7195
-
#5673 régi szép idők
-
Petko #5672 én néhány napja beléptem a veterán 2003 as accommal, mert kaptam rá majdnem egy hónap veterán játékot...
CU, NGE annyira nem is érdekelt, de én annakidején bár JTL tesztelő voltam nem tudtam kipróbálni rendesen és el is ment tőle a kedvem... és 2004 ősze óta nem játszottam. Viszont most fedeztem fel a POB hajókat, ugyanis kaptam egy veterán luxus yachtot is, és bár sok rossz dolgot lehet az SWGről és a SOE-ről mondani, de a POB hajós dolog ledöbbentett mennyire jól meg van csinálva. 2007 környékén illene is a többi mmo nak is minimum ezt a szintet hoznia, hogy pl. nem a képernyő közepén egy kis paraleropipedonnal lövöldözök mint EVE-ben, hanem tényleg a hajón lehet mászkerálni, és közbe az ablakokon ugyanaz látszik mint szimulátor módban. CU, NGE, játékélmény ide-oda, az viszont tuti hogy technológiailag még mindíg magasan az SWG vezet szerintem, ilyen ürszimulátor, de ilyen földi motor is ahol óriási városokat lehetett építeni meg épületeket berendezni, bányákat gyárakat telepíteni, illetve ilyen jól működő gazdaságot viszont még sehol nem csináltak. Játékélményről meg a személyes véleményem annyi, hogy én CU,NGE előtt se voltam megelégedve, nekem akkor is maga a questelés, a harc, a pvp buta grindelés volt, ezért is csak folyton kereskedéssel meg craftolással foglalkoztam. -
#5671 ezt aztán jól megaszonta :D -
#5670 Csak 1 hónap?? -
#5669 ??? -
Dani8 #5668 ÁÁÁ! Nem ismeritek a történetet? Régebben tök jó volt swg, de amikor megjelent a WoW, belegondoltak, hogy az ő játékuk tök bonyoluilt, és létrehoztak egy olyan patchet, ami lebutitotta a játékot. SZal nem töltött be 1 csdomó mindent. Pl.: Belép a player a játékba, az űrhajója tök hülyén néz ki, megpróbálé beleülni, kidobnja az asztalra. Megpróübál visszalépni a karijához, kidobja az azstalra, kész, tönkrement a karija. Egy hét alatt több százezren hagyták abba az swg-t. De ekkor a hekker swg-sek elkezdtek csinálni egy emulátort, ami újra mindent betölt a rendes helyre, és olyan lesz, mint régen. Még kkb. 1 hónap amíg kijön. Már nagyon várom, csak azzal fogom nyomni. -
#5667 http://lotro.turbine.com/ -
#5666 Honnan lehet olyat kapni??? -
Monoton #5665 nekem nem jön be :) a game -
#5664 Kaptam meghívót LOTR bétára :D -
#5663 Próbáld ki a ryzom-ot. Nekem pl bejött. -
#5662 A csúcs szerintem 2003 okóber-novembere volt.
Amúgy pl. én is kettőt vettem és két accom volt. Volt aki csak azért vett 1-1 példányt, mert a szemétládák sokszor az ilyen későbbi kiadásokban rejtettek el robogót, űrhajót, stb, amit a saját accodra is rá tudtál tenni, ha arra regisztráltad ...
De tény, hogy bár imádtam craftolni, ezzel a szerencsétlenkezeléssel még azt is megnehezítették. A harc meg egyszerűen idegesít. Ráadásul egy rakat olyan dolog került be, amit egyszerűen nem tudok megszokni. Megszopni - időt pazarolni rá - meg nem akarok. -
#5661 sorozatjunkie-n volt hír pár hete -
#5660 Jaja mint pl én a WoW-al. (na meg plusz 5nap a triallal ha beleszámít) -
#5659 Mert jár 1 ingyenhónap amikor megveszed és utána lehet, hogy ráunsz és nem játszol tovább. Ők ezt is számolják, nem csak az aktív előfizetéseket. -
#5658 Talán mert le akar szokni róla, mint én :P -
#5657 bocs elnéztem, 270.000 volt 2003-ban swg, és 2.212,173 volt WoW 2006 végén (itt meg az összesítet számokat néztem:))
Mondjuk nem értem én ezeket a számokat, mert SWGből majdnem egy milla fogyott, míg nemrég hírezte az SG hogy WoWból 8(?) millió fogyott összesen. De ha megveszi valaki miért nem fizeti? Vagy most mi?:) -
#5656 Egyszer ekészül az SWGemu is, aztán lesz nemulass:) Egész jól haladnak a srácok. -
#5655 Utánanéztem swg-s és wow-os oldalakon, amit találtam legnagyobb értéket, a top SWG népesség (előfizetők) 1.171.050 volt.
