Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorii
erdemes elolvasni ezt , en mar nem hiszek ezeknek, cu meg az hogy lesz frs mind mind hujites volt, ebbol is csak az derul ki hogy majd later later later lesz minden /blablabla

Gorii
enis kentem , nkm elsore egy bughalmaz, az oke hogy uj content kellet de miatokert bsztak el a jol bevalt skillrendzsert , szakmat nem adhatom le meg hasonlok , de mar leirtam 100 helyen, az hogy meg a jedik cdeffel szaladgalnak vicc😊

HÚÚÚÚÚ!
Gamecard-ot lehet valahol kapni???
Mert eddig csak WoF-hoz láttam!!!

REAL MADRID

AnuluWork
Még mindig 15$ ha Amerikában élsz, ha itthon az EUs adók miatt 17$.

Ha nem havi, hanem 3,6 ill 12 havi díjat fizetsz be egyszerre, jóval kevesebb ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hali mennyi a játék havi díja????

REAL MADRID

a.carkey
A fentin ezt már beírtam, de íme újból:

"Annyira azért mégsem vészes a helyzet, mint amennyire az elején annak tûnt!!! (Sorry, ha megköveztek érte ...)

Bár fellépni lehetetlenség, amit tapasztaltam az a következõ:

Elõször is, maradt a skillpont rendszer, csak nem lehet látni. De ha nyomsz egy /respec parancsot, akkor rögtön minden világos lesz. (Nem fosom miért, tessék megnézni!)

A CTRL-S-nek megfelelõ régi parancs - mint szinte minden régi parancs LE VAN EGYSZERÛSÍTVE ..., de mivel nem díszgyökér amerikaiak vagyunk, ott az options menü, és tessék mindent visszalõni régi állásba és máris más lesz a leányzó fekvése.
Ha ezzel megvagyunk, még a Falcon elõtt, jöhet a többi.

Mi is az a többi???

Egy kelekótyai idegesítõ, idióta és bugos kaki, mindaddig míg fel nem szállunk a Falconnal. Ha nem indulsz el, nem tudsz felmenni, ülj le a rámpára, és már felszállsz ... (Bugos a drága. Az idióta futás miatt - akik régiek, tudják -, mint korábban amikor nem tudtál jegyet venni, mert futásnak vette a drága mikor rákattintottál a terminálra ...)

Amikor felszálltál - némi idióta ûrharc után (nagyon gáz és csúnya volt) egy ûrállomáson találod magad, ahol tulajdonképpen sok mindent lehet csinálni, persze aki akar, de ezeket ugyanúgy tudod a bolygón is, de ha valami újra vágytok és egyben egy jó kis laggra - a sok kis bolond miatt -, akkor: hajrá! Láthatsz CDEFes padawan ruhás jedit pl. Borzasztó látvány ...
Eredménye, némi kezdõ skill és kevéske tõke, amibõl a Tatoon akár már utazhatsz is, stb, stb.

Érdemes megnézni, de nem egy "hú de" a bázis, nekem a régi jobban tetszett ...

Kinézet.
Rosszabbat vártam. GF7800 GTX-em van, 2 GB RAMMAL, + jó proci, meg minden, szóval nem volt vészes, bár észrevehetõ, hogy sok minden ami eddig benne volt, kimaradt. Viszont nem hinném, hogy véglegesen, mert szellemileg nem annyira idióta a SOE, hogy lebutítsa ennyire a gamét, ha már egyszer felturbózta. Én speckó a rohadt sok kezdõ playerre tippelek, hogy miért szedtek ki sokmindent.

Miután némi skillünk van, és unjuk az ûrállomást, egy rossz minõségû videó megnézése után leléphetünk onnan a Tatoora.

Onnan meg szintén el, mert rengeteg kis emberke mászkál ott.

Keressetek egy olcsó bolygót, és jöhet a teszt.

A harc - hogy is mondjam - fõleg az egyelõre bugos irányítás és a "sok ember kis helyen" effekt miatt majdnem katasztrófális, de van benne remény (szvsz változni fog, finomodni) és - egy idõ után - nem is olyan vészes. Sokfajta lövés nincs, sõt mindenki egyforma, de tény, hogy ha megszokja az ember, mint anno a CUt, akkor nem lesz vele gond. Engem erõteljesen egy régebbi játékra, a Star Trek: Hidden Evilre emlékeztet, legalábbis elsõre. Az pl. tetszett. Elsõ látásra úgy tûnt tényleg csak pár speckó lövésed lesz/kaszt, de elvileg quest alapon, 80-as szint után még lehet majd másokat is tanulni (ezt Coronetben olvastam a chatablakban két eléggé normális kinézetû, amolyan teszter kinézetû nem LOL, YAY és egyéb összekötõ szóval beszélgetõ kari között), vagyis szvsz aki harcos, ne adja fel, hogy nem lehet majd több lövése, mint az alap. Szvsz ez a jedinél sem lesz másképpen ...

