7195
10877436381340714828.png
  • Fenrir
    "Ha a népnek ennyire nem tetszik és ezt gondolom csak észrevették a fejesek... Akkor mi a rákért olyan nehéz a régit visszaállítani?? "

Azért mert az swg nem 1 szerverről megy hanem minden világnak több szervere van (login, zónák, adatbázisok), ezeket már nem olyan egyszerű visszaállítani. Na és ha visszaállítanák ki garantálná, hogy visszajönne minden régi játékos akkor amikor küszöbön van egy Warhammer Online vagy egy Age of Conan kiadása...

"A Star Warsot nem lehet hasonlítani egy "mesejátékhoz"."

Egyáltalán nem mesejáték a WoW, egy tökéletesen felépített és kidolgozott történelme van, nemhiába jelentek meg könyvek is róla. Ha a grafikát nézed akkor nem szokványos ez igaz, de passzol a világhoz és a hangulathoz.

"A wowban elmész a max szintre és ez volt a cél de a felénél megunod a folytonos farmolást."

Most azért bőven van content a játékban, elég ha csak minden negyedik peccs olyanra sikerül mint ez a 2.10 (tartalmilag értem). Farmolást is csak az unja meg aki 24/7-ben farmol.

"De az SWG az egész más ott nincsen "határ" szinte akármeddig lehet fejleszteni a karaktered."

Akármeddig? Meddig? CU-ban lvl80-ig, ebben az NGE izében is van határ. Variálható a karakter? Mostmár nem olyan könnyen mint preCU-ban és CU-ban...

"Huhh bocs ha hosszu de ez is kikivánkozott belQlem ahogy láttam pár pre-CU-s videót :'( Igat én is már csak a CU után játszottam a triallal de valahogy még a wownál is rosszabb."

Saját véleményem az, hogy a preCU egy rakat szemét volt. Mind a nevetséges combat queue-val mind az über kasztokkal. A CU sokkal közelebb hozta a csapatjátékot, könnyebb volt szintezni (nem abból állt, hogy pikeman-ként pl. a bol lair-t aoe-zom egyfolytában) és a kasztok sem voltak annyira erőteljesek egymástól. Igen, voltak hibrid kasztok amik a megfelelő kombinációban nagyon erősnek bizonyultak, de így is volt esélye a többi kasztnak ellene pvp-ben.

Nekem fenntartásaim vannak az emu-val kapcsolatban, lehet hogy sok embernek a kánaán lesz a preCU, de a contenthiány fogja előbb-utóbb megölni azt is.

• Adam69852
    hát remélem már nemsoká kész lessz az emu. De ezt rohadtul nem értem... Ha a népnek ennyire nem tetszik és ezt gondolom csak észrevették a fejesek... Akkor mi a rákért olyan nehéz a régit visszaállítani?? Jó lehet hogy a wownak más a rendszere és látták mekkora a sikere de hát akkor is.. A Star Warsot nem lehet hasonlítani egy "mesejátékhoz". Mert hát a Star Warsnak külön világa, élete, és komoly története van... Meghát aki játszott a galaxiessel és tetszett neki akkor nem adta volna föl a wowért mert annak könnyebb a rendszere. A wowban elmész a max szintre és ez volt a cél de a felénél megunod a folytonos farmolást. (én is wowoztam és kb fél hónap alatt meguntam.. még jo hogy kölcsön volt :D) De az SWG az egész más ott nincsen "határ" szinte akármeddig lehet fejleszteni a karaktered.

Huhh bocs ha hosszu de ez is kikivánkozott belQlem ahogy láttam pár pre-CU-s videót :'( Igat én is már csak a CU után játszottam a triallal de valahogy még a wownál is rosszabb. Rengeteget olvastam az SWG-rQl plus rengeteg videót láttam de már azoknak az irásoknak meg a videóknak is több hangulata volt/van mint a wownak valaha is lessz.. Szeretnék már személyesen megismerkedni az igazi hangulatával.

