7195
-
#5072 Most hogyan muxik a game? Nekem megvan az alapjatek, jtl nincs, van azota vmi kiegeszito? a bh dolgon kivul meg mi valtozott? utoljara tobb mint 1 eve jatszottam. Lehet hogy visszaterek mostanaban vmikor, megjott a kedvem megint :). Azt se tudom mi volt a karim utoljara, mert volt bh, pistoleer,commando, kungfu csavo, kardocs csoka, botos rendor meg mindenfele, de hogy mi volt amikor abbahagytam azt nemtudom :). Kb akkor hagytam abba amikor beraktak a "jedi falut" es force sensitive skillek tanulasa kellett a jedihez. Ez volt az utolso update amire emlexem. -
#5071 hát azért azt mondom hogyha rpg akkor szövetségesemet nem veszem fel -
#5070 Erre nem tudok mit mondani, engem nem erdekelne a celpontom frakcioja, neme, faja, oltem en mar Trandoshan not is. :) (Pedig de csinos volt ;) )
Csak fizessenek a fejeert :) -
#5069 Regen fullosan kellett a Scout es a Marksman, mindkettobol Master szint! Emellett nem sok mast tudott tanulni a BH.
Aztan kivettek a Scout harom oszlopat, kellett Master Marksman, es Scout 4xxx asszem, mostmar eleg a Scout 4xxx es a Marksman xxx4.
Igy mar azert boven befar mar Elite Master prof is. -
#5068 erre azt mondom hogy tegnap előtt Labox nevű full template-es imp jedit egy imp bh akarta megölni, hiába üvöltöztünk neki hogy "mekkora paraszt vagy hogy imp vs imp"
tudom, a meló az meló de a gcw meg gcw, azért ne a saját szövetségesünkkel harcoljunk már
azt meg nem lehet kamuzni hogy nem tudta hogy őt vette fel mert a frakcióját látja, direkt impre ment a szemét, árúló féreg -
#5067 sztem az egész ott van elcseszve, hogy mindkét fél megtanulhatja ugyanazokat a képességeket ugyanolyan erősen
teszem azt miért tud használni egy light jedi fojtogatást és villámszórást? ez inkább dark jedi képesség
light jedi az healeljen jól meg ilyenek, a destruktív képességek a darkoké -
#5066 most mi kell ?:) -
#5065 Jo, de a light jediket uldoti, dark meg nem letezik sok, de megis benn van, mindkettobol szazaval, es ez a baj... -
#5064 LOL
Akkor a light jedi meg legyen sokkal táposabb?
Mind1 elvan baszva ez az egész...még jó hogy pihentetem a karimat. Nincs is sok értelme tovább baszakodnom. -
#5063 max ez a light jedikre vonatkozik, nem hinném hogy a birodalom üldözné a darkokat olyan elszántan :) -
#5062 tudom hogy ki van kapcsolva, semmi különbség a knight és padawan titulusu emberek között -
#5061 Na de bátyja a probléma az, hogy elvileg alig kellene jetinek lennie, és azokat is hülyére vadássza a Birodalom és a BH-k. Magyarul a jetiknek nem a főtéren kéne virgonckodniuk, hanem laposkúszásban saroktól-sarokig közlekedni.
Arról a hülye grindre építő fejlődési rendszer tehet, hogy a Padawanok szívnak mint gép, de ez meg a SOE bűne... -
Ryder #5060 Nem értem miröl beszélsz az FRS ki van kapcsolva, a ful templétes jedi és a master között, jelenleg nincs semmi különbség... -
#5059 hát azért megnézném hogy akármelyik bh mikor nyom le egy jedi lovagot vagy guardian-t vagy mestert...perpillanat a padawan fölötti frs rangok az überek a játékban, ne vicceljünk hogy ne legyen erősek meg hogy 20 bh menjen rá, erre régen is volt már példa
nekem az a bajom hogy a gyenge padawant szopatja szét a full template-es mcm/mbh karakter akinek semmi vesztenivalója nincs, se xp se pénz
ha 1x full template-es leszek akkor úgyse fog már érdekelni az xp loss, onnantól már csak frs van amin úgyis pvp-vel tudsz csak feljebb lépkedni (vagyis régen így volt) -
berlin #5058 Nem akarom mayday f.szát szopni újfent, de ott a pont nála:
agyonütné a játék fair-ségét, ha a 1,5szer erősebb jedik hülyére szopatnának minden BH-t, akkor tényleg hova lenne a játékélmény egy BH karakter számára a "jelenlegi szabályok keretén belül"? (ezen van a hangsúly!)
Amúgy szerintem is ott lenne az igazság, hogy:
- ok, legyen a jedi übertáp, de akkor tényleg vehesse fel több BH is azt a 1,5ször erősebb jedit
- vagy ne vehesse fel több, és akkor lehessen orvul menni a jedire. Tudtommal most, mikor felvesz egy BH egy jedit, mint targetet, akkor annak kiírja, hogy xy vadászik rád (hát ez így nem fair! ha nem tud a BH nagyot sebezni, és kombóban gyógyítani, akkor nem fair).
