7195
-
#4630 Eleinte, amikor a jatek bejott, majd' az osszes 576 shopban vasarolt peldanybol ki volt a kod lopva.
Valoszinuleg tenyleg az lesz a megoldas, hogy irsz a SOE-nak mailt, ok letiltjak azt, es kapsz ujat. Igy a boltos-tolvaj baratunk valoszinuleg egyszercsak tapasztalja, hogy nem tud tovabb jatszani, mig Te igen.
Nem tudom, nekem szerencsem volt (csunya, hogy ehhez szerencse kell), es jo volt a kodom, de panaszkodott mar sok ember ilyenre, az swgalaxies.hu oldalon biztos talalsz megfelelo valaszt ra, mit tegyel.
De sztem nem az Automex, hanem a SOE lesz a megoldas.
Bar lehet, hogy az Automex is kicsereli neked, ha beviszed/bekuldod. -
Since #4629 értem...felhívom automexet hátha tudnak segíteni, de még senki sem veszi fel a telefont :) az az igazság hogy egy kisboltban vettem a játékot a városban, de rajta van az automexes embléma... -
#4628 Biztos nem buktad, ilyen esetekbn asszem a SOE szokott adni uj CD keyt. Sajnos kishazankban nem ez az elso ilyen eset, de nem is a masodik... :) -
Since #4627 Az automex kicseréli a játékot? Vagy cseszhetem a 12 rongyot? -
Since #4626 Éppen most hoztam el SwG-t, és nemjó a cdkey, pontosabban valaki használja...Én fasz fejemmel eldobtam a blokkot...Felhívtam faszit, emlékezett rám meg minden, és azt mondja hogy kapcsolatba lép a nagykerrel...Lehet hogy buktam 12 rongyot :(((( -
#4625 Az én csúcsom, hogy fél délelőtt, majd egy laza délután végig beszélgettem robotokról egy sráccal, angolul, majd egy szó nem jutott eszembe, és nem az odaillőt használtam. A srác megkérdezte honnan nyomom, ami után kiderült, hogy ő is innen ... :)
De volt, hogy ámeríkainak álcázott hat. túli magyarokkal futottam össze, akik kicsit beszéltek magyarul is. Még. Jó érzés volt. -
#4624 remeljuk kicsit jobban odafigyelnek ra, mert kb a lehetosegek 1% ha kihasznaltak a fejlesztok -
#4623 Nagyon sok a magyar, és hogy most kijött a JTL sokan vissza is tértek, tegnap is a semmi közepén (Moena, a Naboo-i kihalt (játékosok álltal mellőzött) városban megkérdezték, hogy tudok-e buffolni... Magyarul. Csak úgy a semmiből.
Sokan vagyunk, és sok játékosról csak akkor derül ki hogy magyar, ha épp magyarul szólalsz meg a spactial-ban (alap chat). :-) -
#4622 Enyhén szólva ...
Az bizti, durván 500 magyar karakter még rombol a Starsideren ... Kevesebbnek tűnik a szám, de nem csak a forumozókról van szó. Elég sok magyar játszik, akik nem is forumoznak sehol ... -
#4621 Köze nincs egymáshoz a kettőnek azon kívül, hogy mindkettő soe játék. Az egyik FPS, a másik RPG. Ez olyan mintha a Falloutot hasonlítanád a D3-hoz. -
#4620 Nekem meg nincs viszonyitasi alapom. Tkp csak ezt az egy MMORPG-t jatszottam meg eddig, de ez nagyon megfogott, maradok is ennel. -
Since #4619 palentSide-al még nyomtam anno trialt, de nemnagyon jött be...Csak arra ment ki a játék, hogy likvidálni kellett az ellent, elfoglalni bázisokat stb. Az egy idő után elég unalmas. Na meg ha egy bázison voltak kb 30an baromira laggolt :) -
Since #4618 SwG gondolom jobb mint PlanetSide, nem? :) -
#4617 Most eppen van egy kis kihagyas, mert koltozunk, es az eddigi alberletben a netet kikottettuk. December eleje tajan "visszaterek" :) -
#4616 Voltak jatekosok, akik azzal szorakoztak, foleg, amikor a trial volt, es nagyon sok newbie jott, hogy dekkoltak Mos Eisleyben (minden ujonc itt kezdett a triallal), es vartak az alkalmat, es nyirtak a szerencsetleneket :) Ez is egy jatekstilus :) -
Since #4615 Te is játszol SwG-vel? :) -
#4614 Nem akarok mar nagyon fajgyulolonek tunni, de a nemetek az en szememben mindig is parasztok voltak. -
#4613 Fokent ket szerveren: FarStar es Starsider
Ezeken sztem kb fele-fele a megoszlas. A legelso jatekosok nagyresze a SS-en van, akik nyaron, a Trial verzioval kezdtek, a FS-on tomorulnek.
Persze ez a nagy atlag, FS-en is vannak/vagyunk regebbiek, es SS-en is ujabbak. -
engine #4612 Németek alapból bunkók, vagy csak én vagyok szerencsés?
Jó, elkövettem azt a hibát, hogy újoncként beültem egy TIE vadászba, de azért egymás után 4* kinyírni egy közelharc speckósnak, meg egy terasz kazinak hááááttt....
Ja, és a Tatuinon történt, városban. -
Since #4611 Az igen :) 100 fő azért elég sok...És mindeki egy serveren van vagy szétszórva játszanak serverek között? -
#4610 De az aktiv kozosseget nem itt, hanem a www.swgalaxies.hu oldalon talalod (meg persze a jatekban). -
#4609 Szerintem 100 felett van a szamunk. Szerintem. -
Since #4608 Hányan játszanak ezzel a gammel mint magyarock? -
#4607 Skywalker elégedetlen az új Star Wars-filmekkel -
antijedi #4606 loál :DDD -
#4605 Pedig az SW-kben egész jó alakítást nyújtott és azért a WC-kben se volt rossz. Lehet, hogy sci-fiben érzi otthon magát, a többiben meg csak bénázik. -
#4604 A szörnyűbb az, hogy pocsék szinész. Láttam más filmekben is, hát.... -
#4603 Te jó ég! A WingCommanderben még egész emberi feje volt. Lassan ez a generáció is kezd elhalni. :-( -
Since #4602 hát igen sajnos mindenki öregszik -
#4601 Úgy néz ki, mint akit átszúrt egy lézerkard... -
Madmaxx #4600 Szkájvóker öregen:
-
#4599 Dunakeszi -
#4598 merre laksz? -
#4597 -
#4596 -
#4595 Nem néztem még meg...
-
#4594 A feltöltés is? -
#4593 WOW! Most nézem csak a netlimiterben, mit eszik sávszélben ... és ... DUPLÁZÓDOT A MAX SÁVSZÉLEM! :-D Imádlak Axelero! -
#4592 Nah, kellett egy reinst a helyhiány miatt egy másik meghajtóra.... Jaj... Még mindig csak publish 4-re patchel... -
#4591 Nah, suliból egyenesen az Automex-hez megyek :-D