Mégegyszer bocsi.. ;)
  • Fenrir
    Nem is értem, hogy miért nem az ultragagyi ui-jukkal csináltak képeket :)
  • a.carkey
    Pár kedvcsináló kép (KATT)
  • MerlinW
    1 éve nem láttam. De úgyis van 14 napos trial, megnézem milyen.
  • Gorii
    ertem , swgemut neztem fasza, csak fejezzek mar be:), nkm hianyzik a regi swg nagyon ez az nge egy rakas sz*r
  • MerlinW
    Jó kérdés most olvasgatom. Ha jól értelmezem, az OpenSWG CU-s, az SWGemu pedig PreCU-s. Valószínüleg párhuzamos fejlesztés.

A truegalaxies.com teszt emu szerver a sima swgemu.com-os klienst használja, perpill az a használható. Abban már müxik a beszélgetés, és basic combat. Craft nem. Travel sem szerintem, de azt még nem néztem, ill a bazár is üres ahogy láttam. De mostanában gyorsan halad a fejlesztés. Most a skilleket írogatják, ahogy nézem mindegyik kész lvl3-ig. Ha ebben az ütemben haladnak év végére lehet belőle valami.
  • Gorii
    openswg az ua mint az swgemu?
  • MerlinW
    OpenSWG, SWGEmu preCU
    Guide
  • MerlinW
    hát igen, ahonnan ered, ott jól nyomják...:)
  • MerlinW
    Nagyon komoly review:)
  • MerlinW
    Lucasarts engedélyezte az SWGemu fejlesztését egy feltétellel, hogy nonprofit legyen. Így valszeg nem lesz ideges. Ha netalántán valóban sokkal nagyobb lenne a kereslet az emura, maximum megveszi, átállnak ők is, de a lénye4g hogy ez nekik nagy segítség lehet kockézatmentes felmérés szintjén. Tulajdonképpen mindennemű veszteség nélkül megtudhatják a helyes irányt.
  • Kojiro
    muhaha most látom ki vagy csá
  • Kojiro
    az is :D
    mert te?
  • N1ggA
    |HUNT| Kojiro JK3? :)
  • Kojiro
    Én az SWG nagyon az elején kezdtem anno és kezdetben szinte csak a harc fogott meg: BH, commando, swordsman (az első scythe blade-emnek te atyaég de örültem :D). Aztán szép lassan kezdtem kipróbálni a craftolást. És úgymaradtam :D. Először csak Weaponsmith voltam de másik felem meg BH, aztán meg már Master Artisan meg Merchant is és a végén már egyáltalán nem harcoltam, csak craft kb 1 teljes évig :D
    Volt olyan, hogy 2 db 25ös crate 98%os swoopom volt, felét elosztogattam haveroknak :D Meg volt 2 AV21em hogy ne kelljen mindig átszinezni, ha más szinüre vágytam.

Ha egyszer csinálnak egy ilyen craftrendszerrel rendelkező játékot, ahol a crafter maga is jó harcos lehet és gamenek jó a pvp rendszere (a wow nálam 9/10 ebböl a szempontból), akkor az nálam ütne mindent.

R.I.P. SWG
  • a.carkey
    Röhej, de nekem pl. van accom, kezdetek óta, most is meg van, de egyszerűen hányok ha belépek. Ennek ellenére mint volt crafter nem rossz dolog, hogy 1 milla a resource crate-ek max. összevonhatósága, és nem 100k. :) Kb. 200 hely felszabadult a házamban.

