Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
jobb gomb valamelyik fülön, és ott kell megkeresni a magyar-t, nem hun hanem magyar.

Spread De Love!

cikasz
Chimaera-n vagyok... itt mi a channel csatlakozás parancsa? a /join hun nem volt jó 😊

http://www.akciofigura.hu

csatlakozz a magyar csatira ha farstar vayg chimaera severen vagy, ha starsideres vagy akkor nicns magyar csati

cikasz
egy bajom van csak... nem találok egy deka magyart sem 😞
igy elég uncsi <#nemtudom>

cikasz
sikerült. kikellett szedni belöle a cuccot mert nem volt elég hely, hogy az invertoriba rakja...

Fenrir
fogalmam sincs, elvileg ha van hely akkor ki kéne dobnia a toolnak a cuccot...esetleg próbáld meg kézileg üríteni, körmenü a toolon

A halál csupán a kezdet...

cikasz
Nem tudja valaki miért nem enged crafting-olni a gép?
ezt irja ki :
The crafting tool has a prototype or manufacturing schematic in its output hopper.You need to make room in your invertory or datapad and remove the item before you can use the tool again.

Nagyjából értem de mégsem 😊 😞
Az Invertory-m 67%-on van a datapad-om meg 4%-on.
thx

feltehetõleg még a SOE sem tudja

cikasz
Nem tudja valaki meddig áll az a kurva Chimaera??

pilótából jön ezerrel a pénz ha a felesleges looot eladod a chassis dealernek, ln már kétszer kigrindeltem a pilótát és kb 5Milla folyt így be, sok türelem kell hozzá, de megéri 😊

Fenrir
ahhoz nem kell tõke csak türelem 😛

Most tõkém sincs ahhoz hogy pilóta legyek... de most elkezdem a gyûjtögetést!

AnuluWork
Ha rámhallgatsz:

Gyártsál mindent jármûvet megjavító toolt! Most különösen, hogy a kurva Mustafar miatt 1-1 quest alatt 2-3 jármû, köztük BARC speeder, az új Jabba hajó (és egyéb nem javítható jármûvek) is odavesznek. Pár ûrcucc kell hozzá. Ahhoz ki kéne nyomni egy ace pilótát, és mellé lenyomni az Y-8 mining ship küldit.

Azután ûrbányászat. Pár ezer szar asteroida darabka 50-100k ill. afeletti áron megy, aztán 1-1 mindent reparáló tool 300k körül van.

Kell bele 1500 ûranyag és kész. Kb. fél óra jó technikával kiszedni asteroidákból elegendõ anyagot nem egy, hanem 3-4 toolra. Ha vki rászáll erre, most a Mustafar miatt, pillanatok alatt összeszedhet 100 millát.

Én most shipwright vagyok, és van mit a tejbe aprítanom. Tegnap ugyan elsõ próbára én is felbasztam az agyam a Mustafaron - Jabba hajó, egy swoop disabled -, de Ry'ydert nem múltam felül: BARC, Jetpack, Swoop ... 😊

Egy ideig marad a lávabogár a maga 0.5 km/h-s sebességével a láván való átkeléshez ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Voltam. Azért is hagytam abba. Szóval a mostani karival már megvan a Master artisan, aztán csinálom vele amit tudok. És igen, pont azt csinálom amit régebb, csak ott rontottam el, hogy nem gázzal, hanem 2 nagy flora farmmal termelem ki az anyagot és az grindelnivaló organic ára a legalacsonyabb. Úgyhogy vagy minõségit kell kihúznom, vagy pedig minderalra cserélni és akkor gyárthatom a jármûveket. Én megmondom az õszintét, nekem ez a harcerendszer, így novice pistoleerig tetszik. Fõleg azért mert nagyon megéri groupban, de egyedül sem vagyok elveszve. Persze rengeteg hibát látok, már most is, de a réginél jobb. Szerintem.

