7195
-
#5753 Van még értelme?
Shut down and pull out the plugs... -
#5752 "Are you a talented programmer? SOE is hiring!
Are you a talented and experienced C++ programmer looking to join one of the best companies in the game industry? SOE is looking for you! Game Systems Programmers are charged with working closely with the design team to design and implement key game systems in Star Wars Galaxies. As a Game Systems Programmer, you will be creating and maintaining combat, character progression, and other key game systems in a massive virtual world."
-
#5751 Itt kérdezősködj. -
Adam69852 #5750 például a hivatalos oldalon minden levan írva :D -
JackSparrow #5749 Meg minden infót mondjaon el valaki vaha ráér!:D Vagy adjon 1 oldalcimet! -
JackSparrow #5748 Helló! Ezt a játékot mennyiért lehet kapni és mit kell fiizetni! Pls. valki mondja el hoy megy ez és mennyibe kerül! -
#5747 Ls. SWG!
És ez mostanra még rosszabb lett ... -
#5746 Lesz. Méghozzá Lucasarts jóváhagyásával. A legelső állapotát (PreCU) fogja tükrözni a játéknak (valószínüleg grafikailag is, így bízom benne, hogy csak az igazi fanok lesznek rajta, a barmok eltántorodnak a fél évtizedes grafika láttán:)).
Ha ebben az ütemben halad, akkor 2-3 éven belül.
http://www.swgemu.com/ -
jerich0 #5745 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy fogunk valaha játszani az SWG-vel ingyen? Lesz tört szeró? Tudtok valami hírt erről? -
Warth0g #5744 Star Wars Galaxies Squadot keresünk! Jelentkezni MSN-en: [email protected] -
#5743 Megveszed, oszt a programon belül kell megadni az anyagias adatokat (luncher-ben) -
fulcrum falcon #5742 Vki feltudna világosítani h h működik ez a game? Mert annyit tudok h neten kell játszani vele. De havonta fizetni kell h tudjál játszani? -
#5741 Bővebben itt.
Infők pedig itt. -
#5740 Érdekesnek tűnik ez a Warhammer Online. Kicsit talán túl sötét és komor, így első ránézésre. Átfutottam az officialt és ezen az egy dolgon akadtam meg:
"Next generation Realm vs. Realm game system integrating both PvP combat and PvE quests on the same map in support of the greater war." - mit takar ez a rendszer?
Ha nem jönne be a SWG, akkor milyen mmorpg-t ajánlanátok? Nagyon tetszik a Lotro. Szeretem Tolkien világát. Csak nehezen szánom rá magam, hogy megvegyem és havonta x pénzt áldozzak rá. Ugyanis a melo mellett nem nagyon tudnám kihasználni. Ebből kifolyólag a Guil Wars még szóba jöhetne, mert nincs havidíj. Egyedül a SWG-ra áldoznék havonta, persze csak ha megéri. Ez majd kiderül. -
#5739 Engem se túlzottan :/ Ezt viszont szívesen kipróbálnám, kár hogy nincs trial -
#5738 Az egy dolog, de pl. engem annyira nem hoz lazba, total nem erdekel a warhammer vilag, de pl a SW meg igen. -
#5737 Ezt ennyire :)
Várd meg a Warhammer Online-t, az fog ütni méghozzá nem kicsit :) -
#5736 Csupa rosszat hallok! Ennyire elszúrták?
Ezt nem akarom elhinni. Úgy tűnik, most nagyon mellényúltak, ami a fejlesztőcsapatot illeti. Ettől függetlenül kipróbálom és megosztom veletek tapasztalataimat és véleményemet. Köszi mégegyszer! -
#5735 Majd bele pusztultunk, hogy el kellett játszanunk, hogy fejlesztünk. -
#5734 Ekkora böszmesgéget fejlesztőcsapat meg nem csinalt, mi? :) -
#5733 naja úgy látszik soe-nál is van egy Feri 8D -
#5732 Elqurták, nem kicsit, nagyon ... -
#5731 Még emlékszem annó a precu-s időkre amikor mindig Coronet főterén voltak a buffbotok, ott néha annyi ember volt, hogy a gépem megfeküdt. (2-300 egy helyen). Szabályosan sorba kellett állni a buffokért. Ha bementem a coroneti medic centerbe min. 4-5 orvos volt aki meg tudta gyógyítani a sebeimet, ha bementem a bárba akkor 8-10 táncos volt aki a combat fatigue-t csökkentette. NGE ezeket tette tönkre. Aki tehette lelépett, ez a community 90%-a volt. -
#5730 Én nemrég voltam bent két hónapot (csak a guild miatt tartott eddig, ha ők nincsenek akkor 10 napig se bírtam volna).
Lehangoló volt látni, hogy Farstaron csúcsidőben Mos Eisley negyedannyira sincs benépesítve mint annó Coronet hétköznap délelőtt. A kantinában is alig van 4-5 ent egyszerre, szemben a régi Coronet 20-30 entjével szemben. Régen Bestineben volt ennyi... -
#5729 szerintem ja :) -
#5728 Kicsit negatív? Annak is szántam :)
Mi itt egy 4 éves béta játékról beszélünk. Miért is béta? Mert a megjelenése óta már 3 (igen, három) teljesen különböző harci rendszere volt. Ilyen még soha nem fordult elő más mmorpg-ben.
