Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Jah utánanéztem. De a community találgatásain kívül semmi nincs ami alátámasztaná. Ugyanolyan szintû szóbeszéd mint a régi mendemonda, hogy az LA elveszi a soe-tól a játékot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Pardon, a kamu dologra nem tudok mit mondani, de az a kettõ valójában inkább egy ikerpár, mert a Pandemic Studios és a Bioware összeolvadt november elején. Katt ide.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Ugyanmár. Már a GU elõtt is mondta "valakinek a hugának a barátjának a nõvérének a távoli unokáöccse", hogy a LA végleg elveszi a soe-tól az SWG-t a bénázásai miatt. Az is kamu volt, ez is kamu (mivel semmi nyom a hivatalos oldalon, csak "egy idézet a magyar fórumról".

Meg majd pont kettõ (!!!) olyan csapat fogja megkapni a további fejlesztést, akiknek semmiféle MMORPG-s tapasztalata nincs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Hölgyeim és Uraim!

Egy idézet a magyar fórumról (lehet örülni!):

"no emberek jó hír mára:

smedley most jelentette be.......

SOE kirugva, Bioware és Pandanemtommi (battlefront) kapja meg az swg-t.

örülhetünk"

Van remény!

A medve nem játék.

Fenrir
a kommandó ûbertáp is, tc-n is bõdületesen erõs volt 😊

A halál csupán a kezdet...

JohnnySmith
Na szal kicsit játszogattam vele most. Tény hogy leegyszerûsítettek benne tulkép mindent hogy olyan lámák is mint én élvezzék a játékot. 😊))
De nekem bejön 😊)) Az nekem sem tetszik hogy összevontak meg kiszedtek szakmát de lényegesn egyszerûbb így. Az más hogy aki crafter,meg elõadó az max az ûrben fog akciózni ha megunta a "semmit" tevést. Bár azt nem tudom hogy ezzel hogyan lehet kiküszöbölni azt hogy ne legyen minden sarkon egy jedi.
Egyébként én megmaradtam Commando-nak.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
felkészültem a leépítésre 😊

már amúgy visszamondtam a számlámat is, 12-ig él még

JohnnySmith
tegnap meglestem,sajna buzult a szerver szal "swg connect lost" na mind1 ma meg nfs megy szal nem érek rá jobban megnézni.
De körbe néztem a városban tök üres a fõéólet is 😄 LOL mit csináltál? 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
na hogy tetszik?

JohnnySmith
Na már mindjárt meglátom milyen lett 😊

Fenrir
ahogy az afroamerikai mondja

N1ggA
Lehet respecelni. Ha jól tudom. Ha 80-as CL-ed van, akkor 80 leszel, ha 66, akkor 66 stb.

Spread De Love!

Mayday
De elolrol kell kezdenem a szakmamat egyebkent? Mindenki "level 1"-rol indul ujra?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
ha volt valamilyen master badge-ed akkor elé ki lehet rakni hogy Elder, ez egyfajta vigaszdíj a veteránoknak

pl Elder Commando, Elder Jedi, Elder Bounty Hunter

Mayday
Mi az az Elder title?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
eldert úgytom nem, az csak akkor jár ha az nge elõtt is aktív volt a számlád

Mayday
Hat nem tudom, en mar nem nagyon kovetem az esemenyeket, de szomoru lennek 😞

N1ggA
akkor félreérthettem valamit. Szal ha nekem most nincs nyitva acc., hanem mondjuk 1 hónap mulva befizetem, akkor még mindig megkapom pl. az Elder titlet?
Mert ha igen akkor nagyon félreérthettem valamit <#wilting>

Spread De Love!

Fenrir
ki mondta ezt?

N1ggA
NGE-vel sem? Nekem azt mondták, hogy ha átállnak a szerverek NGE-re, akkor ha nincs befizetett accountom, akkor kitörlõdik a karim.

Spread De Love!

Mayday
6 honapig garantaltan nem torlodik, es jo esellyel utana sem. De fel ev utan, ha egy honapot befizetsz, akkor nincs gond.

N1ggA
Amúgy a karid tõrlõdni fog, azt ugye tudod?

A Trialt nem lehet felrakni closed acc.-ra?

Spread De Love!

JohnnySmith
1értek! Mondjuk én csak szimpln meguntan, de a sok jeti jelenléte engem is nagyon zavart már a vége felé. Inkább fázisokra oszottam volna mondjuk lehet 100-200 jedi mondjuk 2 hétig. Aztán csere.Addig a többi játszogasson az altjával amit megkapott. És mondjuk csak egy karival lehet jedi max 😊
Meglehetne regulázni ezt a sok jetit 😊))

Mayday
Nincs szo rola, tudomasom szerint, hogy fejlesztenek, de sztem igeny lenne ra. Akarhogy is szeretjuk, mindenhol azt olvasni, hogy az SWG haldoklik. Szemben a WOW 4.5 millios aktiv elofizetojevel legjobb tudomasom szerint az SWG-nek 1 szazezer elofizetoje van. Elvesztette mar az osszetettseget nagyban a jatek. Mar a jatekosok nagy resze jedi, nalam meg speciel ez vagta tonkre azt az elmenyt, amit szerettem. Ezeket a dolgokat visszacsinalni mar nem lehet, mert akkor lelep a maradek elofizeto is, de tiszta lappal ujra lehet kezdeni.
Everquestbol is csinalt egy masodik reszt a SOE, ebbol is megtehetne. Valami jobban optimalizalt motorral mondjuk.

