Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Érdekes pletykák ütötték fel fejüket a GDC alatt a Star Wars Galaxies-zal
kapcsolatosan. A hírek szerint ugyanis a LucasArts elvette a Star Wars Galaxies
licenszet a Sony Online-tól, így a publikálási és egyéb teendõket a jövõben az
anyacég látja majd el. A soronkövetkezõ 28-as update lenne az utolsó, ezt
követõen egy kisebb csoport õrködne csak a megfáradt MMORPG fölött. Ennél
érdekesebb szóbeszéd azonban az, hogy a BioWare szerzõdést kötött a
LucasArts-cal egy új Star Wars online szerepjáték elkészítéséhez, mely más
névvel, de jobb, erõsebb tartalommal jelenne meg. A LucasArts és a BioWare jó
kapcsolata közismert, hiszen korábban a fejlesztõstúdió hozta tetõ alá a Knights
of the Old Republic-ot. Ha az információ valóban igaz, akkor izgalmas periódus
elé nézünk SWG fronton, kíváncsian várjuk tehát a fejleményeket.

Annyit mondok, hogy ÁMEN!!!!!! A KoTORnak volt története, volt hangulata, és mindezt "iconic" és "star warsish" nélkül valósította meg!!!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lazarus
Jó lenne ha ezt meg tudnák csinálni
[Jakuza]
HAt az gaz ,mnert megneztem a mostani formajaban az SW Galaxiest, es azt mondom, hogy szegyen hogy ennyi penzt akarnak ezert a szemetert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
Semennyire, csak szeretnék...Sok nem fog belõle összejönni...

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Ez mi ? Kiprobalta valaki mar ? Mennyire mukodik az emu?
http://www.lowcaserver.com/

Ezt irjak a FAQjaban:

FAQ

Q: What is this website and what is it for?

A: This site is dedicated to the Pre-Cu gaming experience for the players of the Lowca Server, players interested in Pre-CU PvP, and all players from other servers who wish to once again enjoy the Pre-Cu system. This is a portal for players of a server running an Emulator client to come and discuss the game, share their experiences, and to contribute their ideas.

Q: What is the Emulator?

A: I don’t really feel that I should be answering this kind of question, as I am not associated with the project. If you have more questions on this topic, I suggest going to www.forums.swgemu.com. Please be advised to read thoroughly through the site before posting questions, as the forum rules are properly laid out and should be followed. The devs are working hard on the project, and many questions you may have were already answered in the FAQs. Please be respectful of their hard work.

Q: Will I be allowed to play on the server?

A. Most likely, Yes! As long as you adhere to the guidelines mentioned on the site, and act respectively of this project and the other members of the community, you are more then welcome.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MerlinW
én akkor játszottam elöször mikor beszéltünk, most azt írja h márc 27ig él az acc. Én tehát 2 hét ingyenest kaptam... franc sem tudja miért, ki mennyit, s hogyan😄

[merlinw.org]

Mayday
Ez az egy honap ingyen ez tenyleg 1 honap mindenkinek? En marcius 5-en kezdtem ujra, de mar le van zarva a loginom 😞((

Masnal is igy volt?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

JohnnySmith
Mind1 úgy is OFF volt a téma vitázni meg úgy se tudok róla.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Azért a harcrendszer egy kissé jobb a WoW-ban, és a WoW azért picurot kiforrottabb, nincsenek iszonyú látványos bugok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JohnnySmith
Szerintem annyira lett primkó mint a WOW....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
1 hónap van csak ingyen, az viszont tény hogy egy ilyen bûn xar játékért pénzt van pofájuk kérni...

LOL

frankon mondom, ma visszateszem az SWGt! 😄 csak a regi szep idok kedveert

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

MerlinW
Egy felháborodott játékos naplója😄

Besz*rás komolyan mondom. 8 hónap után nekiestem tegnap a cuccnak. Kb 8 órát tököltem vele (szomorú-vasárnap😄).

Uninstall akart lenni eredetileg, de elõtte még rányomtam a cuccra, egy utolsó pillantást akartam vetni a launchpadra😊 Elindítom látom huzza bõszen az egy gigányi peccset. Mondom hmm, letöltötte és beengedett fizetés nélkül. (Azóta sem néztem meg van e perpill valami free idõszak, de mindegy kellemes meglepetés volt.) Azmár kevésbé ami lett a játékkal... Betölt, teljes képernyõ 9 ábrával mint egy idióta autóversenyben. Mi akarsz lenni kérdezi. (mikor abbahagytam L66 Rebel kommandós voltam) Mondom dzsedik😊

Kb 2 óra játék után force stormoztam, kardoztam, dzsediztem. Félelmetes mit müveltek ezzel a játékkal. Percekig röhögtem mikor véletlenül megnyomtam a space gombot... ugyancsak vertem az asztalt a klikkelgetõs arcade harcrendszeren😄

Borzalom. De amig ingyen van Galaxis utazgatásnak jó... sírok.

[merlinw.org]

sajnos! 😞

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

JohnnySmith
Nagyon király!!! 😊))))
Nagyon 5letess és IGAZ 😊

Mayday
Nem is tudom, hogy sirjak, vagy nevessek! De ez kiraly, nagyon jo 😊)))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lazarus
Lazarus
Támogatom
a.carkey
Szóval ez:

A medve nem játék.

a.carkey
Ez egy régi hír, csak HWn volt új! 😞

Amúgy ez mehetne bannernek:

A medve nem játék.

