7195
10877436381340714828.png
  • Fenrir
    dareal írta:

"nah.

john smedley egy rádióban nyilatkozott erről, itt a rádió adása:
    http://futurenet.vo.llnwd.net/o2/pcgamer/p...10_20051114.mp3

(Amerikában pcgamer rádió igen közkedvelt)

hivatalosan még semmit sem erősítettek meg, lehet kam lehet nem (soe-t már rég ki akarta tenni LA, szerződés idén járt le, szal lehet nem kacsa)

másik.

bioware oldalán olvasható hogy hamarosan kiadnak egy action-mmorpg-t.
    meglássuk. :)"
  • Hmuda
    Jah utánanéztem. De a community találgatásain kívül semmi nincs ami alátámasztaná. Ugyanolyan szintű szóbeszéd mint a régi mendemonda, hogy az LA elveszi a soe-tól a játékot.
  • [NST]Cifu
    Pardon, a kamu dologra nem tudok mit mondani, de az a kettő valójában inkább egy ikerpár, mert a Pandemic Studios és a Bioware összeolvadt november elején. Katt ide.
  • Hmuda
    Ugyanmár. Már a GU előtt is mondta "valakinek a hugának a barátjának a nővérének a távoli unokáöccse", hogy a LA végleg elveszi a soe-tól az SWG-t a bénázásai miatt. Az is kamu volt, ez is kamu (mivel semmi nyom a hivatalos oldalon, csak "egy idézet a magyar fórumról".

Meg majd pont kettő (!!!) olyan csapat fogja megkapni a további fejlesztést, akiknek semmiféle MMORPG-s tapasztalata nincs.
  • a.carkey
    Hölgyeim és Uraim!

Egy idézet a magyar fórumról (lehet örülni!):

"no emberek jó hír mára:

smedley most jelentette be.......

SOE kirugva, Bioware és Pandanemtommi (battlefront) kapja meg az swg-t.

örülhetünk"

Van remény!
  • Fenrir
    a kommandó űbertáp is, tc-n is bődületesen erős volt :)
  • JohnnySmith
    Na szal kicsit játszogattam vele most. Tény hogy leegyszerűsítettek benne tulkép mindent hogy olyan lámák is mint én élvezzék a játékot. :)))
    De nekem bejön :))) Az nekem sem tetszik hogy összevontak meg kiszedtek szakmát de lényegesn egyszerűbb így. Az más hogy aki crafter,meg előadó az max az űrben fog akciózni ha megunta a "semmit" tevést. Bár azt nem tudom hogy ezzel hogyan lehet kiküszöbölni azt hogy ne legyen minden sarkon egy jedi.
    Egyébként én megmaradtam Commando-nak.
  • Fenrir
    felkészültem a leépítésre :)

már amúgy visszamondtam a számlámat is, 12-ig él még
  • JohnnySmith
    tegnap meglestem,sajna buzult a szerver szal "swg connect lost" na mind1 ma meg nfs megy szal nem érek rá jobban megnézni.
    De körbe néztem a városban tök üres a főéólet is :D LOL mit csináltál? :D
  • Fenrir
    na hogy tetszik?
  • JohnnySmith
    Na már mindjárt meglátom milyen lett :)
  • Fenrir
    ahogy az afroamerikai mondja
  • N1ggA
    Lehet respecelni. Ha jól tudom. Ha 80-as CL-ed van, akkor 80 leszel, ha 66, akkor 66 stb.
  • Mayday
    De elolrol kell kezdenem a szakmamat egyebkent? Mindenki "level 1"-rol indul ujra?
  • Fenrir
    ha volt valamilyen master badge-ed akkor elé ki lehet rakni hogy Elder, ez egyfajta vigaszdíj a veteránoknak

pl Elder Commando, Elder Jedi, Elder Bounty Hunter
  • Mayday
    Mi az az Elder title?
  • Fenrir
    eldert úgytom nem, az csak akkor jár ha az nge előtt is aktív volt a számlád
  • Mayday
    Hat nem tudom, en mar nem nagyon kovetem az esemenyeket, de szomoru lennek :(
  • N1ggA
    akkor félreérthettem valamit. Szal ha nekem most nincs nyitva acc., hanem mondjuk 1 hónap mulva befizetem, akkor még mindig megkapom pl. az Elder titlet?
    Mert ha igen akkor nagyon félreérthettem valamit
  • Fenrir
    ki mondta ezt?
  • N1ggA
    NGE-vel sem? Nekem azt mondták, hogy ha átállnak a szerverek NGE-re, akkor ha nincs befizetett accountom, akkor kitörlődik a karim.
  • Mayday
    6 honapig garantaltan nem torlodik, es jo esellyel utana sem. De fel ev utan, ha egy honapot befizetsz, akkor nincs gond.
  • N1ggA
    Amúgy a karid tőrlődni fog, azt ugye tudod?

