7195
-
#5032 "Legyenek csak jedik a gyerekek, mi majd jól leszedjük őket. (Mondjuk én nem, mert respec MBH vagyok, és nem tudom milyen combóban életképes a karim egy alap jedi ellen.)
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet..."
na látod, ez a baj
a te 80-as respec karaktered olyan emberek játékát baxxa el akik több nap vagy hónap játékidőt öltek bele abba hogy jedik lehessenek, ráadásúl full template alatt nincs is sok esélye megölni a bh-t
és ha megöli mi van? semmi, nincs pénz vagy xp loss, nemúgy mint fordítva
most 1000xp/mob kb amit a jedi max összeszedhet buffal együtt, nah ebből kell 36 millió a full template-hez, számolj lécci utána hogy az mennyi állat és találd ki hogy az kb mennyi játékidő
te meg jössz és megölöd a pár kockás jedimet és ezzel több napnyi játékomat baxtad el
rohadtúl nem jó ez a mostani rendszer hogy a bh semmit sem bukhat a dolgon
-
#5031 En sem vagyok egy nagy jedi vadasz, pedig regota MBH vagyok. (Mondjuk amikor en master BH lettem, akkor meg master scout es master marksman kellett hozza!)
A fo baj az, hogy teleengedtek ezt a jo kis univerzumot ennyi jedivel :( -
berlin #5030 TUdod, mit mondok, mayday?
Legyenek csak jedik a gyerekek, mi majd jól leszedjük őket. (Mondjuk én nem, mert respec MBH vagyok, és nem tudom milyen combóban életképes a karim egy alap jedi ellen.)
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet...
Ezzel nem akarok mást mondani, csak azt, hogy kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. :)
Nem, mayday?
Én amagam részéről nem vagyok egy nagy grinder, de azért jó hogy van, mert így előbb utóbb megtalálom a magam BH-kombóját, amivel kiütöm a jedik szemét.
Még annyit szeretnék mondani, hogy a BH-t kimasztereltem (respec - pistolerből), és mellé akartam a doctort is kimaszterelni persze hogy ÜBERGRINDDEL!
De mióta MBH lettem a Doctor maradék egy fája nem akar összejönni! :) Hiába látom a cimbiket, nem akaródzik grindelni, és hagyom ott groupot, nem érdekel a medic xp.
Mert egyszerűen nem érdekel a grind, sokkal f.szább BH-zni.
(Ez persze csak az én véleményem. Egyelőre gyengus vagyok a BH-k között, de talán eccer jedire is mehetek huntolni.) -
#5029 Hat igen, de forintban mar az adoval novelt erteket irtam :) -
Adler #5028 ojha
de végülis simán elsörözöd ennek a dupláját egy hétvégén
a gamét láttam a cdgalaxis üzletben, az valami 8rugó. -
#5027 de szép is lenne ha csak annyit kéne, de rájön 17,5% adó is, szal 17.61 $/hó... jajjdejó az EU... -
#5026 14.99 dollar. (3200-3800 HUF kozott szokott mozogni) -
Adler #5025 thanx
akkor megvárom
bevallom azt hittem letölthető valahonnan.
mennyi a havidij? -
#5024 Valoszinuleg az osszel lesz ujra trial, jon egy uj kiegeszito, es talan azidotajt. (A kiegeszito november 1-en jon, az episode 3 dvd megjelenese napjan) -
Adler #5023 hello
létezik ebből valami próbaverzió?
mielőtt megveszem kiszeretném próbáli, hogy fut e normálissan, illetve tetszik e?
köszönöm. -
#5022 a 37 mila nem is sok, gondold el hogy kb 20 mila fs xp kell amit ha csak fegyverből váltod át (mint pl én ) az 600 mila fegyveres xp mert ugye 30:1-be vált minden, már a combat is
nah ezt kigyúrni nem kis türelem az is tuti -
#5021 Nezd, ezt irtad eloszor:
"amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas"
aztan irtad, hogy baromira unalmas. Mivel sokan ezt irtak, en is johetek azzal, hogy a grind unalmas. Es en eleve olyan beallitottsagu vagyok, hogy nem grindelek, masreszt Toletek tudom, hogy unalmas, igy johetek azzal, nem? :)
En mindig csak azt mondtam, jatsszatok ugy, hogy ne legyen unalmas, ha nem engedtek volna mar az elejen sem a jedit, a sok ember ELVEZNE ezt a jatekot, de a SOE engedte, szinte CELLA tette, igy mindenkinek sir a szaja, hogy grindelni KELL!
Ez az en fo bajom, mert szerintem ez nem kotelezo, sokan megis azt hiszik, hogy az. -
#5020 A régi grind sem volt unalmas - max. fárasztó -, a mostani viszont baromira az. -
#5019 Amikor megvettem az SWG-t - 2003. júl -, akkor még se híre se hamva nem volt a jediknek. De mivel az SWG-t úgy építették fel, ahogy, a jedivé válás is grind, plusz aztán a végén ott van maga a jedi grind, így KÉPTELENSÉG GRIND NÉLKÜL KIGYÚRNI a jedit csak szerepjátékkal ...
Viszont, mivel a jedi a legelitebb harci szakma, van egy bizonyos feelingje, így sokan el akarják vagy akarták érni. Mint ahogy észre lehet venni, itt is azok jártak jobban azoknál, akik korábban nekikezdtek és nem halogatták. Azok többnyire az FRS-ben is elől voltak-vannak.
Az, hogy vki csak BH éveken át, azzal nincs baj, de mivel vagy lusta volt, vagy nem akart jedi lenni soha, és fogalma sincs mi az a grind, az inkább ne nyilatkozzon arról, amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas, ha egyszer valaki, aki végre játszani akar a jedivel, amihez 37 milla xp kell (1 állat max. 1300 xp), az arra kényszerül - mert ki akarja próbálni a jedit, és nem elégszik meg az "állandó szerepjátékkal" -, hogy grindeljen.
A Pirates of the Burning Sea, Roma Victor MMORPGk pl. más fejlődésen fognak alapulni, nem grinden, de a legtöbb MMORPGben sajnos vagy kigrindel az ember egy elite karit, és aztán tényleg questel a karijával, vagy részt vesz PvPben. Egy hybrid, semmilyen szintűvel viszont elmehet a picsuba, mert napi max. 2 óra játékkal ugyanis fél év mire kigyúr egy pistoleert vagy bh-t, mert nem grindel. Nos fél év alatt az ember szerintem így 1000x ráun az adott játékra.
Amikor bejött az SWG, én napi szinten qurva sokat nyomtam. Aztán a meló miatt ez csökkent, most alig van rá időm - jó, ha heti 6-8 óra, az is főleg hétvégente -, és január vége óta !!! szarozom egy BH, smuggler comboval ... -
#5018 hajjaj, sőt SW kockaszerepjátékban is mindig az akartam lenni, kotornál folyamatos erekcióm volt a jedik láttán :)
kb 500x elmondtam hogy én is utálom a grindet, de máshogyan nem fejlődsz csak úgy
ha neked ez még1x el kell magyaráznom akkor szomorú leszek -
#5017 Nekem tok mind1, hogy leszel jedi, tolem aztan annyit grindelsz, amennyit akarsz. Az en velemenyem a grindelokrol ugyis tudod, ez egy velemeny, ennyi.
