7195
-
Since #4710 Végülis van választék a piacon csak az ember győzze fizetni :) -
Madmaxx #4709 nyögvenyelös :) -
Madmaxx #4708 én hónapig birtam bár az utsó hónap már nyövenyelös volt :) -
Since #4707 Értem. Ez azt jelenti hogy hosszú távra nem tudja lekötni az embert? 1-2 hónap azt csákó? -
ScaN #4706 Az a baj, hogy az SWGnek megvannak a maga hibai, es ha/amikor a StarWars erzes elmulik, akkor ezek nagyon szembejonnek. -
#4705 Hát Sci-Fi MMOG-k közül télleg az SWG a legjobb, de ha mindet nézzük akkor sajna a készítők töketlenkedése miatt eléggé középtájon kullog szegény, pedig sokkal többre hivatott. -
#4704 Wound gyogyitás okés, de sajna ha a BF már 200 felett van akkor már kezdenek komoly hátrányok előjönni (nekem mindig 200 körül kezdek előjönni a gyakori missek RM-el). -
Since #4703 Azt mondják, hogy a scifi mmorpg közül az swg a legjobb. ez igaz? :) de várom már a játékot :) -
ScaN #4702 *koszpont* ... kovezest kerek.. -
ScaN #4701 Nos, a ranger fele hadmuveleti koszpontokban mar elvarhato :).
Amugy nem hiszem, hogy mellekes a taborok szerepe mind gyogyitas szempontjabol. Igy az ent skillekkel rendelkezo jatekos is fontos resze lehet egy csapatnak, ha tud a taborban woundot gyogyitani. -
#4700 Az lehet. Én úgy emlékeztem, hogy a legnagyobb camp-ben már BF is lejön. -
ScaN #4699 BF csak cantinaban jon le, taborban csak woundot lehet gyogyitani, ha jol emlexem. -
#4698 Egyböl tudsz zenélni meg táncolni, de eleinte baromi lassan fogsz gyógyítani és sok SP-t elvesz a hasznosabb szakmáktól. Csak akkor érdemes entertainernek menni ha komolyan foglalkozni akarsz vele. Meg különben is. Mindenképpen el kell menni a kantinba akár ent vagy akár nem (még lehetne táborba, de ez mellékes), szóval most vagy te zenész magadnak eleinte lassan és SP-költségesen, vagy egy master musiciant/dancert nézel és pillanatok alatt leviszed a mind woundot+BF-et. Döntsd el melyik a jobb. -
#4697 Tehát ha felveszem az entertainer szakmát, akkor tudok zenélni egyből, vagy ahhoz fejlődni kell? -
#4696 Csak ha entertainer vagy és zenész magadnak a kocsmában. Ez a játék abszolút multi szóval tökegyedül hamar elvérzel. -
#4695 Saját magamat nem tudom gyógyítani? -
ScaN #4694 No problemo, kerdezz nyugodtan, szivesen valaszolok :) En is a Marksmant javaslom felvenni alap szakmanak, egyreszt a statja jol van elosztva, masreszt a Brawler *kozelharcos* kicsit huzos lehet kezdo karinak, leven hogy semmi pancel, kaja, spice vagy buff nelkul kell helytallnia. Hacsak nem akarsz muzsikalni, vagy artisankent gyartani ezt-azt *ami komoly toke hianyaban amugy is nehezkes*, indits harcos karit, es irany a terep.
Szoval maradjon a puska, vagy epp amelyik tavolsagi fegyver szimpatikus *puska/pisztoly/karabely*. Persze lassabban fogsz fejlodni, ha tobbfele fegyvert hasznalsz, de a tobb dologhoz erto karakter eletkepesebb lehet *mint ahogy az is :)* .
Mivel az elejen meg ugysem szamit a skill-pont limit, nyugodtan vedd fel a medic szakmat is a scouttal egyutt. Igy tudsz hasznalni medkiteket, ami eletmento lesz sok szituban. Scoutkent pedig harvestelheted a leolt mobokat, amit vagy eladhatsz, de ami meg jobb a kinyert anyagokbol keszithetsz sajat medkitet, es campet *kis taborhely*, ami szinten nagyon sokat segit az elso idokben. Ez a kombinacio eleg eletkepes mind egyedul, mind csapatban.
Tulajdonkeppen a 6 alapszakma kozul felveheted akarmelyiket, kesobb le lehet adni a skilleket. Mint ahogy sajnos le is kell, ha szakosodsni akarasz majd, a skill-pont hatar miatt.
-
Since #4693 Csak küldjék már el a kódot mert nemtudom mit csinálok...Így nemtudom kipróbálni a játékot -
Since #4692 köszi a válaszokat majd még kérdezek! vagyis már rögtön kérdeznék még egyet ha nembaj :-) mit javasolsz kezdő játékosnak aki még nem játszott SwG-vel? sokan azt mondták hogy MarksMan-re menjek, mondjuk rifle szakra és valamennyire sajátítsam el a scoutot és a medicet. Mit gondolsz erről, és mi a legjobb egy kezdő játékosnak? Köszi a választ és bocsi hogy folyton kérdezgetek :) -
ScaN #4691 Pff, de szethuztam, sry.
Hazat persze akarhova nem rakhatsz. Alap varosok kozelebe senki nem epithet semmit, jatekosok altal alapitott varosoktol pedig lehet, hogy engedelyt kell kerned. Bizonyos bolygokon is epitesi tilalom van.
-
ScaN #4690 Az epuletek (hazak, banyak, eromuvek, szobrok stb.) es a berendezesek/butorok az architect *az artisan foszakma egyik elit aga* szakterulete. Vannak haztipusok, kulonbozo meretekben. Sajnos nincs az a fenenagy valasztek, de bolygotipusonkent eltero a design es az alaprajz.
