7195
-
#5432 Nem olyan rossz ez azert, es itt par hozzaszolassal lejjebb van elado, ha megvan meg neki. -
#5431 mármint cd-ket , kiegészitö cuccokra gondolok -
#5430 szasztok , vadi uj játékos vagyok (lennék) csak nemtom hogy megéri e? a L2-vel telelett a tököm ezért váltanék, vár ahogy elnézem eléggé fikatárgya a játék...
ha véletlenül tetszene a trial akkor veszek cuccot aki elad -
#5429 NGE utánn mindenkinek lehetett asszem 2 karaktere -
#5428 NGE után igérgettek ilyet, h ugye a kis entertainer is tudjon harcolgatni ha akar... -
#5427 Megoldották?? Szándékosan nem lehet(ett) 2 karid egy szerveren -
#5426 télleg, megoldották már h lehessen 2 karid egy szerveren egyszerre? -
#5425 A karaktereket a régiek miatt írtam. (amúgy én se játszanék más karakterével, de hát nem mindenki ilyen) -
#5424 Teljesen igazad van. Mondjuk én már úgy vagyok vele mint a Margit szigettel:) Mikor úgy van kedvem, befizetek egyett, és sétálgatok a nagyvilágban, körbenézek mi a pálya:) Oszt pár hónapig megint semmi:) -
#5423 De gondolom egy uj jatekost meg nem hat meg hogy fulltap 90-es karaktereid vannak. :)))
En el nem tudnam kepzelni, hogy barmilyen rpg-ben mas karakteret atvegyem.
Persze attol meg a jatek a 3 kiegeszitovel egyutt persze megeri, azert nem rossz game ez, en is nagyon szerettem. -
#5422 Szóval új játékosoknak nagyon megéri (Ne figyeljetek a többiekre akik leszólják a játékot, tényleg király), régieknek meg mondom, hogy folyamatosan rakják vissz a régi rendszer dógait, hamarosan jó játék lesz belőle, csak én gw-zni keztem. Szóval vegyétek meg 8000Ft!!! (csak ma reggel 8 és 20 között 7990!!!) -
#5421 kiálts nagyot: rólbekket a népnek!:D -
#5420 Erre most mit mondjak? -
#5419 nekem csak JtLs van és egy 80as szintű commandom, de ha befizetném azzal is jól ellennék amugy télleg jó az ajánlatod csak sajna swg-t napjainkban senki nem vesz, kihalt az gém... -
#5418 Eladom az SWG-met, minden kiegészítővel, van rajta 2 90-es szintű kari (1 Chimaera-n, 1 Farstaron). A Chimaeras Jedi (nem elder), nagyon jó cuccai vannak, a Farstaros Spy, annak is jo cuccai vannak (pl. R.I.S armor). Ha újonnan vennéd meg így a játékot, akkor az kb. 15000 Ft lenne.
[b]Kikiáltási ár:[/] 8000 Ft
Lehet licitálni. Nem bánja meg, aki megveszi.