Ja, és 45 hónapos rewardként egy kowakian monkey lizzardot kaptam (ill. választottam a tusken raider helyett), szóval Salacious Crumb most ott ül az Emperor's Chairem mellett. :)
  • a.carkey
    De.
  • PLaci #5695
    Több mint egy éve játszottam utoljára, szal nem tudom most mi a helyzet, de ez nem a Bio Eng.-eknek volt a feladata? o.O
  • Lazarus
    CU óta első jó ötlet(?)
  • a.carkey
    [URL=http://starwarsgalaxies.station.sony.com/players/content.vm?id=66936&resource=features]Mik nem vannak?! "New fícsör" ... :)[/URL]
  • a.carkey
    Komoly ember lettél? :)

Nekem sincs időm MMOra, az SWG is szar, de ha kijön Pirates of the Burning Sea, szakítok rá időt ...
  • Mayday
    Kaptam a SOE-tol egy levelet, bar nem igazan olvastam vegig, csak rapillantottam, de jol latom, hogy 14 ingyen nap, be lehet lepni? Es aki inaktiv marad, annak eltakaritjak ingatlanait.
  • Cnut
    15 szakmát masterolt, eredetileg és legfőképpen bio-engineer volt, aztán a jedizéstért nekiláttam mindennek. Minden szakmát lehetett makrózni, igen még a harciakat is és még magas szinten is! Ezt igazán sosem éreztem cheatnek. Főleg nem crafter esetében ahol aztán kemény világ volt ;) A kereskedelem nekem nagyon tetszett, ha leálltál coronetben egy éjszakára csak pénzzel is lehetett milliókat keresni... Ezt nem sokan vették észre. Én is csak úgy, hogy mielőtt még értékül lett volna, gyűjteni kezdtem a kristályokat és ha már ott álltam megvettem a full ST armort is 100k -ért! De szép is volt! Mostmár nem lenne időm semmilyen MMO-ra és akkor is tölthettem volna hasznosabban, de jó volt!
  • Dani8
    Úgyis mindenki emura megy, és alapon alig maradnak. LucasArts majd milyen ideges lesz, tönkrebasszák a hekkerek az SWG-t...
  • Monoton
    engem azért érdekelne hogy kb hány aktiv játékos lenne még :)

nemvicc :I
  • a.carkey
    Ennyire.
  • Kreeder44
    Na most akkor mi van evvel a játékkal mindenki Emus szervereken nyomja vagy az eredeti szerveren is vannak még??? mert gondolkodtam 1 éve h megveszem de lebeszéltek rólla most Vanguard : Saga of heroesozom de még mindig vonz a SW világa :S enniyre rossz lett ez a játék?
  • a.carkey
    Erre emlékszem ... :)

De jó kis biogenyo lettél a végén. Aztán sajna eltűntél, jedistül, mindenestül ... :(
  • Calver
    hát, én architectként nem használtam nagyon értékes nyersanyagot - legtöbb dolognál ott mind1 milyen nyersanyagod van, de abból legyen sok - ellenben órákat vadásztam AV-21hez kellő dolgokra módszeresen, utána meg ugye volt hogy kiálltam Coronetnél starport elé és elkezdtem árulni a kész terméket és mivel türelmetlen voltam, néhány rohadt player meg nagyon tudott alkudni, volt ott minden ár 2,5 és 4,5 milla között... persze olcsó húsnak híg a leve, a 2,5M-t fizetők 70-80% körüli AV-21et kaptak csak...
    ellenben tényleg, ami még nagy móka - és hihetetlen szép pénzforrás - volt az a smugglerkedés, ráadásul ugy h megvettem bagóért az ilyen ócska mindenre 71%os páncélokat, és felnyomtam 80-85%-ra sliceolással... namost mivel nekem olcsó volt, olcsóbban el is tudtam passzolni, és azért 80% és 85% között pont annyi a különbség h a második 25%-al kevesebb sebzést enged be ha ehhez hozzávesszük h átlagos páncél 80%ot véd kinetic/energyre, és kevesebbet minden másra, igen jól meg tudtam ebből élni...

