Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallottam hogy ez egy jó játék és mivel a wow óta szeretem az mmorpgket, ezért szeretném tudni hogy:
1.Él még a gáma és ha igen akkor hogy találok rá sok magyarra?
2.A gamecard téma itt hogy mûködik?(Nem láttam gct shopban)
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
"The trees move. Do you not see it?"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Bar erdekes, hogy a 11-en lejart acc-ommal meg be tudtam volna lepni tegnap is!?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(tedd be Tyranhun-t friend listbe, és üzenk rám ha belogoltam...szerintem már a chatet sem tudom mûködtetni) persze ez mindenkire vonatkozik, aki emlékszik még a zöld bõrû bútorgyárosra😊
Egyebkent meg tedd be a kedvenc temaid koze, es nem kell felhozni, latni fogod, ha ir bele valaki 😊
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
A halál csupán a kezdet...
ezt hol álmodtad?😊
Amúgy srácok kár a meddõ vita bh vs jedin. Meg kell tanulni jáccani ennyi. Van jedim is és bhm is. mindkettõt élvezem. Ebben a játékban semmi sem legyõzhetetlen. Jediket is az a bh fogja halomra mészárolni aki idõt, pénzt( cirka 50-100 milla), tapasztalatot nem sajnálva tökösre gyúrja a bhját. Me egy csundli kis bhcska nem fog jetiket mészárolni, max, ha az ld, vagy afk. Erõs a jedi, jól kell használni. Erõs a bh mcm kombó vagy a hibridek puskával, pisztollyal is. De mindkettõvel hangsúlyozom akkor lehet bármit is elérni ha télleg megtanulja az ember mit mikor.
Megelõzendõ a "dehát gyengusz a zseblámpám, me szar a loot", neki kell feküdni ha szeretnétek elérni valamit. Unalmas de nincs jobb. Kraythunt orrvérzésig, elõbb utóbb összejön majd egy használható ls. Mostmár ugye van ADK, elég egyszer összeszedni egy jó pearl gyüjteményt.
no offence
peace
😊
Köszi!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
RoTW JTL nelkul meg olyan, mint Dallas Bobby nelkul; roviden, vuki bolygora eleve csak sajat urhajoval mehetsz, nincs "buszpalyaudvar" rajta, menetrendszerinti jarattal 😊
ps: ja es 1 honap + RoTW dragabb is lenne, asszem.
mas:
Ujra megvenni nincs kedvem, mert akkor ugye uj karit kene kezdenem. jtl tulzottan nemerdekel, rage of the wookies kieget meg lehet kulon venni? illetve ha igen akkor megeri-e es mennyi ?😊 Mert ha 1 honap elofizu+rotw tobb mint 8k akkor jobban megerne megvenni ujat, csak hat akkor ugye uj kari 😞
Na jo, ez csak poen 😊
November 1-en pedig az Ep3 dvd megjelenessel egyidoben jon a 3. kiegeszito, Trials of Obi-Wan.
De ha tudod, hol volt, en megnezem Neked szivesen 😊
Csak fizessenek a fejeert 😊
Aztan kivettek a Scout harom oszlopat, kellett Master Marksman, es Scout 4xxx asszem, mostmar eleg a Scout 4xxx es a Marksman xxx4.
Igy mar azert boven befar mar Elite Master prof is.
tudom, a meló az meló de a gcw meg gcw, azért ne a saját szövetségesünkkel harcoljunk már
azt meg nem lehet kamuzni hogy nem tudta hogy õt vette fel mert a frakcióját látja, direkt impre ment a szemét, árúló féreg
teszem azt miért tud használni egy light jedi fojtogatást és villámszórást? ez inkább dark jedi képesség
light jedi az healeljen jól meg ilyenek, a destruktív képességek a darkoké
Akkor a light jedi meg legyen sokkal táposabb?
Mind1 elvan baszva ez az egész...még jó hogy pihentetem a karimat. Nincs is sok értelme tovább baszakodnom.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Arról a hülye grindre építõ fejlõdési rendszer tehet, hogy a Padawanok szívnak mint gép, de ez meg a SOE bûne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nekem az a bajom hogy a gyenge padawant szopatja szét a full template-es mcm/mbh karakter akinek semmi vesztenivalója nincs, se xp se pénz
ha 1x full template-es leszek akkor úgyse fog már érdekelni az xp loss, onnantól már csak frs van amin úgyis pvp-vel tudsz csak feljebb lépkedni (vagyis régen így volt)
agyonütné a játék fair-ségét, ha a 1,5szer erõsebb jedik hülyére szopatnának minden BH-t, akkor tényleg hova lenne a játékélmény egy BH karakter számára a "jelenlegi szabályok keretén belül"? (ezen van a hangsúly!)
Amúgy szerintem is ott lenne az igazság, hogy:
- ok, legyen a jedi übertáp, de akkor tényleg vehesse fel több BH is azt a 1,5ször erõsebb jedit
- vagy ne vehesse fel több, és akkor lehessen orvul menni a jedire. Tudtommal most, mikor felvesz egy BH egy jedit, mint targetet, akkor annak kiírja, hogy xy vadászik rád (hát ez így nem fair! ha nem tud a BH nagyot sebezni, és kombóban gyógyítani, akkor nem fair).
Ha nem kapna figyelmeztetõ üzit, akkor lehetne körülötte ólálkodni miközben õ nyomja a maga kvesztjét vagy mitt tom milyét. (Bizalmába férkõznék, gyógyítgatnám, buffolnám. Illetve kivárnám, míg hadakozik másokkal, és mikor legyengül a 1,5szer erõsebb teste, akkor elinézném. Ez lenne igazán életszerû! Nem az, hogy tudja, célpont lett, és várja, hogy XY mikor tûnik fel a látómezejében.
De ha már az erõ "megmutatja neki a vadászt", akkor azért hadd legyen már egyenlõ esélyû a küzdelem)
Mayday!
Ja-ja. A datastarton (bh fórum) már olvastalak benneteket, és igen MCM-re gyúrok a MBH mellett.
Üdvözöl benneteket és minden kultúrált vitapartnert:
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Spread De Love!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az összes többi - látva Luke szerencsétlenkedését padawanként - nem annyira vészes, max. kellemetlen. De ha vki knight, az legyen überebb minden halandónál. Viszont vehesse fel egyszerre 8 BH is, akár.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB