7195
-
#5392 Szerintem annyira lett primkó mint a WOW.... -
#5391 1 hónap van csak ingyen, az viszont tény hogy egy ilyen bűn xar játékért pénzt van pofájuk kérni... -
Fisch #5390 LOL
frankon mondom, ma visszateszem az SWGt! :D csak a regi szep idok kedveert -
#5389 Egy felháborodott játékos naplója:D
Besz*rás komolyan mondom. 8 hónap után nekiestem tegnap a cuccnak. Kb 8 órát tököltem vele (szomorú-vasárnap:D).
Uninstall akart lenni eredetileg, de előtte még rányomtam a cuccra, egy utolsó pillantást akartam vetni a launchpadra:) Elindítom látom huzza bőszen az egy gigányi peccset. Mondom hmm, letöltötte és beengedett fizetés nélkül. (Azóta sem néztem meg van e perpill valami free időszak, de mindegy kellemes meglepetés volt.) Azmár kevésbé ami lett a játékkal... Betölt, teljes képernyő 9 ábrával mint egy idióta autóversenyben. Mi akarsz lenni kérdezi. (mikor abbahagytam L66 Rebel kommandós voltam) Mondom dzsedik:)
Kb 2 óra játék után force stormoztam, kardoztam, dzsediztem. Félelmetes mit müveltek ezzel a játékkal. Percekig röhögtem mikor véletlenül megnyomtam a space gombot... ugyancsak vertem az asztalt a klikkelgetős arcade harcrendszeren:D
Borzalom. De amig ingyen van Galaxis utazgatásnak jó... sírok. -
Fisch #5388 sajnos! :( -
#5387 Nagyon király!!! :)))))
Nagyon 5letess és IGAZ :) -
#5386 Nem is tudom, hogy sirjak, vagy nevessek! De ez kiraly, nagyon jo :)))) -
#5385 -
#5384 Támogatom -
#5383 Szóval ez:
-
#5382 Ez egy régi hír, csak HWn volt új! :(
Amúgy ez mehetne bannernek:
-
#5381 Hardwired
"Néhány száz ember kavar szerverenként a Star Wars univerzumban, így érthető miért panaszkodnak oly sokan a szellemvárosokra. A játékosok által épített egykor nyüzsgő, de mára már kihalt városokra."
SWG szerver info
ID: 24 - Name: Europe-Infinity - IP: 195.33.138.101 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0334
ID: 23 - Name: Europe-FarStar - IP: 195.33.138.75 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0133
ID: 22 - Name: Europe-Chimaera - IP: 195.33.138.41 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0331
-
#5380 Ahelyett hogy új funkciókat raknának a játékba, teljesen lebutították :((
Szerintem ne próbáld ki, csak tönkreteszed a szép emlékeket. Nemtom ki a felelős ezért a fantasztikus "New Game Enhancements"ért, de szivesen megkövezném -
#5379 azt írja február 16ig open. valszeg 14-15 nap -
#5378 Ha nem akarsz sírva röhögni akkor hagyd ki az swg-t...
Nem vállalok felelősséget szívroham után... -
#5377 Nem tul biztato.
Egyebkent Lazarus: azt mondod hosszu ido utan leptel be, es ugye van inygen jatekod.
Egy egesz honap, szoval a belepestol ketyeg a honap? -
#5376 lol :S -
Monoton #5375 Tessék ?????? milyena játékmenetem :DDDDDDDDDD -
#5374 Szar lett nagyon :(
Gugolás és hasalásból adódó bónuszok eltüntek. Csak egy fajta XP van... telefonos játékba való fejlődésrendszer, monoton játékmenet, bugosabb mint valaha... -
#5373 Fogalmam sincs. Amint lejár az előfizetésem ... -
#5372 Na, ez szep, azt akkor valszeg eljatszom valamikor :D
De ez ugye csak akkortol ketyeg, ha belepek? -
#5371 Szerintem 1 ingyen hónapot kapott minden account tulajdonos. Ugyanis az én befizetésem február 28-án járna le, most viszont március 28. szerepel következő fizetésnek. -
#5370 Mi? Ez komoly vagy szivatsz?
Kiprobalom mar akkor en is :) -
#5369 Hi! Kipróbáltam újra a játékot! :)
Első kérdés: Ingyenes lett? :D
Bejelentkeztem a régi accommal és fizetés nélkül simán tudok játszani.
Mediccel tudok craftolni? pl stimpackeket?
Elég gáz viszont hogy már csak 1 fajta XP van és elég lapossá is vált a játékmenet szerintem. A harc viszont jobb lett. Ja és csatlakoztam egy magyar chat chanellre, de hogy lehet beledumálni? -
#5368 Erre emlekszem, volt "A Het kepe" is :) -
#5367 Ennyire rossz a progi? Pedig gondoltam rá kipróbálom..de akkor.. -
Cnut #5366 Akkor én is! Visszaállítanák és indítanának vadi-új szervert... kár álmodozni. -
#5365 Nosztalgiából megnéztem a swg.hut és mit látok a hét képei közt? az én screenshotom! :)
Ha visszaállítanák az egészet CU előtti állapotba, újra előfizetnék rá. Szerintem sokkal jobb volt mint a wow. -
#5364 elmennek ezek a vereres f ba, nyomorek bena banda.., sikerult 2 honap alatt elbaszni egy normalis jatekot, pedig mennyi lehetoseg lett volna benne.. -
#5363 lehet hogy újabb szög?
a craftereket elkezdték visszabutítani, most ők vannak halálsoron -
#5362 öö ja télleg, megzavart egy alábbi hozzászólás. Lényeg hogy 3600-3800 körül van a tarifa. -
#5361 öööö... dollár, nem ájró. -
#5360 köszi:)) -
#5359 ez lesz a legjobb megoldás, én is visszanézek majd olyan február magasságában 1 hónapra hogy mit sikerült javítaniuk rajta
addig ez reménytelen -
#5358 17 euro, kb 3800 huf (minden nap más az euro (240-270 között mozog)) -
#5357 Hi...kérdezném,hogy tulképpen most mennyi is a SWG havidija,amit ténylegesen kell fizetnem..és hogy várható e ennek az árnak az emelkedése?....nem vaok járatos sw téren,igy elöbb kérdezek..aztán költök:)))
Köszi:))) -
#5356 Hm akkor várok még. szeptemberben mondtam le, majd január vége fele felnézek. Hátha addig normalizálodik. Azért fasza, hogy nyáron kiadták a total csomagot, megvettem oszt most szétzúzzák az egészet. Azért remélem eljön az idő mikor kitalálják mit is akarnak csinálni.
Szeretem az SW unniverzumot néhanéha azért felugrom majd kirándulni egyet:D -
#5355 hát nemtom hogy megéri-e, a magyarok 90%-a most mondta le az előfizetését
de ha akarod akkor nézd meg -
#5354 itt sem tudja senki h lehet megnézni a space combat xpt? -
#5353 Húú látom zajlik az élet.. lehet lassan befizetünk egyet, megnézni mi a helyzet:)