7195
-
#4870 Hiába adja meg mert a trialos kulcsok is különbözőek voltak. -
villi #4869 Lenne egy kérdésem, fileplanetről leszedtem a 10 napos free trialt, de nem találom a cd-kulcsot hozzá. Állítólag e-mailban elküldi, de nekem a levélben nem volt cd-kulcs!
PLZ AKI TRIALOZOTT BENNE, AZ ADJA MEG A CD-KULCSOT!!! Előre is köszi! (ne magyarázza meg hogy ide kell mennem meg oda, egy konkrét cd-kulcs kéne, nagyon megköszönném) -
#4868 TKM/Master Commando ággal a legkönnyebb! -
Bluntside #4867 Tegnap tökéletesen működött a game.
Ma hazajöttem, elindítottam, és a karakterválasztó képernyőn elkezd "recegni" a háttérzene, majd megáll egy hangon és kifagy a gép...
MI A FASZÉRT???????????????????????? -
#4866 megjegyzem, swgben a fajodon kivul mindent megvaltoztathatsz:) (kinezet, skillek, mestersegek, magassag, mindend:)) -
#4865 hehe én Szlovákiában lakok és ha megrendelem sokkal olcsóbb mind ha MO-ról megvenném valakitől szal kezdek új karit :) -
#4864 csak felajanlottam, esetleg a targyaimat is viheted ha gondolod, van par jo cuccom, meg penzem. -
#4863 Mondjuk ha valaki megveszi, sztem ugyis uj karaktert kezd.
Legalabbis nekem speciel maniam a karakter megformazasa, kidolgozasa (asztali rpg-knel is mindig hosszu orakat toltottem ezzel), es ha atveszek egy karaktert, sosem ereznem elegge a sajatomnak. (Spec meg jedit sem folytatnek igy :))) )
De persze nem az uzletedet akarom rontani, nehogy felreertsetek, es tenyleg jobban is jarhatsz Venom, mert igy olcsobban kapod meg a gammat, mintha boltban veszed. (Mo-on asszem meg mindig 11990 HUF az ara.) -
#4862 nem kell egy swg?:)
jar hozza majdnem master fencer kari, azzal konnyebb a jedive valas, es utana leadhatod ha nem kell:) -
#4861 En a FarStar-on, de most "nem vagyok", mar nehany honapja, mert koltozes miatt nincs internetunk. Visszaterek, ha ujra lesz net. Addig csak figyelek es forumozok :) -
Pemack #4860 mi kell ahhoz hogy megnyithassam a force slotot?
mayday te melyik serveren vagy? -
#4859 En meg azt fuznem hozza, hogy mondjuk jobb lenne, ha ez a varakozasi ido mondjuk 2 ev lenne, vagy ilyesmi.
De persze a legjobb lenne, ha ragaszkodnanak a filmhez, es nem lehetnenek a jatekosok jedik. (Persze akkor nem jatszananak ennyien, nem lenne ennyi penz a dologban, de ezeket mar ezerszer kitargyaltuk vegulis...:) ) -
#4858 nembaj ha nemis minnyá Jedi legalább legyen fénypálcikám :D -
#4857 Azt még hozzátenném, hogy a jelenlegi rendszerben tényleg csak türelem kell a jedivé váláshoz de az rengeteg. Minimum 4-5 hónap várakozás, grindeléssel kibővítve. A rendszernek köszönhetően ennél gyorsabban sose fogsz jedi lenni. -
Pemack #4856 nah mind1, legközelebb majd jobban megy :D lényeg a kép sry hogy elcsesztem még nyúbi vagyok képbeszúrás terén -
Pemack #4855 No comment2No comment1
na talán így sikerül :) -
Pemack #4854 -
Pemack #4853 ehh, a kép beszrúrást még gyakorlomnm kell, még sosem csináltam :D -
Pemack #4852 ma ülök a gép elé és bekapcsolom az swg-t és mit látok a server blaknál...
NO COMMENT!!!!
-
#4851 Amikor ugyanazt a tevekenyseget csinalod megallas nelkul, (unalmas, monoton, es hosszu), xp szerzes celjabol.
Sokkal elvezetesebb a jatek, ha JATSZOL vele, mint ha egy szakmat grindelsz.
Mondjuk egy master szakma kitanulasa szerepjatek mellett honapokat vesz igenybe, mig grindeles mellett napokat. -
#4850 nembaj én azleszek :D
és miaza grindelés? :) -
#4849 Sok-sok grindeles.
Sajnos az utobbi idoben elszaladt a jatek keszitoivel a lo, es leegyszerusitettek a jedive valast. Tkp barki lehet jedi, ami pedig nem biztos hogy jot tesz a jateknak (az episode 4 es 5 KOZOTTI idoszakban vagyunk!)
