7195
10877436381340714828.png
  • Calver
    azért óvatosan az ilyen "jó" döntésekkel, könnyen flémet szülhet, szerintem itt nem csak én menekülök visítva a GW elől. mellesleg GW és SWG ég és föld, össze sem lehet hasonlítani őket... az egyik egy grind, a másik... na mostmár az is azzá lett.
  • Tombi
    Én alapbol is a GW-vel kezdtem..látod látod tudni kell jól dönteni :-)
  • JohnnySmith
    kevés olyan jeti volt aki nem grindelt mint gép....
  • Calver
    inkább a grinder vérpistikéknek kellett volna külön gém...
  • Lord RZA a PUNK
    nah lényeg a lényeg..én msot fogom magam és amig tölti a jétkot felrakom a vampires maszkaréd bloodlinest...elvileg jo nagyon
  • Lord RZA a PUNK
    starcraftban a gyakorlópályát is egy óra mire megcsinálom
  • Lord RZA a PUNK
    ok kösz szépen, már szedem... bár én sosem próbáltam még ilyen ürben utazgatós játékot kivéve imp galaktika meg hagemonia...remélem ez nem ilyen stratégia jellegü mert ahhoz én nagyon hülye vagyok :D
  • [Jakuza]
    http://www.eve-online.hu/ itt olvasgathatsz rola, ha esetleg valami segitseg kellene.
    De meg segitsegkent ideirok egy dolgot.

A baloldali kezelöpanelen van egy "Channels" gomb ott tudsz már meglevö (Join) channel-hez csatlakozni.
    Ird be hogy HUN es a magyar chat channelre kerulsz, ott feltudod tenni a kerdeseidet ha kezdeti nehezsegekbe utkozol.
  • JohnnySmith
    Jaja..... nem is akartam soha jeti lenni... egy külön MMO kellett volna a jetiknek szvsz.
  • Calver
    Call of Cthulhu-val, az nem épp MMORPG, inkább egérdobálás.
  • Lord RZA a PUNK
    ok már nézem is
  • [Jakuza]
    Akkor probald ki az EVE Onlinet, hatha bejon, bar igaz az urhajos MMO.
    Van 14 napos Trialja is, kitudod probalni.
  • Lord RZA a PUNK
    ti most amugy mivel játszotok? adjatok tippet rohadtul unom magam :D
  • Lord RZA a PUNK
    igaz
  • Mayday
    Mondjuk az baj, hogy az episode 4 es 5 kozott jatszodik, es akkor nem talalkozhattal uton-utfelen jedikkel.
    Itt meg, miutan betettek jatekba, mindenhol jedik vannak, es ez rohadtul illuziorombolo tud lenni :(
  • Lord RZA a PUNK
    hja amugy most nagyon kacsintgatok az everquest2 felé...
  • Lord RZA a PUNK
    és amugy mibaj a jedikkel? mondjátok el nekem mien volt az a régi szép idö :-)
  • Mayday
    Az egyetlen megoldas mar sztem csak 1 SWG2 lenne. Mert ebbol mar nem fognak semmi jot kihozni, a jatekosok mar csak elvbol sem mennek vissza, barmilyen ujitas, patch jon.
    Egy SWG2-ben meg lenne lehetoseg; nem kellenenek bele a jedik, stb, stb...
  • Calver
    hja. itt is először a remek kis harcrendszert cseszték szét apróra, aztán már ikonizálták a karaktereket, ezzel tulajdonképpen nullára beszűkítve az egyik legjobban kitalált MMORPG lehetőségeit... pedig milyen jó volt annakidején TKM-el ütni szét közelharcban ellenfeleket, egy composit mellvért-sisak-kesztyű-bakancs kombóban, majd hazamenni és felépíteni pár házat architectként pre-CU-t akarok!
