Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
LOL 😊 nem tudom sajna én se tanulmányoztam jobban, de a ITT ! lehet tájékozódni😊
Állítólag a 23-as peccsben lesz nagyobb hangvételû javítás.

De egyébként
"A legnagyobb változás, ami mindenkit érint, a jármûvek 15-45 másodperces várakozási idejének megszûnése, ha a vadonban akarjuk elõhívni azokat, illetve mostmár az AV-21 és a Jetpack is javítható a garázsoknál."

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

5000!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Megmondanád, hogy mirõl szól ez a bizonyos pecs?
Kérhetném azt is, hogy mondd meg, hol tudom elolvasni a pecs rám esõ részét, de sajnos nem tanultam sosem angolt. 😊 Mert felteszem, hogy angolul van.
Ha segítesz, azt: Elõre is köszönöm!

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Calver
imho egyszer volt egy durva peccs... Combat Upgradenek hívták. no én azután hagytam ott az egészet a picsába, bár még imho szeptemberben visszanézek...

Sel'quist

"The trees move. Do you not see it?"

JohnnySmith
22 peccs semmi extra olvasd el a rád esõ részét😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Drága barátom!

Mindjárt sírok! Mi van az SWG-vel? Történt valami szabálymódosítás?
Tegnap még egy gyógyításért gurkonként kaptam 4-5K medic xp-t.
Ma újra mentem grindelni, de csak 500 xp-t kaptam. És az sincs mögé írva, hogy milyen xp!!!

M-m-m-mi ez? A tököm eldurran ezektõl a majmoktól! Két éves a játék, ehhez képest állandóan módosítgatnak.

Perpill ott tartok, hogy végleg befejezem a játékot, mégha a szívemhez is nõtt a Karim.

Vki tud vmit?

B.

Mayday
Europe-FarStar szerveren vagyok, es minnya elokeresem a master spynetesek wp-jet 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday!

Köszi! Ezekre már tegnap rájöttem. Mármint hogy s miként kell használni a droidokat... OK! 😊 Tegnap már csináltam is egy küldit.
Ma viszint már kirespeceltem a MBH-t. Kaadarán felvettem egy küldit, odamentem a kaadarás spynetes csókához, de azt mondta, hogy õ nem "kereskedik ezzel az esettel".
Elmentem moseisley-ba mert láttam ottis Spynetes manust, de õ ua. mondta.
Tehát a mostani kérdésem az lenne (ha már mondtad, hogy kérdezhetek 😊 ), hogy honnan tudom azt, hogy hol található az a spynet op. figura, aki megadja a bioazonosítót? Hol keressem?

(Amúgy sejtettem, hogy a jediket nem kellene még nekem buzerálni.. Így egy npc-t vettem fel 27K-ért.)

Üdvözöllek!
Várom válaszod!

ui.: melyik szerveren nyomod?

Mayday
De mi a gond?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
te csak ne helyeselj 😊

A halál csupán a kezdet...

JohnnySmith
Ez teljesen korrekt.

Mayday
Mi a vicces?

Fenrir
loál

Mayday
Jah, es meg annyit fuznek hozza, hogy Investigation szinttol fugg, hogy melyik informator tud segiteni. Alap szinten "alap informator", akik magasabb szintu bountykra mar nem tudnak adatot adni. Igazandibol ket olyan hely van a galaxisban, ahol egy varosban van a BH terminal, es master informator (neked ez kell), ebbol en Naboo, Kaadara varosat ajanlom, rogton a starportrol kilepve ott van a BH terminal, es a kozelben az informator is. (Eppen ezert itt eleg sok BH lesz lathato 😊 )

Mayday
Nah, nagy leirast most sem fogsz kapni, de roviden.

