Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod,
Yoda vs Royal Guardok
Light jedik vs clone trooperek
Luke vs Boba
stb.
<#vigyor1>#vigyor1>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A halál csupán a kezdet...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A 1.5x erosebb dolog pedig valoszinuleg egy full template vs full template eseteben allja meg a helyet. Nem sok BH van, aki jedi master lovagokat (vagy mittomen milyen rangok vannak) gyilkol sorozatosan, vagy ha igen, az nagyon jol jatszik.
Alaphelyzetben a full templates BH-k mennek a "felig kesz" jedikre, aholis a jedi nem masfelszer erosebb. De majd az lesz. Vagy nem igy van?
Ennyi maradt a szerepjatekbol, tokeletesen fogalmaztal, ebben a korban ez igy van. Talan ez az egyeduli, amiben huek maradtunk jedi kerdesben a "vilaghoz".
régen írtak olyat hogy a jedi 1.5x erõsebb mint a többi template, csak éppen ez nem vehetõ észre
az meg vicc hogy egy jedi mindenhonnan úgy fusson el mint egy kivert kutya és ûzzék õket bolygókon keresztül mert esélyük nincs a harca ha nem full template-esek
Birdy, 2003. november 9. 13:31 - Játék: FPS - (50 komment)
(Swgalaxies.hu) Rincewind küldte ezt a hírt is, (ki más😊) egyenest az SWgalaxies.hu-ról. Megszületett az elsõ JEDI az SWG-ben! A készítõk, mint tudjuk, kõkemény szabályrendszert állítottak fel, hogy ne rohangáljanak százával az utcákon a Jedik és úgy látszik ez a számítás be is vált, mert csak most jelent meg az elsõ padawan a játékban 😊. A képeken látszik, hogy máris komoly rajongó táborral rendelkezik 😊) KÚL!!!
Jó hogy van meg minden de enegem nagyon nem hoz lázba. Maximális respect a gulideünk jedijei elõtt õk a királyok, de a iszonyatosan szarok a jetikre.Picit bassza a csöröm a sok jeti tanonc....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Persze ez álom, mert a jetik rögtön vinnyogni kezdenének...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Masodik szempontbol mindenkeppen gaz, hogy az episode 4 es 5 kozott ennyi jedi van. Butasag, nem igy kellene lennie. Ha a SOE elbaszta, es enged ennyi jedit, akkor mar tok mindegy, mennyit gyogyit a BH es mennyit a jedi. Elrugaszkodtunk a a valosagtol, ha mar jedit akartatok, eljetek vele ugy, ahogy a jatek szabalyai diktaljak.
Gondolom, Te is a "feeling", meg a valodi szerepjatek miatt vagy jedi, igy nem zavar, hogy milyenek az ertekei, mert ez sokadik szempont 😊
Ha meg Te akarsz a legtaposabb lenni, (ez persze gondolom, egy toredek masodpercre sem fordult meg a fejedben), akkor legyel az, ami szted a legtaposabb. De konyorgom, ne akarjatok mar mindent egyszerre!
En nem vagyok egy eros BH kombo, nem is vagyok jo PVP-re, de MEGIS EGYUTT TUDOK ELNI A TUDATTAL, jo nekem az, ami vagyok!
Te mikor fogsz mar igy jatszani ebben a jatekban?
azért ez vicc
Ugyanugy jedik lesznek, csak aztan sirnak, hogy milyen rossz nekik 😊
En MBH mellett Master Carbineer vagyok, es Pistoleer 0404, maradek 4 skill pontbol FS vedelmet tervezek.
Jedi vadaszatra MBH mellett master Combat Medic az ajanlott!
Te milyen kombót ajánlasz a MBH mellé?
2. a Jedik ezt vállalták. Ez igaz. (Most akkor jöhetnének az artisanok, hogy õket még egy dwarf nuna is megöli...)
Én ismerek olyan BH-t is, akik eleve nem huntol playert.
3. FR! valóban igazságtalan, hogy a jedi xp-t bukik. De rám azért ne haragudj, hogy éltem a szabályok adta respeccel. Én 3 hete, más 2 hónapja.