Ha veszel egy hazat, az bekerul az invertorydba *vagy a datapadbe, nem emlexem pontosan, nincs lenyegi kulonbseg*, kinezel neki egy helyet ahova le szeretned telepiteni. Ha nem utkozik akadalyba, *kelloen sima a terep, nem serti valami kozeli varos szferajat, stb..* felepul a hazad, ami alapbol teljesen ures. Rad van bizva hogyan butorozod, diszited, csinositod ki.
-
Since #4689 ahh értem :) nem rossz... és az épületekkel hogy működik a dolog? ugyanúgy? pl felbérelek valakit hgoy csináljon nekem házat...akkor gondolom meg kell adnom hogy miylen hagy legyen a ház stb. a berendezéseket is ő készíti nekem? tehát szék asztal etc. és hova lehet lerakni házat? -
ScaN #4688 Epp az benne a poen, hogy nem te, a kuncsaft vegzi a modositasokat, hanem az entertainer/image designer :). Te kapsz egy elotte/utana ablakot, amin kovetheted a valtozasokat, amiket az ID vegrehajt, mikozben a chat ablakban igyekeztek dulore jutni :) Az IDnak persze egy bonyolultabb interface van, csuszkakkal, szinpaletakkal, mintakkal.
Ha tetszik a vegeredmeny, *o pedig elegedett a felajanlott oszeggel*, mindketten ranyomtok az Acceptra, es voila, kesz az uj kulso.
-
Since #4687 így már világos :) és az pontosan hogy néz ki hogy megváltoztatja a külsőmet? nem tudom elképzelni hogy hogy is nézhet ki ez a dolog. fizetek neki és egy feljövő ablakon megváltoztathatom a külsőmet? :) sry de nem ismerem még :D -
ScaN #4686 Heh, ezesetben sorry, ha zavarosnak tuntem kicsit :)
Szoval igen, meg tud allni a sajat laban egy entertainer is anyagilag. Kezdetben persze a tobbi jatekos hozzajarulasaitol fuggenek *ez a "tip", vagyis borravalo*, igaz hogy a jatekosok is fuggenek toluk, az emlitett BF *harci faradsag* es a Mind alapu woundok eltavolitasahoz csak ok ertenek. De kesobb, tovabbszakosodva, elit szakmak nyilnak meg elottuk *Dancer/Musician*, ezeknek magas szintjen kepesek lesznek "buffolni" mas jatekosokat. A buff bizonyos idore megnoveli az alaptulajdonsagokat, ez nagyonnagyonnagyon jol jon harci szituaciokban :) Itt mar a buffolo szabja meg, hogy mennyit ker a szolgalataiert.
De pl. az Image Designer -ez az entertainer szakma harmadik szakosodott aga- amelett, hogy kepes -es egyedul csak ez a szakma kepes- a jatekosok kulsejet megvaltoztatni, a karakterek alaptulajdonsagainak kesobbi modositasahoz *stat migration* is nelkulozhetetlenek. Monopolhelyzetukbol kifolyolag termeszetesen ismetcsak ok szabjak meg az araikat :).
-
Since #4685 annyira nemértek a játékhoz csak most fogok elkezdeni játszani a napokban :) -
ScaN #4684 Buffokbol azert elkaristolhat. Persze master szintig csorosag van nagyreszt, de ez ugyis RP proff sztem. -
Since #4683 Enternainerrel lehet jól pénzt keresni? Csak táncol és gyógyít? :) -
ScaN #4682 Keress egy entertainert eki epp tancol/zenel, es watch. Kocsmakban a legvaloszinubbek :) -
#4681 battle fatigue-t hogy lehet magamon gyógyítani? -
Since #4680 hát igen vazzeg csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy rossz kódú programot kapok, ez nagyon lol, és természetesen még mindig nemhívott autmoex hogy nyomnám bele a *******. Inkább nem írok semmi csúnyát :D -
#4679 új ember, Europe-FarStar szerverre gyertek, ott van a magyar nép egy nagy része, és magyar szoba is van chaten szal még segitséget is kaptok! lent majd látjátok "chatablakot", ott nyomtok egy jobbklikket vmelyik fülön, join chat chanel és kikeresitek magyar csatit, lehet ott zaklatni a jónépet. vagy /tell Sel'quist, akkor én is tudok segíteni mit kell hogy kell -
#4678 Nah végül találtam a Saturn üzletben az europarkban.
Már 2 órája patchel a drága. :)
Szerencsére jó volt a kódom, és nem volt gondom ezzel. Még 5 perc patch, aztán megnézem a játékot. -
Since #4677 shaba ne bosszantsál fel kérlek!!! :DDDDD -
#4676 since te még nem játszol??? :) -
Since #4675 :) ok :) ha netalántán megvennéd és ha lesz key problémád üzenj nekem -
#4674 Egyelőre körülnézek itt a kerületben (XXII.) Tesco, Meg Auchan, aztán kinézek budaörsre Electroworldbe. Ma vhogy péntek délután nincs kedvem beautókázni a városba :)) -
#4673 Pár napja voltam Saturnba ( Mamut II ) most nyilt. Ott volt vagy 10 darab tuti -
Since #4672 én az akácfa utcában vettem meg, de szinte mindenhol lehet kapni, pl nyugatinál stb...csak nekem az volt a problémám, hogy a játék tulnyomó része hibás kóddal rendelkezik. telepítés után regisztráltatnod kell, és nekem azt írja ki hogy valaki használja a kulcsot. azért az a legjobb ha az automexnél rendeled meg, mert náluk biztos jó verziót kapsz, igaz nincs semmi baj ha nem megy a kulcs mert kicserélik...de én automexet javasolom -
#4671 Egyébkén Te hol vetted meg?