Felveszed a BH terminalbol a celpontot. Ekkor van egy neved, akirol nem nagyon tudsz semmit. (Csak a fejpenz osszeget, hehe) 😊
Elmesz egy informatorhoz, akivel beszelsz, es megkapod a celpontod biologiai adatait. Ekkor egy PROBOT DROID-ot hasznalsz (ezt hasznalva lehivod, 20 masodperc mulva a kozelben becsapodik), es a robotba beprogramozod a celpont bio adatait. A robot elindul, elkezdi keresni, melyik bolygon van a celpont. Ezt a robotot csak varoson kivul tudod hasznalni!
Nehany perc mulva a robot megtalalja a celpontodat. Ekkor repulsz a celbolygora, amit megadott. Oda megerkezve mar van egy wp is a bolygon, de ez nem tokeletes, mert a celpont mozgasban van. Ezert a celbolygon hasznalsz egy masik tipusu droidot, a SEEKER DROID-ot. Ez megkeresi a pontos helyet a bolygon, es folyamatosan koveti, kuldi a friss waypointokat a celpont mozgasanak megfeleloen. Ekkor mar csak oda kell bike-oznod, es megolni, megvan a fejpenz, nincs mas dolog. (Nem kell visszavinni a fejet, vagy ilyesmi).

Ez az eljaras a 4-es Investigation skill mellett. Ami nekem kimaradt, 1-2-3-as szintek, valamivel egyszerubben voltak. (Az elejen csak terminal, informator, es az adott bolygon volt egy, nem mozgo celpont. Aztan mozgo celpont a bolygon, ezt mar seekerezni kellett, es aztan meg a fenti.)

Az npc celpontok Master szintnel 28e-31e-et fizetnek. A magasabb fejpenzesek (40e-50e) jatekos jedik! Nem ajanlott, mert pillanat alatt lefenykardoznak, ez mar pvp, nagyon fel kell keszulni egy ilyen harcra!

Robotokat termeszetesen vendoroknal vehetsz, hasznald a bazarban a vendor search opciot, keress ra ezekre a droidokra, es kapsz wp-t, hogy hol vehetsz.

Es termeszetesen kerdezz meg nyugodtan! 😊

KÖszi, MAYDAY!
Addig is türelemmel várok! 😊

Mayday
Sajnos sehol nem nagyon vannak CU utani guide-ok 😞

a http://www.multiplayerstrategies.com-on van pár leírás, ha valaki le akarja fordítani, akkor szivesen leszedegetem onnan a cuccokat, persze nem csak BH szakmában...

nem tudom sajna mennyire aktuális az ottani cucc...

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Mayday
Nincs magyar nyelvu teljes BH leiras. Majd, ha kicsit tobb idom van, szivesen segitek, irok Neked rola hosszabban.

Sziasztok királyok!

BH-ról szeretnék lehetõleg minél több infót! a datastartos honlapot néztem, már majd kifolyik a szemem, nem tudom, hol találom a szekma leírását magyarul.

Jan. óta tolom, érdekel a BH-szakma, most elértem a megfelelõ szintet, sõt respec-kel már csak a master skill van hátra.
Ezzel elébe vágtam az álmaimnak, viszont most foghatom a fejem, mert nem értek a szakmához. Nem tudom a droidokat használni sem, hogy hol szerzem be, stb.
(Angolul meg nem tudok. 😞 )

Köszönök minden segítséget, linket.

[email protected] címre is jöhet a válasz!

Üdv.: B.

Mayday
Letezik, es nem lehet itthon kapni, en ugy tudom.

Adam5
Hi all!

SWG-hez gamecard létezik? És ha igen akkor nemtudja vki itthon lehet-e kapni :S?

Fenrir
hát arról már ne is beszéljünk 😛

AnuluWork
Aztán még ott a Starsider is ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Fenrir
csak az a baj, hogy a farstarra lol

MerlinW
okés már megvan, átköltöztem swg forumra😊

[merlinw.org]

Fenrir
mi minden nap, chimaera abban jobb mint a farstar, hogy nincsenek elvadult árak a szerveren na és egy szépen fejlõdõ birodalmi klánunk van 😊

MerlinW
Ti mikor vagytok fent? Tudtok nekem segíteni a ketdetekben?