Másik fele, hogy az SWG vállalati tolvaja, John $medley nyílvánosan is beismerte, hogy:
We're not going to go in and make some broad-sweeping changes. We tried that with Star Wars Galaxies, we screwed it up, and we're not going to do it again.
Magyarul: Nem fogunk széleskörű változtatásokat eszközölni. Azt már egyszer megpróbáltuk az SWG-vel és elbasztuk, nem tesszük meg újra.
Ennyi, az SWG egy elbaxott játék pedig remek lehetőségek voltak benne.
Ha szereted a világot és kíváncsi vagy rá akkor próbáld ki a trial-ját, de azt hiszem, hogy csalódni fogsz benne. Ezerszer jobb mmorpg-k vannak helyette és jönnek ki nemsokára.
Játszhatóség és népszerűség szempontjából nem veszi fel a versenyt a GW-szal, a WOW-val vagy éppen a LOTRO-nal?
Egyikkel sem veszi fel. SWG játszhatósága gagyi, nagy nulla. Életemben nem láttam még ilyen elkúrt ui-t és irányítást.
Én az NGE megjelenése óta nem voltam a játékban, ergó nem is tudom hogy mi változott azóta, de nagy valószínüséggel ezzel kapcsolatban semmi. -
#5727 Köszönöm a válaszaitokat.
Megfogadom Mayday tanácsát, kipróbálom, de majd csak júliusban, akkor veszek ki 1 hét szabit.
Annyit tudok előre, lehet akármennyire rossz is, nekem fog tetszeni, ha csak a megszállottságomból indulok ki. Csak kukkancsatok az aláírásomra! -
#5726 Mi az a bevezeto? Mi az, hogy nem lehet menni bolygokra? Akkor hol kell jatszani? Az a kis nyulfaroknyi resz, ami valami hajon jatszodott? (Hu, de sok eve volt mar Nekem...) -
#5725 Ezzel a triallal csak a bevezetőt lehet játszani ugye? "Lemenni a bolygókra" nem lehet, ugye? -
#5724 Nezd, akik az elejetol fogva jatszottuk, es atestunk a jatek sok valtozasan, nem tetszettek az uj dolgok, meg amilyen iranyba elment az egesz SWG. De sztem, aki nem tudja, milyen volt a kezdetek kezdeten, sztem elvezni fogja, nem olyan rossz azert.
Ugyhogy ne foglalkozz a sok negativ velemennyel, mindannyiunkbol egyfajta keseruseg szol, allj neki ugy, hogy imadod az SW vilagat, es megformalsz egy Neked szimpatikus karaktert ebben a vilagban, es 14 nap mulva lesz sajat velemenyed, ami nem is biztos, hogy negativ. -
#5723 a napot számolja nem a játékidőt. -
#5722 Szerintem várj még vele! Jöjjön ki az Open SWG, aztán megvárjuk mi lesz a LA-SONY véleménye. Először ha optimalizálták, a "kalóz verziót" próbáld ki! :) -
#5721 Kicsit negatív a hangvételed!
Rossz tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Játszhatóség és népszerűség szempontjából nem veszi fel a versenyt a GW-szal, a WOW-val vagy éppen a LOTRO-nal?
Nagy SW fan vagyok. Ismerem az összes Lucasarts játékot, kivéve ezt. Anno úgy gondoltam nincs értelme, hogy belekezdjek, nem lett volna túl sok időm a melo mellett, ezért nem dobok ki havonta x pénzt.
Most is csak kiváncsi vagyok rá. Még ha tetszik is, nem biztos, hogy megveszem.
Viszont az érdekelne, hogy a 14 napos verziónál, az aktiválástól számítja a 14 napot vagy az effektív játékidőt számolja. Az utóbbi lenne a jobb, de van egy sanda gyanúm, hogy az előbbi lesz az igaz.
-
#5720 ...és hagyj fel minden reménnyel... -
#5719 itt bökj rá a trialra aztán hajrá -
#5718 Szia!
Tudnál segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a 14 napos trial-t? Érdekelne, kiváncsi vagyok rá.
Nagyon nem vagyok képben a SWG-val kapcsolatban. Visszaolvastam, de néha kínai volt nekem, pl: "OpenSWG CU-s, az SWGemu pedig PreCU-s"
Szóval megköszönném, ha tudnátok adni egy kis eligazítást, ha lehetséges.
Előre is köszi!
-
#5717 naja azért a preCU-nak is volt baja bőven. nekem is inkább a CU jött be de hát ahelyett hogy azt csiszolták volna betették ezt az izét... -
#5716 Nem kötözködni akartam csak kicsit furcsa amikor valaki az isteni preCU-t kezdi üdvözíteni (főleg úgy, hogy azt sem tudja, hogy mi az). -
#5715 A wowos érveidhez nem tudok hozzászólni, sosem játszottam még a játékkal, én megfogadtam, hogy soha nem is fogom (és én be is tartottam :), az swg-s érveiddel meg egyetértek, de a játékosok már kb. egy-másfél éve lemondtak a visszaállítás lehetőségéről... -
Adam69852 #5714 oké bocs hogy elmondtam a véleményem...