7195
10877436381340714828.png
  • Fenrir
    te csak ne helyeselj :)
  • JohnnySmith
    Ez teljesen korrekt.
  • Mayday
    Mi a vicces?
  • Fenrir
    loál
  • Mayday
    Jah, es meg annyit fuznek hozza, hogy Investigation szinttol fugg, hogy melyik informator tud segiteni. Alap szinten "alap informator", akik magasabb szintu bountykra mar nem tudnak adatot adni. Igazandibol ket olyan hely van a galaxisban, ahol egy varosban van a BH terminal, es master informator (neked ez kell), ebbol en Naboo, Kaadara varosat ajanlom, rogton a starportrol kilepve ott van a BH terminal, es a kozelben az informator is. (Eppen ezert itt eleg sok BH lesz lathato :) )
  • Mayday
    Nah, nagy leirast most sem fogsz kapni, de roviden.

Felveszed a BH terminalbol a celpontot. Ekkor van egy neved, akirol nem nagyon tudsz semmit. (Csak a fejpenz osszeget, hehe) :)
    Elmesz egy informatorhoz, akivel beszelsz, es megkapod a celpontod biologiai adatait. Ekkor egy PROBOT DROID-ot hasznalsz (ezt hasznalva lehivod, 20 masodperc mulva a kozelben becsapodik), es a robotba beprogramozod a celpont bio adatait. A robot elindul, elkezdi keresni, melyik bolygon van a celpont. Ezt a robotot csak varoson kivul tudod hasznalni!
    Nehany perc mulva a robot megtalalja a celpontodat. Ekkor repulsz a celbolygora, amit megadott. Oda megerkezve mar van egy wp is a bolygon, de ez nem tokeletes, mert a celpont mozgasban van. Ezert a celbolygon hasznalsz egy masik tipusu droidot, a SEEKER DROID-ot. Ez megkeresi a pontos helyet a bolygon, es folyamatosan koveti, kuldi a friss waypointokat a celpont mozgasanak megfeleloen. Ekkor mar csak oda kell bike-oznod, es megolni, megvan a fejpenz, nincs mas dolog. (Nem kell visszavinni a fejet, vagy ilyesmi).

Ez az eljaras a 4-es Investigation skill mellett. Ami nekem kimaradt, 1-2-3-as szintek, valamivel egyszerubben voltak. (Az elejen csak terminal, informator, es az adott bolygon volt egy, nem mozgo celpont. Aztan mozgo celpont a bolygon, ezt mar seekerezni kellett, es aztan meg a fenti.)

Az npc celpontok Master szintnel 28e-31e-et fizetnek. A magasabb fejpenzesek (40e-50e) jatekos jedik! Nem ajanlott, mert pillanat alatt lefenykardoznak, ez mar pvp, nagyon fel kell keszulni egy ilyen harcra!

Robotokat termeszetesen vendoroknal vehetsz, hasznald a bazarban a vendor search opciot, keress ra ezekre a droidokra, es kapsz wp-t, hogy hol vehetsz.

Es termeszetesen kerdezz meg nyugodtan! :)
  • berlin
    KÖszi, MAYDAY!
    Addig is türelemmel várok! :)
  • Mayday
    Sajnos sehol nem nagyon vannak CU utani guide-ok :(
  • Fisch
    a http://www.multiplayerstrategies.com-on van pár leírás, ha valaki le akarja fordítani, akkor szivesen leszedegetem onnan a cuccokat, persze nem csak BH szakmában...

nem tudom sajna mennyire aktuális az ottani cucc...
  • Mayday
    Nincs magyar nyelvu teljes BH leiras. Majd, ha kicsit tobb idom van, szivesen segitek, irok Neked rola hosszabban.
  • berlin
    Sziasztok királyok!

BH-ról szeretnék lehetőleg minél több infót! a datastartos honlapot néztem, már majd kifolyik a szemem, nem tudom, hol találom a szekma leírását magyarul.

Jan. óta tolom, érdekel a BH-szakma, most elértem a megfelelő szintet, sőt respec-kel már csak a master skill van hátra.
    Ezzel elébe vágtam az álmaimnak, viszont most foghatom a fejem, mert nem értek a szakmához. Nem tudom a droidokat használni sem, hogy hol szerzem be, stb.
    (Angolul meg nem tudok. :( )

Köszönök minden segítséget, linket.

[email protected] címre is jöhet a válasz!

Üdv.: B.
  • Mayday
    Letezik, es nem lehet itthon kapni, en ugy tudom.
  • Adam5
    Hi all!

