7195
10877436381340714828.png
  • Torzonborz
    deajetiazhúúúannyiranyerőőőő broáááf :D
  • MerlinW
    látogass el a magyar honlapra (lásd topikbanner)
  • N1ggA
    ne játsz Jedivel, van elég
  • SD456
    Hy all!

Engem is érdekelne az a játék és lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Lehet használni Jedi erőket benne ? és ha igen (gondolom, hogy lehet) akkor, hogy vannak megcsinálva/milyen jedi erők vannak benne?

Előe is köszönöm!
  • MerlinW
    A magyar szerveren már most 1000reg van, az "offical" SWGEmu szerveren talán több lesz. Minden azon múlik, hogy sikerül visszaállítani az eredeti PreCU világot. Ha jól sikerül, és elég vas lesz alatta, akkor soksok boldog ember lesz rajta:)

Összeszögeltem magamnak egy local szervert, így tudom majd tesztelgetni itthon offline is a következő verziókat. Meglátjuk mi lesz.

Van már hozzá Launcher is Jump to Freedom néven, ami már most tartalmaz 5-6 működő tesztszervert. Igaz, sokat még nem lehet rajta bohóckodni, lásd előző hsz-em.

www.swgemu.hu
    www.swgemumod.com
    swg.blah.hu - magyar szerver
    www.truegalaxy.com - egyik eu szerver

Ha így folytatja a SOE/LA akkor az unoffical szervereken többen lesznek mint az offokon. Azokon most egyidejüleg max 4-500 ember van. Érdekes továbbá hogy legálissá nyilvánította LA a tört szervereket.
  • Mayday
    Mikorra varhato elet rajta? Varhato egyaltalan?
    Nem vagyok nagyon kepben ezzel az egesz Emu dologgal.
  • MerlinW
    Kipróbáltam ezt az SWGEmut.. jó volt látni a régi ikonokat:) Persze még 0 az egész. Üres terminálok, egy darab mob sincs, Naboon kezdesz, de nem hagyhatod el, sok pénzed van de nincs mit venni:) Kis nosztalgikus sétára jó egyelőre:)

De működik..:)
  • Calver
    a viszont nem látásra
    ez az SWG topicja
  • Fenrir
    Ez a játék topikja, nem a filmé. Rossz helyen kopogtatsz barát...
  • macgyver8
    ÜDV!
    Nekem kellene a starwars mind a 6 része dvd-n az újított változattal:)
    Privizzen akinek megvan légyszives
  • Mayday
    Irunk rola, mert szeretnenk, ha keszulne. Voltak fake hirek rola, voltak remenykedesek, de megsem keszul. Pedig megmentene ezt a vilagot, es komoly jatekostabort vonzana, nem keves SW fan van szerte a vilagon, es sokan jatszananak. Akik az SWG (1)-et meg otthagytak, azok mar egy atalakitott SWG-hez nem mennek vissza, de egy SWG2-hoz szerintem mennenek.
  • Fenrir
    De jó lenne ha készülgetne. Az SWG-t is csak az SW világa tartja még életben, nem a csodás harcrendszere, fantaszzikus craftrendszere vagy a meseszerű küldetései...
  • Kreeder44
    Köszi... :S jó még megfontolom van még időm eldönteni.Most még úgy is GW Nightfall-t kéne megvennem és a City of heroest is fájna a szívem otthagyni.De gondolkodom még a LOTR Onlinon is, de csak SWG hez húsz a szívem. SWG2 készülget mert láttam, h régebben írtatok róla.
  • Lazarus
    Én soha nem fogok már fizetni ezért a játékért, kiváncsian várom mi fog kisülni az EMUból... ezzel sokan vagyunk így. Nem akarlak lebeszélni az eredeti játék megvételéről, de én biztos nem venném már meg
  • Kreeder44
    Sziasztok! Megfogom venni a novemberi SWG-t... Nem tudom h érdemes e de régebben is sokat gondolkodtam rajta.Ez ez Emu-s dolog hogy fog működni ?? visszajön a régi renszer... és fizetős lesz az is később?? vagy maradjak a normális szerveren ?? Ti még fogtok ott játszani vagy mentek az emusra??
    Bocs a hülye kérdésekért de jó lenne h írnátok rá valamit köszi!
  • MerlinW
    Én is ott szálltam ki, mikor a világító rúd szériafelszerelés lett.
  • Mayday
    Nah, smuggler revampot is igernek? :)))
    Azt se most kezdtek igergetni :)))

Az uj sok-az-egyben csomag gondolom ismet ugy muxik, hogy ha a regi account ala regisztralom, nincs ingyen honap, ugye?

