Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
a biosban találsz egy fast writes opciót, azt kapcsold át a másik állásba

I.C.ram
512 rammal nem nagyon érdemes SWGzni. Még az 1 giga is kevés hozzá.
Lacc
"tudtommal"? 😄D
Adam5
de most húzom le a 4.6-os drivert eddig 4.2 volt lehet ez volt a baj

Adam5
tudtommal nincs

ollie
nincs húzva valami? proci, memcsi, videokari?

Adam5
1700mhz , 512DDR, Radeon 9600XT

ok a többit megpróbálom

Mayday
Szvsz a szokasos: virusellenorzes, driver verzio frissitesek, ha ezek nem jottek be, windows frissites (install).
(Amennyiben a konfigod eleg egyebkent hozza)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
ÉS mit tehetnék?

Adam5
Na megyek megpróbálom vissza álitani hátha meghavul bár nem hiszem.. Ha menni fog akko öröm táncot járok ha meg nem akko fülbe lövöm magam...

Mayday
Akkor itt valoszinuleg az SWG-vel lesz gond...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lacc
Ja missionoket kell felvenni. Meg a droid küldijeit is érdmes megcsinálni mert kapsz érte speeder bikeot ami kezdõnek jól jön nem kell gyalog rohangálni mindig.
Adam5
10mn=10mp

Adam5
1épként a Age of Mithologyban is így fagyott ki mindig a menüben egy 10mn múlva lkezdett szaggatni a hang és megáll és nem lehet semmit se csinálni. Na ugyan ez van itt is.

Mayday
Konkretan nekem meg nem fagyott le szerintem soha, csak maximum lagzott.

Mayday
De ha mission terminalbol veszed fel a kuldetest, akkor ezen lenyekre kapsz olyan kuldetest, hogy el kell a feszkuket pusztitani. Itt a lairek kozeleben sok azonos tipusu leny tanyazik, vedik a feszket, de ha elpusztitod oket, es a lairt is, akkor nemi penzmagot is kereshetsz rajtuk.
Eloszor csak a kevesebbet fizetoket probalgasd, tapasztald ki erod korlatait!

Adam5
én úgy értettem hogy xp szerzés meg cucc szerzés és csak xp szerzésre? mert még tõlük nem kaptam semmit na mind1...

veletek volt már hogy miután beléptetek a karijaitokhoz egy 10-20 np múlva lefagy? nekem elsõre nem csinálta, másodikra álitgattam a video-t hogy ne szaggason annyira és a követketõ 3-4 alkalommal lefagyott.

Hunnenkoenig
Peldaul olvasd el a helper droidod szöveget es probald megcsinalni a küldeteseket, amiket ad :-)

Mayday
Ez Adam5-nek ment, bocs 😊

Mayday
Ha Scout vagy, meg is nyuzhatod oket, igy jutsz nyersanyaghoz (bor, csont, hus), amit felhasznalhatsz targyak keszitesere (csapda, sator, stb), vagy eladhatod, es akkor mas jatekosok hasznaljak fel masra.

Lacc
Hát a mobok többnyire xp szerzésre jók igen...
Adam5
gorkok kiárólag xp szerzésre jók?

Lacc
Pl. érdemes lenne elolvasni pár cikket a www.swgalaxies.hu-n. Azt azért ne várd hogy a szádba rágjuk merre menj meg mit csinálj.
Adam5
nyah fentvagyok, de igaz a chatre valamiért nemtok menni, nemtölti be... már ki nyirtam 1kis szörnyet és volt nála tüzi játék azzal szórakoztam 1ideig, most mit csináljak? mit érdemes pl?

Hunnenkoenig
Ez biztos a neocron szerverterme.
Ez nem a befolyo összeg eredmenye, mert ugye mar akkor is kellett nekik, amikor meg csak kiraktak az üzlet polcaira a jatekot :-)
Ezt nevezik befektetesnek es alaptökenek :-)

A kepeket meg lehet nezni a www.reakktor.com cimen (a fejlesztö ceg honlapja)

Egyebkent SAJAT kabelük van lefektetve a tenger fenekere, mely összeköti amerikat europaval, hogy csak a jatekosok hasznalhassak :-)

Gondolom, miutan a jatek nem nagyon telitödött, igy berbe adjak a savszelesseget :-)

Stotoo
ilyen exceptional fegyvereket csinalni, talalni vagy honnan lehet szerezni?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

LSC
arra hogy akinek ilyen van az 1v1-2 ben legyõzhetetlen kis rutinnal. 0 vagy 1 condition mellet meg asszem nem sebez már.

Stotoo
hehe 😊

Stotoo
Farstar, és:

Adam5
Melyik serverre menjek majd ha befejezte az updatet?

Adam5
Na végre! 😊
most updatel 😊
csak a kiszolgáló szarakodott de már jó 😊

Adam5
igen adsl van

Lacc
Ilyen ritkán szokott lenni inkább a tûzfallal vagy valamivel szarakodik szvsz. adsl van?
ollie
azt írja, hogy próbáld meg pár perc múlva

Adam5
illetve a vírusírtó tûz fal is de azon nem lehet beálitani

Adam5
nincs nagyon külön tûzfal hanem csak a windows

tûzfal be van állítva hogy átengedje?

Adam5
remélem nem zárult le a trial...

Adam5
Adam5
Hmm Network erroral nem enged fel...

PREMIERE1
Nem is tudtam, hogy a méheket is betették az SWG-be! 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

ollie
ahonnan letöltötted, ott lehet kérni emailben

Lacc
Kell kód és fogalmam sincs hogy honnan lehet szerezni soha nem voltam itt trialos. Valamelyik okos majd csak tud segíteni 😄

Ilyen helyen én is eldolgoznék. De ez biztos a Neocron serverterme? Mert egy ilyen hely gépekkel való bérlése simán milliós nagyságrend, ennyi pénz befolyna nekik abból a játékból?
Adam5
mint ha=mintha

Adam5
Nyah, lejött kell neki vmi kód? Vagy most mit kell csinálni? Mert mint ha azt olvastam volna hogy kell vmi kód meg regisztrálni is kell valahova.

Hunnenkoenig
A jatek 24,99 euro es a Saturn szombaton 19 oraig van nyitva.

I.C.Ram: En is :-)

I.C.ram
Szívesen dolgoznék ilyen helyen 😊
I.C.ram
Hát amcsiból. Postaköltség is ingyen van, mert másik csomaggal jön.
I.C.ram
Mi a francnak ilyen drágán fegyer, soha nem értem meg. Kb másfél hét alatt szarrá megy. Mondjuk lehet, hogy ennek nullás condin is nagyon durva a sebzése 😊
LSC
nem az ideje számít hanem az ereje. Csak erõsebbet tudnak rádrakni.