  • Lord RZA a PUNK
    a fenébe már...nemtom mien online szerepejátékot nyomjak...már belefáradtam a keresésbe. Lineage2 dögunalmas,az ingyenesek nagyon gagyik köztük silkroad az király de uncsi egy idö után...wow egyáltalán nem tetszik...sw galaxies fajta kéne nekem csak 2006 körüli évjárat :(
  • Lord RZA a PUNK
    én teljesen értelek titeket...énis igy voltam a Thang Globallal, szinte kezdés óta játszottam vele és egy fél éve nagyon elkorcsosult, nosztalgia powa. Már nemtudtam megszokni az ujításokat...
  • Mayday
    Tamogatom az elottem szolot!
  • Calver
    az SWG-t manapság (na jó megvan annak már 1 éve is) baszták el. ezt az elbaszást CUnak hívták, bár már 2004 nyarán is elkezdték az új jedi rendszerrel. hidd el régen még nagyon jó kis gém volt ez.
  • JohnnySmith
    Mi a tökéletes?????? a WoW????? esetleg megkockáztatom hogy valamiben jó de nem tökéletes pláne nem mindenben....lol
  • Fenrir
    Az űrhajósat sci-fi-nek hívják :)
  • Lazarus
    A WoWot én sem a Warcraft és fantasy világért szeretem, hanem mert tökéletes

U.I: Én is cyberpunk mmo-ra végynék, ami nem űrhajós -_-
  • JohnnySmith
    mmo-t vagy rpg-t. Mert a Fallout egy jó RPG.
  • Lord RZA a PUNK
    akkor swg kiesett...manapság nagyon gagyi mmo-kat csinálnak :(
    a fenéért nem birnak már egyszer egy fallout tipusut csinálni :-(
  • Lazarus
    Ha új MMOt akarsz, jelenleg a WoW a legjobb a piacon
  • Calver
    mert újabban a SOE lelkisérült csapata kitalálta h trial során csak a kezdő űrállomáson lehet mászkálni, ellenben a régi triálokkal, ahol 2 hétig (ill. később már csak 10 napig) tied volt az egész Galaxis... bár lehet ennek oka h pl én is jópár milla egységnyi anyagot húztam ki pl trialok alatt a földből, egyszerre több karakterrel dolgozva, és valószínűsítem nem én voltam az egyetlen, ez lehet nem tetszett mindenkinek...
  • Fenrir
    Ezzel már csak azok játszanak akik valami isteni csodában reménykednek, az újak 1-2 hónap után abbahagyják mert van az swg-nél sokkal jobb játék is.
  • N1ggA
    amúgy igazad van, tényleg nem éri meg :D havidíjas :D beszarok.. GW meg ingyenes...
  • N1ggA
    magyarok a farstaron vannak. (talán pár chimaera vagy starsider). Chimaeran és Farstaron talán vannak 1000-en (egyszerre nem)
  • Lord RZA a PUNK
    fél év helyett 5évet akartam irni :-) tök yol elbeszélgetek magammal xD
  • Lord RZA a PUNK
    juuuj, hát...ilyenkor sajnálom hogy még csak egy éve van netem nem pedig fél évvel ezelött kötötték be...lemaradtam a jóról, ennek a játéknak ahogy elnézem már annyi. El sem tudom képzelni kiaz aki ezért még fizetne :-(
  • Lord RZA a PUNK
    mellesleg egy eredeti mmorpg-t hogy megrendeljek a minimum követelményem hopgy legalább 1000 játékos...
  • Lord RZA a PUNK
    meik szerverre mennyek ahol van egyáltalán élet...
  • Lord RZA a PUNK
    lol ezt a játékot most nem értem...felmegyek, megcsinálom a karit->human->bounty hunter, és azt irja hogy összvissz 5 ember van a szerveren. találkoztam is párral egyiksem reagált arra hogy köszönök...ráadásul elég trotyinak néz ki :D
  • Mayday
    Na, ne legyel ilyen, ha mar valakinek odaigerted, nem szep dolog meg licitre bocsatani!
  • N1ggA
    ja, de már van rá vevő, lehet licitálni