7195
-
Since #4670 hehe :) -
#4669 Oké, majd megbeszéljük, már csak az a kérdés, asszony mit szól majd hozzá, ha esténként nem Vele foglalkozom :)) -
Since #4668 ha úgy döntesz hogy megveszed privizz rám és akkor játszhatnánk együtt mivel én is majd most kezdem el (kódomra várok éppen) -
Since #4667 én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni ha szereted a star wars filmeket akkor tuti bejön. főleg hogy nem jáccottál mmorpg-vel, így nincs mihez hasonlítsad a játékot :) -
#4666 Hát nem tudom, az a baj, hogy még nem játszottam egy MMORPG-vel, és kicsit félek. Ezért gondoltam vmi teszt féleségre. De majd még alszom rá párat, aztán majd hétfőn eldöntöm :)) -
Since #4665 Csacsi mndeki isteníti SwG-t szerintem csak jó lehet...Én csak azért vettem meg mert egyik haver nagyon isteníti hogy nagyon nagy szabadságod van benne stb. szerintem nem fogunk csalódni -
#4664 Szomorú, hogy nincs trial, mert azért előtte kipróbálnám, mielőtt kiadok érte 12000 ft-ot. -
Since #4663 nincs trial most úgytudom, automexbe menj be ott szerintem van, vagy nézd meg az oldalt és onnan rendeld meg www.automex.hu -
#4662 Olvastam vhol vmi trial verziórol. Azt hol lehet kipróbálni, illetve mi annak a menete? Ja és most hol lehet kapni a játékot, mert sem a cdgalaxis, sem az 576 oldalán nem találtam. Előre is köszi a helpet. -
#4661 Jaja, "dolgozom"! :)
Nincs melom, meg minnya indulok is, aztan addig forum :) -
Since #4660 Mayday téged mindenhol lehet látni :))) -
#4659 Igen! -
#4658 Sziasztok. Itt is van olyan, hogy 1 hónap ingyen játéjk, ha megveszem boltban? -
Since #4657 akkor majd peccselek fél napon át keresztül :D -
#4656 Nincs link -
Since #4655 és sony oldalán nincsen fennt? -
#4654 Kereken 508.515.693 byte-ot fog letölteni, (feltelepitett, beregisztrált) JTL-el együtt már 509.711.718 byte-ot...
Meg tudom adni az ed2k linkeket, ha kell, webre nem tudom feltölteni...
patch_00.tre
patch_01.tre
patch_02.tre
patch_03.tre
patch_04.tre
patch_05.tre
patch_06.tre
patch_07.tre
patch_08.tre
patch_09.tre
patch_10.tre
patch_11_00.tre
patch_11_01.tre
patch_11_02.tre
patch_11_03.tre
hotfix_11_1_00.tre
hotfix_11_2_00.tre
hotfix_11_3_00.tre
hotfix_11_4_00.tre
hotfix_11_5_00.tre
hotfix_11_6_00.tre
hotfix_11_7_00.tre
hotfix_11_8_00.tre
hotfix_11_9_00.tre
hotfix_11_10_00.tre -
Pemack #4653 kábé, amikor én kaptam nekem másfél órát peccselt és az egyfél éve volt :) -
Since #4652 letölt vagy 300-400 megát :) -
Since #4651 ettől féltem :) -
Pemack #4650 max 3-4-5 órát fog peccselni vagy töbet :DD -
Since #4649 értem :) mindenesetre kár hogy nincsenek meg a patch fájlok :) -
Pemack #4648 igen,de szüleim nem fizetik :) egyébként megértem őket csak nagyon sanálom hogy megvan és csak dísznek tom használni -
Since #4647 :(( basszus :( egyébként bejött neked? -
Pemack #4646 én pont most szedtem le a játékot mielőtt megnéztem volna fórumot, nem tudom fizetni sajnos ezért nem tudom használni -
Since #4645 igazság szerint nekem is van játékom, csak nemjó a cd kulcs, pár nap múlva kldenek új kulcsot...addigra felszeretnék készülni, és azért kéne a patch hogy ne szarakodjak vele még 3 órát :-) -
Pemack #4644 de még nem biztos -
Pemack #4643 since nekem van egy játékom és egy accom is ha kell eldaom neked többit priviben -
Since #4642 Sziasztok! Valaki megtudja osztani a patch fileokat este vagy éjjel? Köszi! -
Since #4641 NA igen de még az alapjátékkal se játszottam (éppen várok a kódomra), szerintem először megismerem az alapjátékot és csak utána kell a kiegészítés :-) -
#4640 Megéri, mert pl.:
Gyors utazás!
1.) Nem kell jegyet venni a bolygóközi utazáshoz.
2.) Nem kell várni a bolygóközi utazáshoz.
3.) Nem kell átszálni ha nincs közvetlen járat 2 bolygó között.
Az alap, játék által adott gép még nem képes hiperugrásra, igy csak a vásárolt hajókkal elérhető ez a funkció. A bolygón belüli (Shuttleport) utazáshoz még mindig kell jegy, és kell várni. -
Since #4639 Én egyenlőpre a keyemre várok, aztán lehet jövőre megveszem a kiegészítőt ha leköt a játék. sok jót hallottam róla :) Van a játékban star wars zene? vagy egyedi zenék vannak? -
#4638 Nagy méret miatt linkelem inkább :-)
Kép 1
Kép 2 -
Since #4637 jáccani akarock! :D -
Since #4636 ha nem cseréli ki az automex vagy ha a faszi sem cseréli ki akkor ez lesz a megoldás -
Since #4635 értem, lehet ez lesz a megoldás :) mert a faszikában nem bízok... -
#4634 Sztem - jozan paraszti esszel - letiltjak az eredetit, es csak ugy adnak ujat. Igy ha kamuznal is - nem lesz duplazva a kulcs. Persze amit elkuldesz, azt ellenorzik, hogy tenyleg letezo kulcs-e, csak egy sima szamsort ha elkuldesz, azt gondolom nem cserelik ki mukodore.
Szerintem. -
Since #4633 De ha írok a SOE-nak egy mailt, és ha pl elküldöm neki acd kulcsot, ő honnan tudja hogy nem kamuzok? Lehet hogy éppen haveromnak kell egy cd kulcs mert játszani akar vele stb stb. nemtudom hogy mükszik ez. -
Since #4632 Vagy leeht azt csinálom ha nemfoglalkozik velem az automex, hogy visszaviszem a játékot, és kibontatom vele az összes swg dobozt ha van neki, és ott próbálom ki a kódokat a helyszínen :))))) -
Since #4631 Először felhívom automexet aztán majd kiderül...Max azt mondják hogy vigyem vissza a boltba és kicserélik, csak lehet hogy a faszikámnak nincsen több példánya belőle, legalábbis lehet hogy azt fogja mondani, és ha van is, leeht hogy az is kódhibás :) Ezt a rábaszást, nemhiszem el...