Mit jelent az, hogy "joparan"? Es mennyire jellemzo most a sok jedi, sok bh? :) En meg valahol ott szalltam ki, ez az en SW vilagkepembe nagyon nem illett bele.
  • Smuge
    Vannak jopáran farstaron , egyre több magyar is . Obi-wan kieget nem érdemes már megvenni ( amugy most 6-7k körül van az ára, ebben benne van a forint romlása is ), mivel ősszel jön egy ujjabb all-in-1 pack amiben benne lesz összes eddigi kieg+ egy eddig meg nem jelent bonusz dvd rengeteg extrával + ajándék atpt tyúk lépegető (eIII-ban láthato) mindez a mostani TooW kieg árán hozzávetőlegesen. Remélhetőleg ez is hoz jo pár ujj játékost. Következő nagy chapterbe igérik a smuggler rewampot is expertise treevel stb..
  • Mayday
    Mibe kerul mostansag az Obi-Wan kiegeszito? Nem ment meg lejjebb az ara?
  • MerlinW
    Úgy anblokk mennyi juzer van onlájn mostanában (FS-en)?
  • Smuge
    Pedro inkább gyere vissza , egyre többen jönnek/jöttek régiek közül, hidd el nem olyan vészes a dolog :) Pannonia metropolis vár rád.
  • pedrohsi
    szerencsétlen SOE lassan ingyen kénytelen adni, hogy legyen aki játszik vele...
  • Mayday
    Talan osszel jon egy uj kiadas, az osszes kiegeszitovel, 1 honap ingyen jatekkal 7000 korul lesz, ha jol tudom.
  • JackSparrow
    És azt nem tudod mennyi pénz!!!???
  • Fenrir
    Az egyik 576 bolt polcáról.
  • JackSparrow
    Helló!
    Nem tudjátok ezt a játékot a Star Wars Galaxies-t honnan lehet leszedni???
    Kérlek irjatok nagyaon fontos lenne!!!
  • PLaci #5567
    Hmmmm.... ha van/lesz valami értelmes szerver, akkor lehet hogy újra felrakom a gémet... :)
  • Fenrir
    Nope.
  • Lazarus
    Vannak már mobok? XP? Craft? stb?

Az utolsó build amit láttam az mindössze néhány szemüveget tartalmazott az inventoryban. Azon kívül semmi sem működött, csak futkosni lehetett
  • MerlinW
    Vannak ám. méghozzá preCU szerverek. Müködnek, kipóbáltam. Egyetlen gáz hogy kevesen vannak még.

www.swgemu.com
    www.swgservers.com
  • Venom
    köszi.
    Úgy néz ki vannak már free swg szerverek: http://www.xtremetop100.com/star-wars-galaxies
    Csak döntse el valaki hogy hova kéne menni o_O
  • [Jakuza]
    Mert Anarchy Online.
  • Venom
    miaza anarhia online? kerestem googlen de semmit nemtaláltam róla :(
  • Fenrir
    Ez igy van :)
  • Lazarus
    "John Smedley hivatalosan is kijelentette, hogy a SOE és a Lucas Arts nem ellenzi az emulált szerverek üzemeltetését mindaddig, amíg a fejlesztők nem kérnek pénzt a szolgáltatásért."
  • Fenrir
    csak a 7. pontig kell olvasnod az SWG EULA-jat:

You may not use any third party software to modify the Software or to change game play. You may not create, facilitate, host, link to or provide any other means through which the Game may be played by others, such as through server emulators; additionally, you may not engage in matchmaking for multi-player play over unauthorized networks. You may not decrypt or modify any data transmitted between client and server; you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play.
  • N1ggA
    És az a jó ebben az emu-ban, hogy legális is
  • cikasz
    erre csak azt tudom mondani, hogy : nem vagy normális :)

mi az, hogy 45k /hó ?? LOL
  • McGrady
    hello!
    leszedtem a trial installját a hivatalos honlapról, de mindig ugyanazt a hibát kapom amikor elindítom a fájlt: Zárjak be minden futó progit, ürítsem ki a "temporary foldert", nézzem meg, megy-e az internet....
    hiába zárok be mindent, meg hiába megy a net, sehogy se akar menni....
    hogy tudnám akkor elindítani? (vagy hogytom kiüríteni a temp. fold.t? )
  • Lazarus
    a SOE jelenlegi hozzáállásából kiindulva 0