Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
ebben teljesen igazad van, csak en se kovacsolni nem akartam fegyvert, se nem rohangaltam pancel nelkul sosem, viszont emlekszem h kb 6 bolygot bejartam a legolcsobb kaja utan.

en azert fizettem anno elo a trial utan mert nagyon bejott az amikor meg a Tatooinon mentunk 8 an mindenki a sajat poros jarganyan oltunk vmi mobot aztan leultunk a tabortuz melle ejszaka vki zenelt. na ezt valtotta fel kesobb az agyatlan solozas es ezert utan meg:/ viszont sok lehetoseg van az igaz ezeken kivul is

öööö....most hogy mondod 😊
Egyébként inkább építõ jellegû hozzászólásokat várnék, mondjuk olyat hogy: ezt és ezt csináld és akkor jó lessz. "ez példa volt" 😊
N1ggA
öltözz föl 😄 Amugy nem tudom :|

Spread De Love!

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy megpeccelte magát a game 2.4-re és nem látok a karakterembõl csak egy alsógatyás kopasz nyeszlett kis csávókát a peccselés után. Ilyenkor mi a tehendõ?
Fenrir
simán elkezdhetsz craftert is, max az anyagot majd spawn alapján bányászod ki, ha belépsz magyar guildbe akkor még sztem fognak anyagilag is segíteni mert crafternek mindenki örül 😊

A halál csupán a kezdet...

Azért remélem érted mire gondolok, pl weaponsmith meg ilyesmi nem lehet új karival az ember mert, soha nem szerzi meg a fél éve beshiftelt 1000oq-s mittoménmit amit a szakmabeliek raktárában figyel. Szóval elég nagy hátrány most kezdeni, azt hiszem. Nem tudom most milyenek a viszonyok, én már 1,5 abbahagytam, mikor meglett a jedim... Akkor még bõvel a holocronos, aztán találgatós rendszer volt. Valószínúleg valamilyen harcost indítunk mert a haver azt akar.

N1ggA
hülyeség, nyugodtan inditsatok uj karit. chimaerara, farstarra vagy starsiderre mennyetek.

Spread De Love!

Helló! Nagyon nagyon rég swg-ztem, csak persze nincs idõm. Most egy haverral közösen indítanánk egy új karit. Van valami fiatal szerver ahol élvezni lehet egy új karival a játszadozást? Vagy mit ajánlotok? Mert azért valljuk be ha vadi új karival becsöppenénk pl a starsiderre, craftszakmákban élbõl versenyképtelenek lennénk és harcosok köz is, a sok idõ alatt összeszedett pre-nerf cuccok miatt is.

Mayday
En ugy gondolom, hogy Te, mint harcos, szukseged volt egy fegyverkovacsra, hogy vegyel jo fegyvert.
Szukseged volt pancelkovacsra, mert nem mentel ruhaba szolozni. Ha esetleg jatszottal is, es neha levetted az armort, akkor a ruhaidat valoszinuleg egy jatekos karakter szabo varrta.
Jah, persze, szolozas elott a doki buffolt, aki szinten player volt. Harc utan meg bementel a kantinaba, ahol player zeneszek, tancosok szorakoztattak.

En lentebb a wowhoz hasonlitottam, amit vegigszolozhatsz, osszelootolva minden cuccot 😞 (Jatszottam azzal is, tapasztalatbol mondom.)

Jah, es mostmar nem sokat szolozhatsz az SWG-ben, az uj harcrendszerben, megszuntek az oriasi buffok, tehat mostmar a fentiek MELLETT a harcban is masokra van szukseged. Tehat ilyen szempontbol magasan az SWG vezet velemenyem szerint!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

magus
"Sokkal jobban egymasra vannak a jatekosok utalva,"

haaat, amikor en jatszottam akkor a jatek durvan abbol allt, hogy mindenki felszedte a buffot, es elment solozni. marmint a harcos resze, a tobbi az erdekes volt, de engem nem kotott le annyira

Gorii
ja

Fenrir
béka?

