Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz a szokasos: virusellenorzes, driver verzio frissitesek, ha ezek nem jottek be, windows frissites (install).
(Amennyiben a konfigod eleg egyebkent hozza)
(Amennyiben a konfigod eleg egyebkent hozza)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na megyek megpróbálom vissza álitani hátha meghavul bár nem hiszem.. Ha menni fog akko öröm táncot járok ha meg nem akko fülbe lövöm magam...
Akkor itt valoszinuleg az SWG-vel lesz gond... 

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ja missionoket kell felvenni. Meg a droid küldijeit is érdmes megcsinálni mert kapsz érte speeder bikeot ami kezdõnek jól jön nem kell gyalog rohangálni mindig.
1épként a Age of Mithologyban is így fagyott ki mindig a menüben egy 10mn múlva lkezdett szaggatni a hang és megáll és nem lehet semmit se csinálni. Na ugyan ez van itt is.
Konkretan nekem meg nem fagyott le szerintem soha, csak maximum lagzott.
De ha mission terminalbol veszed fel a kuldetest, akkor ezen lenyekre kapsz olyan kuldetest, hogy el kell a feszkuket pusztitani. Itt a lairek kozeleben sok azonos tipusu leny tanyazik, vedik a feszket, de ha elpusztitod oket, es a lairt is, akkor nemi penzmagot is kereshetsz rajtuk.
Eloszor csak a kevesebbet fizetoket probalgasd, tapasztald ki erod korlatait!
Eloszor csak a kevesebbet fizetoket probalgasd, tapasztald ki erod korlatait!
én úgy értettem hogy xp szerzés meg cucc szerzés és csak xp szerzésre? mert még tõlük nem kaptam semmit na mind1...
veletek volt már hogy miután beléptetek a karijaitokhoz egy 10-20 np múlva lefagy? nekem elsõre nem csinálta, másodikra álitgattam a video-t hogy ne szaggason annyira és a követketõ 3-4 alkalommal lefagyott.
veletek volt már hogy miután beléptetek a karijaitokhoz egy 10-20 np múlva lefagy? nekem elsõre nem csinálta, másodikra álitgattam a video-t hogy ne szaggason annyira és a követketõ 3-4 alkalommal lefagyott.
Peldaul olvasd el a helper droidod szöveget es probald megcsinalni a küldeteseket, amiket ad :-)
Ez Adam5-nek ment, bocs 😊
Ha Scout vagy, meg is nyuzhatod oket, igy jutsz nyersanyaghoz (bor, csont, hus), amit felhasznalhatsz targyak keszitesere (csapda, sator, stb), vagy eladhatod, es akkor mas jatekosok hasznaljak fel masra.
Pl. érdemes lenne elolvasni pár cikket a www.swgalaxies.hu-n. Azt azért ne várd hogy a szádba rágjuk merre menj meg mit csinálj.
nyah fentvagyok, de igaz a chatre valamiért nemtok menni, nemtölti be... már ki nyirtam 1kis szörnyet és volt nála tüzi játék azzal szórakoztam 1ideig, most mit csináljak? mit érdemes pl?
Ez biztos a neocron szerverterme.
Ez nem a befolyo összeg eredmenye, mert ugye mar akkor is kellett nekik, amikor meg csak kiraktak az üzlet polcaira a jatekot :-)
Ezt nevezik befektetesnek es alaptökenek :-)
A kepeket meg lehet nezni a www.reakktor.com cimen (a fejlesztö ceg honlapja)
Egyebkent SAJAT kabelük van lefektetve a tenger fenekere, mely összeköti amerikat europaval, hogy csak a jatekosok hasznalhassak :-)
Gondolom, miutan a jatek nem nagyon telitödött, igy berbe adjak a savszelesseget :-)
Ez nem a befolyo összeg eredmenye, mert ugye mar akkor is kellett nekik, amikor meg csak kiraktak az üzlet polcaira a jatekot :-)
Ezt nevezik befektetesnek es alaptökenek :-)
A kepeket meg lehet nezni a www.reakktor.com cimen (a fejlesztö ceg honlapja)
Egyebkent SAJAT kabelük van lefektetve a tenger fenekere, mely összeköti amerikat europaval, hogy csak a jatekosok hasznalhassak :-)
Gondolom, miutan a jatek nem nagyon telitödött, igy berbe adjak a savszelesseget :-)
ilyen exceptional fegyvereket csinalni, talalni vagy honnan lehet szerezni?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
arra hogy akinek ilyen van az 1v1-2 ben legyõzhetetlen kis rutinnal. 0 vagy 1 condition mellet meg asszem nem sebez már.
tûzfal be van állítva hogy átengedje?
Nem is tudtam, hogy a méheket is betették az SWG-be! 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Kell kód és fogalmam sincs hogy honnan lehet szerezni soha nem voltam itt trialos. Valamelyik okos majd csak tud segíteni 😄
Ilyen helyen én is eldolgoznék. De ez biztos a Neocron serverterme? Mert egy ilyen hely gépekkel való bérlése simán milliós nagyságrend, ennyi pénz befolyna nekik abból a játékból?
Ilyen helyen én is eldolgoznék. De ez biztos a Neocron serverterme? Mert egy ilyen hely gépekkel való bérlése simán milliós nagyságrend, ennyi pénz befolyna nekik abból a játékból?
Nyah, lejött kell neki vmi kód? Vagy most mit kell csinálni? Mert mint ha azt olvastam volna hogy kell vmi kód meg regisztrálni is kell valahova.
Mi a francnak ilyen drágán fegyer, soha nem értem meg. Kb másfél hét alatt szarrá megy. Mondjuk lehet, hogy ennek nullás condin is nagyon durva a sebzése 😊