7195
-
#4590 Bemenni/postázni/lemondani?
Bemenni mindenképpen, nekem az SWG postaköltsége 1250 HUF volt, és ha magad mész be biztos nem nyúlják le a postán! -
#4589 AKURV*****************************************************
Mé nem olvastam el a leveleimet tegnap, most már repülhetnék -
#4588 SWG mellett nem szabad ICQ-t futtatni, minden kis baromságért kidob az asztalra, ami ugye egy memória zabáló proginál eléggé gáz. (saját tapasztalat) -
Since #4587 oké egy kicsit bővebbet is írhatnál, hogy mitől jobb mint a mátrix? :-)
OFF
Azért elég lol hogy nincs bekapcsolva az icq-d, téged aztán nem lehet elérni régi dio2ös barátom :-)
ON -
#4586 sw :) -
engine #4585 Most jött levelem tőlük, hogy itt van a szállítmány, de írjak vissza vagy telefonáljak még aktuális-e -
#4584 Grat. :-) -
Since #4583 mátrixon vagy star warson gondolkozom... :-) nehéz döntés... -
#4582 TOP 10 eladási lista: (USA)
SW Galaxies: Jump to Lightspeed - LucasArts
The Sims 2 Special Edition - EA
The Sims 2- EA
Rome: Total War - Activision
CoD: United Offensive - Activison
Roller Coaster Tycoon 3 - Atari
Star Wars Battlefront - LucasArts
Star Wars: KotOR - LucasArts
The Sims Deluxe - EA
Doom 3 - Activision
Állítólag az automex ma kapja meg, és azonnal postázzák! -
Since #4581 küldd már el priviben az icq számodat vagy elérhetőségedet :-) -
Since #4580 szevasz goriii :-) -
#4579 decimator a multi hajo :
-
#4578 szemét freeweb....
A kép -
#4577 Épp kiugrottam megbuffolni egy overt-et AH-ból, erre:
-
#4576 -
#4575 nyugi, majd 2 hónapja a glow előtti szinten vagyok..... -
#4574 Ne felejtsd el csekkolni, hogy hogy állsz (/check). -
#4573 milyen bugot? -
#4572 Hmmm...
Megvan a 3 force POI, meg 20 másik, 1 korvett, 2 warren, a trivia (az is content!), master doki vagyok.
Holnap megcsinálom a Reb theme park végét... (már csak Yavin4 van hátra) -
#4571 az lehet de elég sok idö azért ha theme parkkal csinálod+mostmár vetten is kijavitottak egy kedves bugot ami miatt én spec nem vágom már h kell megcsinálni... pedig régen hajjajj de egyszerű volt... -
#4570 Hát én máshol máshogy olvastam, de a lényegen nem változtat, hogy irtó könnyű beszerezni a glow-ot. -
#4569 téves!
3 force-related badge (Exar Kun, Obi Van, Jedi Teple)
5 content badge (warren, theme parkok, corvette, hero of tatooine de abból asszem csak maga a hero)
1 master prof (mondjuk medic, az 2k resource és 3 óra alatt megvan) -
#4568 na, mindjárt megyek, és megcsinálom a Theed-i könyvtáros badge-et :-) -
#4567 De lassú ez az alakazam.... -
#4566 Capelt master doc nem kevés FS-xpt tudna bezsebelni egy körrel. Nemtudom melyik FS skillfa XP-jére lehet a medical XP-t beváltani de az tuti viszonylag hamar meglenne a többihez képest. -
#4565 Glowie-nak lenni a legkönyebb aztán a többi már gyerekjáték.
3 force-related badge (Exar Kun, Obi Van, Jedi Teple)
5 constant badge (2 warren és 3 theme park (1 frakció, 1 jabba és 1 nym)
2-3 veszélyes badge (sharlack, graveyard, ilyesmik).
Nekem 3 hét alatt meglett a glow és absolút nem arra hajtottam, főleg a riflemanra és artisanra gyúrtam. -
#4564 Jaj, ahoz kéne az innert glow meg az öregúr.... -
#4563 Gyorsan be kell váltani a faluban. :-) -
#4562 Ismeros :D -
#4561 Én is azzal szoptam, már a cap-ot is elértem med xp-ből, mire megett a 4. oszlop a dokiból :-) -
#4560 Hehe! Meg sok emlek el bennem ebbol a jatekbol, mar majdnem kedvem lenne ujra jatszani, de ismerve a SOE-t inkabb nem teszem!!!
Meg aztan elvileg penteken megjon a EQ2 es akkor mar inkabb azzal tolom meg a WOW opennel! -
#4559 Én a tailorral vagyok így. Lehet legyártok még pár swoopot a msotani termésből, aztán bye-bye artisan. -
#4558 Annyira nem volt gaz, csak a craftolassal szoptam egy kicsit de 1 kis passziv script-tel viszonylag, mondom viszonylag turhetoen ment! :D
Modnjuk sokszor volt ugy h par napig hanyagoltam a craftolast mer mar rohadtul untam. Nem is lett meg ket nap alatt.... -
#4557 Ergh, jó neked. :-)
Nekem sose lenne türelmem kimasterolni a dokit, majd max ha jeti leszek akkor a másik karimmal. -
#4556 Nekem pl szinte soha nem kellett varni a buffokra... Mondjuk ezert is volt jo dokival lenni!!! :D:D -
#4555 Nekem 576MB-al néha olyan durva swappolásokat képes csinálni, hogy hanyatt esek (van mikor egy teljes percre leáll és veszettül dolgoztatja a vinyót). -
#4554 nekem fél gigával csak néha szaggat... (MemTurbo3) -
#4553 Mintha az olyan olcsó mulatság lenne. :P
Ha lenne rá pénzem akkor már régen másfél gigával szelném a sivatagot Tatun. -
#4552 S mondá az Úr: Végy memóriát! -
#4551 Én pl délelőtt felnéztem, hogy leszüreteljem a bányáimat (lesz is belőle jópár swoop) de még így is padlót néztem az SP előtt, hogy ne swappoljon a game (de tény, hogy nem volt oylan vészes mint estefelé).