Mayday
Hja, ok, nem vagyok kepben ilyen teszt szerver meg beta ugyileg 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gorii
mivel benvagyok a betaba ki mas fotozta volna?😊, vannak leteve terminalok amibol barmely item valaszthato a teszteles miatt

Mayday
Öööö, ez az alap felszereles? 😊
Ezt Te fotoztad, vagy "hivatalos" kepek? Csak azert, hogy a BH es RIS armorok ennyire "kommerszek" lettek?

Gorii
par kep a TOOW betabol :

Mayday
Europa-Farstar, de mostanaban nem jatszok.

N1ggA
te melyik szerveren játszol Mayday?

Spread De Love!

N1ggA
kössz!

Spread De Love!

Mayday
Hat, nem tudom pontosan, de utanakerdezek, a lenyeg, hogy mas banknal. Kollegaim OTP-srol asszem a CIB-hez mentek at, es ott az ilyen webkartyas dolognak, csak 99 HUF a havidija tan.
En egyenlore OTP-hez vagyok kotve, mert A-Hitelem van, amit nyomok vissza lassan, de aztan valszeg atmegyek teljesen a K&H-hoz (ott a lakashitelem), asszem ott eleg 100 vagy 150 eHUF havi jovedelem, es mar dombornyomott kartyat kapok, ami ugye alapbol jo a netes vasarlasokhoz.
En most igy nem tudom a mas bankok lehetosegeit, remelem, valaki kisegit, de nezz el a hivatalos magyar SWG oldal ezzel kapcsolatos topicjaba, ott sokkal tobbet irtak mar a dologrol, es ha rakerdezel, gyorsan, nagyon szivesen segitenek!

N1ggA
mik ezek a megoldások?

Spread De Love!

Mayday
Sajna Magyarorszagon nem nagyon lehet gamecardot szerezni SWG-hez 😞
En magam OTP-s webkartyaval nyomom, aminek havidija valoban 1200 HUF, de vannak sokkal jobb megoldasok, ahol minimalis havi- vagy eves dij van!

N1ggA
valaki tud vmi módot gamecard beszerzésére? ha igen akkor mennyiért? mert soknak tartom a bankkártyás átutalásos dolgot, mert 1000Ft-ok a havidíjak a jó kártyáknál. Nemtom, hogy visa electronnal miért nem lehet fizetni...

Spread De Love!

cikasz
Én is gondolkodom erõsen 😊
Van 2db 60-as karim meg pár kisebb, 44-es 22-es stb.
De kezd nem lekötni... <#rolleyes>

http://www.akciofigura.hu

Mayday
Nincs azert pangas, sokan vagyunk. (Europai szervereken is)
Plusz jonnek vissza az emberek sorba WOW-rol, mert meguntak...

AnuluWork
Pár szerveren tényleg kevesen vannak. Fõleg az európaiak közül mentek el sokan. Ezért az csúcsidõpontok is csúsznak. USA szerveren este 7 után van sok arc. EU szerveren fog. sincs mi van.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

cikasz
Szisztok.
Állitólag panganak a szerverek mert mindenki átment WOW-ozni. Igaz ez?
üdv
CIkász

http://www.akciofigura.hu

JohnnySmith
Persze az a tutti! Mondjuk én az Armed Assaultnak is örûlnék már! 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Johán és ofp2? lassan jön az is 😊

JohnnySmith
??? miért
nem is játszottam a WoW-al de nem is akarok....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Smuge
Nevetségesen komolytalan vagy , látom wow valo neked....

JohnnySmith
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Már a vuki szart se akartam😊)))) De ezt 100% hogy nem. De ti legalább majd szellemként mászkálhattok ugye? 😄DDDD
Na jó viccen kivûl nem. Majd akkor szólj, ha lehet bolygó felszinen repkedni mondjuk YT1300 vagy Decimatorral. Na majd akkor jövök.

Fenrir
lassan jön az új kiegészítõ, nem akarod megvenni? 😊

JohnnySmith
Még jó hogy nem vagy elfogult 😊)) Bár én se tudom.

