7195
-
#4992 te csak ne helyeselj :) -
#4991 Ez teljesen korrekt.
-
#4990 Mi a vicces? -
#4989 loál -
#4988 Jah, es meg annyit fuznek hozza, hogy Investigation szinttol fugg, hogy melyik informator tud segiteni. Alap szinten "alap informator", akik magasabb szintu bountykra mar nem tudnak adatot adni. Igazandibol ket olyan hely van a galaxisban, ahol egy varosban van a BH terminal, es master informator (neked ez kell), ebbol en Naboo, Kaadara varosat ajanlom, rogton a starportrol kilepve ott van a BH terminal, es a kozelben az informator is. (Eppen ezert itt eleg sok BH lesz lathato :) ) -
#4987 Nah, nagy leirast most sem fogsz kapni, de roviden.
Felveszed a BH terminalbol a celpontot. Ekkor van egy neved, akirol nem nagyon tudsz semmit. (Csak a fejpenz osszeget, hehe) :)
Elmesz egy informatorhoz, akivel beszelsz, es megkapod a celpontod biologiai adatait. Ekkor egy PROBOT DROID-ot hasznalsz (ezt hasznalva lehivod, 20 masodperc mulva a kozelben becsapodik), es a robotba beprogramozod a celpont bio adatait. A robot elindul, elkezdi keresni, melyik bolygon van a celpont. Ezt a robotot csak varoson kivul tudod hasznalni!
Nehany perc mulva a robot megtalalja a celpontodat. Ekkor repulsz a celbolygora, amit megadott. Oda megerkezve mar van egy wp is a bolygon, de ez nem tokeletes, mert a celpont mozgasban van. Ezert a celbolygon hasznalsz egy masik tipusu droidot, a SEEKER DROID-ot. Ez megkeresi a pontos helyet a bolygon, es folyamatosan koveti, kuldi a friss waypointokat a celpont mozgasanak megfeleloen. Ekkor mar csak oda kell bike-oznod, es megolni, megvan a fejpenz, nincs mas dolog. (Nem kell visszavinni a fejet, vagy ilyesmi).
Ez az eljaras a 4-es Investigation skill mellett. Ami nekem kimaradt, 1-2-3-as szintek, valamivel egyszerubben voltak. (Az elejen csak terminal, informator, es az adott bolygon volt egy, nem mozgo celpont. Aztan mozgo celpont a bolygon, ezt mar seekerezni kellett, es aztan meg a fenti.)
Az npc celpontok Master szintnel 28e-31e-et fizetnek. A magasabb fejpenzesek (40e-50e) jatekos jedik! Nem ajanlott, mert pillanat alatt lefenykardoznak, ez mar pvp, nagyon fel kell keszulni egy ilyen harcra!
Robotokat termeszetesen vendoroknal vehetsz, hasznald a bazarban a vendor search opciot, keress ra ezekre a droidokra, es kapsz wp-t, hogy hol vehetsz.
Es termeszetesen kerdezz meg nyugodtan! :) -
berlin #4986 KÖszi, MAYDAY!
Addig is türelemmel várok! :)
-
#4985 Sajnos sehol nem nagyon vannak CU utani guide-ok :( -
Fisch #4984 a http://www.multiplayerstrategies.com-on van pár leírás, ha valaki le akarja fordítani, akkor szivesen leszedegetem onnan a cuccokat, persze nem csak BH szakmában...
nem tudom sajna mennyire aktuális az ottani cucc... -
#4983 Nincs magyar nyelvu teljes BH leiras. Majd, ha kicsit tobb idom van, szivesen segitek, irok Neked rola hosszabban. -
berlin #4982 Sziasztok királyok!
BH-ról szeretnék lehetőleg minél több infót! a datastartos honlapot néztem, már majd kifolyik a szemem, nem tudom, hol találom a szekma leírását magyarul.
Jan. óta tolom, érdekel a BH-szakma, most elértem a megfelelő szintet, sőt respec-kel már csak a master skill van hátra.
Ezzel elébe vágtam az álmaimnak, viszont most foghatom a fejem, mert nem értek a szakmához. Nem tudom a droidokat használni sem, hogy hol szerzem be, stb.
(Angolul meg nem tudok. :( )
Köszönök minden segítséget, linket.
[email protected] címre is jöhet a válasz!
