Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Es ebben mi a jo? 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday, voltam én már minden. 8-)))
MBH, Commando, Pistoleer, Master Marksman, Master Medic, CM, TKM, Smuggler, Rifleman, Master Scout ... Perpill CM/RIfleman vagyok.

Tegnap este TDR betámadott a FarStaron egy rebel bázist, köszönhetõen az új patchnek, nem 1 vagy 2 jedi jött mint korábban, hanem 5 dark jedi knight és fél másodperc alatt elintézték az összes rebelt, ez aztán a combat balance, semmi értelme nincs az egésznek, ha ez így megy tovább, fogom magam és mégjobban ráálok a grindre, aztán meglátom mit hoz a 10-es patch meg a JTL, és ha bejönnek a dolgok akkor tuti nem nagyon fogok felszini csatákat vívni ...

Mayday
Hmmm... Te nem BH vagy?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hmmm... Serial kene? Ha megveszitek a jatekot, abban van serial, nem?
Meg van trial is, amivel ket hetet lehet jatszani ingyen, ahhoz is van serial nem? Akkor most nektek milyen serial kell?

Mégvalami, arra ugye nem gondoltak, hogy a CM magában semmit nem ér, ergo a mérgek voltak azok amivel volt esélye PvP-ben, most ez megszünt, lõttek még egy jó szakmának, csak azt nem tudom, hogy azokat az istenverte meleeket mikor akarják nerfelni? Fogadjunk tuti akkor amikor elkezdem csinálni a melee karimat ...

Elsõ benyomások CM nerfrõl (CM vagyok ha valaki nem tudná).
Szal tegnap teszteltük, antipoison buff ellen sem talál be mindig a méreg. Leggyengébb védelmû buff ellen 64% esélyem volt betalálni, nagyjából 3-ból 1 betalált, Viszont Wharyoo-t meg szinte mindig eltaláltam pedig rajta is volt antipoison buff. Szal nem igazán értem, a legerõsebb C-s buff ellen viszont CSAK 5% esélyem van, hogy megmérgezzem, szal eléggé elbaszták a dolgot, csak azt érték el vele, hogy a Jedik ezentúl mégpofátlanabbak és most már tényleg nem félnek semmitõl, eddig egy CM vissza tudta õket fogni, de most már az sem, szánalom amit a SOE csinál az amerikai hamburgerzabáló kis pöcsfejek nyomására ...

PLackó
csá😄

PLaci
Nekem is kéne....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LSC
valaki #4281 -re ha tudja pls.

LSC
ja igen rosszul értelmeztem a fire meg ûber lett 10 másodpercenként vesz le a régi 30 mp volt. Magyarán poison gyorsaságú és woundot is csinál. Rifle-bõl meg ritka a fire mint a fehér holló. A pikeman/doki meg fencer/doki lesz az ûber PvP-s.

LSC
ja rálövök 20 at a 95% potency-s riflevel és a B-s buffnál talán egyszer beszívja téllem megéri. A C-nél már nem fogja.

Hmuda
Milyen szakmát basztak el és hogyan? Remélem nem az Entertainereket mert hasbaszúrom amgam. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Stotoo
cmet és a poisonkat, fire dotos cuccok meg mennek

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Hmuda
Most épp melyiket cseszték szét?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Melyik szakmat?

LSC
ya fasza az új patch megin hazabasztak egy szakmát meg a DOT fegyvereket.

LSC
pff a tapasztalat soxor mást mutat😊

LSC
csak egy serial kéne.

LSC
megtudná mondani valaki hogy hogy lehet most trialt regelni?

Gorii
yess!!,uj pecss:

Decreased starport wait times to 5 minutes.

PLaci
lol

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nem csoda, épp irja, hogy nincs vele az erõ :-)
(kifogyott a force-ból)

Stotoo
Egyebkent SWG=Still Working on the Game
ezert olyan bugzos😛

Stotoo
mint minden rebel altalaban😛

Adam5
Nem ment végig a harc mert a Jedi Knight elfutott 😛

LSC
ja és ki gyõzött?