Más.
Érdemes pl. az always runningot letiltani, mert ahogy Ryd mondta, mintha állandóan burstunolna az ember. Alapból kb. a régi szinten fut, amúgy meg burstrun. Szvsz ezért sem mûködik a toolbarban, mert bugos, szóval itt is lesz fix, mert nincs normális séta (legalábbis én nem találtam ...).

Mi is változott még???
Pl. a toolbar. Van ahol szarabb lett, van ahol jobb. Pl. eltûnik a chat ablak, ha semmi új nem kerül bele, de ha rávisszük a nyilat, keresztet, akkor visszjön. (Nagyobb teret lehet jobban látni.) Kisebbek lettek viszont az infopanelek, egysoros lett a toolbar lyuk is, de szvsz ez is vissza lesz kétsorosra véve ...

A Toolbar néhány parancs esetén erõsen bugos, de szvsz ezt fixelik.

Egy gombos lett a régi kispanelekbõl álló "gyûjtemény", ahol a mailre, a playerekre, holora (stb.) lehetett egy kattal., bill. komb. nélkül eljutni. Feljön egy menü, és ki lehet választani mi kell. Nem mozgatható, de szvsz ez is az lesz.

A többi ismert HUD elem - mindenki döntse el milyen szinten, jól v. rosszul - szintén megváltozott. (Radar, chatablak, stb.) Automatikusan kiteszi az XPt - kis sárga vonal alul a köv. szintig -, ahol ha rávisszük - mint régen a skillablakra - kiírja mennyi XP van betárolva addig ...

Effektek. Sokszor volt, hogy vmire várt converse alatt, szvsz beszélni fognak a figurák, bõvül végre az audio tár, és már nem csak az állatok, strooperek, jawak fognak "beszélni", hanem a karakterek is, akik vmi fontosabb questet adnak.

Crafting. Második látásra - 3. még nem volt, mert sajna nem tudok visszajutni a szerverre - nem változott meg ami változott, max kevésbé érthetõbb lett pár dolog, de ismét csak azt tudom mondani, hogy aki eltéved, írja be, hogy "/respec", és minden átláthatóvá válik skillpontostul, skillestül. Az a kancsó "K" engem is megzavart ...

Amúgy borzasztónak tûnt, hogy bemész a régi szép, zenés, hangulatos guildhallba, és ott zéró trainer van. Mindegyik eltûnt az asztalok mögül ... (Gondolom itt is lesz némi grafikai javítás, mert így egy használhatatlan épület az egész ...)

Crafting. Minden maradt a régiben, csak ugye a skillrendszer során kap az ember némi rewardot, amik közül választhat. (Harcosként detto.)
Nem lett 1 statja a resourceoknak.

Az ipar megbénulásától sem félek, mert szvsz a jármû és páncélgyártás kivételével, az összes - nem tucat - áru max. azért kellet újból a közösségnek, mert pl. megunt egy ruhát és újat vett helyette, ill. jobb fegyvert tudott craftolni a crafter. Az itt is megmaradt, csak TÉNY, hogy második megnézésre leegyszerûsödött. Páncélkészítést nem néztem hosszan, de ott mintha nem lenne akkora változás, mint a fegyvereknél. SW is úgy néz ki nem lett szétbaszva, viszont semmi új tárgyat nem vettem észre a craftereknél, amit sajnálok. Se egy új bútor, se egy új páncél v. alapból craftolható fegyver."

A medve nem játék.

a.carkey
Õ a Tigggs! ha hiszitek, ha nem, õ egy "nõ" ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez baszta el:

A medve nem játék.

Gorii
sot jon a javas telos valtozat, epp teszteles alatt

Gorii
bovebben: vegyel egy konzolt😊 , szigoruan 12 even aluliaknak

Mayday
Reszletesebben kifejtened azert? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
nah mostmár nyilatkozom az nge-rõl: dec 12-ig van accountom...

A halál csupán a kezdet...

a.carkey

A medve nem játék.

Fenrir
még nincs fent

Calver
megy már TC-n? amugy asszem pont jókor fizettem be, a meglévõ FS xpmet felhasználhatom legalább

"The trees move. Do you not see it?"

Mayday
Hat igen, meg a "minden peccs utan uj tempet csinalok, hogy en maradjak a legtaposabb" emberkek jol megszivjak (es nem is kevesen vannak sajnos).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
nem is baj annyira, így eltünnek a hibrid és a fotm tempek, szépen letisztázódik minden

AnuluWork
Baszhatom a bacta tankom ... 😊

AnuluWork
Biza!

Gorii
egesz falu torolve lesz, kulon kaszt lesz a force sensitive

Mayday
Azt mar az eroerzekeny statusz utan kell csinalni, a falu questeket. Eroerzekenyseg meg a megfelelo POI-k osszeszedesevel elerheto. Es szerintem ez lesz megvaltoztatva csak. Utana gondolom ugyanugy faluzni kell.

Calver
na meglátjuk új CU milyen lesz... elsõ után aludtam majd 8 hónapig, most végre jön egy újítás, hát, nem is nagyon bírtam ki - végre befizettem... és 6 perc és visszatérek... de jó lesz újra régi ismerõsök (élnek még azok?) között lenni...