JohnnySmith
Hát nem sok mindet tudok az SWG2rõl (feltéve ha lesz) 😄DD
De én is bizakodok picit 😊 Na jó soha nem voltam MMORPG-fan, de swg tetsz(ik)ett. Szal reménykedek én is 😊

Mayday
Sajnos en is itt tartok 😞
Mondjuk nekem nem a CU, meg az egyeb valtozasok vettek el a kedvemet, hanem mas... amit mar visszacsinalni nem lehet. Nagyon szerettem a jatekot, de en mar eselyt csak az SWG2-ben latom.

JohnnySmith
"Régi" játékos vagyok. Csak kicsit hanyagoltam a gamet. Megnézem mi jót változtatnak aztán kiderûl hogy visszajövök-e. Most megint felélesztem a karaimat 1hónapra egyenlõre 😄

Mayday
Megvaltozik az SWG szabalyrendszere/harcrendszere, stb, elegge nagy mertekben, es ennek a dolognak a neve az NGE (New Game ENhancements)
Termeszetesen, mivel megy fel, ez a TRIAL, ami indul most, mar az uj rendszert engedi kiprobalni.
(Uj jatekosnak ezert tokmindegy, a regieknek meg full megvaltozik az a jatek, amit mar 1-2 eve nyomnak/nyomunk)

JohnnySmith
Nem mond semmit nekem az hogy NGE szal lol.

Fenrir
jön az NGE, már kúszik fel a liveokra

JohnnySmith
Mátol (este valmikor) lehet majd leszedni a 2hetes trialt! Lehet megnézem.
TRIAL SWG!

Gorii
lvl5 ig fejlodj utana ki tudsz menni

Calver
hogy a picsába lehet kijutni arról a mocskos ûrbázisról ahova visznek tutorialban?

"The trees move. Do you not see it?"

Gorii
amig lucasarc diktal semmi eselyunk jo swg mmo ra sztem, soe a kisebbik gond sajnos nekik diktalnak nem sok szabadkezet kapnak, bar nkm az eq2 se tetszik de fenyevekkel jobb mint amilyen ez a nge hanyadek lesz..

Calver
na, már azt is megtudtam h holnaptól én is TC-zhetek... meg azt is h miért dobták hirtelen ki mindenkinek ingyen JtL-t - a tutorialba kell ugyanis. csak errõl akik alapjátékkal rendelkeznek azokat elfelejtették értesíteni. kedves banda...

Mayday
Sztem mar csak az SWG2 az eselyunk erre...

Calver
az imho a Karamba.ru, de SWGben b*szhatják a népek a tört szervert amíg nincs ott legalább 1000 player - lévén itt egymást tartják el a különbözõ profok. bár én is szivesen venném Gorii ötletét <#vigyor1> Jedi nélkül, a régi HAM rendszerben, ehh de szép is volna...

OK!

REAL MADRID

Torzonborz
SWG-bõl tudtunk szerint nincs tört server de ha lenne sem foglalkoznánk vele.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pedig haverom valami orosz szerveren játszik ahol nem csak õ az egyetlen magyar!
(World of Warcraft)
Ezért kérdem, hogy star wars galaxies-ben ilyen van?

REAL MADRID

Gorii
ha igy megy tovabb lehet par fanatikus csinal egy pre cu servert 😊

Fenrir
gondolom arra gondolsz hogy van tört wow szerver, nah az tényleg ingyenes

mondjuk olyan is...

Mayday
Hat rosszul tudod.
Szerinted ha ilyen megoszlas lenne, hogy egyik szerver ingyenes, a tobbi meg fizetos, jatszana valaki fizetoson??? 😊)))

Egyébként egy szerveren sem lehet ingyen játszani?
Úgy tudom WoW-nál lehet!

REAL MADRID

Calver
Getting Everyone Up To Lightspeed

Beginning on the afternoon of November 9th 2005, as an added bonus for our veteran players who do not yet have the Jump to Lightspeed expansion (and thus, space content) we will be giving you this expansion at no additional charge. This bonus content will automatically download to you upon your next log in to the game beginning on your next login to the game after this goes live. After all, space is more fun with other people to enjoy it with! May the Force be with you!

és igen, nem vettem még meg JtL-t... hmmm, kurva jó vagyok! <#vigyor1>

Gorii
Gorii
ezt az egyik fan csinalta, asszem eg es fold😊 :

Gorii
ha a mostani rendszerre tettek volna ra a contentet akkor n1, igy nekem ez gaz egyenlore ahogy van😞, megint kaptunk egy felkesz izet amit 1 evig is basznak majd kijavitani (ahogy a soet ismerjuk), szal nekem egyenlore negativ az egesz, kar erte pedig az uj content nem rossz, tc meg egy hanyas mindenki padawan robeba szaladgal cdeffel pfujj, raadasul vadaszni se lehet rajuk persze azt nerfeljuk le alapon😞

AnuluWork
Ha a harvesterek brokenek lesznek ha sokszor kapom fel õket, akkor úgy néz ki baszhatom a három über BER 20, BER-25, BER-30-as fusion reactorom ... 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gorii
az meg a masik hogy akkora /nerfet kap az egesz game hogy kesz😞