Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Bocs, de az SW univerzumban egy full tempes jedi, nevezzük Lukenak, Anakinnak, Obinak, Yodának stb., simán elbánt a legerõsebben kiképzett bh-val, clone trooperrel, droidekával, rohamosztagossal, sõt azok tucatjaival. Egyetlen esetben nem volt sok esélye, ha az ellen orvul jött. Akkor az a másfélszeres for, amit a jedi "elvileg" birtokol, legyen már a minimum, ha tényleg "hûek vagyunka filmhez, SW-hez".

Tudod,
Yoda vs Royal Guardok
Light jedik vs clone trooperek
Luke vs Boba
stb.

<#vigyor1>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mayday
Szerinted akkor az a fair play, hogyha masfelszer erosebb vagy az ellenfelnel, gratulalok 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
nah éppen ezaz, a full templates bh fel tudja vanni akár az 1 kockás jedit is...az aztán a fair play...ilyenkor sírnak a bh-k hogy a szemét jedi elõveszi a t21-esét és agyonlövi a bh-t

A halál csupán a kezdet...

Mayday
Nem tudni rola, hogy a kozeljovoben lesz. (Automex ugy tudom, nem tervezi behozni)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Sokan tevednek, nagyot. A jedik nem mindenhatok. Lathattuk az episode 3-ban, milyen konnyen eleshetnek, foleg, ha varatlanul eri oket a halalos tamadas. Mindenki azt varja, hogy full eros, mindenhato legyen a jedije. Pedig nem kell ennek igy lennie, es ez igy van rendjen.
A 1.5x erosebb dolog pedig valoszinuleg egy full template vs full template eseteben allja meg a helyet. Nem sok BH van, aki jedi master lovagokat (vagy mittomen milyen rangok vannak) gyilkol sorozatosan, vagy ha igen, az nagyon jol jatszik.
Alaphelyzetben a full templates BH-k mennek a "felig kesz" jedikre, aholis a jedi nem masfelszer erosebb. De majd az lesz. Vagy nem igy van?

Mayday
"az meg vicc hogy egy jedi mindenhonnan úgy fusson el mint egy kivert kutya és ûzzék õket bolygókon keresztül mert esélyük nincs a harca ha nem full template-esek"

Ennyi maradt a szerepjatekbol, tokeletesen fogalmaztal, ebben a korban ez igy van. Talan ez az egyeduli, amiben huek maradtunk jedi kerdesben a "vilaghoz".

N1ggA
Mikor lesz gamecard hozzá magyaro.-n?

Spread De Love!

Fenrir
pedig hidd el sohasem az a gondolat kerülgetett hogy én legyek a legtáposabb, fullzsírmindentölõ karakter, a mostani template-em is eléggé ritka, jediben is olyan lesz ami nekem tetszik és nem feltétlenül a legjobb összeállítás

régen írtak olyat hogy a jedi 1.5x erõsebb mint a többi template, csak éppen ez nem vehetõ észre

az meg vicc hogy egy jedi mindenhonnan úgy fusson el mint egy kivert kutya és ûzzék õket bolygókon keresztül mert esélyük nincs a harca ha nem full template-esek

shaba23
Az elsõ Jedi az SWG-ben 😊

Birdy, 2003. november 9. 13:31 - Játék: FPS - (50 komment)

(Swgalaxies.hu) Rincewind küldte ezt a hírt is, (ki más😊) egyenest az SWgalaxies.hu-ról. Megszületett az elsõ JEDI az SWG-ben! A készítõk, mint tudjuk, kõkemény szabályrendszert állítottak fel, hogy ne rohangáljanak százával az utcákon a Jedik és úgy látszik ez a számítás be is vált, mert csak most jelent meg az elsõ padawan a játékban 😊. A képeken látszik, hogy máris komoly rajongó táborral rendelkezik 😊) KÚL!!!
Mayday
Attol volt szep ez a galaxis, hogy sok jatekos, valtozatos szakmakat uzott, es ettol lett jo az egesz.