Ha nem kapna figyelmeztető üzit, akkor lehetne körülötte ólálkodni miközben ő nyomja a maga kvesztjét vagy mitt tom milyét. (Bizalmába férkőznék, gyógyítgatnám, buffolnám. Illetve kivárnám, míg hadakozik másokkal, és mikor legyengül a 1,5szer erősebb teste, akkor elinézném. Ez lenne igazán életszerű! Nem az, hogy tudja, célpont lett, és várja, hogy XY mikor tűnik fel a látómezejében.
De ha már az erő "megmutatja neki a vadászt", akkor azért hadd legyen már egyenlő esélyű a küzdelem)
Mayday!
Ja-ja. A datastarton (bh fórum) már olvastalak benneteket, és igen MCM-re gyúrok a MBH mellett.
Üdvözöl benneteket és minden kultúrált vitapartnert:
B. -
#5057 a webes kartya 1000 FT havonta asszem. mondd le a webes kartyad aztan jöhet a gamecard. -
#5056 Csak olyan sokan fizetjuk webes kartyaval, hogy keves lenne hozza az ember. -
#5055 Írjunk petíciót, hogy legyen gamecard itthon is :) -
#5054 Általában ha egy BH jön az emberre, azt előre ki lehet szúrni, így ennyit az orvulról ... -
#5053 Ha a BH 2000-et gyógyít, a jedi gyógyítson fullban mindent. Ha BH 5000-t sebez, a jedi sebezzen 10000-t. Ha FULL Template-es!!!
Az összes többi - látva Luke szerencsétlenkedését padawanként - nem annyira vészes, max. kellemetlen. De ha vki knight, az legyen überebb minden halandónál. Viszont vehesse fel egyszerre 8 BH is, akár. -
#5052 Altalaban a BH-k orvul mennek a jedikre... -
#5051 Bocs, de az SW univerzumban egy full tempes jedi, nevezzük Lukenak, Anakinnak, Obinak, Yodának stb., simán elbánt a legerősebben kiképzett bh-val, clone trooperrel, droidekával, rohamosztagossal, sőt azok tucatjaival. Egyetlen esetben nem volt sok esélye, ha az ellen orvul jött. Akkor az a másfélszeres for, amit a jedi "elvileg" birtokol, legyen már a minimum, ha tényleg "hűek vagyunka filmhez, SW-hez".
Tudod,
Yoda vs Royal Guardok
Light jedik vs clone trooperek
Luke vs Boba
stb.
-
#5050 Szerinted akkor az a fair play, hogyha masfelszer erosebb vagy az ellenfelnel, gratulalok :( -
#5049 nah éppen ezaz, a full templates bh fel tudja vanni akár az 1 kockás jedit is...az aztán a fair play...ilyenkor sírnak a bh-k hogy a szemét jedi előveszi a t21-esét és agyonlövi a bh-t -
#5048 Nem tudni rola, hogy a kozeljovoben lesz. (Automex ugy tudom, nem tervezi behozni) -
#5047 Sokan tevednek, nagyot. A jedik nem mindenhatok. Lathattuk az episode 3-ban, milyen konnyen eleshetnek, foleg, ha varatlanul eri oket a halalos tamadas. Mindenki azt varja, hogy full eros, mindenhato legyen a jedije. Pedig nem kell ennek igy lennie, es ez igy van rendjen.
A 1.5x erosebb dolog pedig valoszinuleg egy full template vs full template eseteben allja meg a helyet. Nem sok BH van, aki jedi master lovagokat (vagy mittomen milyen rangok vannak) gyilkol sorozatosan, vagy ha igen, az nagyon jol jatszik.