Ja igen. e-mail: [email protected] (ide írjon akinek kell, aztán beszélünk) -
#5417 Én már ikonizáltam, bánom is rettentően :( -
Dagobert #5416 Ha még ugyanaz a trial a korlátozott űrbázissal, akkor azt még trialnak se lehet nevezni. Inkább egy időhatáros demó, mint az EQ2 "Trial". A régi trial volt az ami rávett hogy megvegyem az swg-t, mert a tényleges világot mutatta meg. Ez a "trial" meg elriasztott. Most már nem is szeretném reaktiválni. Így legalább az NGE elötti karaktereim nem lesznek ikonizálva. -
#5415 Kipróbáltam :) Hát jah....azért van valami ami tetszik :) -
#5414 Ez a trial szánalom. Köze nincs a régi szép idökhöz. -
#5413 10 napos Trial :)
Valaki esetleg a régi szép idők emlékére :) -
#5412 LOL :) -
#5411 ehh, a régi szép idők... -
#5410 Nagy kar :( -
#5409 A lucasarts )is) cáfolta -
#5408 Lassan a nem swg-zel 4 éve lesz a helyes mondat:) -
#5407 Rosszabúl swg-zel mint 4 éve... -
#5406 Nem tudom, de itthon is nagy a jólét ... -
#5405 Ki hisz már a SOEnek? -
#5404 Soe cáfolta először az nge-t is... -
#5403 Már cáfolta hivatalosan a SOE. Ettől persze még lehet igaz. -
#5402 -
#5401 Érdekes pletykák ütötték fel fejüket a GDC alatt a Star Wars Galaxies-zal
kapcsolatosan. A hírek szerint ugyanis a LucasArts elvette a Star Wars Galaxies
licenszet a Sony Online-tól, így a publikálási és egyéb teendőket a jövőben az
anyacég látja majd el. A soronkövetkező 28-as update lenne az utolsó, ezt
követően egy kisebb csoport őrködne csak a megfáradt MMORPG fölött. Ennél
érdekesebb szóbeszéd azonban az, hogy a BioWare szerződést kötött a
LucasArts-cal egy új Star Wars online szerepjáték elkészítéséhez, mely más
névvel, de jobb, erősebb tartalommal jelenne meg. A LucasArts és a BioWare jó
kapcsolata közismert, hiszen korábban a fejlesztőstúdió hozta tető alá a Knights
of the Old Republic-ot. Ha az információ valóban igaz, akkor izgalmas periódus
elé nézünk SWG fronton, kíváncsian várjuk tehát a fejleményeket.
Annyit mondok, hogy ÁMEN!!!!!! A KoTORnak volt története, volt hangulata, és mindezt "iconic" és "star warsish" nélkül valósította meg!!! -
#5400 Jó lenne ha ezt meg tudnák csinálni -
#5399 HAt az gaz ,mnert megneztem a mostani formajaban az SW Galaxiest, es azt mondom, hogy szegyen hogy ennyi penzt akarnak ezert a szemetert. -
#5398 Semennyire, csak szeretnék...Sok nem fog belőle összejönni... -
#5397 Ez mi ? Kiprobalta valaki mar ? Mennyire mukodik az emu?
http://www.lowcaserver.com/
Ezt irjak a FAQjaban:
FAQ
Q: What is this website and what is it for?
A: This site is dedicated to the Pre-Cu gaming experience for the players of the Lowca Server, players interested in Pre-CU PvP, and all players from other servers who wish to once again enjoy the Pre-Cu system. This is a portal for players of a server running an Emulator client to come and discuss the game, share their experiences, and to contribute their ideas.
Q: What is the Emulator?
A: I don’t really feel that I should be answering this kind of question, as I am not associated with the project. If you have more questions on this topic, I suggest going to www.forums.swgemu.com. Please be advised to read thoroughly through the site before posting questions, as the forum rules are properly laid out and should be followed. The devs are working hard on the project, and many questions you may have were already answered in the FAQs. Please be respectful of their hard work.
Q: Will I be allowed to play on the server?
A. Most likely, Yes! As long as you adhere to the guidelines mentioned on the site, and act respectively of this project and the other members of the community, you are more then welcome.
-
#5396 én akkor játszottam elöször mikor beszéltünk, most azt írja h márc 27ig él az acc. Én tehát 2 hét ingyenest kaptam... franc sem tudja miért, ki mennyit, s hogyan:D -
#5395 Ez az egy honap ingyen ez tenyleg 1 honap mindenkinek? En marcius 5-en kezdtem ujra, de mar le van zarva a loginom :(((
Masnal is igy volt? -
#5394 Mind1 úgy is OFF volt a téma vitázni meg úgy se tudok róla. -
#5393 Azért a harcrendszer egy kissé jobb a WoW-ban, és a WoW azért picurot kiforrottabb, nincsenek iszonyú látványos bugok...