(En igazandibol nem olyanba fognek bele, amit unok, de Te gondolom azon "ritka" csoportba tartozol, akinek azutan, hogy az SWG-rol hallott, az az alma, hogy jedi legyen, hihi...) -
#5016 Szepen lassan csinaltam meg a Master BH-t, tobb honap volt, es egy percig sem untam, nem is grindeltem, egyszer csak meg lett az elegendo XP (jatekkal). -
#5015 jah és ha elmondod hogy jedi hogyan lehetek grind nélkül esküszöm most dobom mind a 17 FS skillemet (a 18 kötelezőből) és azt csinálom -
#5014 Erre csak azt tom hogy LOL :) -
#5013 jah nem, te azt is összerpg-zted :) abból hogyan kaptál bh xp-t akkor? -
#5012 tudom, csak te meg Dinchamion tudod hogy mi az, néha napján majd lécci okítsátok az aljanépet hogy tudja hogy mi az igazi játék :)
ez van, ilyen xarok vagyunk nem való nekünk a játék csak NEKED
csak az a gáz hogy a játékban grind nélkül nem fejlődsz...télleg a bh-dat hogyan szedted össze? csak nem unalmas grinddel? jé mik vannak... -
#5011 Nem nekem sir a szam, hogy gyengek a questek, meg nincs eleg reward, stb...
Hidd el, en ugy jatszok, ahogy nekem jo, nem unatkozom, nem unalmas grindet nyomok, mint sokan. :)
Egyebkent meg nem valaszoltal lentebbi kerdesemre...
RPG-t meg nem kezdem el neked magyarazni, valoszinuleg ugysem ertened meg soha, ha meg nem jatszottal, mar nem is fogod tudni, mi az. Mindenesetre nem az, hogy egymas utan gyurod ki a szakmakat, meg grindeled a jedit :) -
#5010 az hogy te 1 templatettel játszol már évek óta a te saját magánügyed, de ha valaki más ki akarna próbálni mást is (esetleg mindet) belátható időn belül akkor azok már grinderek
köszi, akkor te csak dumáljál a kantinokban a haverjaiddal az élet nagy dolgairól én meg grindelek, questezek, pve-zek és pvp-zek
ffs, ez ám az rpg Mayday
rotfl -
#5009 majd szeptemberben, egyenlőre azt az időt amit nem tanulással azt barátnővel töltöm... meglássuk. viszont remélem Din és a New Order él és virul -
harczos #5008 értsd: disabled
másik meg: egyelöre nem sürgetnélek a visszatérésre, de majd meglátod magadnak. egyre borúlátóbbak az emberek, még a türelmesebbek is :/ -
Dansky #5007 Na, pont ma megjött a gamém! :) Everquest2-t már pénzelem, nagyrészt a tesóm nyomja, én hol megunom, hol rákkattanok, gondoltam az a plusz pár dollár a station accessre már olyan mindegy, én nekem muszáj star warsolnom. :)
Jól látom ezt az XP szitut, hogy mondjuk beállok csapatba egy level 40-es emberkével, aki nekimegy valami nálam 10x erőssebb mobnak, én egyet belelövök, és mikor majd a haverom kinyírja, megkapom a full izomrengeteg xp-t? Ha igen, akkor az totál-brutál gusztustalan tápolás, plusz röhejes is. -
#5006 Hat, sajnos nagyon sok grinder van, akinek abbol all a jatek, hogy ugyanazt csinalja, folyamatosan, hogy doljon neki az XP. De igazandibol szamomra ezek nem jatekosok, hanem egyszeru grinderek, csak sajnos tul sokan vannak, es fenyegetoznek, hogy abbahagyjak a jatekot, stb. Ami nekunk, jatekosoknak nem gond, megvagyunk nelkuluk, de a Sonynak kell a penzuk, ugyhogy mar vissza is allitottak tan, megint mindenki full xp-t kap.
Most probalnak egy uj rendszert kitalalni, hogy lesz xp csokkentes, de nem ilyen aranyban. Tenyleg hulyeseg, hogy mindenki megkapja egy leolt lenyert a teljes xp-t, regebben nem is volt igy, de most durva "haboru" robbant ki, es hat sajnos, a penz az ur, a SOE szamara meg kellenek az elofizetok, igy ugy basszak szet a jatekot, ahogy az idiota grinderek futyulnek :((( -
Dansky #5005 Én nem látok bele, úgyhogy meséljétek már el,hogy az az éktelen panaszáradat ami az ofisöl forumon van az új xp szabály miatt, az csak azért van, mert akinek nincs vele baja az játszik ahelyett, hogy vinnyogna, vagy tényleg itt a világvége?