Fenrir
mi változatos a wow-ban? egy sima hent játék, egy fokkal jobb mint a gw 😊

soha nem éri el az swg szintjét mert az swg nem csupán a harcról szól, ott alkothatsz is

Mayday
Hat mostmar nagyon sok NPC ad kuldetest, vagy kuldetes sorozatot. Amikor Te jatszottal, akkor is sok NPC adott egyebkent kuldetest.
Az meg, hogy valaki ugy jatszik, hogy odamegy, felveszi, lenyomja, megint mas, mintha valaki odamegy, elolvassa, mirol szol a dolog, es ugy kezeli 😊
Mert tkp, ha nem olvasod el a kuldeteseket mondjuk a wowban, altalaban ott is annyi van, hogy el kell menni valakihez, meg kell olni valakit, meg ossze kell gyujteni x darab valamit...

Akkor mosom kezeim 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Torzonborz
A srác EQ2-re írta a fos quest rendszert én meg arra válaszoltam 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát nem tom amikor SWG-ztem a küldik kimerültek abban hogy odamentem a mission terminálhoz és kiválasztottam éppen kihez menjek deliverezni vagy miket öljek meg. kész. 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Torzonborz
Azért fos a quest renszer mert nincs ott a felkiáltó/kérdõ jel az NPC-k feje felett, hogy vele kell beszélni ? ROTFL

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mayday
En is jatszottam mindkettovel. WoW-ot nagyon gyorsan meguntam, SWG sokkal valtozatosabb, tenyleg szabad jatek, nekem ilyen szempontbol a WoW csalodas volt, az SWG tul magasra tette a mercet. Grafikailag meg sem kozeliti a WoW az SWG-t, SWG-bol brutal szepseget ki lehet hozni.
Mondjuk ehhez brutal gep kell, sok-sok memoria, nincs jol optimalizalva a program, nagyon sokat skalazhato azert.
Nekem a WoW tulsagosan linearis volt, szinte egyenes vonalban kellett haladnom, sorban jottek a foldreszek egymas utan, mindenkinek ugyanugy.
SWG ezzel szembe teljes szabadsagot nyujt, nincs megkotve a kezed, es mindez a Star Wars univerzumban, ha azt szereted, ne hagyd ki. Sokkal jobban egymasra vannak a jatekosok utalva, nem muszaly harci karakterned lenni, nagyon jol eleldegelhetsz zeneszkent, tancoskent, epiteszkent, stb.

genRob
Hát akkor várok vmi ingyenes próbára. :-) Sajnos a fos küldirendszerhez volt szerencsém EQ2-ben. Mindíg bojongani kell mert nem találsz küldit. Mindenkivel beszélni, hogy találj vmit... nagyon fos volt.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

I.C.ram
Más a két játék, de valahogy a WoW hangulatosabb, változatosabb játék. Küldetésrendszer pocsék az SWGben. Én a WoWot választanám (játszottam sokat mindkettõvel).
genRob
Nos nem hiszem, hogy elednám:-)
Mondjuk ha lenne egy skála 1-10ig. (grafika, hangulat, stb...) Akkor mennyit kapna ez a game és pl mennyit a WoW. Most WoWozom de szivesen kipróbálnám ezt is. Csak ugye kettõre nem tudok idõt áldozni és fizetni sem akarok 2ért.

Mayday
Igen, ha a TOTAL EXPERIENCE csomagban veszed, jar hozza egy Barc Speeder. Jo kis jargany, es mivel nem mindenkinek jart a jatekban, huzos ara is van.

genRob
Ha megveszed most az egész dobozt akkor kapsz vmi jó mountot is?

genRob
Aha, erre gondolok. Köszi a választ majd figyelek.

Mayday
Ha valami trial felere gondolsz, akkor az valoszinuleg lesz nemsokara, november 1 korul, amikor erkezik az uj kiegeszito.

Egyebkent meg a kiegeszitoknek szokott lenni nyilt beta tesztje, most is volt (van?) a nemsokara megjeleno kiegeszitohoz (de ezek altalaban azok szamara vannak, akik mar jatszanak).

genRob
Hali!

Szokott lenni vmi open teszt?

Fenrir
1. él, swgalaxies.datastart.hu ha bõvebbet akarsz megtudni, van egy pár szerver amin elég nagy a magyar populáció
2. gc kicsit körülményes hozzá, bankátutalás a legkényelmesebb