Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo 20
Na segítséget kérnék!
Hallottam hogy ez egy jó játék és mivel a wow óta szeretem az mmorpgket, ezért szeretném tudni hogy:
1.Él még a gáma és ha igen akkor hogy találok rá sok magyarra?
2.A gamecard téma itt hogy mûködik?(Nem láttam gct shopban)

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Calver
jah h ezt is basztam aláírni... szal Sel'quist voltam FarStarron

"The trees move. Do you not see it?"

Mayday
Sok a jedi 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat en most eppenseggel nem vagyok, kihagyok egy kis idot valszeg.
(Bar erdekes, hogy a 11-en lejart acc-ommal meg be tudtam volna lepni tegnap is!?)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Calver
heh, rég láttalak, kedves Tyran <#vigyor1> én is nemsoká lehet visszaszálingózok, érdekel mi a helyzet most SWGben... bár nem kéne megint az alkotni mint tavaly. (többek között SWG volt az oka h augusztusban 2 tárgyból vizsgázhattam hiányzások miatt)

shaba23
már ott tartok, hogy megint feltelepítettem, most már csak a pénznek kell a webkártyáig elérnie 😊 sajnos holnap 7ig dolgozok, de este ha minden jól megy és sikerül 1-2 óra alatt peccselni, akkor akár ütközhetnénk is😊 várj meg a kandallóm elõtt 😄
(tedd be Tyranhun-t friend listbe, és üzenk rám ha belogoltam...szerintem már a chatet sem tudom mûködtetni) persze ez mindenkire vonatkozik, aki emlékszik még a zöld bõrû bútorgyárosra😊
Fenrir
mikor kiadják ugyanilyen béta lesz mint most, ilyen a ROTW is 😊

A halál csupán a kezdet...

Mayday
De akkor irhatnal is egyuttal valamit 😊
Egyebkent meg tedd be a kedvenc temaid koze, es nem kell felhozni, latni fogod, ha ir bele valaki 😊

tangabuvar55
Felhozom kicsit a témát <#wilting>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Mayday
Pontosan ilyen velemenyen vagyok en is, csak en dolgozok <#idiota>

tangabuvar55
Atya isten ez volt az 1. MMORPG amivel toltam azóta már játszottam párral de ez páratlan....Kár h még nem dolgozok én nincs pénzem elõfizetni<#buck>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Fenrir
oks, azok Jabba palotája elõtt kempelnek, majd rájuk nézünk 😊

Fenrir
badge-et adtak 😊

Mayday
De szemetek <#eplus2><#idiota>

canyont, juvet, giant-et toljatok. adolescent meg grand nem az igazi. úgyis mondhatnám, hogy szar, szinte semmit nem dobnak. Ancient meg sokáig tart nem éri meg püfölni.
Fenrir
ezzel csak az a gond hogy a kraytok mostanában semmit sem dobnak, nekünk legalábbis nem dobott se az ancient, se a grand se az adolescent

"Tudtommal most, mikor felvesz egy BH egy jedit, mint targetet, akkor annak kiírja"

ezt hol álmodtad?😊
Amúgy srácok kár a meddõ vita bh vs jedin. Meg kell tanulni jáccani ennyi. Van jedim is és bhm is. mindkettõt élvezem. Ebben a játékban semmi sem legyõzhetetlen. Jediket is az a bh fogja halomra mészárolni aki idõt, pénzt( cirka 50-100 milla), tapasztalatot nem sajnálva tökösre gyúrja a bhját. Me egy csundli kis bhcska nem fog jetiket mészárolni, max, ha az ld, vagy afk. Erõs a jedi, jól kell használni. Erõs a bh mcm kombó vagy a hibridek puskával, pisztollyal is. De mindkettõvel hangsúlyozom akkor lehet bármit is elérni ha télleg megtanulja az ember mit mikor.
Megelõzendõ a "dehát gyengusz a zseblámpám, me szar a loot", neki kell feküdni ha szeretnétek elérni valamit. Unalmas de nincs jobb. Kraythunt orrvérzésig, elõbb utóbb összejön majd egy használható ls. Mostmár ugye van ADK, elég egyszer összeszedni egy jó pearl gyüjteményt.
no offence
peace
😊
Fenrir
logolj be ->itt<-

az accountom jelszavát (csak) hogyan tudom megváltoztatni?

Köszi!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Mayday
Fel evig GARANTALTAN megorzik, de utana is meg szokott maradni sokaig. Nagyon ritkan van karekter kipucolas.