A Trialt nem lehet felrakni closed acc.-ra?
  • JohnnySmith
    1értek! Mondjuk én csak szimpln meguntan, de a sok jeti jelenléte engem is nagyon zavart már a vége felé. Inkább fázisokra oszottam volna mondjuk lehet 100-200 jedi mondjuk 2 hétig. Aztán csere.Addig a többi játszogasson az altjával amit megkapott. És mondjuk csak egy karival lehet jedi max :)
    Meglehetne regulázni ezt a sok jetit :)))
  • Mayday
    Nincs szo rola, tudomasom szerint, hogy fejlesztenek, de sztem igeny lenne ra. Akarhogy is szeretjuk, mindenhol azt olvasni, hogy az SWG haldoklik. Szemben a WOW 4.5 millios aktiv elofizetojevel legjobb tudomasom szerint az SWG-nek 1 szazezer elofizetoje van. Elvesztette mar az osszetettseget nagyban a jatek. Mar a jatekosok nagy resze jedi, nalam meg speciel ez vagta tonkre azt az elmenyt, amit szerettem. Ezeket a dolgokat visszacsinalni mar nem lehet, mert akkor lelep a maradek elofizeto is, de tiszta lappal ujra lehet kezdeni.
    Everquestbol is csinalt egy masodik reszt a SOE, ebbol is megtehetne. Valami jobban optimalizalt motorral mondjuk.
  • JohnnySmith
    Hát nem sok mindet tudok az SWG2ről (feltéve ha lesz) :DDD
    De én is bizakodok picit :) Na jó soha nem voltam MMORPG-fan, de swg tetsz(ik)ett. Szal reménykedek én is :)
  • Mayday
    Sajnos en is itt tartok :(
    Mondjuk nekem nem a CU, meg az egyeb valtozasok vettek el a kedvemet, hanem mas... amit mar visszacsinalni nem lehet. Nagyon szerettem a jatekot, de en mar eselyt csak az SWG2-ben latom.
  • JohnnySmith
    "Régi" játékos vagyok. Csak kicsit hanyagoltam a gamet. Megnézem mi jót változtatnak aztán kiderűl hogy visszajövök-e. Most megint felélesztem a karaimat 1hónapra egyenlőre :D
  • Mayday
    Megvaltozik az SWG szabalyrendszere/harcrendszere, stb, elegge nagy mertekben, es ennek a dolognak a neve az NGE (New Game ENhancements)
    Termeszetesen, mivel megy fel, ez a TRIAL, ami indul most, mar az uj rendszert engedi kiprobalni.
    (Uj jatekosnak ezert tokmindegy, a regieknek meg full megvaltozik az a jatek, amit mar 1-2 eve nyomnak/nyomunk)
  • JohnnySmith
    Nem mond semmit nekem az hogy NGE szal lol.
  • Fenrir
    jön az NGE, már kúszik fel a liveokra
  • JohnnySmith
    Mátol (este valmikor) lehet majd leszedni a 2hetes trialt! Lehet megnézem.
    TRIAL SWG!
  • Gorii
    lvl5 ig fejlodj utana ki tudsz menni
  • Calver
    hogy a picsába lehet kijutni arról a mocskos űrbázisról ahova visznek tutorialban?
  • Gorii
    amig lucasarc diktal semmi eselyunk jo swg mmo ra sztem, soe a kisebbik gond sajnos nekik diktalnak nem sok szabadkezet kapnak, bar nkm az eq2 se tetszik de fenyevekkel jobb mint amilyen ez a nge hanyadek lesz..
  • Calver
    na, már azt is megtudtam h holnaptól én is TC-zhetek... meg azt is h miért dobták hirtelen ki mindenkinek ingyen JtL-t - a tutorialba kell ugyanis. csak erről akik alapjátékkal rendelkeznek azokat elfelejtették értesíteni. kedves banda...
  • Mayday
    Sztem mar csak az SWG2 az eselyunk erre...
  • Calver
    az imho a Karamba.ru, de SWGben b*szhatják a népek a tört szervert amíg nincs ott legalább 1000 player - lévén itt egymást tartják el a különböző profok. bár én is szivesen venném Gorii ötletét Jedi nélkül, a régi HAM rendszerben, ehh de szép is volna...
  • Monoton
    OK!
  • Torzonborz
    SWG-ből tudtunk szerint nincs tört server de ha lenne sem foglalkoznánk vele.