Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Mindegy, majdnem ugynaz, csak hirtelen gyorsan olvastam. :-)

Amúgy a tényen nem változtat, free szerver egy ilyen játéknál elképzelhetetlen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Dathomir, de igaz! 😊

A medve nem játék.

Hmuda
Ráadásul egész Dantooine közel se olyan tömött mint akár csak Coronet vagy Mos Eisley egymagában.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Most vagyok a Dathomiron. Csak az én körzetemben vannak 51en ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Érdekes ötlet a free server, de az SWG esetében nem mûködne ...

A medve nem játék.

Jockey
idétlen free szerverre meg mennyen az akinek az elég

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hat nemtom te hány évig mmo-ztal 1el, én kb 3évig daoc-tem, bétateszt óta ott voltam, neke elég volt anniy, azt is leszarnám ha abbahagynák, ennyi idõ után bõven sok számomra egy mmo

[Jakuza]
Jaj mar beszelsz itt osszevissza.
Itt most arrol volt szo, hogy egy csomo MMORPG-t megszuntetnek, ahelyet, hogy kiadjak a cuccot, hogy akik kesztetest ereznek ra free szervert csinaljanak.
Itt nem csak egy jatekrol van szo, hanem osszessegeben.
Mert azt parasztsagnak tartom, hogy 3 evig fizeti valaki az online acc-ot, aztan egyszer csak aztmondjak neki, hogy ennyivolt bazdmeg menj a francba az evekig nevelt karaktereiddel, vagy autoiddal (lasd Motorcity Online,)

En erre irtam valaszul "Ehhhh.... Asszem te nem látod átt, hogy MEKKORA SZERVERPARK kell 1 MMORPG-hez... kicsit olvass vissza..."

Kerdem en pl az Ultima Online nem MMORPG ?
A Tibia nem az ? A Dark Age of Camelot nem MMORPG ?
Mar pedig ezekbol mind, mind mukodik free szerver.
Szal ennyit errol a vitarol.
Lehet altalanositani hogy vannak olyan MMORPG-k amiben 5000 a max jatekos, de nem ez a valosag, mert vannak olyanok is amikben kevesebben vannak sokkal es most amugy se az a lenyeg, hogy hanyan vannak egy szerveren, hanem az hogy tetuseg azokkal szemben a megszuntetes , akik jatekosai voltak egy szervernek. Ez kb olyan , hogy megveszel egy jatekot aztan 2 honap mulva eltorik a CD-det es utanad kialtanak, hogy vegyel egy masik fajtat. Kivancsi vagyok akkor mit szolnal, ha ez tortenne veled.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jockey
nem értem miröl beszélsz még mindig
itt aki fórumozik mindd füzet azért, hogy akár több ezer emberkével játszhasson együtt
sztem marhára nem olvastad el mi ez a játék, itt nem tudsz npc-töl vásárolni, mindent aplayerek állítanak elõ, a nyersanyagtol kezdve a házakig mindent.
ezt ha megoldod 128v64 playerrel hát gratulálok
tök élvezhetetlen lenne, sztem ha érdekel agama elõször jár utánna mi ez, mert a hülyeségeket kérdezni mondani nem nehéz..

LSC
miaz a EaBO?

[Jakuza]
Igen de valamit valamiert.
Vagy te nem szeretnel jatszani ugy ingyen EaBO-n , hoigy max 128 jatekos lehet?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LSC
lol. Álltalában egy városban szoktak lenni minimum 64-en

Gorii
itt 5000 jatekos online per server

Jockey
sztem ébredj fel, ezt az mmo-t nem 64 playerre talatak ki..

[Jakuza]
De en pontosan tudom mekkora kell.
Es en nem arra gondoltam, hogy egy ilyen szerverre tobb ezer felhasznalo tudjon csatlakozni.
Hanem olyanokra mint pl az UO free shardos szerverek 40/64es felhasznalokkal.
Siman beleferne ne aggodj.

Hunnenkoenig
Mostmar müködik! :-)
Volt egy kis bibi, de mar kijavitottuk

PLaci
Mármint ha épp elérhetõ lenne az oldal...
"A lap nem jeleníthetõ meg."

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Hoppá, ennek utánna nézek :-D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Ehhhh.... Asszem te nem látod átt, hogy MEKKORA SZERVERPARK kell 1 MMORPG-hez... kicsit olvass vissza...

[Jakuza]
Akkor miert nem adjak ki olyanoknak, akik szivesen ingyen uzemeltetnek szervert az EaBO-hoz ?
Ha ugy sem jon mar belole be nyereseg, akkor nem mindegy nekik ?
Minimalis osszegeert kiadni hogy valaki meg uzemeltessen hozza szervert, aztan meg ugy kitudnanak preselni valamit a projectbol.