Igy sajnos eleg sokan rohangalnak mar lezerkarddal, ami illuziorombolo lehet (nem volt mindig igy!). De tulajdonkeppen, kerdesedre nem igazan tudok valaszolni, mert en nem vagyok jedi, sosem hajtottam ra, hogy az legyek, nem is vonz annyira. -
#4848 izé kicsit hülyén fogalmaztam szal mi az ára a jedivé vállásnak? -
#4847 ok akkor sztem fog menni meg nemsoká úgyis tuningolom a gépet. újjab kérdés: Jedi mijen áron lehet a gameban mert én az szeretnék majd lenni :) -
#4846 Az igazat megvallva nem tudom, van-e most olyan gep, amin minden maxra allitva, siman elfutna :) De nagyon erosen skalazhato, mindenki be tudja loni, es gyonyoru grafikat lehet elocsalogatni kozepes konfigon is. Ki kell tapasztalni, mit allit be az ember, mert sok-sok lehetoseg van. (pl. latotavolsag, taj reszletesseg, lenyek/emberek reszletessege, arnyekolas, es meg sok-sok.) Mindenesetre be lehet loni. Screenshotokhoz fel szoktuk maxolni, es igy az 1-2 fps mellett toxep screeneket lehet nyomni :) -
#4845 SW-t imádom és 15 dollar tényleg nemolyan drága sztem majd megveszem a cuccost aztán mehet a banzaj :D
mekkoraa gépigénye a játéknak? -
#4844 Fizetni kell sajna havonta, kemenyen, bar nem olyan draga 15 dollar. (kb 3500 HUF havonta). Ha megveszed, az elso honap ingyenes.
Hozzafuznek annyit, hogy en mindig azt hittem, hogy sosem fogok havidijas jatekkal jastzani. De MEGERI a penzet, oriasi jatekelmeny, ha szereted is az SW vilagot, akkor mindenkeppen ajanlanam kiprobalasra! (Szokott lenni letoltheto probaverzio, asszem most is elerheto valahol, talan 10 napos). Igy akkor nem is veszel "zsakbamacskat". -
#4843 Hi. azt szeretném kérdezni hogy hogyan megy eza játék: hónaponta kell fizetni az accontot vagy csak megkell venni magát a játékot aztán lehet vele ingyen játszani? -
#4842 Biztosan a RAM, de azert varj meg esetleg meg valakit, aki megerosit! -
Bluntside #4841 Nem számítok semmire, csak hogy ne kelljen állóképeket nézegetnem...:)Szóval akkor tuti a RAM...? csak mert nem akarom feleslegesn megvenni -
#4840 Igen, itt elsosorban a RAM miatt.
Nalam az 512-rol 1gigara valo fejlesztes nagyon sokat segitett, de azert meg azzal se szamitas semmi fullosra! -
Bluntside #4839 Hali!
Leírom ide a tapasztalataimat SWG kód ügyében, hátha valakinek hasznára válik.
Szóval megvettem, persze kód szar (tudtam már ezt előre, nem volt meglepetés). Automexhez be (náluk is vettem a játékot), ott a következőket mondták: a SOE honlapján regisztrálni kell, majd a Tech Support - Live Chat-on keresztül fel kell venni a kapcsolatot egy operátorrel, aki küld egy mail-t.
Ez volt az:
Hello,
Thank you for contacting Sony Online Entertainment Customer Support We will investigate your case and respond with a replacement,
depending on the result of our investigation.
Please reply with SUBJECT LINE reading "USED SWG ACCOUNT KEY"
Please provide us with the following in the BODY of your e-mail:
1. Full Name
2. E-mail Address
3. Account Key (No hyphens or spaces please)
4. Date Purchased
5. Today's Date
6. Store Purchased=20
Please attach the following:
4. Digital Image of ACCOUNT KEY on CD-Case (attachment)
5. Digital Image of STORE RECEIPT (attachment)
If you do not have a scanner, or digital camera please send us a
faxed image of the Account key and Receipt to 1-858-577-3094
Please write your FULL NAME, E-MAIL ADDRESS, ACCOUNT KEY, and
ATTN: SOE CHAT on the Fax you are sending. Also, please reply to this
e-mail stating you have sent a fax to us rather than an attachment so
we can check for it. If we are unable to locate the fax we will e-mail you back.
Due to a high volume of request it may take up to 24 hours before
you receive a reply from us. If you respond to this e-mail after 5pm PST you may not receive a reply until the following business day.
Thank you for your cooperation.
David B.
Technical Support Representative
Sony Online Entertainment
Phone support for all SOE titles is available MON-FRI 9:00AM-1:30PM
PST and 3:30pm-6:00pm PST, at (858) 537-0898
Én elküldtem nekik és pár napon belül küldték a jó kódot... :)
Más.
AMD 1.8, 521 DDR, Radeon 9600XT (256 RAM) konfignál a RAM hiánya miatt esik le az FPS 1-re városokba való ki/be lépéskor és véletlenszerű esetekben???
-
#4838 jar hozza egy majdnem master fencer kari is:) -
#4837 azanyad.... -
#4836 [b]ELADÓ SWG!!![/b/
Akit érdekel, az írjon egy mailt az [email protected] cimre, vagy megtalal msn-en ugyanezen a cimen.
-
#4835 gec oldal le van védve :-/ -
#4834 Próba:
(nem valódi aukció ) -
#4833 Nem. -
Gohanka #4832 Hali, ha vkinek nem eredeti az SW Galaxiesa akkor is lehet azzal játszani vmelyik szerveren? -
#4831 kód se kell, station accodat adod el ha el akarod adni gémet