7195
10877436381340714828.png
  • kalimpa
    Akinek még nincs meg, egy kis sugi...tegnap az Europarkos Saturnban volt 3...az egyiket én vettem meg...tehát még maradt 2...de pszt...
  • magus
    DEHOGYNEM. NALAM. MSG ME, MINDEN:D ITT KAPHATO
  • pedrohsi
    Úgy, hogy valakitől lemásolod a nagyobb peccseket (patch_01-től patch_14_00-ig). Ez kb 550 mega, nem csoda, hogy nem szakítja szét magát:)
  • kalimpa
    Hi!

Hogy lehet a peccselést meggyorsítani?
    rohadt lassú...azt írja 5 óra még

????
  • PLaci #4947
    1 pár napos kiesésem lesz, van valami gecizés a fizetéssel...
    (a számlán rajta a pénz, de nem akarja az érvényes kártyát hirtelen elfogadni...)
  • Calver
    ez a te barátod
    de ha ott nem találsz esetleg én is tudok szerezni
  • Rambo 20
    Eh fiúk.
    Magyarországon már nem kapható?
  • a.carkey
    Lehet kapni az eredetit is. 3500 forintod bánja majd havonta, ha beszerzed, ugyanis ha havidíjat fizetsz, ennyit vesznek le. Ha félévest, évest, egyszerre többet vesznek le, de ezekre van kedvezmény. A többi kérdésed az swgalaxies.hu -n tedd fel !
  • Rambo 20
    Fiuk!
    Ennek már csak a kiegjét látom mindenhol!
    Mi a szösz van?
  • Rambo 20
    Ammamam hat ez bizony netes ugy latom...LOL
  • Rambo 20
    Hi!

Ez egy rpg amelyben karaktered sorsát és tulajdonságait editálod?
    UGYE NEM NETES?!
  • MerlinW
    az valóban lehet:)
  • Adrian Graves
    De lehet, hogy Republic Commando spanyol verziójáról van szó
  • Calver
    jön az új kieg, hurrá, hurrá, jön az új imp sport - wookie vadászat!
  • MerlinW
    sztem kérdezd meg a topikjában..
    A neve pedig Republic Commando
  • tréj
    nem tudja valaki a star wars rebulocio comando cd keyét
  • magus
    Amúgy ajánlom www.swgalaxies.hu forumát és faq részlegét, ott sok kérdésre találsz választ, de sztem játékon belül is szívesen segítenek
  • magus
    nem, csak megszoktam hogy quake motor alatt nincs, es igy nem irok:)

bár át kéne állnom rá, de nincs ínyemre:)
  • berlin
    magus!

kösz szépen mindent!
    máris megyek, ahogy te mondod, "ügyködni"!

amúgy külföldről írsz, hogy nincsen ékezetes betűd? 8-)
  • magus
    elitebol akarmit, barmit felvehetsz ha kepes vagy ra, de nem erdemes, illetve lehet trukkozni hogy mindenvol felveszed a vedelmeket stb...

a a lenyeg hogy skill pointod van, es minden egyees szintelepsnel tanulsz ugye. na az skillpontba kerul. azt kotlheted akarmire, de csak 250 van belole, igy nem lehet ubertap karit csinalni, hogy mindent tud...

image designer embertol fugg, nekem ingyen csinalta meg, mert epp tanulta, de van aki penzert csinalja.

mindot kajakkal tudsz novelni, ugy erdemes hogy nagyobb pakkokat veszel es egy darabig el vagy vele. piabol brandyt erdemes kajabol mar nem emlexem:) buff+kaja+pia, es igy mehetsz ugykodni. kajat piat utankell tolteni folyamatosan mert haszbalodik el.
  • berlin
    szia magus! köszi a válaszokat!

elite prof- pl. a marksmanből leszel pistoler, carabiner, rifleman, stb.
    ezt azért kérdeztem, mert most felvettem a pistolert, de majd a scoutból bountyhunter is akarnék lenni.
    Tehát most eddig vagyok marksman, scout, pistoler, medic, (és a jumptolightspeed miatt) freelancer pilot is.

