7195
10877436381340714828.png
  • JohnnySmith
    Szerintem annyira lett primkó mint a WOW....
  • Fenrir
    1 hónap van csak ingyen, az viszont tény hogy egy ilyen bűn xar játékért pénzt van pofájuk kérni...
  • Fisch
    LOL

frankon mondom, ma visszateszem az SWGt! :D csak a regi szep idok kedveert
  • MerlinW
    Egy felháborodott játékos naplója:D

Besz*rás komolyan mondom. 8 hónap után nekiestem tegnap a cuccnak. Kb 8 órát tököltem vele (szomorú-vasárnap:D).

Uninstall akart lenni eredetileg, de előtte még rányomtam a cuccra, egy utolsó pillantást akartam vetni a launchpadra:) Elindítom látom huzza bőszen az egy gigányi peccset. Mondom hmm, letöltötte és beengedett fizetés nélkül. (Azóta sem néztem meg van e perpill valami free időszak, de mindegy kellemes meglepetés volt.) Azmár kevésbé ami lett a játékkal... Betölt, teljes képernyő 9 ábrával mint egy idióta autóversenyben. Mi akarsz lenni kérdezi. (mikor abbahagytam L66 Rebel kommandós voltam) Mondom dzsedik:)

Kb 2 óra játék után force stormoztam, kardoztam, dzsediztem. Félelmetes mit müveltek ezzel a játékkal. Percekig röhögtem mikor véletlenül megnyomtam a space gombot... ugyancsak vertem az asztalt a klikkelgetős arcade harcrendszeren:D

Borzalom. De amig ingyen van Galaxis utazgatásnak jó... sírok.
  • Fisch
    sajnos! :(
  • JohnnySmith
    Nagyon király!!! :)))))
    Nagyon 5letess és IGAZ :)
  • Mayday
    Nem is tudom, hogy sirjak, vagy nevessek! De ez kiraly, nagyon jo :))))
  • Lazarus
  • Lazarus
    Támogatom
  • a.carkey
    Szóval ez:
  • a.carkey
    Ez egy régi hír, csak HWn volt új! :(

Amúgy ez mehetne bannernek:

• JohnnySmith
    Hardwired
    "Néhány száz ember kavar szerverenként a Star Wars univerzumban, így érthető miért panaszkodnak oly sokan a szellemvárosokra. A játékosok által épített egykor nyüzsgő, de mára már kihalt városokra."
    SWG szerver info
    ID: 24 - Name: Europe-Infinity - IP: 195.33.138.101 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0334
    ID: 23 - Name: Europe-FarStar - IP: 195.33.138.75 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0133
    ID: 22 - Name: Europe-Chimaera - IP: 195.33.138.41 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0331
  • Lazarus
    Ahelyett hogy új funkciókat raknának a játékba, teljesen lebutították :((
    Szerintem ne próbáld ki, csak tönkreteszed a szép emlékeket. Nemtom ki a felelős ezért a fantasztikus "New Game Enhancements"ért, de szivesen megkövezném
  • Lazarus
    azt írja február 16ig open. valszeg 14-15 nap
  • Fenrir
    Ha nem akarsz sírva röhögni akkor hagyd ki az swg-t...

Nem vállalok felelősséget szívroham után...
  • Mayday
    Nem tul biztato.

Egyebkent Lazarus: azt mondod hosszu ido utan leptel be, es ugye van inygen jatekod.
    Egy egesz honap, szoval a belepestol ketyeg a honap?
  • Lazarus
    lol :S
  • Monoton
    Tessék ?????? milyena játékmenetem :DDDDDDDDDD
  • Lazarus
    Szar lett nagyon :(
    Gugolás és hasalásból adódó bónuszok eltüntek. Csak egy fajta XP van... telefonos játékba való fejlődésrendszer, monoton játékmenet, bugosabb mint valaha...
  • AnuluWork #5373
    Fogalmam sincs. Amint lejár az előfizetésem ...
  • Mayday
    Na, ez szep, azt akkor valszeg eljatszom valamikor :D
    De ez ugye csak akkortol ketyeg, ha belepek?
  • AnuluWork #5371
    Szerintem 1 ingyen hónapot kapott minden account tulajdonos. Ugyanis az én befizetésem február 28-án járna le, most viszont március 28. szerepel következő fizetésnek.
  • Mayday
    Mi? Ez komoly vagy szivatsz?
    Kiprobalom mar akkor en is :)
  • Lazarus
    Hi! Kipróbáltam újra a játékot! :)

Első kérdés: Ingyenes lett? :D
    Bejelentkeztem a régi accommal és fizetés nélkül simán tudok játszani.

Mediccel tudok craftolni? pl stimpackeket?
    Elég gáz viszont hogy már csak 1 fajta XP van és elég lapossá is vált a játékmenet szerintem. A harc viszont jobb lett. Ja és csatlakoztam egy magyar chat chanellre, de hogy lehet beledumálni?
  • Mayday
    Erre emlekszem, volt "A Het kepe" is :)
  • MarkBlade
    Ennyire rossz a progi? Pedig gondoltam rá kipróbálom..de akkor..
  • Cnut
    Akkor én is! Visszaállítanák és indítanának vadi-új szervert... kár álmodozni.
  • Lazarus
    Nosztalgiából megnéztem a swg.hut és mit látok a hét képei közt? az én screenshotom! :)

Ha visszaállítanák az egészet CU előtti állapotba, újra előfizetnék rá. Szerintem sokkal jobb volt mint a wow.
  • Gorii
    elmennek ezek a vereres f ba, nyomorek bena banda.., sikerult 2 honap alatt elbaszni egy normalis jatekot, pedig mennyi lehetoseg lett volna benne..
  • Fenrir
    lehet hogy újabb szög?

a craftereket elkezdték visszabutítani, most ők vannak halálsoron
  • MerlinW
    öö ja télleg, megzavart egy alábbi hozzászólás. Lényeg hogy 3600-3800 körül van a tarifa.
  • Calver
    öööö... dollár, nem ájró.
  • Ryleh
    köszi:))
  • Fenrir
    ez lesz a legjobb megoldás, én is visszanézek majd olyan február magasságában 1 hónapra hogy mit sikerült javítaniuk rajta

addig ez reménytelen
  • MerlinW
    17 euro, kb 3800 huf (minden nap más az euro (240-270 között mozog))
  • Ryleh
    Hi...kérdezném,hogy tulképpen most mennyi is a SWG havidija,amit ténylegesen kell fizetnem..és hogy várható e ennek az árnak az emelkedése?....nem vaok járatos sw téren,igy elöbb kérdezek..aztán költök:)))
    Köszi:)))
  • MerlinW
    Hm akkor várok még. szeptemberben mondtam le, majd január vége fele felnézek. Hátha addig normalizálodik. Azért fasza, hogy nyáron kiadták a total csomagot, megvettem oszt most szétzúzzák az egészet. Azért remélem eljön az idő mikor kitalálják mit is akarnak csinálni.

Szeretem az SW unniverzumot néhanéha azért felugrom majd kirándulni egyet:D
  • Fenrir
    hát nemtom hogy megéri-e, a magyarok 90%-a most mondta le az előfizetését

de ha akarod akkor nézd meg
  • Calver
    itt sem tudja senki h lehet megnézni a space combat xpt?
  • MerlinW
    Húú látom zajlik az élet.. lehet lassan befizetünk egyet, megnézni mi a helyzet:)