szenvedek. nem szokott az ember ingyen hónapot kapni egy bizonyos mennyiségű idő után?
  • Lazarus
    Nekem a kereskedelem jött be legjobban, öcsémmel elmentünk mindenhová értékes nyersanyagokat gyűjteni, csináltunk belőle jóminőségű buffokat és egy coronethez közeli sátorban árultuk. Meg rendszeresen gyilkolásztuk a buckalakókat mert a shoppingoló emberkéknek tetszett az eldobált ruházatuk, életünk folyamán találtunk 2 darab energiakristályt is aminek a piaci áráról fogalmunk sem volt, beraktuk jó drágán vendorba, másnapra eltűnt :P
  • Calver
    és mi volt a karid?
    nekem a heppem volt a szakmák masterolása... asszem a végén 13nál álltam meg, köztük volt dancer, musician, entertainer (ugye mindhez csak ott kellett hagyni gépet, és még image designerhez is sikerült beszervezni vkith "álljon modellt"), Swordsman (így hívták kétkezes fegyveres kasztot?) , TKM, brawler, sőt, asszem az összes alapszakma, na meg architect... és ez volt a móka az egészben ezért imádtam precu rendszert, simán voltam egyszerre TKM és architect, ha gép előtt voltam AV-21eket gyártottam - ezért az infóért még mindig nagyon hálás vagyok pedrohsi-nek, kb 30 millát szedtem össze vele 1-2 hét alatt -, levadásztam hozzá alapanyagot, hasonlók, amikor meg nem, akkor az artisanként összegyűjtött több millió nyesanyagból aljas módon makrózva raktam össze házakat, sőt, asszem még a New Order - akikhez később csatlakoztam - guild hallját is én csináltam, bár ebben már nem vagyok biztos.
    jöjjön már ki az emu!
  • Mayday
    Hat, skacok, en meg csak jatszottam, semmi ilyen makrot nem hagytam, ez sosem volt az en stilusom. Ez mar kicsit - szamomra - cheat kategoria. Mondjuk teny, hogy lassabban is fejlodtem, mint a nagy atlag, de tudtam elvezni a jatekot nagyon. :)
  • Cnut
    Míg én iskolában voltam, a karakterem is tanulta az ő szakmáját ;)
  • Calver
    ez nem így volt!
    én pl volt h mokkírtás közben a konyhában pizzát csináltam, lementem bagózni, és hasonlók
    de szép is volt régen a makrózás...
  • Fenrir
    Ez jó kis videó volt :)

Btw megnéztem utána pár precu harcot (ott voltak jobb oldalon a linkek) és így visszanézve szörnyű, hogy mennyire gagyi volt

Szánalmas mozgások, mindenki csak rohangált mint a mérgezett egér, megmosolyogtató effektek. Nem értem, hogy miért istenítette mindenki a precu harcrendszert, übergagyi volt szvsz. Most nem akarom elkezdeni a wow-ot emlegetni, de azért egy közelharc ott ténylegesen közelharc és nem abból áll, hogy berohanok a tömegbe, ütök egyet és rohanok ki, közben kapom a healeket...

Nameg ez a combat queue...Semmiből nem állt a játék csak berakom a sorba a mozdulatokat/makrókat és rohangálok.
  • pedrohsi
    notórius sci-fi MMO rajongóknak két linket ajánlanék:

SWG EMU - többnyire folyamatosan mennek tesztek, jönnek az NPC-k és a többi content http://www.swgemu.com/

Infinity - über MMO ami majd lenyomja ezeket a régi gamékat, mint az SWG meg az EVE (igaz, nem is RPG) http://infinityhu.extra.hu/
  • N1ggA
    azt pletykálják, hogy hetekben vagy pár hónapban mérhető a kész verzió
  • Calver
    az ilyen fasságok miatt hiányolom igazán SWG-t
    btw belegondolva kicsit silányul rendeztem be a házam...
  • Calver
    oké... most megint fáj a szívem az SWG után

legyenek már emuk v. valami, Sel'quist a kék rasztahajú birodalmi tiszt újra munkába akar állni