Stotoo
szerintem a kari megvan, mert planetsideos karimat is sokaig megorizte a SOE

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Calver
emlékeim szerint te jó 1 éve van h abbahagytad. így nincs túl sok esélyed, félévente törlik a karikat. de még ha van, akkor sem tuti h megmaradt a házad, mert a pénzlevonos rendszert február tájékán vezettek be talán, azalatt lazán összedölhetett...

Mayday
Nem uj kari! Ha megveszed a 3-as packot, azt felteheted a meglevore! En is igy csinaltam!

RoTW JTL nelkul meg olyan, mint Dallas Bobby nelkul; roviden, vuki bolygora eleve csak sajat urhajoval mehetsz, nincs "buszpalyaudvar" rajta, menetrendszerinti jarattal 😊

ps: ja es 1 honap + RoTW dragabb is lenne, asszem.

Stotoo
pénzem az volt, de ezekszerint csak volt <#szomoru1>
mas:
Ujra megvenni nincs kedvem, mert akkor ugye uj karit kene kezdenem. jtl tulzottan nemerdekel, rage of the wookies kieget meg lehet kulon venni? illetve ha igen akkor megeri-e es mennyi ?😊 Mert ha 1 honap elofizu+rotw tobb mint 8k akkor jobban megerne megvenni ujat, csak hat akkor ugye uj kari 😞

Mayday
Csak nezopont kerdese: Darth Vader sem volt valami jo RPG-s, amikor megfojtogatott egy csomo impet 😊))
Na jo, ez csak poen 😊

Mayday
Megjelent a JTL, aztan jott a Rage Of The Wookies kiegeszito (uj bolygoval, sok uj questtel). Ami a jo hir, hogy megveheto az alapjatek a ket kiegeszitovel egyutt 7990 HUF-ert, ami azert kedvezo ar. (Alapbol ebbe is benne van az egy honap ingyen jatek, de ha Te a meglevo alapjatekodra rakod fel csak a ket kiegeszitot, akkor mar nem jar az ingyenhonap.)
November 1-en pedig az Ep3 dvd megjelenessel egyidoben jon a 3. kiegeszito, Trials of Obi-Wan.

Mayday
Eloszor ugyebar a haz szamlajarol csokken a penz, aztan meg a bankszamladrol. Tehat ha volt nemi penzmagod, a hazacskadnak semmi baja 😊
De ha tudod, hol volt, en megnezem Neked szivesen 😊

Stotoo
Ja es meg van meg a hazam pannoniaban ?😊 Anno eleg nagy osszeget fizettem ra, remelem meg nem romos 😊

Stotoo
Most hogyan muxik a game? Nekem megvan az alapjatek, jtl nincs, van azota vmi kiegeszito? a bh dolgon kivul meg mi valtozott? utoljara tobb mint 1 eve jatszottam. Lehet hogy visszaterek mostanaban vmikor, megjott a kedvem megint 😊. Azt se tudom mi volt a karim utoljara, mert volt bh, pistoleer,commando, kungfu csavo, kardocs csoka, botos rendor meg mindenfele, de hogy mi volt amikor abbahagytam azt nemtudom 😊. Kb akkor hagytam abba amikor beraktak a "jedi falut" es force sensitive skillek tanulasa kellett a jedihez. Ez volt az utolso update amire emlexem.

Fenrir
hát azért azt mondom hogyha rpg akkor szövetségesemet nem veszem fel

Mayday
Erre nem tudok mit mondani, engem nem erdekelne a celpontom frakcioja, neme, faja, oltem en mar Trandoshan not is. 😊 (Pedig de csinos volt 😉 )
Csak fizessenek a fejeert 😊

Mayday
Regen fullosan kellett a Scout es a Marksman, mindkettobol Master szint! Emellett nem sok mast tudott tanulni a BH.
Aztan kivettek a Scout harom oszlopat, kellett Master Marksman, es Scout 4xxx asszem, mostmar eleg a Scout 4xxx es a Marksman xxx4.
Igy mar azert boven befar mar Elite Master prof is.

Fenrir
erre azt mondom hogy tegnap elõtt Labox nevû full template-es imp jedit egy imp bh akarta megölni, hiába üvöltöztünk neki hogy "mekkora paraszt vagy hogy imp vs imp"

tudom, a meló az meló de a gcw meg gcw, azért ne a saját szövetségesünkkel harcoljunk már

azt meg nem lehet kamuzni hogy nem tudta hogy õt vette fel mert a frakcióját látja, direkt impre ment a szemét, árúló féreg

Fenrir
sztem az egész ott van elcseszve, hogy mindkét fél megtanulhatja ugyanazokat a képességeket ugyanolyan erõsen

teszem azt miért tud használni egy light jedi fojtogatást és villámszórást? ez inkább dark jedi képesség

light jedi az healeljen jól meg ilyenek, a destruktív képességek a darkoké

Stotoo
most mi kell ?😊

Mayday
Jo, de a light jediket uldoti, dark meg nem letezik sok, de megis benn van, mindkettobol szazaval, es ez a baj... <#szomoru2>