Üdv.: B. -
#4981 Letezik, es nem lehet itthon kapni, en ugy tudom. -
#4980 Hi all!
SWG-hez gamecard létezik? És ha igen akkor nemtudja vki itthon lehet-e kapni :S? -
#4979 hát arról már ne is beszéljünk :P -
#4978 Aztán még ott a Starsider is ... -
#4977 csak az a baj, hogy a farstarra lol -
#4975 okés már megvan, átköltöztem swg forumra:) -
#4974 mi minden nap, chimaera abban jobb mint a farstar, hogy nincsenek elvadult árak a szerveren na és egy szépen fejlődő birodalmi klánunk van :) -
#4973 Ti mikor vagytok fent? Tudtok nekem segíteni a ketdetekben? -
#4972 végre bent vagyok:)
viszont farstarra mentem először, alig van ember (mm a tatooinon)...
Átköltöztek a magyarok a chimerára? Pannonia is ilyen kihalt? -
#4971 Gyere a chimera szerverre birodalminak vagy freelancenek :) Oszt csatlakozz ha akarsz az NST-hez :) -
#4970 Holnap érkezik az all in one packom:D Intézem a banki cuccot, oszt reszkessetek, jövök!:D -
#4969 hidd el, amikor en jatszottam (tavaly nyar), mar akkor is minden patchnel rontotta k a jatekot. akkor epp az volt a baj, hogy nem 3 honap kockulas kellett a jedive valashoz -
#4968 Még mindig semmi... -
#4967 tervben ez volt -
#4966 Este 8-tol onlineok a szerverek ha igaz. -
#4965 pistoleer-t masterolni vicces dolog lehet, én master smughoz kaptam össze egyszer master marksmannnal xp-t, asszem kb 2M kellett... na az is vicces volt, pistoleerhez meg kell kb duplája? mondjuk én is most vagyok egy szanaszéjjel template-el, master smug, commando 4xxx, master marksman talán, azon kívül perpill nemtom még mi, szóval vicces lesz a visszaút... majd leírnád pls hogy fog megváltozni a kari CU után, hogy kell ujraosztani a pontokat? amugy te melyik szerveren nyomod, milyen néven?
Sel'quist, EU-FarStar -
#4964 Én még a Pistoler-t akartam kimaxolni a CU elött még, de nem volt rá időm... -
#4963 akkor ezt most megszoptam, még 2 oszlopom hiányzik. laza. na jó, CU után találkozunk újra mindenkivel, ha végre befizetem... -
#4962 Én még megvárom mi sül ki, illetve mik a közeljövő tervei.
Bevallom kicsit kiábrándultam az SWG-ből, és ebben az a félelmetes, hogy csak Január vége óta játszom... -
#4961 Biza. -
#4960 CU? -
#4959 Mától basszák szét a gamét ... -
Marcus_ #4958 Sziasztok!
Eladó egyben vagy külön:
1 db Star Wars Galaxies Alapjáték Eladó
Server: Starsider
Karakter 1: Jedi Padawan
Karakter 2: Master Doctor,Master Rifleman(Forse Sensitive)
1 db Jump To Lightspeed Kiegészítő
1 db Saitek Cyborg Force Yostick (4 hónapos dobozos) kítűnő állapotban
Érd: [email protected]
-
#4957 öööö... függő
ja és az elmaradhatatlan aláírás: Sel -
#4956 nem kell itt nézelődni
szal van, bár elvileg 1 hónapja ért véget, nem rossz... -
pedrohsi #4955 Asszem nemrég ért véget, de lehet hogy a második kiegészítő megjelenése (május 5.) előtt lesz újra. A biztonság kedvéért azért nézz el a magyar fanoldalra, ott biztosan tudják a választ. -
#4954 Van Trial mostanában? -
pedrohsi #4953 de könnyen feladod - én 4x kezdtem újra mindent, mégis itt vagyok:)
egyébként ki tüntette el a lóvét a számláról? -
#4952 Nah.... a helyzet a követkző:
Március 15 óta nem tudok játszani, anyám számlájáról eltűnt a havidíj min 3*osa (az OTP 1 éve nem hajlandó kipostázni a részletes számlákat), és ezidő alatt 1 csomó cuccom odalett.... főleg amik a vendorokban voltak
Erősen gondolkozom, hogy soha többé nem próbálkozom az SWG-vel