7195
-
#5472 azért óvatosan az ilyen "jó" döntésekkel, könnyen flémet szülhet, szerintem itt nem csak én menekülök visítva a GW elől. mellesleg GW és SWG ég és föld, össze sem lehet hasonlítani őket... az egyik egy grind, a másik... na mostmár az is azzá lett. -
#5471 Én alapbol is a GW-vel kezdtem..látod látod tudni kell jól dönteni :-) -
#5470 kevés olyan jeti volt aki nem grindelt mint gép.... -
#5469 inkább a grinder vérpistikéknek kellett volna külön gém... -
#5468 nah lényeg a lényeg..én msot fogom magam és amig tölti a jétkot felrakom a vampires maszkaréd bloodlinest...elvileg jo nagyon -
#5467 starcraftban a gyakorlópályát is egy óra mire megcsinálom -
#5466 ok kösz szépen, már szedem... bár én sosem próbáltam még ilyen ürben utazgatós játékot kivéve imp galaktika meg hagemonia...remélem ez nem ilyen stratégia jellegü mert ahhoz én nagyon hülye vagyok :D -
#5465 http://www.eve-online.hu/ itt olvasgathatsz rola, ha esetleg valami segitseg kellene.
De meg segitsegkent ideirok egy dolgot.
A baloldali kezelöpanelen van egy "Channels" gomb ott tudsz már meglevö (Join) channel-hez csatlakozni.
Ird be hogy HUN es a magyar chat channelre kerulsz, ott feltudod tenni a kerdeseidet ha kezdeti nehezsegekbe utkozol. -
#5464 Jaja..... nem is akartam soha jeti lenni... egy külön MMO kellett volna a jetiknek szvsz. -
#5463 Call of Cthulhu-val, az nem épp MMORPG, inkább egérdobálás. -
#5462 ok már nézem is -
#5461 Akkor probald ki az EVE Onlinet, hatha bejon, bar igaz az urhajos MMO.
Van 14 napos Trialja is, kitudod probalni. -
#5460 ti most amugy mivel játszotok? adjatok tippet rohadtul unom magam :D -
#5459 igaz -
#5458 Mondjuk az baj, hogy az episode 4 es 5 kozott jatszodik, es akkor nem talalkozhattal uton-utfelen jedikkel.
Itt meg, miutan betettek jatekba, mindenhol jedik vannak, es ez rohadtul illuziorombolo tud lenni :( -
#5457 hja amugy most nagyon kacsintgatok az everquest2 felé... -
#5456 és amugy mibaj a jedikkel? mondjátok el nekem mien volt az a régi szép idö :-) -
#5455 Az egyetlen megoldas mar sztem csak 1 SWG2 lenne. Mert ebbol mar nem fognak semmi jot kihozni, a jatekosok mar csak elvbol sem mennek vissza, barmilyen ujitas, patch jon.
Egy SWG2-ben meg lenne lehetoseg; nem kellenenek bele a jedik, stb, stb... -
#5454 hja. itt is először a remek kis harcrendszert cseszték szét apróra, aztán már ikonizálták a karaktereket, ezzel tulajdonképpen nullára beszűkítve az egyik legjobban kitalált MMORPG lehetőségeit... pedig milyen jó volt annakidején TKM-el ütni szét közelharcban ellenfeleket, egy composit mellvért-sisak-kesztyű-bakancs kombóban, majd hazamenni és felépíteni pár házat architectként pre-CU-t akarok! -
#5453 a fenébe már...nemtom mien online szerepejátékot nyomjak...már belefáradtam a keresésbe. Lineage2 dögunalmas,az ingyenesek nagyon gagyik köztük silkroad az király de uncsi egy idö után...wow egyáltalán nem tetszik...sw galaxies fajta kéne nekem csak 2006 körüli évjárat :( -
#5452 én teljesen értelek titeket...énis igy voltam a Thang Globallal, szinte kezdés óta játszottam vele és egy fél éve nagyon elkorcsosult, nosztalgia powa. Már nemtudtam megszokni az ujításokat... -
#5451 Tamogatom az elottem szolot! -
#5450 az SWG-t manapság (na jó megvan annak már 1 éve is) baszták el. ezt az elbaszást CUnak hívták, bár már 2004 nyarán is elkezdték az új jedi rendszerrel. hidd el régen még nagyon jó kis gém volt ez. -
#5449 Mi a tökéletes?????? a WoW????? esetleg megkockáztatom hogy valamiben jó de nem tökéletes pláne nem mindenben....lol -
#5448 Az űrhajósat sci-fi-nek hívják :) -
#5447 A WoWot én sem a Warcraft és fantasy világért szeretem, hanem mert tökéletes
U.I: Én is cyberpunk mmo-ra végynék, ami nem űrhajós -_- -
#5446 mmo-t vagy rpg-t. Mert a Fallout egy jó RPG. -
#5445 akkor swg kiesett...manapság nagyon gagyi mmo-kat csinálnak :(
a fenéért nem birnak már egyszer egy fallout tipusut csinálni :-( -
#5444 Ha új MMOt akarsz, jelenleg a WoW a legjobb a piacon -
#5443 mert újabban a SOE lelkisérült csapata kitalálta h trial során csak a kezdő űrállomáson lehet mászkálni, ellenben a régi triálokkal, ahol 2 hétig (ill. később már csak 10 napig) tied volt az egész Galaxis... bár lehet ennek oka h pl én is jópár milla egységnyi anyagot húztam ki pl trialok alatt a földből, egyszerre több karakterrel dolgozva, és valószínűsítem nem én voltam az egyetlen, ez lehet nem tetszett mindenkinek... -
#5442 Ezzel már csak azok játszanak akik valami isteni csodában reménykednek, az újak 1-2 hónap után abbahagyják mert van az swg-nél sokkal jobb játék is. -
#5441 amúgy igazad van, tényleg nem éri meg :D havidíjas :D beszarok.. GW meg ingyenes... -
#5440 magyarok a farstaron vannak. (talán pár chimaera vagy starsider). Chimaeran és Farstaron talán vannak 1000-en (egyszerre nem) -
#5439 fél év helyett 5évet akartam irni :-) tök yol elbeszélgetek magammal xD -
#5438 juuuj, hát...ilyenkor sajnálom hogy még csak egy éve van netem nem pedig fél évvel ezelött kötötték be...lemaradtam a jóról, ennek a játéknak ahogy elnézem már annyi. El sem tudom képzelni kiaz aki ezért még fizetne :-( -
#5437 mellesleg egy eredeti mmorpg-t hogy megrendeljek a minimum követelményem hopgy legalább 1000 játékos... -
#5436 meik szerverre mennyek ahol van egyáltalán élet... -
#5435 lol ezt a játékot most nem értem...felmegyek, megcsinálom a karit->human->bounty hunter, és azt irja hogy összvissz 5 ember van a szerveren. találkoztam is párral egyiksem reagált arra hogy köszönök...ráadásul elég trotyinak néz ki :D -
#5434 Na, ne legyel ilyen, ha mar valakinek odaigerted, nem szep dolog meg licitre bocsatani! -
#5433 ja, de már van rá vevő, lehet licitálni