JohnnySmith
Én nem leszek meg nem is akartam. Ha lehetne respecelni lehet még akkor sem lennék jeti. Minek?
Jó hogy van meg minden de enegem nagyon nem hoz lázba. Maximális respect a gulideünk jedijei elõtt õk a királyok, de a iszonyatosan szarok a jetikre.Picit bassza a csöröm a sok jeti tanonc....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Szvsz vissza kéne hozni, hogy több BH tudjon támadni egy Jetit. Egyfelõl rögtön laposkúszásban közlekedne az össze jeti, tehát nem lenne az, hogy lazán és nyíltan, csoportosan ácsorognak mindenfelé jött-ment jetikék.

Persze ez álom, mert a jetik rögtön vinnyogni kezdenének...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Elso nezopontbol mindenkeppen gaz, hogy egy BH jobban gyogyit, mint egy jedi. Butasag, nem igy kellene lennie.
Masodik szempontbol mindenkeppen gaz, hogy az episode 4 es 5 kozott ennyi jedi van. Butasag, nem igy kellene lennie. Ha a SOE elbaszta, es enged ennyi jedit, akkor mar tok mindegy, mennyit gyogyit a BH es mennyit a jedi. Elrugaszkodtunk a a valosagtol, ha mar jedit akartatok, eljetek vele ugy, ahogy a jatek szabalyai diktaljak.
Gondolom, Te is a "feeling", meg a valodi szerepjatek miatt vagy jedi, igy nem zavar, hogy milyenek az ertekei, mert ez sokadik szempont 😊
Ha meg Te akarsz a legtaposabb lenni, (ez persze gondolom, egy toredek masodpercre sem fordult meg a fejedben), akkor legyel az, ami szted a legtaposabb. De konyorgom, ne akarjatok mar mindent egyszerre!
En nem vagyok egy eros BH kombo, nem is vagyok jo PVP-re, de MEGIS EGYUTT TUDOK ELNI A TUDATTAL, jo nekem az, ami vagyok!
Te mikor fogsz mar igy jatszani ebben a jatekban?

Fenrir
és azért rossz nekik mert a jelenlegi bh kombók nagyobbat sebeznek és többet healelnek mint pl a master healer jedi

azért ez vicc

Mayday
Nem gondoljak meg 😊
Ugyanugy jedik lesznek, csak aztan sirnak, hogy milyen rossz nekik 😊

magus
na amikor en jatszottam MINDENKI jedi akart lenni, most talan 2x is meggondoljak, ahogy igy olvasom nagyon is jo a rendszer

Mayday
En sem huntolok playert.
En MBH mellett Master Carbineer vagyok, es Pistoleer 0404, maradek 4 skill pontbol FS vedelmet tervezek.
Jedi vadaszatra MBH mellett master Combat Medic az ajanlott!

Mayday!
Te milyen kombót ajánlasz a MBH mellé?

2. a Jedik ezt vállalták. Ez igaz. (Most akkor jöhetnének az artisanok, hogy õket még egy dwarf nuna is megöli...)
Én ismerek olyan BH-t is, akik eleve nem huntol playert.

3. FR! valóban igazságtalan, hogy a jedi xp-t bukik. De rám azért ne haragudj, hogy éltem a szabályok adta respeccel. Én 3 hete, más 2 hónapja.
Amúgy, mint írtam az én karim sehány kockás jedit nem öl meg. MÉG! a pvp-hez nem értek, így nem megy jól a harc. Sõt múltkor egy 78-as szintû NPC is klóngyárba tett. Úgyhogy miattam ne féltsd a karid.
De azt azért belátod, hogy sok a jedi?
Szinte minden groupban van egy vagy kettö(!) kari, aki fénykarddal hadakozik a gurkok ellen.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Mayday
A jedik ezt vallaltak mondjuk.

