7195
10877436381340714828.png
  • N1ggA
    nem
  • Brolly28
    Úgy vagyok vele h megvenném.
    De mivel a moddinghoz sok pénz kell ezért várok még vele.
    addig ott a trial
    Amúgy nigga te nem szoktál cod2-vel játszani?
  • N1ggA
    Kerül olyan 15 ezer forintba nagyjából. De nekem van egy eladó, ha gondolod vedd meg.
  • MerlinW
    ~3600/hó

alapjáték + kiegek: utánanézel... pcdome, cdgalaxis, 576, stb...

esetleg visszaolvasol 10et...
  • Brolly28
    Akkor már csak annyi h mennyibe kerűl az alapjáték a kiegekkel 1üt és mennyit kell fizetni 1 kúva hónapért?
  • N1ggA
    Nem, már miért lenne ingyenes? Olyan tökéletes a játék, hogy még így, havidíjasan is rengeteg előfizetőjük van
  • Brolly28
    Helló mindenki!
    Érdeklődni szeretnék h nem e lett ingyenes a játék.
    Mármint h neten lehessen vele játszani...
  • lord nihilus
    némá :) na mind1
  • N1ggA
    Szerintem hagyd abba a próbálkozást.
  • lord nihilus
    szeretném kipróbálni, de nekem mindig vmi attached Game Code-ot ír ki ami miatt nem indulhatok egy 10 napos útra, valakinek nincs 5lete? bocs ha volt már ilyen kérdés
  • N1ggA
    A Guildwars nem is MMO, annak nekem se jön be, de CO-RPG-nek simán :)
  • N1ggA
    az swg-ben fog, nem a gw-ben
  • [Jakuza]
    Mivel nekem megvolt tudom, hogy milyen jatek.
    De nekem egyaltalan nem jon be, akar egyszeri fizetos akar nem.
    Utol sem eri egy-par MMO szinvonalat. Egy csomo dolog hianyzik raadasul belole, semmi craft rendszer,semmi politikai rendszer, csak bugyuta rangsor a PVP-kben elert sikerek utan, amiben ugye egyedul nem jatszhatsz. Legalabb a PVE-nel lennenek ilyen lehetosegek de semmi. Haborura vagysz ? Ott az EVE Online. Na abban aztan nem csak nehany fobol all egy haborus party. :P Craftra ? Anarchy Online. Raadasul GW-ben az instance felepites szinten nagyon gaz.
    Szerintem amit nyujt a GW PVE-ben azt meg egy jolfelepitett NWN persistent world is produkalja, pedig az aztan nem online jatek.
    Tudom ilyenkor jon az, hogy de PvPre van kihegyezve.
    Es amikor nincs bent senki a klanbol ? Akkor mit hegyez a jatekos ? :P
  • Fenrir
    Az szinte teljesen a pvp-re van kihegyezve, a pve csak adalék mellé, hogy összeállíts egy jó buildet és legyen kezdőtőkéd.
  • [Jakuza]
    Mert gyengusz azert.
    Speciel en is megbantam, hogy megvettem anno.
  • Fenrir
    Miért fog nagyon csalódni a GW-ben?
  • N1ggA
    Ha eddig Guildwarst játszottál, nagyot fogsz csalódni. Meksevedd! Nem mondom, hogy a GuildWars tökéletes, de fényévekkel jobb az swg-nél (Én nagy SW fan vagyok, fantasyt sose szerettem, de még így is azt mondom swg szar, guildwars jó, ráadásul az ingyenes is).

Visszatérve az swg2-re. Ha mindenképpen Jediket meg Sitheket akarnak a fejlesztők a játékba, akkor érdemes lenne a kotor és az előzmény trilógiák kora közé rakni a játékot, az a kor úgyis a Jedi és a Sith háborúiról szólt.
  • AnuluWork #5495
    Az én általam várt egyik nagy kedvenc pedig a Frontier 1859 lesz. Egy western MMO. Talán két-(három) éven belül ... :(

Minden esetre jó kis terveik vannak!
  • AnuluWork #5494
    De megemlíthetjük még az már korábban is linkelt már futó EVE Online-t, Matrix Online-t, Face of Mankind-ot, Everquesteket, Lineage és GW fantasykat, valamint a WOW-ot. Aztán ugye ott van a még nem futó Warhammer Online, a Gods and Heroes: Rome Rising, és mások.
  • AnuluWork #5493
    Aztán még ott van az e héttől beindult Dark and Light is.
  • AnuluWork #5492
    Aztán kb. júli végén (augusztus elején) jön majd a Pirates of the Burning Sea. Ex SWG designerekkel, jó ötletekkel, elképesztő grafikkal.
  • AnuluWork #5491
    Még egyszer, egyesével:

Még pár hét, és itt a Roma Victor. De aki nem szerválta be első körben, az már csak júliusban teheti majd meg.
  • AnuluWork #5490
    Az utóbbi két hozzászólásom ha erre jár egy moderátor, pls törölje. Vmi miatt nem megy át az egész ... :(
  • AnuluWork #5489
    Még pár hét, és itt a Roma Victor. De aki nem szerválta be első körben, az már csak júliusban teheti majd meg.

