7195
10877436381340714828.png
  • Mayday
    Eleinte, amikor a jatek bejott, majd' az osszes 576 shopban vasarolt peldanybol ki volt a kod lopva.
    Valoszinuleg tenyleg az lesz a megoldas, hogy irsz a SOE-nak mailt, ok letiltjak azt, es kapsz ujat. Igy a boltos-tolvaj baratunk valoszinuleg egyszercsak tapasztalja, hogy nem tud tovabb jatszani, mig Te igen.
    Nem tudom, nekem szerencsem volt (csunya, hogy ehhez szerencse kell), es jo volt a kodom, de panaszkodott mar sok ember ilyenre, az swgalaxies.hu oldalon biztos talalsz megfelelo valaszt ra, mit tegyel.
    De sztem nem az Automex, hanem a SOE lesz a megoldas.
    Bar lehet, hogy az Automex is kicsereli neked, ha beviszed/bekuldod.
  • Since
    értem...felhívom automexet hátha tudnak segíteni, de még senki sem veszi fel a telefont :) az az igazság hogy egy kisboltban vettem a játékot a városban, de rajta van az automexes embléma...
  • Mayday
    Biztos nem buktad, ilyen esetekbn asszem a SOE szokott adni uj CD keyt. Sajnos kishazankban nem ez az elso ilyen eset, de nem is a masodik... :)
  • Since
    Az automex kicseréli a játékot? Vagy cseszhetem a 12 rongyot?
  • Since
    Éppen most hoztam el SwG-t, és nemjó a cdkey, pontosabban valaki használja...Én fasz fejemmel eldobtam a blokkot...Felhívtam faszit, emlékezett rám meg minden, és azt mondja hogy kapcsolatba lép a nagykerrel...Lehet hogy buktam 12 rongyot :((((
  • AnuluWork #4625
    Az én csúcsom, hogy fél délelőtt, majd egy laza délután végig beszélgettem robotokról egy sráccal, angolul, majd egy szó nem jutott eszembe, és nem az odaillőt használtam. A srác megkérdezte honnan nyomom, ami után kiderült, hogy ő is innen ... :)

De volt, hogy ámeríkainak álcázott hat. túli magyarokkal futottam össze, akik kicsit beszéltek magyarul is. Még. Jó érzés volt.
  • Gorii
    remeljuk kicsit jobban odafigyelnek ra, mert kb a lehetosegek 1% ha kihasznaltak a fejlesztok
  • PLaci #4623
    Nagyon sok a magyar, és hogy most kijött a JTL sokan vissza is tértek, tegnap is a semmi közepén (Moena, a Naboo-i kihalt (játékosok álltal mellőzött) városban megkérdezték, hogy tudok-e buffolni... Magyarul. Csak úgy a semmiből.
    Sokan vagyunk, és sok játékosról csak akkor derül ki hogy magyar, ha épp magyarul szólalsz meg a spactial-ban (alap chat). :-)
  • AnuluWork #4622
    Enyhén szólva ...

Az bizti, durván 500 magyar karakter még rombol a Starsideren ... Kevesebbnek tűnik a szám, de nem csak a forumozókról van szó. Elég sok magyar játszik, akik nem is forumoznak sehol ...
  • Hmuda
    Köze nincs egymáshoz a kettőnek azon kívül, hogy mindkettő soe játék. Az egyik FPS, a másik RPG. Ez olyan mintha a Falloutot hasonlítanád a D3-hoz.
  • Mayday
    Nekem meg nincs viszonyitasi alapom. Tkp csak ezt az egy MMORPG-t jatszottam meg eddig, de ez nagyon megfogott, maradok is ennel.
  • Since
    palentSide-al még nyomtam anno trialt, de nemnagyon jött be...Csak arra ment ki a játék, hogy likvidálni kellett az ellent, elfoglalni bázisokat stb. Az egy idő után elég unalmas. Na meg ha egy bázison voltak kb 30an baromira laggolt :)
  • Since
    SwG gondolom jobb mint PlanetSide, nem? :)
  • Mayday
    Most eppen van egy kis kihagyas, mert koltozunk, es az eddigi alberletben a netet kikottettuk. December eleje tajan "visszaterek" :)
  • Mayday
    Voltak jatekosok, akik azzal szorakoztak, foleg, amikor a trial volt, es nagyon sok newbie jott, hogy dekkoltak Mos Eisleyben (minden ujonc itt kezdett a triallal), es vartak az alkalmat, es nyirtak a szerencsetleneket :) Ez is egy jatekstilus :)
  • Since
    Te is játszol SwG-vel? :)
  • Mayday
    Nem akarok mar nagyon fajgyulolonek tunni, de a nemetek az en szememben mindig is parasztok voltak.
  • Mayday
    Fokent ket szerveren: FarStar es Starsider
    Ezeken sztem kb fele-fele a megoszlas. A legelso jatekosok nagyresze a SS-en van, akik nyaron, a Trial verzioval kezdtek, a FS-on tomorulnek.
    Persze ez a nagy atlag, FS-en is vannak/vagyunk regebbiek, es SS-en is ujabbak.
  • engine
    Németek alapból bunkók, vagy csak én vagyok szerencsés?

Jó, elkövettem azt a hibát, hogy újoncként beültem egy TIE vadászba, de azért egymás után 4* kinyírni egy közelharc speckósnak, meg egy terasz kazinak hááááttt....
    Ja, és a Tatuinon történt, városban.
  • Since
    Az igen :) 100 fő azért elég sok...És mindeki egy serveren van vagy szétszórva játszanak serverek között?
  • Mayday
    De az aktiv kozosseget nem itt, hanem a www.swgalaxies.hu oldalon talalod (meg persze a jatekban).
  • Mayday
    Szerintem 100 felett van a szamunk. Szerintem.
  • Since
    Hányan játszanak ezzel a gammel mint magyarock?
  • Serpa
    Skywalker elégedetlen az új Star Wars-filmekkel
  • antijedi
    loál :DDD
  • Hmuda
    Pedig az SW-kben egész jó alakítást nyújtott és azért a WC-kben se volt rossz. Lehet, hogy sci-fiben érzi otthon magát, a többiben meg csak bénázik.
  • ollie
    A szörnyűbb az, hogy pocsék szinész. Láttam más filmekben is, hát....
  • Hmuda
    Te jó ég! A WingCommanderben még egész emberi feje volt. Lassan ez a generáció is kezd elhalni. :-(
  • Since
    hát igen sajnos mindenki öregszik
  • ollie
    Úgy néz ki, mint akit átszúrt egy lézerkard...
  • Madmaxx
    Szkájvóker öregen:
  • PLaci #4599
    Dunakeszi
  • LSC
    merre laksz?
  • PLaci #4597
  • PLaci #4596
  • PLaci #4595
    Nem néztem még meg...

• ollie
    A feltöltés is?
  • PLaci #4593
    WOW! Most nézem csak a netlimiterben, mit eszik sávszélben ... és ... DUPLÁZÓDOT A MAX SÁVSZÉLEM! :-D Imádlak Axelero!
  • PLaci #4592
    Nah, kellett egy reinst a helyhiány miatt egy másik meghajtóra.... Jaj... Még mindig csak publish 4-re patchel...
  • PLaci #4591
    Nah, suliból egyenesen az Automex-hez megyek :-D