Fenrir
"Legyenek csak jedik a gyerekek, mi majd jól leszedjük õket. (Mondjuk én nem, mert respec MBH vagyok, és nem tudom milyen combóban életképes a karim egy alap jedi ellen.)
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet..."

na látod, ez a baj

a te 80-as respec karaktered olyan emberek játékát baxxa el akik több nap vagy hónap játékidõt öltek bele abba hogy jedik lehessenek, ráadásúl full template alatt nincs is sok esélye megölni a bh-t

és ha megöli mi van? semmi, nincs pénz vagy xp loss, nemúgy mint fordítva

most 1000xp/mob kb amit a jedi max összeszedhet buffal együtt, nah ebbõl kell 36 millió a full template-hez, számolj lécci utána hogy az mennyi állat és találd ki hogy az kb mennyi játékidõ

te meg jössz és megölöd a pár kockás jedimet és ezzel több napnyi játékomat baxtad el

rohadtúl nem jó ez a mostani rendszer hogy a bh semmit sem bukhat a dolgon

Mayday
En sem vagyok egy nagy jedi vadasz, pedig regota MBH vagyok. (Mondjuk amikor en master BH lettem, akkor meg master scout es master marksman kellett hozza!)

A fo baj az, hogy teleengedtek ezt a jo kis univerzumot ennyi jedivel 😞

TUdod, mit mondok, mayday?
Legyenek csak jedik a gyerekek, mi majd jól leszedjük õket. (Mondjuk én nem, mert respec MBH vagyok, és nem tudom milyen combóban életképes a karim egy alap jedi ellen.)
Így a sok grindmaszter, mikor bukja a 200 K jediXP-t majd újra grindelhet...

Ezzel nem akarok mást mondani, csak azt, hogy kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. 😊

Nem, mayday? <#smile>

Én amagam részérõl nem vagyok egy nagy grinder, de azért jó hogy van, mert így elõbb utóbb megtalálom a magam BH-kombóját, amivel kiütöm a jedik szemét. <#violent>

Még annyit szeretnék mondani, hogy a BH-t kimasztereltem (respec - pistolerbõl), és mellé akartam a doctort is kimaszterelni persze hogy ÜBERGRINDDEL!
De mióta MBH lettem a Doctor maradék egy fája nem akar összejönni! 😊 Hiába látom a cimbiket, nem akaródzik grindelni, és hagyom ott groupot, nem érdekel a medic xp.
Mert egyszerûen nem érdekel a grind, sokkal f.szább BH-zni.

(Ez persze csak az én véleményem. Egyelõre gyengus vagyok a BH-k között, de talán eccer jedire is mehetek huntolni.)

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Mayday
Hat igen, de forintban mar az adoval novelt erteket irtam 😊

ojha
de végülis simán elsörözöd ennek a dupláját egy hétvégén

a gamét láttam a cdgalaxis üzletben, az valami 8rugó.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Calver
de szép is lenne ha csak annyit kéne, de rájön 17,5% adó is, szal 17.61 $/hó... jajjdejó az EU...

"The trees move. Do you not see it?"

Mayday
14.99 dollar. (3200-3800 HUF kozott szokott mozogni)

thanx
akkor megvárom
bevallom azt hittem letölthetõ valahonnan.

mennyi a havidij?

Mayday
Valoszinuleg az osszel lesz ujra trial, jon egy uj kiegeszito, es talan azidotajt. (A kiegeszito november 1-en jon, az episode 3 dvd megjelenese napjan)

hello
létezik ebbõl valami próbaverzió?
mielõtt megveszem kiszeretném próbáli, hogy fut e normálissan, illetve tetszik e?

köszönöm.

Fenrir
a 37 mila nem is sok, gondold el hogy kb 20 mila fs xp kell amit ha csak fegyverbõl váltod át (mint pl én ) az 600 mila fegyveres xp mert ugye 30:1-be vált minden, már a combat is

nah ezt kigyúrni nem kis türelem az is tuti

Mayday
Nezd, ezt irtad eloszor:
"amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas"
aztan irtad, hogy baromira unalmas. Mivel sokan ezt irtak, en is johetek azzal, hogy a grind unalmas. Es en eleve olyan beallitottsagu vagyok, hogy nem grindelek, masreszt Toletek tudom, hogy unalmas, igy johetek azzal, nem? 😊
En mindig csak azt mondtam, jatsszatok ugy, hogy ne legyen unalmas, ha nem engedtek volna mar az elejen sem a jedit, a sok ember ELVEZNE ezt a jatekot, de a SOE engedte, szinte CELLA tette, igy mindenkinek sir a szaja, hogy grindelni KELL!
Ez az en fo bajom, mert szerintem ez nem kotelezo, sokan megis azt hiszik, hogy az.