Calver
hát nemtom. sztem nem kellett az újítás, határozottan nem. a ham rendszer egyedi volt, tuti volt. tulképp ráhuztak swg-re egy harcrendszert szintekkel és minden fenével - de h ez mire volt jó... legutóbbi emlékeim szerint egy artisan b*szhatta a bányáit a vadonban, solozás kilõve, sztem undormány lett CU...

"The trees move. Do you not see it?"

Fenrir
egyedi volt az swg ham rendszere, ha kellett is az újítás akkor sem úgy ahogyan kiadták mert ez elég gyengére sikeredett, ezért kell már hónapok óta minden szakmát balanszolni és javítani...

kiábrándultam az swg-bõl, nagyon gondolkozom azon hogy az 1 évet még lehúzom az adk miatt és abbahagyom a játékot ideiglenesen...vagy összerakják rendesen a játékot (és végre a jedik megkapják azt a bónuszt amiért nekik kéne lenniük az über szakmának) vagy lehúzzák a rolót és abbahagyják

mert most eléggé mélyrepülésben vannak, fõleg olyan hibákkal tarkítva hogy magát a peccseket sem tudják feltenni elsõre vagy rögtön utána adnak ki 1-2-3 hotfixet mert maga a peccs baxott el valamit

no comment

AnuluWork
Dyna! Te tudod, hisz voltál, de olyan unalmas lett a jedi, azzal a pár harcmozgással ami maradt, mintha egy mostani magyar filmet nézne az ember ...

AnuluWork
Azt hitték mindenkinek a WOW és az EQ2 féle harcrendszer kell. Nos, enyhén szólva "picit" tévedtek ....

Fenrir
combat upgrade, gyakorlatilag az addig használt harcrendszert teljesen lecserélték egy másikra amivel sok egyéb foglalkozás is megváltozott (harciak, orvos, bió-mérnök)

sokan csak combat downgrade-nek csúfolják, tény hogy cu óta az swg mélyzuhanásban van mert a cu-t ugyebár az SW:Episode III-mal hozták be, tehát amikor kijött a film még nem volt készen korántsem ezért azóta toldozzák, foltozzák, próbálják kiegyenlíteni a szakmákat de sajnos sikertelenül mert amikor 1-et erõsítenek akkor az élelmes játékosok rögtön megtalálják a kiskapukat és megint csak 1-2 über szakma lessz ami a többi fölött van nagyon sokkal

cikasz
mi az a CU?

Fenrir
javítom magam, az 30k-s resource crate 😊

a cu eléggé betett sajna az iparosoknak is mert mindenki hamar megtelt pénzzel a viszonylag könnyû questekkel(vagyis az abból származó rewardok eladásaval) és a harcigrind mellett a nem kevés hunting missionokbõl származó pénzekkel

cu elõtt már istennek éreztem magam amikor volt 400k kreditem, ezt is a klán dobta össze annó egy decimatorra 😊

most meg 1-2-3 milliót tényleg nem nagy ügy összeszedni, elmész kashyyykra, megcsinálsz pár ryatt trials vagy etyyy missiont és megvan az eladnivaló cucc is

szóval igazán megélni már csak az über cuccokból lehet amikhez über nyersanyag is kell, a tucatárút már senki sem veszi meg (ez alól kivétel a szabó)

AnuluWork
Minden szakmának megvan az elõnye.

Voltam Artisan. Ezzel kezdtem még 2003 júliusában, amikor semmit sem lehetett venni. Most már minden fontosat tul képp potom pénzért meg lehet venni ami tucatárú. De anno pl. arra volt jó, hogy a kevés pénzbõl ami volt, önerõvel teremtsd meg a crafterkodáshoz szükséges felszerelésed. Bányák, fusionok, házak, raktárak, stb. Personalból novice architectel váltás medium bányákra, majd az exp oszlop és a heavy bánya oszlop kigyúrása után jöhetnek a heavy bányák. Mindeközben anno simán meg lehetett élni kisház, majd medium és nagy ház-PA hall eladásból, de mondjuk néha éjjel 3ig hírdettem, hogy elmenjen 250kval ...