Buff. Igen ismerem. De a "sima" doctortól kapott bufftól, csak a piros és zöld értékek emelkednek. Viszont a focus, és a willpower az kék érték. Tehát kérdezhettem volna azt is, hogy a MIND-ot ki buffolja.

Tehát image designert kellene keresnem? ő mennyiért "szépíti" az értékeimet?

Amit az első 2 sorban írtál, azt nemigen értem, bocsi :)
  • magus
    amugy tenyleg nem azert mondom, de foleg swgben nehany szot meg kene tanulnod. pl

how much is the buff
  • magus
    szakmat barmennyit felvehetsz, de fix szamu pontod van amit rakolthetsz, szal nem tanulhatsz meg mindent egyszerre. az ha mindent megtanulsz ugy hogy leadogatod csak a abdge ( nevedbe kiirja) kell.

elit prof?

stat migrationt csak image designer szakmaju jatekos teheti meg, coronetben vannak. Amugy dokiktol buffokkal. coronetben talalsz, kerdezd meg mennyibekerul. 3 orara megnoveli 2k-val minden ertekedet amikor en jatszottam 13k volt egy ilyen.
  • berlin
    Sziasztok!

Lenne pár kezdő kérdésem hozzátok. Sajna az angolt nem beszélem, ezért bocs, ha olyat kérdezek, ami kiderül a kézikönyvből.

- bármennyi szakmát fel tud venni a karakterem, vagy van max limit?
    - hány elit profession lehet egy karakternek
    - szeretném növelni a strengh-et, constitution-t, focus-t, willpower-t (felvennék egy páncélt) hogyan és hol lehet ezt megtenni. Igazgattam a "stat migration"-nál az értékeket, le is okéztam, de a változás nem lépett életbe!

Előre is köszi a válaszokat!
    Éljen minden SWG-fertőzött! :)

üdv
  • magus
    ha kell vkinek swg meg mindig elado egy:D
  • Checkerboy
    Szasztok hol tudom letölteni ezt a játékot???A trialt próbáltam de nem indul el a download
  • PLaci #4925
    LOL!

Gondolom te vagy breki. (breakdown)
  • PLaci #4924
    És Szelkviszt master smug?
  • Calver
    nem volt netem, elvileg holnap befizetem de Szelkviszt néven most is bent zuzok trialosként
  • villi
    Pannóniában senki sincs, mi van msot akkor? :(((
  • villi
    Műxik faxán. :DDDDD Jeeee! Dantoinra megyek, csak nem tom hogy a FarStar Szerveren a Dantoinon hol van Panonia! :( (imperial, vagy melyik)
  • Mayday
    Nincs :(
  • villi
    Figy, van MSN-ed? Ha van lcci add meg és átküldöm képben!
  • Mayday
    Expiration Date-hez mit irtal?
    Es miert nem megy, mit ir ki?
  • villi
    Figy, nem megy, kitöltöttem minden de nem megy... nem tudnád leírni, kitöltve ide?
  • Mayday
    Ne viccelj mar.
    Name On Card - milyen nev van a kartyan - ide a Te neved.
  • Mayday
    Na, hat akkor allj neki ertelemszeruen kitolteni!
  • villi
    Nem megy, pl azt sem tom mit kell írni a Name on Cardhoz...
  • villi
    Ezek vannak: Card Type, Card Number, Name on Card, Expiration Date, Billing Adress 1, Billing Adress 2, City, State, Region, Zip or Postal Code, Country
  • Mayday
    Akkor is MasterCard-ot adj meg, es mondjuk 1234-1234-1234-1234-et meg szamnak. Add meg meg ertelemszeruen a tobbi adatod, es asszem menni fog.
    Aztan modosithatod, ha keszen lesz a webkartyad, vagy a dombornyomott vagy valami. Lenyeg, hogy CSAK akkor jatszhatod, ha megadsz kartyaszamot (az ingyenes idoszakban is!!!), de megadhatsz fake szamot! (Kesobb barmikor modosithato!)