7195
-
villi #4911 Nem az, még nincsm eg a webkártya, semmilyen kártya! És itt áll előttem a gamma. AKkor mi van? -
#4910 Aaaaa, nem fog menni, asszem. Nem azert, mert nem akarom, de mar egy eve regisztraltam, azota nem lattam. Es most meg bele sem tudok csekkolni.
Meg kell tan adni a szamlazasi cimet is, meg mittomen. Ha az OTP-s webkartyaval jatszod, akkor kartya tipusanak MasterCardot kell megadni, ez fontos. -
villi #4909 És a többivel mi van? Azoakt hagyam üresen? Plz írd le pontosan, kérlek!!! -
#4908 16 szamjegy, asszem. -
villi #4907 És milyen hosszú a normál??? -
#4906 Ha meg nincs olyan kartyaszamod, amirol tudsz majd a kesobbiekben fizetni, akkor a fake szamot legalabb ugyanolyan hosszunak add meg, mint a normal.
Ha meg van kartyad, nyugodtan megadhatod, nem fog levonni penzt ugy sem az elso honapban! -
villi #4905 Segítség! Most jött meg eredetiben az SWG-m és már fnet van, elfogadta cd-kulcsot de hoghyan használhatom ki az ingyen 1 hónapot? Rámentem a fizetésre, beírom a credit numberhez hogy 123-123-123 és a többit üresen hagyom vagy kitöltöm, lényegtelen mert nem engged tovább! HEEEELPP! -
Pemack #4904 lenne egy kérdésem: hogyan lehet a játékból megszrezni azokat a dalokat amiket a zenészek (musician) játszanak? -
#4903 Sel (Calver) mért vagy offline mostanában? Nincs magyar Master Smug így a FarStar-on, mivel Bozso sincs soha online -
villi #4902 Nemsokára én is nyomulok majd vele, elméletileg csak pár nap. :) -
#4901 sztem igen :D -
villi #4900 Gyerekek, megrendeltem a német oldalon az SWG-t, azt hiszem hogy olyasmit brekeg hogy köszönik meg minden. De nem tom, hogy megkaptam-e az azonosítómat. Visszaküdlte mailban az adataimat, ás a végén ott van hogy AGB: és utána egy szó. ÉN AZT HITTEM, AZ AZONOSÍTÓ SZÁMOKBÓL ÁLL!!! AKKOR VÉGÜLIS BETŰKBŐL IS ÁLLHAT?? ÉS AKKOR EZ LENNE AZ AZONOSÍTÓM?!? -
#4899 Simán leveszik a kártyádról!
De ha elmész a fenti linkre, a FAQ részben megtalálod kérdéseidre a megoldást! -
villi #4898 Áhám, már rájöttem, kártyáról pakolják el a zsettát. És elfogadják az OTP-s virutális MasterCardot? No és ha forint vna rajta az nem gáz? -
villi #4897 Lenne egy kérdésem ismét: ha német bolttól rendelem meg neten keresztűl, akkor postán küldik el nekem és én az átvételnél kifizetem a postán, vagy pedig kártyámról vesznek el zsét? -
villi #4896 csocsót=zsozsót:DDDD -
villi #4895 Na szóval, nemsoká megrendelem, csak összekaparom a csocsót, aztán postán küldik a drágaságot. :) Aztán 1 hónap ingyen játék, addig elintézem az OTP-s cuccot... -
#4894 Nos nekem még nem kérte azonnal, vártam kb egy-két órát és felengedett a játékba kártyaszám nélkül az ingyenhónapra. -
villi #4893 Miután megvan eredetiben a stuff, utána regelésnél fogja kérni a visa számot? -
#4892 én mindig kb annyit utalok a webkártyára, amit le akarnak majd vonni sonyék vagy blizzardék. -
#4891 THX az infot akkor majd beszerzek egyet :) -
villi #4890 Rendben, valamelyik nap rendelek egy ilyen OTP-s virtuál Mastercard-ot. Örül neki, féltem hogy erre is 100 rugót kell majd felrakni hogy működjön, hála az égnek nem így van...
