Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag a 23-as peccsben lesz nagyobb hangvételû javítás.
De egyébként
"A legnagyobb változás, ami mindenkit érint, a jármûvek 15-45 másodperces várakozási idejének megszûnése, ha a vadonban akarjuk elõhívni azokat, illetve mostmár az AV-21 és a Jetpack is javítható a garázsoknál."
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Kérhetném azt is, hogy mondd meg, hol tudom elolvasni a pecs rám esõ részét, de sajnos nem tanultam sosem angolt. 😊 Mert felteszem, hogy angolul van.
Ha segítesz, azt: Elõre is köszönöm!
Üdv.:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Sel'quist
"The trees move. Do you not see it?"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mindjárt sírok! Mi van az SWG-vel? Történt valami szabálymódosítás?
Tegnap még egy gyógyításért gurkonként kaptam 4-5K medic xp-t.
Ma újra mentem grindelni, de csak 500 xp-t kaptam. És az sincs mögé írva, hogy milyen xp!!!
M-m-m-mi ez? A tököm eldurran ezektõl a majmoktól! Két éves a játék, ehhez képest állandóan módosítgatnak.
Perpill ott tartok, hogy végleg befejezem a játékot, mégha a szívemhez is nõtt a Karim.
Vki tud vmit?
B.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Köszi! Ezekre már tegnap rájöttem. Mármint hogy s miként kell használni a droidokat... OK! 😊 Tegnap már csináltam is egy küldit.
Ma viszint már kirespeceltem a MBH-t. Kaadarán felvettem egy küldit, odamentem a kaadarás spynetes csókához, de azt mondta, hogy õ nem "kereskedik ezzel az esettel".
Elmentem moseisley-ba mert láttam ottis Spynetes manust, de õ ua. mondta.
Tehát a mostani kérdésem az lenne (ha már mondtad, hogy kérdezhetek 😊 ), hogy honnan tudom azt, hogy hol található az a spynet op. figura, aki megadja a bioazonosítót? Hol keressem?
(Amúgy sejtettem, hogy a jediket nem kellene még nekem buzerálni.. Így egy npc-t vettem fel 27K-ért.)
Üdvözöllek!
Várom válaszod!
ui.: melyik szerveren nyomod?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Felveszed a BH terminalbol a celpontot. Ekkor van egy neved, akirol nem nagyon tudsz semmit. (Csak a fejpenz osszeget, hehe) 😊
Elmesz egy informatorhoz, akivel beszelsz, es megkapod a celpontod biologiai adatait. Ekkor egy PROBOT DROID-ot hasznalsz (ezt hasznalva lehivod, 20 masodperc mulva a kozelben becsapodik), es a robotba beprogramozod a celpont bio adatait. A robot elindul, elkezdi keresni, melyik bolygon van a celpont. Ezt a robotot csak varoson kivul tudod hasznalni!
Nehany perc mulva a robot megtalalja a celpontodat. Ekkor repulsz a celbolygora, amit megadott. Oda megerkezve mar van egy wp is a bolygon, de ez nem tokeletes, mert a celpont mozgasban van. Ezert a celbolygon hasznalsz egy masik tipusu droidot, a SEEKER DROID-ot. Ez megkeresi a pontos helyet a bolygon, es folyamatosan koveti, kuldi a friss waypointokat a celpont mozgasanak megfeleloen. Ekkor mar csak oda kell bike-oznod, es megolni, megvan a fejpenz, nincs mas dolog. (Nem kell visszavinni a fejet, vagy ilyesmi).
Ez az eljaras a 4-es Investigation skill mellett. Ami nekem kimaradt, 1-2-3-as szintek, valamivel egyszerubben voltak. (Az elejen csak terminal, informator, es az adott bolygon volt egy, nem mozgo celpont. Aztan mozgo celpont a bolygon, ezt mar seekerezni kellett, es aztan meg a fenti.)
Az npc celpontok Master szintnel 28e-31e-et fizetnek. A magasabb fejpenzesek (40e-50e) jatekos jedik! Nem ajanlott, mert pillanat alatt lefenykardoznak, ez mar pvp, nagyon fel kell keszulni egy ilyen harcra!
Robotokat termeszetesen vendoroknal vehetsz, hasznald a bazarban a vendor search opciot, keress ra ezekre a droidokra, es kapsz wp-t, hogy hol vehetsz.
Es termeszetesen kerdezz meg nyugodtan! 😊
Addig is türelemmel várok! 😊
nem tudom sajna mennyire aktuális az ottani cucc...
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
BH-ról szeretnék lehetõleg minél több infót! a datastartos honlapot néztem, már majd kifolyik a szemem, nem tudom, hol találom a szekma leírását magyarul.
Jan. óta tolom, érdekel a BH-szakma, most elértem a megfelelõ szintet, sõt respec-kel már csak a master skill van hátra.
Ezzel elébe vágtam az álmaimnak, viszont most foghatom a fejem, mert nem értek a szakmához. Nem tudom a droidokat használni sem, hogy hol szerzem be, stb.
(Angolul meg nem tudok. 😞 )
Köszönök minden segítséget, linket.
[email protected] címre is jöhet a válasz!
Üdv.: B.
A halál csupán a kezdet...
viszont farstarra mentem elõször, alig van ember (mm a tatooinon)...
Átköltöztek a magyarok a chimerára? Pannonia is ilyen kihalt?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sel'quist, EU-FarStar
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bevallom kicsit kiábrándultam az SWG-bõl, és ebben az a félelmetes, hogy csak Január vége óta játszom...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Eladó egyben vagy külön:
1 db Star Wars Galaxies Alapjáték Eladó
Server: Starsider
Karakter 1: Jedi Padawan
Karakter 2: Master Doctor,Master Rifleman(Forse Sensitive)
1 db Jump To Lightspeed Kiegészítõ
1 db Saitek Cyborg Force Yostick (4 hónapos dobozos) kítûnõ állapotban
Érd: [email protected]
ja és az elmaradhatatlan aláírás: Sel
szal van, bár elvileg 1 hónapja ért véget, nem rossz...
egyébként ki tüntette el a lóvét a számláról?
Március 15 óta nem tudok játszani, anyám számlájáról eltûnt a havidíj min 3*osa (az OTP 1 éve nem hajlandó kipostázni a részletes számlákat), és ezidõ alatt 1 csomó cuccom odalett.... fõleg amik a vendorokban voltak <#wow3>#wow3>
Erõsen gondolkozom, hogy soha többé nem próbálkozom az SWG-vel <#rinya>#rinya>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci