7195
10877436381340714828.png
  • Torzonborz
    Azért fos a quest renszer mert nincs ott a felkiáltó/kérdő jel az NPC-k feje felett, hogy vele kell beszélni ? ROTFL
  • Mayday
    En is jatszottam mindkettovel. WoW-ot nagyon gyorsan meguntam, SWG sokkal valtozatosabb, tenyleg szabad jatek, nekem ilyen szempontbol a WoW csalodas volt, az SWG tul magasra tette a mercet. Grafikailag meg sem kozeliti a WoW az SWG-t, SWG-bol brutal szepseget ki lehet hozni.
    Mondjuk ehhez brutal gep kell, sok-sok memoria, nincs jol optimalizalva a program, nagyon sokat skalazhato azert.
    Nekem a WoW tulsagosan linearis volt, szinte egyenes vonalban kellett haladnom, sorban jottek a foldreszek egymas utan, mindenkinek ugyanugy.
    SWG ezzel szembe teljes szabadsagot nyujt, nincs megkotve a kezed, es mindez a Star Wars univerzumban, ha azt szereted, ne hagyd ki. Sokkal jobban egymasra vannak a jatekosok utalva, nem muszaly harci karakterned lenni, nagyon jol eleldegelhetsz zeneszkent, tancoskent, epiteszkent, stb.
  • genRob
    Hát akkor várok vmi ingyenes próbára. :-) Sajnos a fos küldirendszerhez volt szerencsém EQ2-ben. Mindíg bojongani kell mert nem találsz küldit. Mindenkivel beszélni, hogy találj vmit... nagyon fos volt.
  • I.C.ram
    Más a két játék, de valahogy a WoW hangulatosabb, változatosabb játék. Küldetésrendszer pocsék az SWGben. Én a WoWot választanám (játszottam sokat mindkettővel).
  • genRob
    Nos nem hiszem, hogy elednám:-)
    Mondjuk ha lenne egy skála 1-10ig. (grafika, hangulat, stb...) Akkor mennyit kapna ez a game és pl mennyit a WoW. Most WoWozom de szivesen kipróbálnám ezt is. Csak ugye kettőre nem tudok időt áldozni és fizetni sem akarok 2ért.
  • Mayday
    Igen, ha a TOTAL EXPERIENCE csomagban veszed, jar hozza egy Barc Speeder. Jo kis jargany, es mivel nem mindenkinek jart a jatekban, huzos ara is van.
  • genRob
    Ha megveszed most az egész dobozt akkor kapsz vmi jó mountot is?
  • genRob
    Aha, erre gondolok. Köszi a választ majd figyelek.
  • Mayday
    Ha valami trial felere gondolsz, akkor az valoszinuleg lesz nemsokara, november 1 korul, amikor erkezik az uj kiegeszito.

Egyebkent meg a kiegeszitoknek szokott lenni nyilt beta tesztje, most is volt (van?) a nemsokara megjeleno kiegeszitohoz (de ezek altalaban azok szamara vannak, akik mar jatszanak).
  • genRob
    Hali!

Szokott lenni vmi open teszt?
  • Fenrir
    1. él, swgalaxies.datastart.hu ha bővebbet akarsz megtudni, van egy pár szerver amin elég nagy a magyar populáció
    2. gc kicsit körülményes hozzá, bankátutalás a legkényelmesebb
  • Rambo 20
    Na segítséget kérnék!
    Hallottam hogy ez egy jó játék és mivel a wow óta szeretem az mmorpgket, ezért szeretném tudni hogy:
    1.Él még a gáma és ha igen akkor hogy találok rá sok magyarra?
    2.A gamecard téma itt hogy működik?(Nem láttam gct shopban)
  • Calver
    jah h ezt is basztam aláírni... szal Sel'quist voltam FarStarron
  • Mayday
    Sok a jedi :)
  • Mayday
    Hat en most eppenseggel nem vagyok, kihagyok egy kis idot valszeg.
    (Bar erdekes, hogy a 11-en lejart acc-ommal meg be tudtam volna lepni tegnap is!?)
  • Calver
    heh, rég láttalak, kedves Tyran én is nemsoká lehet visszaszálingózok, érdekel mi a helyzet most SWGben... bár nem kéne megint az alkotni mint tavaly. (többek között SWG volt az oka h augusztusban 2 tárgyból vizsgázhattam hiányzások miatt)
  • shaba23 #5096
    már ott tartok, hogy megint feltelepítettem, most már csak a pénznek kell a webkártyáig elérnie :) sajnos holnap 7ig dolgozok, de este ha minden jól megy és sikerül 1-2 óra alatt peccselni, akkor akár ütközhetnénk is:) várj meg a kandallóm előtt :D
    (tedd be Tyranhun-t friend listbe, és üzenk rám ha belogoltam...szerintem már a chatet sem tudom működtetni) persze ez mindenkire vonatkozik, aki emlékszik még a zöld bőrű bútorgyárosra:)
  • Fenrir
    mikor kiadják ugyanilyen béta lesz mint most, ilyen a ROTW is :)
  • Gorii
    Announcing Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan Beta Sign-Up
  • Mayday
    De akkor irhatnal is egyuttal valamit :)
    Egyebkent meg tedd be a kedvenc temaid koze, es nem kell felhozni, latni fogod, ha ir bele valaki :)
  • tangabuvar55
    Felhozom kicsit a témát
  • Mayday
    Pontosan ilyen velemenyen vagyok en is, csak en dolgozok
  • tangabuvar55
    Atya isten ez volt az 1. MMORPG amivel toltam azóta már játszottam párral de ez páratlan....Kár h még nem dolgozok én nincs pénzem előfizetni
  • Fenrir
    oks, azok Jabba palotája előtt kempelnek, majd rájuk nézünk :)
  • Fenrir
    badge-et adtak :)
  • Mayday
    De szemetek
  • Terry
    canyont, juvet, giant-et toljatok. adolescent meg grand nem az igazi. úgyis mondhatnám, hogy szar, szinte semmit nem dobnak. Ancient meg sokáig tart nem éri meg püfölni.
  • Fenrir
    ezzel csak az a gond hogy a kraytok mostanában semmit sem dobnak, nekünk legalábbis nem dobott se az ancient, se a grand se az adolescent
  • Terry
    "Tudtommal most, mikor felvesz egy BH egy jedit, mint targetet, akkor annak kiírja"