[merlinw.org]

MerlinW
végre bent vagyok😊
viszont farstarra mentem elõször, alig van ember (mm a tatooinon)...
Átköltöztek a magyarok a chimerára? Pannonia is ilyen kihalt?

[merlinw.org]

JohnnySmith
Gyere a chimera szerverre birodalminak vagy freelancenek 😊 Oszt csatlakozz ha akarsz az NST-hez 😊

MerlinW
Holnap érkezik az all in one packom😄 Intézem a banki cuccot, oszt reszkessetek, jövök!😄

[merlinw.org]

magus
hidd el, amikor en jatszottam (tavaly nyar), mar akkor is minden patchnel rontotta k a jatekot. akkor epp az volt a baj, hogy nem 3 honap kockulas kellett a jedive valashoz

JohnnySmith
Még mindig semmi...

Fenrir
tervben ez volt

JohnnySmith
Este 8-tol onlineok a szerverek ha igaz.

Calver
pistoleer-t masterolni vicces dolog lehet, én master smughoz kaptam össze egyszer master marksmannnal xp-t, asszem kb 2M kellett... na az is vicces volt, pistoleerhez meg kell kb duplája? mondjuk én is most vagyok egy szanaszéjjel template-el, master smug, commando 4xxx, master marksman talán, azon kívül perpill nemtom még mi, szóval vicces lesz a visszaút... majd leírnád pls hogy fog megváltozni a kari CU után, hogy kell ujraosztani a pontokat? amugy te melyik szerveren nyomod, milyen néven?

Sel'quist, EU-FarStar

[NST]Cifu
Én még a Pistoler-t akartam kimaxolni a CU elött még, de nem volt rá idõm... <#idiota>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Calver
akkor ezt most megszoptam, még 2 oszlopom hiányzik. laza. na jó, CU után találkozunk újra mindenkivel, ha végre befizetem...

[NST]Cifu
Én még megvárom mi sül ki, illetve mik a közeljövõ tervei.
Bevallom kicsit kiábrándultam az SWG-bõl, és ebben az a félelmetes, hogy csak Január vége óta játszom...

AnuluWork
Biza.<#sir>

[NST]Cifu
CU?

AnuluWork
Mától basszák szét a gamét ...

Sziasztok!

Eladó egyben vagy külön:

1 db Star Wars Galaxies Alapjáték Eladó

Server: Starsider

Karakter 1: Jedi Padawan

Karakter 2: Master Doctor,Master Rifleman(Forse Sensitive)

1 db Jump To Lightspeed Kiegészítõ

1 db Saitek Cyborg Force Yostick (4 hónapos dobozos) kítûnõ állapotban

Érd: [email protected]

Calver
öööö... függõ <#nyes>

ja és az elmaradhatatlan aláírás: Sel

Calver
nem kell itt nézelõdni
szal van, bár elvileg 1 hónapja ért véget, nem rossz...

Asszem nemrég ért véget, de lehet hogy a második kiegészítõ megjelenése (május 5.) elõtt lesz újra. A biztonság kedvéért azért nézz el a magyar fanoldalra, ott biztosan tudják a választ.
AndrewCB
Van Trial mostanában?

de könnyen feladod - én 4x kezdtem újra mindent, mégis itt vagyok😊
egyébként ki tüntette el a lóvét a számláról?
PLaci
Nah.... a helyzet a követkzõ:

Március 15 óta nem tudok játszani, anyám számlájáról eltûnt a havidíj min 3*osa (az OTP 1 éve nem hajlandó kipostázni a részletes számlákat), és ezidõ alatt 1 csomó cuccom odalett.... fõleg amik a vendorokban voltak <#wow3>
Erõsen gondolkozom, hogy soha többé nem próbálkozom az SWG-vel <#rinya>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Akinek még nincs meg, egy kis sugi...tegnap az Europarkos Saturnban volt 3...az egyiket én vettem meg...tehát még maradt 2...de pszt...