Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en azert fizettem anno elo a trial utan mert nagyon bejott az amikor meg a Tatooinon mentunk 8 an mindenki a sajat poros jarganyan oltunk vmi mobot aztan leultunk a tabortuz melle ejszaka vki zenelt. na ezt valtotta fel kesobb az agyatlan solozas es ezert utan meg:/ viszont sok lehetoseg van az igaz ezeken kivul is
Egyébként inkább építõ jellegû hozzászólásokat várnék, mondjuk olyat hogy: ezt és ezt csináld és akkor jó lessz. "ez példa volt" 😊
A halál csupán a kezdet...
Spread De Love!
Szukseged volt pancelkovacsra, mert nem mentel ruhaba szolozni. Ha esetleg jatszottal is, es neha levetted az armort, akkor a ruhaidat valoszinuleg egy jatekos karakter szabo varrta.
Jah, persze, szolozas elott a doki buffolt, aki szinten player volt. Harc utan meg bementel a kantinaba, ahol player zeneszek, tancosok szorakoztattak.
En lentebb a wowhoz hasonlitottam, amit vegigszolozhatsz, osszelootolva minden cuccot 😞 (Jatszottam azzal is, tapasztalatbol mondom.)
Jah, es mostmar nem sokat szolozhatsz az SWG-ben, az uj harcrendszerben, megszuntek az oriasi buffok, tehat mostmar a fentiek MELLETT a harcban is masokra van szukseged. Tehat ilyen szempontbol magasan az SWG vezet velemenyem szerint!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
haaat, amikor en jatszottam akkor a jatek durvan abbol allt, hogy mindenki felszedte a buffot, es elment solozni. marmint a harcos resze, a tobbi az erdekes volt, de engem nem kotott le annyira
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezt Te fotoztad, vagy "hivatalos" kepek? Csak azert, hogy a BH es RIS armorok ennyire "kommerszek" lettek?
En egyenlore OTP-hez vagyok kotve, mert A-Hitelem van, amit nyomok vissza lassan, de aztan valszeg atmegyek teljesen a K&H-hoz (ott a lakashitelem), asszem ott eleg 100 vagy 150 eHUF havi jovedelem, es mar dombornyomott kartyat kapok, ami ugye alapbol jo a netes vasarlasokhoz.
En most igy nem tudom a mas bankok lehetosegeit, remelem, valaki kisegit, de nezz el a hivatalos magyar SWG oldal ezzel kapcsolatos topicjaba, ott sokkal tobbet irtak mar a dologrol, es ha rakerdezel, gyorsan, nagyon szivesen segitenek!
En magam OTP-s webkartyaval nyomom, aminek havidija valoban 1200 HUF, de vannak sokkal jobb megoldasok, ahol minimalis havi- vagy eves dij van!
Spread De Love!
Van 2db 60-as karim meg pár kisebb, 44-es 22-es stb.
De kezd nem lekötni... <#rolleyes>#rolleyes>
http://www.akciofigura.hu
Plusz jonnek vissza az emberek sorba WOW-rol, mert meguntak...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Állitólag panganak a szerverek mert mindenki átment WOW-ozni. Igaz ez?
üdv
CIkász
http://www.akciofigura.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nem is játszottam a WoW-al de nem is akarok....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Na jó viccen kivûl nem. Majd akkor szólj, ha lehet bolygó felszinen repkedni mondjuk YT1300 vagy Decimatorral. Na majd akkor jövök.
soha nem éri el az swg szintjét mert az swg nem csupán a harcról szól, ott alkothatsz is
A halál csupán a kezdet...
Az meg, hogy valaki ugy jatszik, hogy odamegy, felveszi, lenyomja, megint mas, mintha valaki odamegy, elolvassa, mirol szol a dolog, es ugy kezeli 😊
Mert tkp, ha nem olvasod el a kuldeteseket mondjuk a wowban, altalaban ott is annyi van, hogy el kell menni valakihez, meg kell olni valakit, meg ossze kell gyujteni x darab valamit...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk ehhez brutal gep kell, sok-sok memoria, nincs jol optimalizalva a program, nagyon sokat skalazhato azert.
Nekem a WoW tulsagosan linearis volt, szinte egyenes vonalban kellett haladnom, sorban jottek a foldreszek egymas utan, mindenkinek ugyanugy.
SWG ezzel szembe teljes szabadsagot nyujt, nincs megkotve a kezed, es mindez a Star Wars univerzumban, ha azt szereted, ne hagyd ki. Sokkal jobban egymasra vannak a jatekosok utalva, nem muszaly harci karakterned lenni, nagyon jol eleldegelhetsz zeneszkent, tancoskent, epiteszkent, stb.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Mondjuk ha lenne egy skála 1-10ig. (grafika, hangulat, stb...) Akkor mennyit kapna ez a game és pl mennyit a WoW. Most WoWozom de szivesen kipróbálnám ezt is. Csak ugye kettõre nem tudok idõt áldozni és fizetni sem akarok 2ért.
Egyebkent meg a kiegeszitoknek szokott lenni nyilt beta tesztje, most is volt (van?) a nemsokara megjeleno kiegeszitohoz (de ezek altalaban azok szamara vannak, akik mar jatszanak).