Most már minden egyszerûbb. Van anyag, és az architect pont az a szakma, ami minimális bedobással, heti szinten korrekt haszonnal, minimális anyagpazarlással mûködtethetõ.

Az összes többi szakmához csúcsanyagok kellenek, mert attól függ ki mit csinál. Az építésznél meg szinte mindenki ugyanazt tudja, telítõdött a piac és egy sima max expes bányához, egyebekhez sem kell anyagpazarlás, failuretõl való félelem, mint pl. a Shipwrightnál a pajzs vagy a páncél craftolásakor (10bõl jó ha fele legalább great über anyagokból, über gép mellett, masterként (ha craftolok, szidom is a SOEt keményen, mert) úgy pazarolja ilyenkor az ember az anyagot, hogy majd bele õrül ebbe. Itt sajna a 30k über nyersanyag kit sem segít. Amim már alig van pl. az über radioactive. Abból meg iszonyat mennyi kell. De majd csak lesz vmi ...

Dyna! Anno te gázokat bányásztál. Nem tudom biznisz-e még, de pl. a jó minõségû cuccos kibányászása, majd ha elshiftelt NORMÁLIS, de mégis nagy haszonnal való eladása pl. megoldás lehet a gondjaidra ...

Calver
hát... Corvetterõl <#vigyor1> én annakidején tkm/smuggler/master artisan kombóval (nem tudom pontosan, de feign death tuti volt) jártam a Corvettere és szedtem power plantokat, meg schematicokat vettem/másnak csináltam Corvettet és akkor kaptam is... anyagokat meg hozzá olyan min 100 cpus áron kaptam, viszont egy kész AV-21 lazán 4 milláért elment és max 200kmba került, amibõl vhogy meg lehetett élni <#nyes> de sztem ez most nem menne olyan könnyen...

Architect: egy nagy bányába belerak 20-23k anyagot összesen és eladhatja 100k-ért, vagy egy kicsit többért. én 4,5 cpu áron adom el az anyagot amihez semmi nem kell. Az AV-21 schematic és Power plant eket honnan szerezted stabilan?

Calver
Architect jópofa csak rengeteg pénzt kell belefektetni - viszont ahogy kigyurod wall moduleokkal (ha jól emlékszem) abból építhetsz is, szóval a legegyszerûbb a fejlettebb szakmák közül a kigyúrása. de amugy annakidején én egy master artisanból is igen szépen megéltem - csak ehhez AV-21 schematicok és power plantok garmadája kell, aztán valahol 30 milla credit körül megunni és abbahagyni <#vigyor1> ja, és utána velem ellentétben nem "könnyen jött, könnyen megy" elvet alkalmazni pénzszórásnál...

Az nem tetszik ha élbõl nagy hátránnyal indulok. A weapon/armorsmithnél is hasonló a helyzet, architecht az érdekes csak kb anyagáron adhatja el a cuccait, BE+Tailor -on gondolkozom, vagy pedig eladom amit kibányászok és kitalálok egy erõs harcos összeállítást.

Fenrir
figyi ha megtetszett csináld, de ha sikeres chef akarsz lenni akkor csakis a legjobb anyagokból kell dolgoznod

Akkor mit érdemes?

Fenrir
igazából a chef az egyik leghálátlanabb szakma olyan szempontból hogy ott érzõdik talán a legjobban hogy csakis a szerveren fellelhetõ legjobb anyagokból érdemes dolgozni mert az anyag minõsége nagyban befolyásolja az elkészített étel vagy ital bónuszait

azért is veszik meg általában a chef-ek a 2k-s resource crate-et ami a fél éves ajándék

Én elkezdtem, eladta a társam a BARC speedert (persze át...ták) és abból a pénzbõl elkezjük gyúrni a Chef-et. Már Novice és 2 box megvan.

Fenrir
Mámá, Ánulu fákárdocskája...