LSC
én meg kurvára unom a fogy a földa alól kell elõkaparni az overt impeket. Hol a fenében vannak csúcsidõben?

Adam5
Mármegse lepõdtem...

LSC
de egyszer beütöttük a kis mókást elõtte lévõ nap. Az a jó benne ha rálõsz oda pop-ol még 5 vagy 6 protector ami alapjában nem egyszerû két embernek.

Hmuda
Eddig végig azt hittem, hogy minden maradékát letötöltem az SWGnek a gépemrõl, de most kiderült, hogy uninstall után nem töröltem a fõkönyvtárát. Még benne voltak a képeim és egy olyan shot amit nem is tudom, hogy mikor készült. Nem nagy szám, sõt kimondottan semmit mondó, de nekem szép emlékeket idézett fel. Hiába, sokmindenre képes egy egyszerû kép is. :-)

LSC
A nightsister királynõ vagy miaz.

magus
ezt mi utotte?

Gorii

zoli80
vennék 1 példányt surgosen,ha van vkinek irjon!

LSC
ehe mintha kicsit elszálltak volna a készítõk:

LSC
ez ígyvan de tegnap 2 órát kutyagoltam jedit keresve hogy csekkoljon pár pearl-t minden népszerûbb helyen és nem találtam sehol. Rühellem már õket de nagyon. Akárhol megjelennek semminek nics ellene resistje azt szét lootolják magukat mindenhol de a játékhoz effektív nem adnak hozzá semmit mellesleg a 90%-nak nagy a pofája. Remélem jó sok BH fog rájuk állni.

Adam5
10-es patch a test centeren!!!!

Hmuda
Egyrészt lol. 😄

Másrészt szomorú (minden sarkon jedi terem 😛).

Adam5
Ezt ma fotóztam:

ja de ha nyitsz kulon folyoszamlat a dombornyomottal, ott (sot meg tobbbe kerul) vagy mint az elektronikus szla csomaggal
en valahogy sose bizok meg senkiben hogy olyan kartyat ussek be neten ami a fo szla hoz hozzafer... szeparalt szamla a jo megoldas, de mar igy is volt olyan hogy levontak tudtom nelkul onnan is
ollie
az nem olyan egyszerû, különben is lehet több folyószámlád, vagy használhatsz hitelkártyát is

meghogy kiadod a saját LAFO-d kártyaszámát, és egy külföldi cég visszaél vele és leszívja az összes pénzed
ollie
heh, jobban megéri egy dombornyomásos visa vagy mastercard 😄DD

elektronikus számlacsomaghoz kapod aminek havi dija 1200 ft.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Adam5
Azoknak aki webkártyától fizetik vagy tudják:
A webkártyának van valamilyen díja? (havi, évi..)

Jockey
hát nemtom
én is nyomtam már pár mmo-t, de a grind lehetpség mindbe benn volt, és az az igazság én ezért annyira nem is visitok
mondjuk swg télleg durva, ha van kis kezdõpénzed buffal pár "durva" nap alatt kimaxolhatod a szakmád (fighter tipusúakra értem), szal ez télleg gáz is meg nem is
az viszont megint amásik faszság, hogy ha van 1 db karid max egy szerveren, és mindenféle macro egfyéb nélkül fasznak van kedve honapok utan ujrakezdeni a karidat vagy törölni mert nem tetszik
tom itt fõképp macrozásra gondoltak, de ilyne szempontbol van inkább gond sztem, nem a macroszenésszekkel mondjuk😊
ettõl függetlenül jó a gamma, macro részét én nem ismerem igazán, mert se itt se máshol nem hazsnáltam õket (nbemis ismerem õket) :-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Adam5
Na megvolt Din és Ehovi esküvõje csináltam 1képet a pap Pannonius volt.

Ja majdnem elfelejtettem megkérdezni - azt hallottam, Magyarországon nem lehet kapni az SWG-t. Namármost, interneten keresztül hitelkártyával nem lehet elõgfizetni rá(mint más normális mmorpg-re)?
Ha nem, akkor nem tud valaki valamit ötletet adni, hogyan/honnan szerezhetném meg?
Adam5
Egyik nap jó hangulat volt mining-en