JohnnySmith
LOL
Akkor a light jedi meg legyen sokkal táposabb?
Mind1 elvan baszva ez az egész...még jó hogy pihentetem a karimat. Nincs is sok értelme tovább baszakodnom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
max ez a light jedikre vonatkozik, nem hinném hogy a birodalom üldözné a darkokat olyan elszántan 😊

Fenrir
tudom hogy ki van kapcsolva, semmi különbség a knight és padawan titulusu emberek között

[NST]Cifu
Na de bátyja a probléma az, hogy elvileg alig kellene jetinek lennie, és azokat is hülyére vadássza a Birodalom és a BH-k. Magyarul a jetiknek nem a fõtéren kéne virgonckodniuk, hanem laposkúszásban saroktól-sarokig közlekedni.

Arról a hülye grindre építõ fejlõdési rendszer tehet, hogy a Padawanok szívnak mint gép, de ez meg a SOE bûne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem értem miröl beszélsz az FRS ki van kapcsolva, a ful templétes jedi és a master között, jelenleg nincs semmi különbség...
Fenrir
hát azért megnézném hogy akármelyik bh mikor nyom le egy jedi lovagot vagy guardian-t vagy mestert...perpillanat a padawan fölötti frs rangok az überek a játékban, ne vicceljünk hogy ne legyen erõsek meg hogy 20 bh menjen rá, erre régen is volt már példa

nekem az a bajom hogy a gyenge padawant szopatja szét a full template-es mcm/mbh karakter akinek semmi vesztenivalója nincs, se xp se pénz

ha 1x full template-es leszek akkor úgyse fog már érdekelni az xp loss, onnantól már csak frs van amin úgyis pvp-vel tudsz csak feljebb lépkedni (vagyis régen így volt)

Nem akarom mayday f.szát szopni újfent, de ott a pont nála:

agyonütné a játék fair-ségét, ha a 1,5szer erõsebb jedik hülyére szopatnának minden BH-t, akkor tényleg hova lenne a játékélmény egy BH karakter számára a "jelenlegi szabályok keretén belül"? (ezen van a hangsúly!)

Amúgy szerintem is ott lenne az igazság, hogy:
- ok, legyen a jedi übertáp, de akkor tényleg vehesse fel több BH is azt a 1,5ször erõsebb jedit
- vagy ne vehesse fel több, és akkor lehessen orvul menni a jedire. Tudtommal most, mikor felvesz egy BH egy jedit, mint targetet, akkor annak kiírja, hogy xy vadászik rád (hát ez így nem fair! ha nem tud a BH nagyot sebezni, és kombóban gyógyítani, akkor nem fair).

Ha nem kapna figyelmeztetõ üzit, akkor lehetne körülötte ólálkodni miközben õ nyomja a maga kvesztjét vagy mitt tom milyét. (Bizalmába férkõznék, gyógyítgatnám, buffolnám. Illetve kivárnám, míg hadakozik másokkal, és mikor legyengül a 1,5szer erõsebb teste, akkor elinézném. Ez lenne igazán életszerû! Nem az, hogy tudja, célpont lett, és várja, hogy XY mikor tûnik fel a látómezejében.
De ha már az erõ "megmutatja neki a vadászt", akkor azért hadd legyen már egyenlõ esélyû a küzdelem)

Mayday!

Ja-ja. A datastarton (bh fórum) már olvastalak benneteket, és igen MCM-re gyúrok a MBH mellett.

Üdvözöl benneteket és minden kultúrált vitapartnert:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

N1ggA
a webes kartya 1000 FT havonta asszem. mondd le a webes kartyad aztan jöhet a gamecard.

Spread De Love!

Mayday
Csak olyan sokan fizetjuk webes kartyaval, hogy keves lenne hozza az ember.

N1ggA
Írjunk petíciót, hogy legyen gamecard itthon is 😊

Spread De Love!

AnuluWork
Általában ha egy BH jön az emberre, azt elõre ki lehet szúrni, így ennyit az orvulról ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ha a BH 2000-et gyógyít, a jedi gyógyítson fullban mindent. Ha BH 5000-t sebez, a jedi sebezzen 10000-t. Ha FULL Template-es!!!

Az összes többi - látva Luke szerencsétlenkedését padawanként - nem annyira vészes, max. kellemetlen. De ha vki knight, az legyen überebb minden halandónál. Viszont vehesse fel egyszerre 8 BH is, akár.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mayday
Altalaban a BH-k orvul mennek a jedikre...