Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapcsolatosan. A hírek szerint ugyanis a LucasArts elvette a Star Wars Galaxies
licenszet a Sony Online-tól, így a publikálási és egyéb teendõket a jövõben az
anyacég látja majd el. A soronkövetkezõ 28-as update lenne az utolsó, ezt
követõen egy kisebb csoport õrködne csak a megfáradt MMORPG fölött. Ennél
érdekesebb szóbeszéd azonban az, hogy a BioWare szerzõdést kötött a
LucasArts-cal egy új Star Wars online szerepjáték elkészítéséhez, mely más
névvel, de jobb, erõsebb tartalommal jelenne meg. A LucasArts és a BioWare jó
kapcsolata közismert, hiszen korábban a fejlesztõstúdió hozta tetõ alá a Knights
of the Old Republic-ot. Ha az információ valóban igaz, akkor izgalmas periódus
elé nézünk SWG fronton, kíváncsian várjuk tehát a fejleményeket.
Annyit mondok, hogy ÁMEN!!!!!! A KoTORnak volt története, volt hangulata, és mindezt "iconic" és "star warsish" nélkül valósította meg!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.lowcaserver.com/
Ezt irjak a FAQjaban:
FAQ
Q: What is this website and what is it for?
A: This site is dedicated to the Pre-Cu gaming experience for the players of the Lowca Server, players interested in Pre-CU PvP, and all players from other servers who wish to once again enjoy the Pre-Cu system. This is a portal for players of a server running an Emulator client to come and discuss the game, share their experiences, and to contribute their ideas.
Q: What is the Emulator?
A: I don’t really feel that I should be answering this kind of question, as I am not associated with the project. If you have more questions on this topic, I suggest going to www.forums.swgemu.com. Please be advised to read thoroughly through the site before posting questions, as the forum rules are properly laid out and should be followed. The devs are working hard on the project, and many questions you may have were already answered in the FAQs. Please be respectful of their hard work.
Q: Will I be allowed to play on the server?
A. Most likely, Yes! As long as you adhere to the guidelines mentioned on the site, and act respectively of this project and the other members of the community, you are more then welcome.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[merlinw.org]
Masnal is igy volt?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A halál csupán a kezdet...
frankon mondom, ma visszateszem az SWGt! 😄 csak a regi szep idok kedveert
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Besz*rás komolyan mondom. 8 hónap után nekiestem tegnap a cuccnak. Kb 8 órát tököltem vele (szomorú-vasárnap😄).
Uninstall akart lenni eredetileg, de elõtte még rányomtam a cuccra, egy utolsó pillantást akartam vetni a launchpadra😊 Elindítom látom huzza bõszen az egy gigányi peccset. Mondom hmm, letöltötte és beengedett fizetés nélkül. (Azóta sem néztem meg van e perpill valami free idõszak, de mindegy kellemes meglepetés volt.) Azmár kevésbé ami lett a játékkal... Betölt, teljes képernyõ 9 ábrával mint egy idióta autóversenyben. Mi akarsz lenni kérdezi. (mikor abbahagytam L66 Rebel kommandós voltam) Mondom dzsedik😊
Kb 2 óra játék után force stormoztam, kardoztam, dzsediztem. Félelmetes mit müveltek ezzel a játékkal. Percekig röhögtem mikor véletlenül megnyomtam a space gombot... ugyancsak vertem az asztalt a klikkelgetõs arcade harcrendszeren😄
Borzalom. De amig ingyen van Galaxis utazgatásnak jó... sírok.
[merlinw.org]
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Nagyon 5letess és IGAZ 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Néhány száz ember kavar szerverenként a Star Wars univerzumban, így érthetõ miért panaszkodnak oly sokan a szellemvárosokra. A játékosok által épített egykor nyüzsgõ, de mára már kihalt városokra."
SWG szerver info
ID: 24 - Name: Europe-Infinity - IP: 195.33.138.101 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0334
ID: 23 - Name: Europe-FarStar - IP: 195.33.138.75 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0133
ID: 22 - Name: Europe-Chimaera - IP: 195.33.138.41 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0331
Szerintem ne próbáld ki, csak tönkreteszed a szép emlékeket. Nemtom ki a felelõs ezért a fantasztikus "New Game Enhancements"ért, de szivesen megkövezném
Nem vállalok felelõsséget szívroham után...
Egyebkent Lazarus: azt mondod hosszu ido utan leptel be, es ugye van inygen jatekod.
Egy egesz honap, szoval a belepestol ketyeg a honap?
REAL MADRID
Gugolás és hasalásból adódó bónuszok eltüntek. Csak egy fajta XP van... telefonos játékba való fejlõdésrendszer, monoton játékmenet, bugosabb mint valaha...
De ez ugye csak akkortol ketyeg, ha belepek?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kiprobalom mar akkor en is 😊
Elsõ kérdés: Ingyenes lett? 😄
Bejelentkeztem a régi accommal és fizetés nélkül simán tudok játszani.
Mediccel tudok craftolni? pl stimpackeket?
Elég gáz viszont hogy már csak 1 fajta XP van és elég lapossá is vált a játékmenet szerintem. A harc viszont jobb lett. Ja és csatlakoztam egy magyar chat chanellre, de hogy lehet beledumálni?
Ha visszaállítanák az egészet CU elõtti állapotba, újra elõfizetnék rá. Szerintem sokkal jobb volt mint a wow. <#rinya>#rinya>
a craftereket elkezdték visszabutítani, most õk vannak halálsoron
[merlinw.org]
addig ez reménytelen
Köszi😊))
Szeretem az SW unniverzumot néhanéha azért felugrom majd kirándulni egyet😄
[merlinw.org]
de ha akarod akkor nézd meg
"nah.
john smedley egy rádióban nyilatkozott errõl, itt a rádió adása:
http://futurenet.vo.llnwd.net/o2/pcgamer/p...10_20051114.mp3
(Amerikában pcgamer rádió igen közkedvelt)
hivatalosan még semmit sem erõsítettek meg, lehet kam lehet nem (soe-t már rég ki akarta tenni LA, szerzõdés idén járt le, szal lehet nem kacsa)
másik.
bioware oldalán olvasható hogy hamarosan kiadnak egy action-mmorpg-t.
meglássuk. 😊"