AnuluWork
A régi grind sem volt unalmas - max. fárasztó -, a mostani viszont baromira az.

AnuluWork
Amikor megvettem az SWG-t - 2003. júl -, akkor még se híre se hamva nem volt a jediknek. De mivel az SWG-t úgy építették fel, ahogy, a jedivé válás is grind, plusz aztán a végén ott van maga a jedi grind, így KÉPTELENSÉG GRIND NÉLKÜL KIGYÚRNI a jedit csak szerepjátékkal ...

Viszont, mivel a jedi a legelitebb harci szakma, van egy bizonyos feelingje, így sokan el akarják vagy akarták érni. Mint ahogy észre lehet venni, itt is azok jártak jobban azoknál, akik korábban nekikezdtek és nem halogatták. Azok többnyire az FRS-ben is elõl voltak-vannak.

Az, hogy vki csak BH éveken át, azzal nincs baj, de mivel vagy lusta volt, vagy nem akart jedi lenni soha, és fogalma sincs mi az a grind, az inkább ne nyilatkozzon arról, amit SOHASEM próbált ki, és ne jöjjön azzal, hogy unalmas, ha egyszer valaki, aki végre játszani akar a jedivel, amihez 37 milla xp kell (1 állat max. 1300 xp), az arra kényszerül - mert ki akarja próbálni a jedit, és nem elégszik meg az "állandó szerepjátékkal" -, hogy grindeljen.

A Pirates of the Burning Sea, Roma Victor MMORPGk pl. más fejlõdésen fognak alapulni, nem grinden, de a legtöbb MMORPGben sajnos vagy kigrindel az ember egy elite karit, és aztán tényleg questel a karijával, vagy részt vesz PvPben. Egy hybrid, semmilyen szintûvel viszont elmehet a picsuba, mert napi max. 2 óra játékkal ugyanis fél év mire kigyúr egy pistoleert vagy bh-t, mert nem grindel. Nos fél év alatt az ember szerintem így 1000x ráun az adott játékra.

Amikor bejött az SWG, én napi szinten qurva sokat nyomtam. Aztán a meló miatt ez csökkent, most alig van rá idõm - jó, ha heti 6-8 óra, az is fõleg hétvégente -, és január vége óta !!! szarozom egy BH, smuggler comboval ...

Fenrir
hajjaj, sõt SW kockaszerepjátékban is mindig az akartam lenni, kotornál folyamatos erekcióm volt a jedik láttán 😊

kb 500x elmondtam hogy én is utálom a grindet, de máshogyan nem fejlõdsz csak úgy

ha neked ez még1x el kell magyaráznom akkor szomorú leszek <#pardon1>

Mayday
Nekem tok mind1, hogy leszel jedi, tolem aztan annyit grindelsz, amennyit akarsz. Az en velemenyem a grindelokrol ugyis tudod, ez egy velemeny, ennyi.
(En igazandibol nem olyanba fognek bele, amit unok, de Te gondolom azon "ritka" csoportba tartozol, akinek azutan, hogy az SWG-rol hallott, az az alma, hogy jedi legyen, hihi...)

Mayday
Szepen lassan csinaltam meg a Master BH-t, tobb honap volt, es egy percig sem untam, nem is grindeltem, egyszer csak meg lett az elegendo XP (jatekkal).

Fenrir
jah és ha elmondod hogy jedi hogyan lehetek grind nélkül esküszöm most dobom mind a 17 FS skillemet (a 18 kötelezõbõl) és azt csinálom

JohnnySmith
Erre csak azt tom hogy LOL 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
jah nem, te azt is összerpg-zted 😊 abból hogyan kaptál bh xp-t akkor?

Fenrir
tudom, csak te meg Dinchamion tudod hogy mi az, néha napján majd lécci okítsátok az aljanépet hogy tudja hogy mi az igazi játék 😊

ez van, ilyen xarok vagyunk nem való nekünk a játék csak NEKED

csak az a gáz hogy a játékban grind nélkül nem fejlõdsz...télleg a bh-dat hogyan szedted össze? csak nem unalmas grinddel? jé mik vannak...