Sel

"The trees move. Do you not see it?"

Adam5
Uhh, én azt hittem hogy abban a fs faluban kell questeket csinálni és hogy az több hét/hónap is lehet :S És most hogy ez eltûnik (mert úgy láttam azt írták a FAQ-ban) felgyorsul a jedi kreálás. De akkor tévedtem sry (az a helyzet hogy a swg-ben nem nagyon vagyok otthon <#wow3>)

Fenrir
már miért? attól hogy az fs választható kezdõ lesz nem lesz nagyon gyorsabb...eddig is ha nagyon akartad megcsináltad 1-2 nap alatt hogy fs lehess

Adam5
Érdekes újitások. De akkor ezekszerint így rohadtul elfognak szaporodni a Jedik nem?

N1ggA
hát.. pedig most úgytûnik, hogy így lesz

Spread De Love!

Abban meg reménykedem, hogy nem 11 nap teszt után lesz live...

N1ggA
Jaaaah, vág az eszed 😊

Spread De Love!

Levezettem abból hogy ma nov.3. van. Fenrir írta hogy 4.

N1ggA
Ebben teljesen biztos vagy? <#wow1>

Spread De Love!

uhh, az holnap!

Fenrir
update:

tc - november 4

live - november 15

Fenrir
nem biztos hogy craftban rosszabb lesz, elvileg nem nyúlnak hozzá nagyon a craftrendszerhez

Szerintem se biztos hogy rossz lesz! Látatlanban, harcba jobb, craftban rosszabb (pedig itt sok dologban egyedülálló és jó volt az swg), összeségében jobb lesz. De ha 1 hónappal késõbb veszem a játékot akkor nem zsákbamacska. ToW nincs meg szerencsére.

Fenrir
az nem biztos, tény hogy teljesen átalakul a rendszer de sztem a jelenleginél csak jobb lehet...

Smuge
Neeeeeee CU2 ? Megcsillant a remény 😄

Most olvastam. Kár volt megvenni 2 hete nekem a játékot.

Mayday
Az szep 😊

Mikor hosszabb tavot kihagyok a jatekbol, mindig beiktatnak egy CU-t 😄DDDD

Fenrir
november 15 tc

november 22 live

nah ez a jó faq

Mayday
Hatnemsemmi, koszi az infot!
Felnezek azert a honlapora is. Es ez az egesz mennyire tavoli jovo?

Fenrir
akkor dióhéjban neked is:

9 "class": Smuggler, Bounty Hunter, Commando, Medic, Force Sensitive, Officer, Tradesman, Entertainer, Spy (a Politician és a Pilot marad ami volt)

az xp-szerzés sem nem grind-, sem nem questalapú lesz (bár arról nem találtam eddig semmit, hogy akkor micsoda)

minden crafter ágnak 4 alága lesz

az entertainerek, crafterek és hasonlók nem lesznek támadhatóak (npck vagy mobok által), hacsak nem bocsátkoznak õk maguk harcba

maximális szint 90 lesz

force sensitive kezdõ szakma lesz, jedi nem

a mostani jedik majd kapnak mindenféle fájdalomdíjat 😊

altok megmaradnak

nem lesz melee szakma egyáltalán, a 9 felsorolt szakmákban lesznek elvétve melee képzettségek

be és ch teljesen megszûnik

nem lesz adk mert nem lesz decay sem

nem lesz xp loss jediknek bh miatt

kb így ennyi, ha van még valami akkor majd írom 😊

addig itt van angolul hosszabban és részletesebben

Hát, crafter pályafutásról lemondtunk. Túl jól jön a pénz pilot-tal. Tegnap kezdtük 1-2-1-1 Imp pilota és nagyon jó. Földön egyenlõre pistoleer, novice meg 1 box. Majd talán combat medic, de igazából nagyon sok jó dolgot elvesztett a swg a földön, de ez az ûr! A pénz valahogy elvesztette az értékét. Anno még megérte valami +50 max damage fegyverért 5-10millával többet költeni, mert lehet h ezen múlik a krayt szolózása, most csak ki kell gyúrni a lvl80at, sokan összeállni. Persze ez jó! (lenne ha annyian játszanának mint régen)

N1ggA
nézd csak meg az swgalaxies.hu-n. Nagyon aktív a fórum is 😊 Jelentleg 29-en olvassák

Spread De Love!

Mayday
LOL, ez komoly?????

Fenrir
nigga írta hogy lesz ingyenes próbaidõszak

nincs vkinek egy feles accauntja h kiprobáljam (utána változtathat kodot és én már be sem birok menni vele)
N1ggA
Mindjárt kijön egy trial!

Spread De Love!

Nme tudja vki h tudnám kiprobálni a játékot egy két na erejéig???
Fenrir
jön a CU2...mostmár írhatom a karakterem biojába hogy: ....has survived 2 combat upgrades 😄

AnuluWork
Matthias! Ne legyél bio, mert kiveszik a gaméból a SOE legújabb faszsága szerint ...