WoW-on 7.642,173:) -
Monoton #5654 lesz? O_o -
#5653 Firefly MMORPG kell nekem, csak az majd soká jön még... -
Monoton #5652 namajd jön star trek online, stargate world, Lotr online :) -
#5651 teljesen egyetértek. Én a GuildWarsot próbáltam, de már nem köt le, WoWot nem is akarom kipróbálni, Eve-Onlinet drágának tartom -
#5650 rám is -_- SWGEmu még mindíg végtelen kopár semmi, eredetit nem akarom mégegyszer kipróbálni, WoWot (1.5év után) inkább elkerülöm messzire, Eve-Online számomra nem szórakoztató, Japán-Koreiai-Manga MMOk világa taszít, Neocron öreg/lagos/nincs játékos, GuildWars nem köt le...
Kéne valami új open béta -
#5649 Nem ajánlom neked, kivéve ha sokkterápiára vágysz :) -
#5648 Most, hogy beszelgetunk a game-rol, ramjott, hogy jatszani kellene vele :) Sok a szep emlek azert! :) -
#5647 Volt ilyen is, hogy hologrind :) -
#5646 hmmm... igaz, én nem a legelején jöttem hanem első trial után, de azelőtt nem ugy volt h ki kellett masterolni 5 kasztot, ebből 4-et megtudott a jóember holocronból, az ötödre pedig neki kellett rátalálnia? (tehát lehet h 20 kasztot kimasterolt mire bejött) -
#5645 Én úgy tudom, hogy a jedi játszhatóvá tétele a játékosok nyomására jött létre, a kiadás után még egy ideig nem volt játszható. -
#5644 végülis asszem mindig is játszható volt, csak "falu" előtt *csöppet* nehezebb volt elérni. a mostani állapotot meg inkább ne is emlegessük. -
#5643 Igaza volt annak aki 1x azt mondta, hogy onnantól lett vége az swg-nek amikor a jedi is játszható kaszt lett. Így már mindenkinek a célja a jedivé válás lett és nge-ben már alig van nemjedi kaszt :\ -
Monoton #5642 -
#5641 Nekem onnantol szetcseszett a vilag, hogy mindenhol csak jedik rohangalnak... (Episode 4 es 5 kozott) :( -
#5640 hát ezen már túl vagyunk, játékosok tízezrei könyörögtek a fejlesztőknek hónapokig, de ők nem engedtek, hazudtak mert faszok voltak... ezért nem játszom már SOE-s játékokkal :) -
Monoton #5639 olyan is lesz?
mikor?
én a stargate t , startrek online t várom -
Monoton #5638 vissza kellene csinálni :) -
#5637 Nem lett szétcseszve a világ, csak lecserélődött a vagy még azt sem, az "újak" közül meg sokan itt ragadtak, de a többség dobbantott. Részemről még fizetem, de max. még 1 kör. Sajna alig lépek be, és ha belépek is, az első blikktől, ami fogad (buzi irányítás, menürendszer, stb.), már menekülök is. De megígértem magamnak, hogy 1 esélyt még kap.
Bár meglepődnék azon, ha a Pirates of the Burning Sea mellett erre is előfizetek ... -
#5636 Egyre rosszabb lett, sok buggal, es sok-sok egyszerusitessel az eredeti (sztem fantasztikus) rendszerhez kepest. Tul sok dologban engedett a fejleszto a jatekok ohajainak, es ezaltal szet lett cseszve kicsit a vilag. :( -
Monoton #5635 nade mért? -
#5634 szerintem olyan 20.000