Nem tűnik akkora botránynak, hogy ezentúl osztogatni kell az xp-t, még nem is hallottam olyan játékról, ahol úgy lenne xp osztás, mint itt volt a patch elött. -
#5004 Kedves Fenrir,
A #4989-es hozzaszolasodat meg mindig nem ertem, kifejtened? -
#5003 AV-21 mióta nem javítható garázsnál? (eladott 12t, van/volt neki 2 és nemérti) -
#5002 arról hogy a mobért járó xp nem jár mindenkinek hanem a mennyisége megoszlik a groupban lévők között...tehát 7500xp-s bol 8-as groupban jó 900 xp/fej -
#5001 LOL :) nem tudom sajna én se tanulmányoztam jobban, de a ITT ! lehet tájékozódni:)
Állítólag a 23-as peccsben lesz nagyobb hangvételű javítás.
De egyébként
"A legnagyobb változás, ami mindenkit érint, a járművek 15-45 másodperces várakozási idejének megszűnése, ha a vadonban akarjuk előhívni azokat, illetve mostmár az AV-21 és a Jetpack is javítható a garázsoknál." -
berlin #5000 5000! -
berlin #4999 Megmondanád, hogy miről szól ez a bizonyos pecs?
Kérhetném azt is, hogy mondd meg, hol tudom elolvasni a pecs rám eső részét, de sajnos nem tanultam sosem angolt. :) Mert felteszem, hogy angolul van.
Ha segítesz, azt: Előre is köszönöm!
Üdv.:
B. -
#4998 imho egyszer volt egy durva peccs... Combat Upgradenek hívták. no én azután hagytam ott az egészet a picsába, bár még imho szeptemberben visszanézek...
Sel'quist -
#4997 22 peccs semmi extra olvasd el a rád eső részét:) -
berlin #4996 Drága barátom!
Mindjárt sírok! Mi van az SWG-vel? Történt valami szabálymódosítás?
Tegnap még egy gyógyításért gurkonként kaptam 4-5K medic xp-t.
Ma újra mentem grindelni, de csak 500 xp-t kaptam. És az sincs mögé írva, hogy milyen xp!!!
M-m-m-mi ez? A tököm eldurran ezektől a majmoktól! Két éves a játék, ehhez képest állandóan módosítgatnak.
Perpill ott tartok, hogy végleg befejezem a játékot, mégha a szívemhez is nőtt a Karim.
Vki tud vmit?
B. -
#4995 Europe-FarStar szerveren vagyok, es minnya elokeresem a master spynetesek wp-jet :) -
berlin #4994 Mayday!
Köszi! Ezekre már tegnap rájöttem. Mármint hogy s miként kell használni a droidokat... OK! :) Tegnap már csináltam is egy küldit.
Ma viszint már kirespeceltem a MBH-t. Kaadarán felvettem egy küldit, odamentem a kaadarás spynetes csókához, de azt mondta, hogy ő nem "kereskedik ezzel az esettel".
Elmentem moseisley-ba mert láttam ottis Spynetes manust, de ő ua. mondta.
Tehát a mostani kérdésem az lenne (ha már mondtad, hogy kérdezhetek :) ), hogy honnan tudom azt, hogy hol található az a spynet op. figura, aki megadja a bioazonosítót? Hol keressem?
(Amúgy sejtettem, hogy a jediket nem kellene még nekem buzerálni.. Így egy npc-t vettem fel 27K-ért.)
Üdvözöllek!
Várom válaszod!
ui.: melyik szerveren nyomod? -
#4993 De mi a gond?