Aztán kb. júli végén (augusztus elején) jön majd a Pirates of the Burning Sea. Ex SWG designerekkel, jó ötletekkel, elképesztő grafikkal.

De megemlíthetjük még az már korábban is linkelt már futó EVE Online-t, Matrix Online-t, Face of Mankind-ot, Everquesteket, Lineage és GW fantasykat, valamint a WOW-ot. Aztán ugye ott van a még nem futó Warhammer Online, a Gods and Heroes: Rome Rising, és mások.

Az én általam várt egyik nagy kedvenc pedig a Frontier 1859 lesz. Egy western MMO. Talán két-(három) éven belül ... :(

• AnuluWork #5488

• AnuluWork #5487
    Biza! :(
  • AnuluWork #5486
    Face of Mankind. Talán ...
  • Kreeder44
    sziasztok!
    Régóta gondolkodtam azon h belekezdjek e a SWG-be de csak 2 éve van netem és én a Guild Wars-t meg a City of Heroest játszottam eddig...
    mert sok rosszat hallottam a SWG-ról kipróbáltam a 14 napos triált az ürhajón ami kicsit keveset mutatott a játékból.
    Életképes még a játék?? Sokan vannak fent még rajta vsgy már csak a nagy fanatikusok gamelnek vele??
    mert lehet nyáron megveszem csak nem tudom megéri e...
    PLS valaki erősítsen meg benne :D
    Bye all!
  • Kandurex
    És mi a helyzet a SOE és a Lyukas részéről?
  • JohnnySmith
    Hááát azért sokan visszanéznének ;)
  • Mayday
    En nem vagyok nagyon kepben, de az Everquest nem volt eleg nepszeru? Megis lett masodik resze! Kell - ha mas nem - a "technikai" megujulas, igazodni kell a korhoz.

SWG-t kar lenne veszni hagyni, hiszen ez az univerzum orokke elni fog. Persze, tekintve a Lucasarts eddigi politikajat, ha "SW-laz" van, (mondjuk egy ep3 premier moziban vagy dvd-n), akkor azonnal kell hozza jatekot is kiadni.

Szerintem nem lenne egy halva szuletett 5let, ha mondjuk az SW TV-sorozat debutalasaval jonne egy SWG2. Egy uj jatek, a regi rendszerre epulve (amit persze valtoztathananak kisse), kibalanszolva, es OPTIMALIZALVA, uj grafikaval SZVSZ nagyon nagy esellyel indulhatna a piacon, megha a WOW is az abszolut egyeduralkodo. Ezt a vilagot nem kene veszni hagyni, de a fejlesztok belathatnak, hogy a jelenlegi SWG-bol mar SEMMILYEN ujitassal nem tudnak kihozni valamit, ami tomegesen vonzana a jatekosokat. Meg ha egy az egyben vissztennek a preCU-t, szerintem mar akkor sem sokan ternenek vissza.
  • [Jakuza]
    Akkor figyelgesd csak ezt az oldalt.
    http://www.lowcaserver.com/
  • Kandurex
    Őszíntén szólva a WOW mese fantasy világa (mindattól függetlenül, hogy nagyon - nagyon szeretem a világot és a fantasyt) egyszerűen nem késztet játékra, az SW galaxies a kezdetei időkben szó szerint lenyűgözött. Egyszer, ez még a régi rencerben volt, találkoztam egy Jedivel, teljes odáig voltam meg vissza, elvitt magával questelni, meg segített, aztán jött egy 6 fős fejvadász banda :), de simán levágta őket. szvsz nagyon kellenek a jedik, persze nem ész nélkül.
  • Kandurex
    A jetik jók, csak ugyanolyan, "majdnemlehetetlenkurvanagymákkell" rencerben kellene visszahozni. Szvsz, a régi alapok átgyúrva.
  • Cnut
    Macroexpress nevű progi kellett hozzá meg sok kredit.
  • Lazarus
    MMORPGknek, nem igazán szoktak folytatást csinálni, cak abban az esetben ha az előd nagyon sikertelen és újra kockáztatnak (pl Neocron), vagy nagyon elavult (pl Everquest).

Én örülnék egy második résznek, ami a preCUra épít. Soha nem fogom megérteni mire volt jó leegyszerűsíteni ezt a remek játékot (btw a legjobb MMORPG volt)
  • Lord RZA a PUNK
    na és lesz SWG2? :--)
  • Calver
    bocs, ne grindeljen, hologrindeljen. az volt az igazi szenvedés. 4 profot kimasterolni, amikről tudod mik, de ha becsúszik egy image designer így is temetheted... és aztán jön az 5.! na, arról gőződ nincs hogy mit kéne. sztem sokkal mókásabb volt régi rendszer, télleg elhivatottság kellett hozzá... meg mázli. nagy, nagy adag mázli.
  • Calver
    és mégkevesebb olyan aki nem volt egy primitív vérpistike, de ebbe ne menjünk bele. ezeket nem lett volna szabad beengedni SWG, amúgy is sokkal mókásabb volt régi yeti rendszer, grindeljen a kis köcsög
  • Lord RZA a PUNK
    nekem egy kotor börbe bujt swg kell :-)