7195
-
#4750 Igen, most jött ki nemrég, ez a Jump To Lightspeed kieg. -
#4749 Sziasztok!
A régebbi Pcgamesben meg Gamestarban olvastam, hogy mikor kiadták a játékot akkor még elég béta állapotban volt, és terveztek hozzá egy olyan kieget amiben saját űrhajónk lehet.
Az lenne a kérdésem, hogy adtak ki a játékhoz vmi javítást ill. a kieget?
mert majd szeretném kipróbálni. -
#4748 ejj de jo ilyeneket olvasni,nagyon jo volt kezdoként rohangalni.
a woundot taborban,vagy medcenterben tudod vagy tudjak gyogyitani.a buff pénzbe kerül és felnyomja az értékeidet,dokik csinaljak.forgalmasabb tereken hirdetik magukat. -
#4747 Sziasztok. Wound sebet hol gyógyítják, és kicsoda? Mert voltam medical centerben, ott nem segített senki.
Másik, hogy felvettem egy explorer missiont, de nem kaptam waypointot? Itt merre induljak hogy oldjam meg?
Calver : Köszi mégegyszer a tegnapi helpet.
Ja és még valami, a buffokról is írhatna vki vami értelmeset, mert sokat halottam róla, de hogy mi az konkrétan nem tudom, emrt sokan rövidítéseket használnak, amiket én még nem értek meg
Előre is köszi. -
#4746 Elvileg igen, de mintha a WoW fórumbe ebböl is lettek volna gondok. de ez offtopic. -
Since #4745 Gondolom előrendelésre gondolt. Már elő lehet rendelni nem? -
#4744 Még tuti nem. Csak USA megjelenés volt eddig. -
Since #4743 az automex activison, lucasarts és soe játékokkal foglalkozik ha jól tudom, de nézd meg honlapjukat -
Since #4742 nemhiszem -
#4741 tud az automex szerezni WoW-ot? -
#4740 Köszi a helpet. Megkereslek, amint működik megint a game. A páncélt köszi elfogadnám, de sajnos nincs még szinte semmi pénzem. -
#4739 meddig töltenek most ezek a rohadt szerverek? már 1 órája áll a gém... -
#4738 de ha nem megy /tell Sel'quist amikor menni fog a szerver és kisegitelek... esetleg még vértet is tudok neked ajándékozni (sliceoltam egy csomot amik nekem nem kellenek) -
#4737 #4679-ben ott a válasz -
#4736 Igen, ott vagyok, leírnád, hogy tudom megtalálni a csatit?
-
#4735 most viszont büszke vagyok magamra... ma volt szerencsém találni egy vendort ahol 30kért elect 80% base 69%os sisakok voltak... csináltam belöle sliceal egy elect 80% base 89%osat ami valahogy nem is olyan rossz... megcsapnak szinte bármivel és max a 11%-a jön át, ha psg fogja akkor kevesebb, királyság igaz inkább ereklye marad... -
#4734 Csacsi, melyik szerveren nyomod? remélem Europa-FarStar, ha igen akkor ott keresd meg magyar csatit és adunk lazán segitséget mindenben... master marksmanhez nem csak hogy az összes kocka kell, de 300 app xp is, ami megint egy bonyolultabb dolog lesz asszem még az elején... -
harczSuli #4733 azokat meg addig nem tod leadni mig mm vagy, mivel a master ugyanúgy az alatta levőktől függ -
#4732 És ha azokat utána leadom, akkor buktam a master marksman szintet!?
Akkor még sok idő kell, hogy bounty hunter legyek :)) -
harczSuli #4731 hát...elég a legfelső sor... :)
de azokhoz kell az eggyel alatta levő, ahhoz meg a még alatta...szal.. :) -
#4730 Attól még jöhetne egy kis pénz belőle :)) -
#4729 Ja és ahhoz, hogy master marksman legyek, ahhoz meg kell lennie az össze "téglalapnak" maximumon, vagy elég csak a legfelsőknek meglenni? -
Since #4728 Csacsi lehet hogy kezdő cuccaid vannak ami nem kell senkinek :D -
Since #4727 Hát már megkértem automexet hogy intézze, most már nemakarok magánakcióba folyni mert csak bekavarok...De ezt kellett volna csinálnom az elejétől és már lehet hogy játszanék :-) De azt nem értem hogy miért mondta akkor hogy két nap? Ha azt mondta volna hogy egy-két hét akkor elintéztem volna én :) Végén még ő volt felháborodva hogy "intézzük intézzük de nem rajtunk múlik" :-) -
#4726 Ha vmit el akarok adni a Bazaarban, azt csak játékosk veszik meg, vagy megveszik npc-k is? Mer tfent van egy csomó cuccom, de még nem jelentkezett rá senki, pedig nem adom drágán. -
#4725 egyszerübb lenne levelet írni SOE bácsinak h key kéne gyerekek szvsz, próbálkozz inkább azzal -
#4724 Mond nekik, hogy bepereled öket -
Since #4723 Na ez lol, még nincsen kód és azt sem tudják hogy mikor lesz :-) Már szeretnék játszani... -
Since #4722 Azt hiszem ma felhívom az automexet mert még nemkaptam keyt :-) Szerdán olvtam bennt, és azt mondták hogy 2 nap és meglesz. Remélem ma már tudják nekem küldeni a kulcsot...:) -
#4721 Sokan irogatnak ide a topicba, és sokan vannak a farstar-on is, de ritka, hogy tudjam, ki, kicsoda :-)
Ezért is raktam bele az SWG kari neveimet az aláirásomba :-) -
#4720 ki más? vagy az SG-s "hírnév" a kérdésed oka? -
#4719 BAZZZEG! :-D
Te vagy Sel?????? :-D :-D :-D -
Since #4718 Szia shaba mi újság van? Kened a játékot? Berakhatnál egy két screenshotot hogy addig is élvezkedjek (még mindig nem érekezett meg a kód) -
Since #4717 WoW :-) Akkor nemcsak a scifit szereted? -
ScaN #4716 Heh, egyenlore igyekszem legyurni a kesztetest, hogy belevessem magam a WoWba :).
Amugy semmit jelenleg, hagyomanyos online puffogtatok :)
-
#4715 és mennyire igazatok van:)
-
Since #4714 És most milyen MMORPG-vel játszol? :) -
Since #4713 Én úgy vagyok vele attól jó egy mmorpg ha a jó feeling és háttértöténet mellett nagyon jól kivan fejlesztve a gameplay. Még nem ismerem ezért nemtudok róla mit írni, de ha jól tudom (javítsatok ki ha nemigaz) 2003-as játék, tehát volt elég idő hogy alakítsanak rajta. -
ScaN #4712 Oh, ez mien igaz :)) -
ScaN #4711 Nekem kb 4 honapom van benne, kiegtem, nem volt cel amit elerjek ezert abbahagytam.
De ennek ellenere nem cserelnem el ezt idot semmire, es csak ajanlani tudom mindenkinek az SWGt.