ezt hol álmodtad?:)
    Amúgy srácok kár a meddő vita bh vs jedin. Meg kell tanulni jáccani ennyi. Van jedim is és bhm is. mindkettőt élvezem. Ebben a játékban semmi sem legyőzhetetlen. Jediket is az a bh fogja halomra mészárolni aki időt, pénzt( cirka 50-100 milla), tapasztalatot nem sajnálva tökösre gyúrja a bhját. Me egy csundli kis bhcska nem fog jetiket mészárolni, max, ha az ld, vagy afk. Erős a jedi, jól kell használni. Erős a bh mcm kombó vagy a hibridek puskával, pisztollyal is. De mindkettővel hangsúlyozom akkor lehet bármit is elérni ha télleg megtanulja az ember mit mikor.
    Megelőzendő a "dehát gyengusz a zseblámpám, me szar a loot", neki kell feküdni ha szeretnétek elérni valamit. Unalmas de nincs jobb. Kraythunt orrvérzésig, előbb utóbb összejön majd egy használható ls. Mostmár ugye van ADK, elég egyszer összeszedni egy jó pearl gyüjteményt.
    no offence
    peace
    :)
  • Fenrir
    logolj be ->itt<-
  • berlin
    az accountom jelszavát (csak) hogyan tudom megváltoztatni?

Köszi!
  • Mayday
    Fel evig GARANTALTAN megorzik, de utana is meg szokott maradni sokaig. Nagyon ritkan van karekter kipucolas.
  • Stotoo
    szerintem a kari megvan, mert planetsideos karimat is sokaig megorizte a SOE
  • Calver
    emlékeim szerint te jó 1 éve van h abbahagytad. így nincs túl sok esélyed, félévente törlik a karikat. de még ha van, akkor sem tuti h megmaradt a házad, mert a pénzlevonos rendszert február tájékán vezettek be talán, azalatt lazán összedölhetett...
  • Mayday
    Nem uj kari! Ha megveszed a 3-as packot, azt felteheted a meglevore! En is igy csinaltam!

RoTW JTL nelkul meg olyan, mint Dallas Bobby nelkul; roviden, vuki bolygora eleve csak sajat urhajoval mehetsz, nincs "buszpalyaudvar" rajta, menetrendszerinti jarattal :)

ps: ja es 1 honap + RoTW dragabb is lenne, asszem.
  • Stotoo
    pénzem az volt, de ezekszerint csak volt
    mas:
    Ujra megvenni nincs kedvem, mert akkor ugye uj karit kene kezdenem. jtl tulzottan nemerdekel, rage of the wookies kieget meg lehet kulon venni? illetve ha igen akkor megeri-e es mennyi ?:) Mert ha 1 honap elofizu+rotw tobb mint 8k akkor jobban megerne megvenni ujat, csak hat akkor ugye uj kari :(
  • Mayday
    Csak nezopont kerdese: Darth Vader sem volt valami jo RPG-s, amikor megfojtogatott egy csomo impet :)))
    Na jo, ez csak poen :)
  • Mayday
    Megjelent a JTL, aztan jott a Rage Of The Wookies kiegeszito (uj bolygoval, sok uj questtel). Ami a jo hir, hogy megveheto az alapjatek a ket kiegeszitovel egyutt 7990 HUF-ert, ami azert kedvezo ar. (Alapbol ebbe is benne van az egy honap ingyen jatek, de ha Te a meglevo alapjatekodra rakod fel csak a ket kiegeszitot, akkor mar nem jar az ingyenhonap.)
    November 1-en pedig az Ep3 dvd megjelenessel egyidoben jon a 3. kiegeszito, Trials of Obi-Wan.
  • Mayday
    Eloszor ugyebar a haz szamlajarol csokken a penz, aztan meg a bankszamladrol. Tehat ha volt nemi penzmagod, a hazacskadnak semmi baja :)
    De ha tudod, hol volt, en megnezem Neked szivesen :)
  • Stotoo
    Ja es meg van meg a hazam pannoniaban ?:) Anno eleg nagy osszeget fizettem ra, remelem meg nem romos :)