SWG-hez gamecard létezik? És ha igen akkor nemtudja vki itthon lehet-e kapni :S?
  • Fenrir
    hát arról már ne is beszéljünk :P
  • AnuluWork #4978
    Aztán még ott a Starsider is ...
  • Fenrir
    csak az a baj, hogy a farstarra lol
  • MerlinW
    okés már megvan, átköltöztem swg forumra:)
  • Fenrir
    mi minden nap, chimaera abban jobb mint a farstar, hogy nincsenek elvadult árak a szerveren na és egy szépen fejlődő birodalmi klánunk van :)
  • MerlinW
    Ti mikor vagytok fent? Tudtok nekem segíteni a ketdetekben?
  • MerlinW
    végre bent vagyok:)
    viszont farstarra mentem először, alig van ember (mm a tatooinon)...
    Átköltöztek a magyarok a chimerára? Pannonia is ilyen kihalt?
  • JohnnySmith
    Gyere a chimera szerverre birodalminak vagy freelancenek :) Oszt csatlakozz ha akarsz az NST-hez :)
  • MerlinW
    Holnap érkezik az all in one packom:D Intézem a banki cuccot, oszt reszkessetek, jövök!:D
  • magus
    hidd el, amikor en jatszottam (tavaly nyar), mar akkor is minden patchnel rontotta k a jatekot. akkor epp az volt a baj, hogy nem 3 honap kockulas kellett a jedive valashoz
  • JohnnySmith
    Még mindig semmi...
  • Fenrir
    tervben ez volt
  • JohnnySmith
    Este 8-tol onlineok a szerverek ha igaz.
  • Calver
    pistoleer-t masterolni vicces dolog lehet, én master smughoz kaptam össze egyszer master marksmannnal xp-t, asszem kb 2M kellett... na az is vicces volt, pistoleerhez meg kell kb duplája? mondjuk én is most vagyok egy szanaszéjjel template-el, master smug, commando 4xxx, master marksman talán, azon kívül perpill nemtom még mi, szóval vicces lesz a visszaút... majd leírnád pls hogy fog megváltozni a kari CU után, hogy kell ujraosztani a pontokat? amugy te melyik szerveren nyomod, milyen néven?

Sel'quist, EU-FarStar
  • [NST]Cifu
    Én még a Pistoler-t akartam kimaxolni a CU elött még, de nem volt rá időm...
  • Calver
    akkor ezt most megszoptam, még 2 oszlopom hiányzik. laza. na jó, CU után találkozunk újra mindenkivel, ha végre befizetem...
  • [NST]Cifu
    Én még megvárom mi sül ki, illetve mik a közeljövő tervei.
    Bevallom kicsit kiábrándultam az SWG-ből, és ebben az a félelmetes, hogy csak Január vége óta játszom...
  • AnuluWork #4961
    Biza.
  • [NST]Cifu
    CU?
  • AnuluWork #4959
    Mától basszák szét a gamét ...
  • Marcus_
    Sziasztok!

Eladó egyben vagy külön:

1 db Star Wars Galaxies Alapjáték Eladó

Server: Starsider

Karakter 1: Jedi Padawan

Karakter 2: Master Doctor,Master Rifleman(Forse Sensitive)

1 db Jump To Lightspeed Kiegészítő

1 db Saitek Cyborg Force Yostick (4 hónapos dobozos) kítűnő állapotban

Érd: [email protected]
  • Calver
    öööö... függő

ja és az elmaradhatatlan aláírás: Sel
  • Calver
    nem kell itt nézelődni
    szal van, bár elvileg 1 hónapja ért véget, nem rossz...
  • pedrohsi
    Asszem nemrég ért véget, de lehet hogy a második kiegészítő megjelenése (május 5.) előtt lesz újra. A biztonság kedvéért azért nézz el a magyar fanoldalra, ott biztosan tudják a választ.
  • AndrewCB
    Van Trial mostanában?
  • pedrohsi
    de könnyen feladod - én 4x kezdtem újra mindent, mégis itt vagyok:)
    egyébként ki tüntette el a lóvét a számláról?
  • PLaci #4952
    Nah.... a helyzet a követkző:

Március 15 óta nem tudok játszani, anyám számlájáról eltűnt a havidíj min 3*osa (az OTP 1 éve nem hajlandó kipostázni a részletes számlákat), és ezidő alatt 1 csomó cuccom odalett.... főleg amik a vendorokban voltak
    Erősen gondolkozom, hogy soha többé nem próbálkozom az SWG-vel