.
2. Nem tudnál másoktól tanulni, mert õk sem tudják végrehajtani az elsõ pontot.
3. Mindenki weak kari lenne. Novice Marksman, Novice Brawler.
4. Nem lenne harc, mert se téged nem sebeznének, se te nem sebeznél. Az aggro lények sem támadnának meg, mégha 1 cm-re is lennél tõlük.
5. Maximum mászkálni tudnál azokon a bolygókon, ahol indulsz, de semmi értelme nem lenne, mert az max. addig lenne élvezet, míg be nem járnád (2 nap), utána és közben sem gyarapodnál semmi játékélménnyel, hiányozna belõle az élet.
Tört szerverek esetében (ha egyáltalán megvalósítható lenne):
1. Az biztos, hogy nem lenne patch, vagy arra való lehetõség, ergo, azt kapnád, amit a CD-rõl feltettél, az meg a legalapabb. Minden bugos lenne, nem tudnál gyártani bikeot, mert alapból nem volt benne, nem tudnál lovagolni sem.
2. Nem lenne nyersanyag, így semmit nem tudnál gyártani. Nem lennének tárgyaid, mert azt a fõszerver kezeli, nem az alap szerverek. Kisgatyó kivételével nem lenne rajtad semmi. Nem írná ki mi vagy, mennyi pontod van, hogy állsz fakciók dolgában, stb., stb..
3. Nem kapnál mailt, nem tudnál kommunikálni senkivel, mert azt a fõszerver kezeli. A chateken sem hinném, hogy bármi is megjelenne. Stb., stb..
Szóval kizárt, hogy megvétele és a havidíj fizetése nélkül BÁRKI is tudna ezzel az MMORPG-vel játszani!!!
hidd el én akár még az eredeti doom3ról is lemondanék ha szüleim meg engednék hogy elõ fizetsünk rá de sajna nem 😞
Brett, nem hiaba MMORPG a jaták neve, de valójában Adam5 kérdésén buktam ki, sorry, hogy téged is érintett a dolog.
Szal nem lehet offline semmiképpen sem játszani vele, mert amíg nem loginoltál be a serverre, addig nem indul a játék.
Szal nem lehet offline semmiképpen sem játszani vele, mert amíg nem loginoltál be a serverre, addig nem indul a játék.
Nyugi! Csak kérdezte! Jelezte is, hogy buta lesz a kérdés. Érdeklõdött. Pont.
Vazz ez aztán a pozitiv hozzáállás! 😞 Arra nem gondolsz, hogy nincs mindenkinek netje? A játék viszont egy kipróbálás erejéig érdekelne.
És azt hiszed hogy majd az ugyanaz lesz? Igaz nekem 8, játsz tört szerveren, patchek nélkül, bugokkal, pár száz játékossal (nagyjából) egy ezrekre tervezett üres világban, ha neked ez így jobb.
Adam én is láttam a tört beta szervert. Nincsenek tárgyak nincs ruhád nincs küldetés nincs semmit 😊 Csak mászkálhatsz ennyi én kb 2 percig voltam fent
Nem kötelezõ elhinni. 1épként már most is csomóan leszedték a beta wow-t és nem az eredeti serveren mennek vele...
Adam az olyan is lesz... Ne számíts túl sokra.
Vagy megveszed és folytatod a karid, vagy csinálsz egy új triál accot és kezdesz egy új karit megint.
Ehhhh, hát az utóbbi két kérdésre inkább nem válaszolok ... offline meg hack server, pfhhh, no comment ...
Engem meg még az érdekelne hogy ha lejár a triál akko lehet-e vmilyen módon még tovább használni? Pl vmi hack serveren vagy nemtom. Vagy ha lejár akko má a progi sem indul el?
Sziasztok!
Bocsi a lamer, buta kérdésért, de ezt a játékot abszolute nem lehet offlineban játszani? Pl. botokkal, ami közel sem olyan élvezetes, de legalább a hangulat és játék kipróbálásáért megérné.
Bocsi a lamer, buta kérdésért, de ezt a játékot abszolute nem lehet offlineban játszani? Pl. botokkal, ami közel sem olyan élvezetes, de legalább a hangulat és játék kipróbálásáért megérné.
Ja én is kevertem a dolgokat. Általában személyesen lehet fizetni Visa Electronnal is, de online nem lehet hasznáéni, hacsak nem dombornyomásos.
"Once you have activated the trial account key, you will then be able to play Star Wars Galaxies: An Empire Divided ("Game") for up to 14 days. You must activate your trial account key on or before 11:59 pm (PST) on August 31, 2004 or you will not be eligible to participate in the trial program."
Az egy dolog, hogy külföldön fizetsz vele mindenhol, én is fizettem az OTP-s Visa Electronnal, de az SWG nem fogadta el az OTP-s Visa Electronom, csak a Postabankost.
Meg lett hosszabbítva Aug. végére én úgy tudom, mindenki ezt mondta bent is.
Egyébként vannak a triallal megkötések. Pl. nem rakhatsz le és nem is managelhetsz házat. És maximum csak 50k credited lehet.
Egy normális páncél 250k credit csak viszonyításképp 😊 De meg lehet kerülni ezt is, igaz kicsit nehézkesen. Odaadod a pénzedet valakinek aki elõfizetett, õ lesz a bankod és megveszi neked a jó cuccokat. Persze valami havert kell megkérni 😊
Egyébként vannak a triallal megkötések. Pl. nem rakhatsz le és nem is managelhetsz házat. És maximum csak 50k credited lehet.
Egy normális páncél 250k credit csak viszonyításképp 😊 De meg lehet kerülni ezt is, igaz kicsit nehézkesen. Odaadod a pénzedet valakinek aki elõfizetett, õ lesz a bankod és megveszi neked a jó cuccokat. Persze valami havert kell megkérni 😊
SWG esetében elég jól lehet fizetni mindenféle kártyával, más mmorpg-kel amikkel volt szrencsém játszani nem teljesen így volt... Legtöbb helyen csak a dombornyomott visa-t szeretik.
Az OTP-s Webkartyat is elfogadjak.Nekem mar le is volntak az elso reszletet.
K.Feri
K.Feri
Triathlon for life