Amúgy, mint írtam az én karim sehány kockás jedit nem öl meg. MÉG! a pvp-hez nem értek, így nem megy jól a harc. Sõt múltkor egy 78-as szintû NPC is klóngyárba tett. Úgyhogy miattam ne féltsd a karid.
De azt azért belátod, hogy sok a jedi?
Szinte minden groupban van egy vagy kettö(!) kari, aki fénykarddal hadakozik a gurkok ellen.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet..."
na látod, ez a baj
a te 80-as respec karaktered olyan emberek játékát baxxa el akik több nap vagy hónap játékidõt öltek bele abba hogy jedik lehessenek, ráadásúl full template alatt nincs is sok esélye megölni a bh-t
és ha megöli mi van? semmi, nincs pénz vagy xp loss, nemúgy mint fordítva
most 1000xp/mob kb amit a jedi max összeszedhet buffal együtt, nah ebbõl kell 36 millió a full template-hez, számolj lécci utána hogy az mennyi állat és találd ki hogy az kb mennyi játékidõ
te meg jössz és megölöd a pár kockás jedimet és ezzel több napnyi játékomat baxtad el
rohadtúl nem jó ez a mostani rendszer hogy a bh semmit sem bukhat a dolgon
A fo baj az, hogy teleengedtek ezt a jo kis univerzumot ennyi jedivel 😞
Legyenek csak jedik a gyerekek, mi majd jól leszedjük õket. (Mondjuk én nem, mert respec MBH vagyok, és nem tudom milyen combóban életképes a karim egy alap jedi ellen.)
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet...
Ezzel nem akarok mást mondani, csak azt, hogy kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. 😊
Nem, mayday? <#smile>#smile>
Én amagam részérõl nem vagyok egy nagy grinder, de azért jó hogy van, mert így elõbb utóbb megtalálom a magam BH-kombóját, amivel kiütöm a jedik szemét. <#violent>#violent>
Még annyit szeretnék mondani, hogy a BH-t kimasztereltem (respec - pistolerbõl), és mellé akartam a doctort is kimaszterelni persze hogy ÜBERGRINDDEL!
De mióta MBH lettem a Doctor maradék egy fája nem akar összejönni! 😊 Hiába látom a cimbiket, nem akaródzik grindelni, és hagyom ott groupot, nem érdekel a medic xp.
Mert egyszerûen nem érdekel a grind, sokkal f.szább BH-zni.
(Ez persze csak az én véleményem. Egyelõre gyengus vagyok a BH-k között, de talán eccer jedire is mehetek huntolni.)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
de végülis simán elsörözöd ennek a dupláját egy hétvégén
a gamét láttam a cdgalaxis üzletben, az valami 8rugó.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
"The trees move. Do you not see it?"
akkor megvárom
bevallom azt hittem letölthetõ valahonnan.
mennyi a havidij?
létezik ebbõl valami próbaverzió?
mielõtt megveszem kiszeretném próbáli, hogy fut e normálissan, illetve tetszik e?
köszönöm.
nah ezt kigyúrni nem kis türelem az is tuti
"amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas"
aztan irtad, hogy baromira unalmas. Mivel sokan ezt irtak, en is johetek azzal, hogy a grind unalmas. Es en eleve olyan beallitottsagu vagyok, hogy nem grindelek, masreszt Toletek tudom, hogy unalmas, igy johetek azzal, nem? 😊
En mindig csak azt mondtam, jatsszatok ugy, hogy ne legyen unalmas, ha nem engedtek volna mar az elejen sem a jedit, a sok ember ELVEZNE ezt a jatekot, de a SOE engedte, szinte CELLA tette, igy mindenkinek sir a szaja, hogy grindelni KELL!
Ez az en fo bajom, mert szerintem ez nem kotelezo, sokan megis azt hiszik, hogy az.
Viszont, mivel a jedi a legelitebb harci szakma, van egy bizonyos feelingje, így sokan el akarják vagy akarták érni. Mint ahogy észre lehet venni, itt is azok jártak jobban azoknál, akik korábban nekikezdtek és nem halogatták. Azok többnyire az FRS-ben is elõl voltak-vannak.
Az, hogy vki csak BH éveken át, azzal nincs baj, de mivel vagy lusta volt, vagy nem akart jedi lenni soha, és fogalma sincs mi az a grind, az inkább ne nyilatkozzon arról, amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas, ha egyszer valaki, aki végre játszani akar a jedivel, amihez 37 milla xp kell (1 állat max. 1300 xp), az arra kényszerül - mert ki akarja próbálni a jedit, és nem elégszik meg az "állandó szerepjátékkal" -, hogy grindeljen.
A Pirates of the Burning Sea, Roma Victor MMORPGk pl. más fejlõdésen fognak alapulni, nem grinden, de a legtöbb MMORPGben sajnos vagy kigrindel az ember egy elite karit, és aztán tényleg questel a karijával, vagy részt vesz PvPben. Egy hybrid, semmilyen szintûvel viszont elmehet a picsuba, mert napi max. 2 óra játékkal ugyanis fél év mire kigyúr egy pistoleert vagy bh-t, mert nem grindel. Nos fél év alatt az ember szerintem így 1000x ráun az adott játékra.
Amikor bejött az SWG, én napi szinten qurva sokat nyomtam. Aztán a meló miatt ez csökkent, most alig van rá idõm - jó, ha heti 6-8 óra, az is fõleg hétvégente -, és január vége óta !!! szarozom egy BH, smuggler comboval ...
kb 500x elmondtam hogy én is utálom a grindet, de máshogyan nem fejlõdsz csak úgy
ha neked ez még1x el kell magyaráznom akkor szomorú leszek <#pardon1>#pardon1>
(En igazandibol nem olyanba fognek bele, amit unok, de Te gondolom azon "ritka" csoportba tartozol, akinek azutan, hogy az SWG-rol hallott, az az alma, hogy jedi legyen, hihi...)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ez van, ilyen xarok vagyunk nem való nekünk a játék csak NEKED
csak az a gáz hogy a játékban grind nélkül nem fejlõdsz...télleg a bh-dat hogyan szedted össze? csak nem unalmas grinddel? jé mik vannak...
Hidd el, en ugy jatszok, ahogy nekem jo, nem unatkozom, nem unalmas grindet nyomok, mint sokan. 😊
Egyebkent meg nem valaszoltal lentebbi kerdesemre...
RPG-t meg nem kezdem el neked magyarazni, valoszinuleg ugysem ertened meg soha, ha meg nem jatszottal, mar nem is fogod tudni, mi az. Mindenesetre nem az, hogy egymas utan gyurod ki a szakmakat, meg grindeled a jedit 😊
köszi, akkor te csak dumáljál a kantinokban a haverjaiddal az élet nagy dolgairól én meg grindelek, questezek, pve-zek és pvp-zek
ffs, ez ám az rpg Mayday
rotfl
másik meg: egyelöre nem sürgetnélek a visszatérésre, de majd meglátod magadnak. egyre borúlátóbbak az emberek, még a türelmesebbek is :/
Jól látom ezt az XP szitut, hogy mondjuk beállok csapatba egy level 40-es emberkével, aki nekimegy valami nálam 10x erõssebb mobnak, én egyet belelövök, és mikor majd a haverom kinyírja, megkapom a full izomrengeteg xp-t? Ha igen, akkor az totál-brutál gusztustalan tápolás, plusz röhejes is.
Most probalnak egy uj rendszert kitalalni, hogy lesz xp csokkentes, de nem ilyen aranyban. Tenyleg hulyeseg, hogy mindenki megkapja egy leolt lenyert a teljes xp-t, regebben nem is volt igy, de most durva "haboru" robbant ki, es hat sajnos, a penz az ur, a SOE szamara meg kellenek az elofizetok, igy ugy basszak szet a jatekot, ahogy az idiota grinderek futyulnek 😞((
Nem tûnik akkora botránynak, hogy ezentúl osztogatni kell az xp-t, még nem is hallottam olyan játékról, ahol úgy lenne xp osztás, mint itt volt a patch elött.
A #4989-es hozzaszolasodat meg mindig nem ertem, kifejtened?