AnuluWork
Reggel van ...

esetlen=esetleg
vadásszázad=vadász század

AnuluWork
A HUN nem feltétlenül magyar. Lehet német is. Nézd meg a klánjuk nevét, és ha olyat találsz benne, ami esetlen nem külföldis, akkor magyarok. (Pl. Repülõ Stricik Vadásszázad ...) 😊

Calver
privátozz (/t player neve), keresd meg a magyar csatit (na ezt passzolom már fejbõl hogy, ott lent a chat ablakon klikkelj aztán kilogikázod), Chimeras közösséget nem vágom, FarStaros voltam (és télleg be kéne már ujra fizetni) de tuti van egy magyar csati... majd találsz sok segítõkész embert.

cikasz
El sem hiszem mi történt velem 😊
Épp a bank terminálnál voltam Mos Eisley-ban és gondoltam vásárolok valakitöl 100 gas-t, hogy tudjak gyakorolni. Be is irtam, hgoy vennék amikor egy Odog nevü player hozzámvágott 2k-t mindenféle cuccokból meg 50k kreditet!!! nem gyöztem hálálkodni neki!!! Vannak még rendes emberek. 😊

Viszont láttam 1-2 "HUN" playert legalábbis benne volt a nevükben.. köszöntem, hogy szia, de semmi válasz... na mind1..

N1ggA
A CU mikor volt?

Spread De Love!

az az advanced laser rifle, nem jó semmire csak grindre, vagyis xp szerzésre
amúgy akik szétspammelik a csetet ezer számra voltak annó csak kihaltak mivel jött cu és behalt néhány (majdnem az összes) szakma

N1ggA
Ezt tudtommal nem tilos. Rengeted bolygó outpostjainál vannak ilyen emberek, engem is idegesítenek, de hát ez van.

Spread De Love!

cikasz
Jobban belegondolva hagyom inkább a francba...

cikasz
akkor ezt szépen bebuktam 😊 na megpróbálom eladni valakinek.. 😊

cikasz
Hogy lehet feljelenteni valakit?
Amióta játszom (2 napja <#vigyor>) Mos Eisley-ben 1 segg, névszerint : TheresaXB Gambino kb 10 másodpercenként beir script-el egy vennék szöveget ami kb 8 sor. Miközben ö afk, de kurvára idegesit, hogy nemtudom olvasni a channel-t azmiatt a buzi miatt, mert telefloodolja a csatit.

N1ggA
54-es szint pontosan egyenlõ, ha nincs semmid, csak egyetlen egy elit harci szakmad master szinten. pl. master rifleman, master carbineer stb.

Spread De Love!

Mayday
Igen, az lesz a baj. 54 asszem mar egy elit harci szakmanal lesz a szinted.
Asszem Ctrl+C, karakter menuben megtalalod a sajat szintedet!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

cikasz
ittvan a fegyver : Advanced laser rifle
A combat levellel lehet baj? hol találom meg, hogy nekem mekkora??

Torzonborz
de a trial idején kaptak 75k-t, de mostmár kapnak vmi alap x34-et is nem ? régebben az sem volt , oké nem 1 nagy összeg de azért mégis.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

cikasz
Én lennék a király 75k kredittel 😊
Tudnék venni bányát pl.. 😊
igy egyedül igen nehéz lesz, de majdcsak megoldom... Fõleg, hogy asse tom hogy kell telepiteni,karbantartani stb 😊

magus
hm? harcoskent ha tegyuk fel 2h fegyvered volt megcsinalni egy 20k-s kuldetest 20 perc volt.

Mayday
Nem a trialosok kezdtek tan annyival? En sem tudom igazan, mert en mindig kevesebbel kezdtem, tavaly ev elejen is, meg iden nyaron is inditottam uj karaktert, es 1k-t kaptak. De teny, irta valaki, hogy volt ez valamikor 75k.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AnuluWork
A JTLSel annyi volt.

cikasz
75000.- kredit??
azt hol adják?? érdekes lenne...
én 1k-t kaptam indulásnak...