JohnnySmith
Hardwired
"Néhány száz ember kavar szerverenként a Star Wars univerzumban, így érthetõ miért panaszkodnak oly sokan a szellemvárosokra. A játékosok által épített egykor nyüzsgõ, de mára már kihalt városokra."
SWG szerver info
ID: 24 - Name: Europe-Infinity - IP: 195.33.138.101 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0334
ID: 23 - Name: Europe-FarStar - IP: 195.33.138.75 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0133
ID: 22 - Name: Europe-Chimaera - IP: 195.33.138.41 - PortA: 44463 - PortB: 44462 - Population: 0331

Lazarus
Ahelyett hogy új funkciókat raknának a játékba, teljesen lebutították 😞(
Szerintem ne próbáld ki, csak tönkreteszed a szép emlékeket. Nemtom ki a felelõs ezért a fantasztikus "New Game Enhancements"ért, de szivesen megkövezném
Lazarus
azt írja február 16ig open. valszeg 14-15 nap
Fenrir
Ha nem akarsz sírva röhögni akkor hagyd ki az swg-t...

Nem vállalok felelõsséget szívroham után...

Mayday
Nem tul biztato.

Egyebkent Lazarus: azt mondod hosszu ido utan leptel be, es ugye van inygen jatekod.
Egy egesz honap, szoval a belepestol ketyeg a honap?

Lazarus
lol :S
Tessék ?????? milyena játékmenetem 😄DDDDDDDDD

REAL MADRID

Lazarus
Szar lett nagyon 😞
Gugolás és hasalásból adódó bónuszok eltüntek. Csak egy fajta XP van... telefonos játékba való fejlõdésrendszer, monoton játékmenet, bugosabb mint valaha...
AnuluWork
Fogalmam sincs. Amint lejár az elõfizetésem ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mayday
Na, ez szep, azt akkor valszeg eljatszom valamikor 😄
De ez ugye csak akkortol ketyeg, ha belepek?

AnuluWork
Szerintem 1 ingyen hónapot kapott minden account tulajdonos. Ugyanis az én befizetésem február 28-án járna le, most viszont március 28. szerepel következõ fizetésnek.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mayday
Mi? Ez komoly vagy szivatsz?
Kiprobalom mar akkor en is 😊

Lazarus
Hi! Kipróbáltam újra a játékot! 😊

Elsõ kérdés: Ingyenes lett? 😄
Bejelentkeztem a régi accommal és fizetés nélkül simán tudok játszani.

Mediccel tudok craftolni? pl stimpackeket?
Elég gáz viszont hogy már csak 1 fajta XP van és elég lapossá is vált a játékmenet szerintem. A harc viszont jobb lett. Ja és csatlakoztam egy magyar chat chanellre, de hogy lehet beledumálni?
Mayday
Erre emlekszem, volt "A Het kepe" is 😊

MarkBlade
Ennyire rossz a progi? Pedig gondoltam rá kipróbálom..de akkor..
Akkor én is! Visszaállítanák és indítanának vadi-új szervert... kár álmodozni.

Lazarus
Nosztalgiából megnéztem a swg.hut és mit látok a hét képei közt? az én screenshotom! 😊

Ha visszaállítanák az egészet CU elõtti állapotba, újra elõfizetnék rá. Szerintem sokkal jobb volt mint a wow. <#rinya>
Gorii
elmennek ezek a vereres f ba, nyomorek bena banda.., sikerult 2 honap alatt elbaszni egy normalis jatekot, pedig mennyi lehetoseg lett volna benne..

Fenrir
lehet hogy újabb szög?

a craftereket elkezdték visszabutítani, most õk vannak halálsoron

MerlinW
öö ja télleg, megzavart egy alábbi hozzászólás. Lényeg hogy 3600-3800 körül van a tarifa.

[merlinw.org]

Calver
öööö... dollár, nem ájró.

"The trees move. Do you not see it?"

Ryleh
köszi😊)

Fenrir
ez lesz a legjobb megoldás, én is visszanézek majd olyan február magasságában 1 hónapra hogy mit sikerült javítaniuk rajta

addig ez reménytelen

MerlinW
17 euro, kb 3800 huf (minden nap más az euro (240-270 között mozog))

[merlinw.org]

Ryleh
Hi...kérdezném,hogy tulképpen most mennyi is a SWG havidija,amit ténylegesen kell fizetnem..és hogy várható e ennek az árnak az emelkedése?....nem vaok járatos sw téren,igy elöbb kérdezek..aztán költök😊))
Köszi😊))

MerlinW
Hm akkor várok még. szeptemberben mondtam le, majd január vége fele felnézek. Hátha addig normalizálodik. Azért fasza, hogy nyáron kiadták a total csomagot, megvettem oszt most szétzúzzák az egészet. Azért remélem eljön az idõ mikor kitalálják mit is akarnak csinálni.

Szeretem az SW unniverzumot néhanéha azért felugrom majd kirándulni egyet😄

[merlinw.org]

Fenrir
hát nemtom hogy megéri-e, a magyarok 90%-a most mondta le az elõfizetését

de ha akarod akkor nézd meg

Calver
itt sem tudja senki h lehet megnézni a space combat xpt?

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Húú látom zajlik az élet.. lehet lassan befizetünk egyet, megnézni mi a helyzet😊

[merlinw.org]

Fenrir
dareal írta:

"nah.

john smedley egy rádióban nyilatkozott errõl, itt a rádió adása:
http://futurenet.vo.llnwd.net/o2/pcgamer/p...10_20051114.mp3

(Amerikában pcgamer rádió igen közkedvelt)

hivatalosan még semmit sem erõsítettek meg, lehet kam lehet nem (soe-t már rég ki akarta tenni LA, szerzõdés idén járt le, szal lehet nem kacsa)

másik.

bioware oldalán olvasható hogy hamarosan kiadnak egy action-mmorpg-t.
meglássuk. 😊"