Alaphelyzetben a full templates BH-k mennek a "felig kesz" jedikre, aholis a jedi nem masfelszer erosebb. De majd az lesz. Vagy nem igy van? -
#5046 "az meg vicc hogy egy jedi mindenhonnan úgy fusson el mint egy kivert kutya és űzzék őket bolygókon keresztül mert esélyük nincs a harca ha nem full template-esek"
Ennyi maradt a szerepjatekbol, tokeletesen fogalmaztal, ebben a korban ez igy van. Talan ez az egyeduli, amiben huek maradtunk jedi kerdesben a "vilaghoz". -
#5045 Mikor lesz gamecard hozzá magyaro.-n? -
#5044 pedig hidd el sohasem az a gondolat kerülgetett hogy én legyek a legtáposabb, fullzsírmindentölő karakter, a mostani template-em is eléggé ritka, jediben is olyan lesz ami nekem tetszik és nem feltétlenül a legjobb összeállítás
régen írtak olyat hogy a jedi 1.5x erősebb mint a többi template, csak éppen ez nem vehető észre
az meg vicc hogy egy jedi mindenhonnan úgy fusson el mint egy kivert kutya és űzzék őket bolygókon keresztül mert esélyük nincs a harca ha nem full template-esek -
#5043 Az első Jedi az SWG-ben :)
Birdy, 2003. november 9. 13:31 - Játék: FPS - (50 komment)
(Swgalaxies.hu) Rincewind küldte ezt a hírt is, (ki más:)) egyenest az SWgalaxies.hu-ról. Megszületett az első JEDI az SWG-ben! A készítők, mint tudjuk, kőkemény szabályrendszert állítottak fel, hogy ne rohangáljanak százával az utcákon a Jedik és úgy látszik ez a számítás be is vált, mert csak most jelent meg az első padawan a játékban :). A képeken látszik, hogy máris komoly rajongó táborral rendelkezik :)) KÚL!!! -
#5042 Attol volt szep ez a galaxis, hogy sok jatekos, valtozatos szakmakat uzott, es ettol lett jo az egesz. -
#5041 Én nem leszek meg nem is akartam. Ha lehetne respecelni lehet még akkor sem lennék jeti. Minek?
Jó hogy van meg minden de enegem nagyon nem hoz lázba. Maximális respect a gulideünk jedijei előtt ők a királyok, de a iszonyatosan szarok a jetikre.Picit bassza a csöröm a sok jeti tanonc.... -
#5040 Szvsz vissza kéne hozni, hogy több BH tudjon támadni egy Jetit. Egyfelől rögtön laposkúszásban közlekedne az össze jeti, tehát nem lenne az, hogy lazán és nyíltan, csoportosan ácsorognak mindenfelé jött-ment jetikék.
Persze ez álom, mert a jetik rögtön vinnyogni kezdenének... -
#5039 Elso nezopontbol mindenkeppen gaz, hogy egy BH jobban gyogyit, mint egy jedi. Butasag, nem igy kellene lennie.
Masodik szempontbol mindenkeppen gaz, hogy az episode 4 es 5 kozott ennyi jedi van. Butasag, nem igy kellene lennie. Ha a SOE elbaszta, es enged ennyi jedit, akkor mar tok mindegy, mennyit gyogyit a BH es mennyit a jedi. Elrugaszkodtunk a a valosagtol, ha mar jedit akartatok, eljetek vele ugy, ahogy a jatek szabalyai diktaljak.
Gondolom, Te is a "feeling", meg a valodi szerepjatek miatt vagy jedi, igy nem zavar, hogy milyenek az ertekei, mert ez sokadik szempont :)
Ha meg Te akarsz a legtaposabb lenni, (ez persze gondolom, egy toredek masodpercre sem fordult meg a fejedben), akkor legyel az, ami szted a legtaposabb. De konyorgom, ne akarjatok mar mindent egyszerre!
En nem vagyok egy eros BH kombo, nem is vagyok jo PVP-re, de MEGIS EGYUTT TUDOK ELNI A TUDATTAL, jo nekem az, ami vagyok!
Te mikor fogsz mar igy jatszani ebben a jatekban? -
#5038 és azért rossz nekik mert a jelenlegi bh kombók nagyobbat sebeznek és többet healelnek mint pl a master healer jedi
azért ez vicc -
#5037 Nem gondoljak meg :)
Ugyanugy jedik lesznek, csak aztan sirnak, hogy milyen rossz nekik :) -
#5036 na amikor en jatszottam MINDENKI jedi akart lenni, most talan 2x is meggondoljak, ahogy igy olvasom nagyon is jo a rendszer -
#5035 En sem huntolok playert.
En MBH mellett Master Carbineer vagyok, es Pistoleer 0404, maradek 4 skill pontbol FS vedelmet tervezek.
Jedi vadaszatra MBH mellett master Combat Medic az ajanlott! -
berlin #5034 Mayday!
Te milyen kombót ajánlasz a MBH mellé?
2. a Jedik ezt vállalták. Ez igaz. (Most akkor jöhetnének az artisanok, hogy őket még egy dwarf nuna is megöli...)
Én ismerek olyan BH-t is, akik eleve nem huntol playert.
3. FR! valóban igazságtalan, hogy a jedi xp-t bukik. De rám azért ne haragudj, hogy éltem a szabályok adta respeccel. Én 3 hete, más 2 hónapja.
Amúgy, mint írtam az én karim sehány kockás jedit nem öl meg. MÉG! a pvp-hez nem értek, így nem megy jól a harc. Sőt múltkor egy 78-as szintű NPC is klóngyárba tett. Úgyhogy miattam ne féltsd a karid.
De azt azért belátod, hogy sok a jedi?
Szinte minden groupban van egy vagy kettö(!) kari, aki fénykarddal hadakozik a gurkok ellen. -
#5033 A jedik ezt vallaltak mondjuk.