Megrendelem az SWG-t valamelyik nap, németben egséz olcsó és kapható legalább... -
#4889 MAYDAY-nek és nekem is OTP webkártya van és nincs vele gond se SWG-ben sem WoW-ban -
#4888 hamár erről van szó hollehet webkártyát igényelni mer én bankártyámról se lehetne fizetni az SWG-t :( -
#4887 Nem az egesz csomagot mondtam le, hanem az sms-eket, mert feleslegesnek talaltam, es arra is elment 600-700 forint pluszba.
Kereset mellett... Es lakashitel, meg autohitel, meg rezsi, meg gyerek, meg miegymas mellett... Szamit az a keves is, foleg, ha kidobott penz szamomra. Az elektronikus szamlara szuksegem van, azt emiatt fizetem is. -
pedrohsi #4885 kereset mellett 1200 ft nem sokat számít, persze anélkül annál inkább:)
villi: nem kell rápakolnod manit
3 számlát kapsz a csomagban, annyiból áll, hogy a normál számlaszámról átutalod a szükséges összeget a wevkártya számlaszámára, és utána SWG-ben azt a számot adod meg. -
#4884 Es az sms-ek a tranzakciokrol, meg napi szlainfo mind plusz penz. En eppen nemreg mondtam le... -
villi #4883 Értem, de nem kell rápakolnom pénzt? :) Úgy érted, hogy nem kell 10 rugót, elég a havi 3 rugót átutalnom! :P
Egyébként hogy tualhatom át a fejlesztőknek? -
#4882 na, megmindig nemkell vkinek a jatek?:) -
pedrohsi #4881 OTP elektronikus számlacsomagnál nem kell rápakolnod pénzt, csak használnod kell:)
ja és nem 980 a havidíj, hanem 1200. -
villi #4880 AZt szeretném megkérdezni, hogy ha OTP-n keresztűl rendelek ilyen virtuális mastercard-ot, akkor itt is 80-100 rugót felkell pakolnom a kártyára, hogy elfogadják? -
villi #4879 Másik megoldás OTP ügyfeleknek (más bankokban is biztos van hasonló):
Mivel a dombornyomott kártyával esetenként visszaélések történhetnek az interneten, ezért van az úgynevezett
OTP elektronikus folyószámlacsomag:
Ez 980 Ft havonta ha minden szolgáltatást igénybeveszel (sms minden tranzakcióról, napi smsben számlainformáció, teljes hozzáférés a számlához interneten, ill. mobiltelefon és hagyományos telefon segítségével is). És kapsz egy virtuális MASTERCARD típisú kártyát, azért virtuális, mert igazából nem jár hozzá kártya, csak egy kártyaszámot kapsz amivel lehet interneten fizetni, és egy kártyafedezeti számlát hozzá, amire a folyószámládról az internetes tranzakció elott átutalhatod az összeget, így ezzel a számládon lévo pénzhez nemlehet hozzáférni. -
#4878 GameCardot tudtommal csak amcsibol lehet szerezni. -
villi #4877 Értem, és ha én megszerzem eredetiben, vagy írottan beszerzem és veszek külön neten cs-kulcsot hozzá (így olcsóbb sokkal), akkor hol szerezhetek be gamecardot??? Mert nincs kedvem azért beszerezni visa classicot, hogy aztán feltöltsem 100 rugóval és úgy varjon le pénzt, még a végén átvernek. Tudom, nem nagy az esélye, de nem kockáztatok... -
pedrohsi #4876 ööö, a trial nem járt le vagy 2 héttel ezelőtt? -
#4875 Fogalmam sincs. Installnál ha nem volt link akkor ennél jobban én se tudom. -
villi #4874 Lécci pontról-pontra magyarázd el. :( 2 regisztrációt is csináltam, mind2 faxa, de cd-key sehol. :((( Szóval client elindítottam, aztán beírom felh/jelszót, de követeli rajtam a cd-keyt. Kérlek segíts!!! -
#4873 De nem vagyok biztos benne, hogy még mindig van trial. -
#4872 Asszem nem. Elvileg installnál lennie kellene egy linknek ami elvezényel a megfelelő oldalra, ahhol lehet igényelni. -
villi #4871 De az hogy lehet hogy én e-mailban nem kaptam cd-kulcsot????