Mayday
Nem nekem sir a szam, hogy gyengek a questek, meg nincs eleg reward, stb...
Hidd el, en ugy jatszok, ahogy nekem jo, nem unatkozom, nem unalmas grindet nyomok, mint sokan. 😊

Egyebkent meg nem valaszoltal lentebbi kerdesemre...

RPG-t meg nem kezdem el neked magyarazni, valoszinuleg ugysem ertened meg soha, ha meg nem jatszottal, mar nem is fogod tudni, mi az. Mindenesetre nem az, hogy egymas utan gyurod ki a szakmakat, meg grindeled a jedit 😊

Fenrir
az hogy te 1 templatettel játszol már évek óta a te saját magánügyed, de ha valaki más ki akarna próbálni mást is (esetleg mindet) belátható idõn belül akkor azok már grinderek

köszi, akkor te csak dumáljál a kantinokban a haverjaiddal az élet nagy dolgairól én meg grindelek, questezek, pve-zek és pvp-zek

ffs, ez ám az rpg Mayday

rotfl

Calver
majd szeptemberben, egyenlõre azt az idõt amit nem tanulással azt barátnõvel töltöm... meglássuk. viszont remélem Din és a New Order él és virul <#vigyor>

értsd: disabled
másik meg: egyelöre nem sürgetnélek a visszatérésre, de majd meglátod magadnak. egyre borúlátóbbak az emberek, még a türelmesebbek is :/

Na, pont ma megjött a gamém! 😊 Everquest2-t már pénzelem, nagyrészt a tesóm nyomja, én hol megunom, hol rákkattanok, gondoltam az a plusz pár dollár a station accessre már olyan mindegy, én nekem muszáj star warsolnom. 😊

Jól látom ezt az XP szitut, hogy mondjuk beállok csapatba egy level 40-es emberkével, aki nekimegy valami nálam 10x erõssebb mobnak, én egyet belelövök, és mikor majd a haverom kinyírja, megkapom a full izomrengeteg xp-t? Ha igen, akkor az totál-brutál gusztustalan tápolás, plusz röhejes is.
Mayday
Hat, sajnos nagyon sok grinder van, akinek abbol all a jatek, hogy ugyanazt csinalja, folyamatosan, hogy doljon neki az XP. De igazandibol szamomra ezek nem jatekosok, hanem egyszeru grinderek, csak sajnos tul sokan vannak, es fenyegetoznek, hogy abbahagyjak a jatekot, stb. Ami nekunk, jatekosoknak nem gond, megvagyunk nelkuluk, de a Sonynak kell a penzuk, ugyhogy mar vissza is allitottak tan, megint mindenki full xp-t kap.
Most probalnak egy uj rendszert kitalalni, hogy lesz xp csokkentes, de nem ilyen aranyban. Tenyleg hulyeseg, hogy mindenki megkapja egy leolt lenyert a teljes xp-t, regebben nem is volt igy, de most durva "haboru" robbant ki, es hat sajnos, a penz az ur, a SOE szamara meg kellenek az elofizetok, igy ugy basszak szet a jatekot, ahogy az idiota grinderek futyulnek 😞((

Én nem látok bele, úgyhogy meséljétek már el,hogy az az éktelen panaszáradat ami az ofisöl forumon van az új xp szabály miatt, az csak azért van, mert akinek nincs vele baja az játszik ahelyett, hogy vinnyogna, vagy tényleg itt a világvége?
Nem tûnik akkora botránynak, hogy ezentúl osztogatni kell az xp-t, még nem is hallottam olyan játékról, ahol úgy lenne xp osztás, mint itt volt a patch elött.
Mayday
Kedves Fenrir,

A #4989-es hozzaszolasodat meg mindig nem ertem, kifejtened?

Calver
AV-21 mióta nem javítható garázsnál? (eladott 12t, van/volt neki 2 és nemérti)

Fenrir
arról hogy a mobért járó xp nem jár mindenkinek hanem a mennyisége megoszlik a groupban lévõk között...tehát 7500xp-s bol 8-as groupban jó 900 xp/fej