Hunnenkoenig
Ha nyersz az swgalaxies.hu-n meghirdetett versenyen, akkor igen! :-))

Mayday
Szerintem oktober vegen.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jockey
mikor jön ki az ûrkieg? tudja valaki?

PLaci
Hmmm... vajon kaphatok 1 ingyen JTL-t? :-)

I.C.ram
Hehe én is írtam nekik. 😄 Én MCO elõfizetõ voltam, ami szintén megszünt. Nekem küldtek egy ingyen The Sims Online játékot. 😊
PLaci
Nem fizettek elegen elõ rá... Nem fejlesztettek eleget, így sokan meg is unták.

MerlinW
"csak nem mindig sikerül olyan gyorsan, mint ahogy az megtörténik....."

Loool😄

[merlinw.org]

ollie
Miért szûnik meg az Earth and Beyond Online?

PLaci
Az Amazon.de csak a régi 15 EU országba küld számítógépes játékot, nem miattunk geci, hanem megfeledkeztek az EU csatlakozásról...

Egyébbként még mindig jobb, mint a EA.com, anno (1-2 éve) amikor megvettem az Earth and Beyond Online-t (ebben a hónapban szünik meg e MMORPG), akkor még Népköztársaságként éltünk az adatbázisukban...
1 heti keménylevelezés után rájöttek végre, mi a problémám, bocsánatot kértek azzal az indokkal, hogy õk próbálják követni a politikai változásokat, csak nem mindig sikerül olyan gyorsan, mint ahogy az megtörténik......

ollie
Ja, amíg a magyar postának kormányrendeletben van megengedve az, hogy a küldemények 1%-a eltûnhet, addig mi szívunk. És ez az 1% nem vicc, a tv-ben volt róla szó...

guardian hero
Nem, csak Balkán... EU-hoz még csak papíron csatlakoztunk, ezek a cégek viszont a világ legelmaradottabb országai között tartanak minket számon. Sok helyrõl meg a magyar posta megbízhatatlansága miatt nem szállítanak ide (rengeteg reklamáció volt eltûnt csomagok miatt).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ollie
ja, mondjuk a németektõl (amazon.de) általában szállítanak, de tudnod kell nmémetûl, hogy onnan rendelj

Bandew
Mi a rák van, karantén?!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Szinte sehonnan sem szállítanak itthonra...

Bandew
Ennyi erõvel már rendelve is sokkal olcsóbb.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gorii
kint 6e ft, csak nalunk 12:😊

ollie
köcsög MediaMarkt

bár valszeg a forgalmazó miatt ilyen drága

guardian hero
Hol árulják? Nem mintha nagyon meg akarnám venni ennyiért... Everquest-et összes kieg. lemezével 2000Ft-ért lehet letölteni a Sony-tól, Planetside-ot dettó. Ennek fényében enyhén szólva irreális ez az ár (ennyiért a JTL-el együtt adhatnák...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ollie
Csak érdekességképpen, megint lehet kapni kis hazánkban az SWG-t, 12 rugóért. Hát kapják be a rohadékok, hogy lehetnek ennyire pofátlanok!!!!!!! Az egész világon harmadába kerûl!!!!!

Bandew
Naná, hogy nem csak a hent érdekel.
De azért gondolom megérted, hogy mégiscsak szeretnék kipróbálni egy triálverzsönt, mielõtt megvenném.
Persze ha a közeljövõben nem lesz erre lehetõség, hát akkor anélkül fogom megvenni, bár az még egy kicsit odébb lesz.

Gorii
egyebkent ha nem csak hentelni szeretsz hanem kereskedni , epiteni etc akkor erdemes megvenned + jon most jtl is meg valtozatosabb lesz

Gorii
nem 😊 melle ment

Bandew
Hö???
Ez most amolyan kínzásféle akart lenni? :-)

Gorii
aa cneten mar ropkodnek az elso jetpackek😊

Bandew
Most akkor már SOHA nem is lesz semmilyen Trial verzió???
Szal nem tudom semmiképp sem kipróbálni ezt a játékot csakis akkor ha megveszem?

Hmuda
Farstar vagy Starsider. Ajánlom a kettõ közül a Farstart.

Hi all 😊

Melyik szerveren vagytok?

Bandew
Hmmm...
Az pech. :-(
Azt hittem minden idõben van egy póbaverzió, ami mondjuk 2 hétig jó. Végülis így lenne logikus nem?

ollie
hát aszt már nem, bár nekem megvan (2 giga), de már úgysem lehet használni trial kóddal

kb 3600 forint. a próbaverziót meg lekésted, aug 31-én járt le, 2 hónapig volt lehetõség rá...