Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meg majd pont kettõ (!!!) olyan csapat fogja megkapni a további fejlesztést, akiknek semmiféle MMORPG-s tapasztalata nincs.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy idézet a magyar fórumról (lehet örülni!):
"no emberek jó hír mára:
smedley most jelentette be.......
SOE kirugva, Bioware és Pandanemtommi (battlefront) kapja meg az swg-t.
örülhetünk"
Van remény!
A medve nem játék.
De nekem bejön 😊)) Az nekem sem tetszik hogy összevontak meg kiszedtek szakmát de lényegesn egyszerûbb így. Az más hogy aki crafter,meg elõadó az max az ûrben fog akciózni ha megunta a "semmit" tevést. Bár azt nem tudom hogy ezzel hogyan lehet kiküszöbölni azt hogy ne legyen minden sarkon egy jedi.
Egyébként én megmaradtam Commando-nak.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
már amúgy visszamondtam a számlámat is, 12-ig él még
A halál csupán a kezdet...
De körbe néztem a városban tök üres a fõéólet is 😄 LOL mit csináltál? 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Spread De Love!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
pl Elder Commando, Elder Jedi, Elder Bounty Hunter
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mert ha igen akkor nagyon félreérthettem valamit <#wilting>#wilting>
Spread De Love!
Spread De Love!
A Trialt nem lehet felrakni closed acc.-ra?
Spread De Love!
Meglehetne regulázni ezt a sok jetit 😊))
Everquestbol is csinalt egy masodik reszt a SOE, ebbol is megtehetne. Valami jobban optimalizalt motorral mondjuk.
De én is bizakodok picit 😊 Na jó soha nem voltam MMORPG-fan, de swg tetsz(ik)ett. Szal reménykedek én is 😊
Mondjuk nekem nem a CU, meg az egyeb valtozasok vettek el a kedvemet, hanem mas... amit mar visszacsinalni nem lehet. Nagyon szerettem a jatekot, de en mar eselyt csak az SWG2-ben latom.
Termeszetesen, mivel megy fel, ez a TRIAL, ami indul most, mar az uj rendszert engedi kiprobalni.
(Uj jatekosnak ezert tokmindegy, a regieknek meg full megvaltozik az a jatek, amit mar 1-2 eve nyomnak/nyomunk)
TRIAL SWG!
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(World of Warcraft)
Ezért kérdem, hogy star wars galaxies-ben ilyen van?
REAL MADRID
mondjuk olyan is...
Szerinted ha ilyen megoszlas lenne, hogy egyik szerver ingyenes, a tobbi meg fizetos, jatszana valaki fizetoson??? 😊)))
Úgy tudom WoW-nál lehet!
REAL MADRID
Beginning on the afternoon of November 9th 2005, as an added bonus for our veteran players who do not yet have the Jump to Lightspeed expansion (and thus, space content) we will be giving you this expansion at no additional charge. This bonus content will automatically download to you upon your next log in to the game beginning on your next login to the game after this goes live. After all, space is more fun with other people to enjoy it with! May the Force be with you!
és igen, nem vettem még meg JtL-t... hmmm, kurva jó vagyok! <#vigyor1>#vigyor1>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB