7195
10877436381340714828.png
  • Since
    hehe :)
  • Csacsi
    Oké, majd megbeszéljük, már csak az a kérdés, asszony mit szól majd hozzá, ha esténként nem Vele foglalkozom :))
  • Since
    ha úgy döntesz hogy megveszed privizz rám és akkor játszhatnánk együtt mivel én is majd most kezdem el (kódomra várok éppen)
  • Since
    én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni ha szereted a star wars filmeket akkor tuti bejön. főleg hogy nem jáccottál mmorpg-vel, így nincs mihez hasonlítsad a játékot :)
  • Csacsi
    Hát nem tudom, az a baj, hogy még nem játszottam egy MMORPG-vel, és kicsit félek. Ezért gondoltam vmi teszt féleségre. De majd még alszom rá párat, aztán majd hétfőn eldöntöm :))
  • Since
    Csacsi mndeki isteníti SwG-t szerintem csak jó lehet...Én csak azért vettem meg mert egyik haver nagyon isteníti hogy nagyon nagy szabadságod van benne stb. szerintem nem fogunk csalódni
  • Csacsi
    Szomorú, hogy nincs trial, mert azért előtte kipróbálnám, mielőtt kiadok érte 12000 ft-ot.
  • Since
    nincs trial most úgytudom, automexbe menj be ott szerintem van, vagy nézd meg az oldalt és onnan rendeld meg www.automex.hu
  • Csacsi
    Olvastam vhol vmi trial verziórol. Azt hol lehet kipróbálni, illetve mi annak a menete? Ja és most hol lehet kapni a játékot, mert sem a cdgalaxis, sem az 576 oldalán nem találtam. Előre is köszi a helpet.
  • Mayday
    Jaja, "dolgozom"! :)
    Nincs melom, meg minnya indulok is, aztan addig forum :)
  • Since
    Mayday téged mindenhol lehet látni :)))
  • Mayday
    Igen!
  • Csacsi
    Sziasztok. Itt is van olyan, hogy 1 hónap ingyen játéjk, ha megveszem boltban?
  • Since
    akkor majd peccselek fél napon át keresztül :D
  • PLaci #4656
    Nincs link
  • Since
    és sony oldalán nincsen fennt?
  • PLaci #4654
    Kereken 508.515.693 byte-ot fog letölteni, (feltelepitett, beregisztrált) JTL-el együtt már 509.711.718 byte-ot...

Meg tudom adni az ed2k linkeket, ha kell, webre nem tudom feltölteni...

patch_00.tre
    patch_01.tre
    patch_02.tre
    patch_03.tre
    patch_04.tre
    patch_05.tre
    patch_06.tre
    patch_07.tre
    patch_08.tre
    patch_09.tre
    patch_10.tre
    patch_11_00.tre
    patch_11_01.tre
    patch_11_02.tre
    patch_11_03.tre
    hotfix_11_1_00.tre
    hotfix_11_2_00.tre
    hotfix_11_3_00.tre
    hotfix_11_4_00.tre
    hotfix_11_5_00.tre
    hotfix_11_6_00.tre
    hotfix_11_7_00.tre
    hotfix_11_8_00.tre
    hotfix_11_9_00.tre
    hotfix_11_10_00.tre
  • Pemack
    kábé, amikor én kaptam nekem másfél órát peccselt és az egyfél éve volt :)
  • Since
    letölt vagy 300-400 megát :)
  • Since
    ettől féltem :)
  • Pemack
    max 3-4-5 órát fog peccselni vagy töbet :DD
  • Since
    értem :) mindenesetre kár hogy nincsenek meg a patch fájlok :)
  • Pemack
    igen,de szüleim nem fizetik :) egyébként megértem őket csak nagyon sanálom hogy megvan és csak dísznek tom használni
  • Since
    :(( basszus :( egyébként bejött neked?
  • Pemack
    én pont most szedtem le a játékot mielőtt megnéztem volna fórumot, nem tudom fizetni sajnos ezért nem tudom használni
  • Since
    igazság szerint nekem is van játékom, csak nemjó a cd kulcs, pár nap múlva kldenek új kulcsot...addigra felszeretnék készülni, és azért kéne a patch hogy ne szarakodjak vele még 3 órát :-)
  • Pemack
    de még nem biztos
  • Pemack
    since nekem van egy játékom és egy accom is ha kell eldaom neked többit priviben
  • Since
    Sziasztok! Valaki megtudja osztani a patch fileokat este vagy éjjel? Köszi!
  • Since
    NA igen de még az alapjátékkal se játszottam (éppen várok a kódomra), szerintem először megismerem az alapjátékot és csak utána kell a kiegészítés :-)
  • PLaci #4640
    Megéri, mert pl.:

Gyors utazás!
    1.) Nem kell jegyet venni a bolygóközi utazáshoz.
    2.) Nem kell várni a bolygóközi utazáshoz.
    3.) Nem kell átszálni ha nincs közvetlen járat 2 bolygó között.

Az alap, játék által adott gép még nem képes hiperugrásra, igy csak a vásárolt hajókkal elérhető ez a funkció. A bolygón belüli (Shuttleport) utazáshoz még mindig kell jegy, és kell várni.
  • Since
    Én egyenlőpre a keyemre várok, aztán lehet jövőre megveszem a kiegészítőt ha leköt a játék. sok jót hallottam róla :) Van a játékban star wars zene? vagy egyedi zenék vannak?
  • PLaci #4638
    Nagy méret miatt linkelem inkább :-)

Kép 1
    Kép 2
  • Since
    jáccani akarock! :D
  • Since
    ha nem cseréli ki az automex vagy ha a faszi sem cseréli ki akkor ez lesz a megoldás
  • Since
    értem, lehet ez lesz a megoldás :) mert a faszikában nem bízok...
  • Mayday
    Sztem - jozan paraszti esszel - letiltjak az eredetit, es csak ugy adnak ujat. Igy ha kamuznal is - nem lesz duplazva a kulcs. Persze amit elkuldesz, azt ellenorzik, hogy tenyleg letezo kulcs-e, csak egy sima szamsort ha elkuldesz, azt gondolom nem cserelik ki mukodore.
    Szerintem.
  • Since
    De ha írok a SOE-nak egy mailt, és ha pl elküldöm neki acd kulcsot, ő honnan tudja hogy nem kamuzok? Lehet hogy éppen haveromnak kell egy cd kulcs mert játszani akar vele stb stb. nemtudom hogy mükszik ez.
  • Since
    Vagy leeht azt csinálom ha nemfoglalkozik velem az automex, hogy visszaviszem a játékot, és kibontatom vele az összes swg dobozt ha van neki, és ott próbálom ki a kódokat a helyszínen :)))))
  • Since
    Először felhívom automexet aztán majd kiderül...Max azt mondják hogy vigyem vissza a boltba és kicserélik, csak lehet hogy a faszikámnak nincsen több példánya belőle, legalábbis lehet hogy azt fogja mondani, és ha van is, leeht hogy az is kódhibás :) Ezt a rábaszást, nemhiszem el...