Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Tamogatom az elottem szolot!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Calver
az SWG-t manapság (na jó megvan annak már 1 éve is) baszták el. ezt az elbaszást CUnak hívták, bár már 2004 nyarán is elkezdték az új jedi rendszerrel. hidd el régen még nagyon jó kis gém volt ez.

"The trees move. Do you not see it?"

JohnnySmith
Mi a tökéletes?????? a WoW????? esetleg megkockáztatom hogy valamiben jó de nem tökéletes pláne nem mindenben....lol

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Az ûrhajósat sci-fi-nek hívják 😊

A halál csupán a kezdet...

Lazarus
A WoWot én sem a Warcraft és fantasy világért szeretem, hanem mert tökéletes

U.I: Én is cyberpunk mmo-ra végynék, ami nem ûrhajós -_-
JohnnySmith
mmo-t vagy rpg-t. Mert a Fallout egy jó RPG.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lord RZA a PUNK
akkor swg kiesett...manapság nagyon gagyi mmo-kat csinálnak 😞
a fenéért nem birnak már egyszer egy fallout tipusut csinálni :-(

Lazarus
Ha új MMOt akarsz, jelenleg a WoW a legjobb a piacon
Calver
mert újabban a SOE lelkisérült csapata kitalálta h trial során csak a kezdõ ûrállomáson lehet mászkálni, ellenben a régi triálokkal, ahol 2 hétig (ill. késõbb már csak 10 napig) tied volt az egész Galaxis... bár lehet ennek oka h pl én is jópár milla egységnyi anyagot húztam ki pl trialok alatt a földbõl, egyszerre több karakterrel dolgozva, és valószínûsítem nem én voltam az egyetlen, ez lehet nem tetszett mindenkinek...

Fenrir
Ezzel már csak azok játszanak akik valami isteni csodában reménykednek, az újak 1-2 hónap után abbahagyják mert van az swg-nél sokkal jobb játék is.

N1ggA
amúgy igazad van, tényleg nem éri meg 😄 havidíjas 😄 beszarok.. GW meg ingyenes...

Spread De Love!

N1ggA
magyarok a farstaron vannak. (talán pár chimaera vagy starsider). Chimaeran és Farstaron talán vannak 1000-en (egyszerre nem)

Spread De Love!

Lord RZA a PUNK
fél év helyett 5évet akartam irni :-) tök yol elbeszélgetek magammal xD

Lord RZA a PUNK
juuuj, hát...ilyenkor sajnálom hogy még csak egy éve van netem nem pedig fél évvel ezelött kötötték be...lemaradtam a jóról, ennek a játéknak ahogy elnézem már annyi. El sem tudom képzelni kiaz aki ezért még fizetne :-(

Lord RZA a PUNK
mellesleg egy eredeti mmorpg-t hogy megrendeljek a minimum követelményem hopgy legalább 1000 játékos...

Lord RZA a PUNK
meik szerverre mennyek ahol van egyáltalán élet...

Lord RZA a PUNK
lol ezt a játékot most nem értem...felmegyek, megcsinálom a karit->human->bounty hunter, és azt irja hogy összvissz 5 ember van a szerveren. találkoztam is párral egyiksem reagált arra hogy köszönök...ráadásul elég trotyinak néz ki 😄

Mayday
Na, ne legyel ilyen, ha mar valakinek odaigerted, nem szep dolog meg licitre bocsatani!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

N1ggA
ja, de már van rá vevõ, lehet licitálni

Spread De Love!

Mayday
Nem olyan rossz ez azert, es itt par hozzaszolassal lejjebb van elado, ha megvan meg neki.

Lord RZA a PUNK
mármint cd-ket , kiegészitö cuccokra gondolok

Lord RZA a PUNK
szasztok , vadi uj játékos vagyok (lennék) csak nemtom hogy megéri e? a L2-vel telelett a tököm ezért váltanék, vár ahogy elnézem eléggé fikatárgya a játék...

ha véletlenül tetszene a trial akkor veszek cuccot aki elad

Venom
NGE utánn mindenkinek lehetett asszem 2 karaktere

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Calver
NGE után igérgettek ilyet, h ugye a kis entertainer is tudjon harcolgatni ha akar...

Lazarus
Megoldották?? Szándékosan nem lehet(ett) 2 karid egy szerveren
Calver
télleg, megoldották már h lehessen 2 karid egy szerveren egyszerre?

N1ggA
A karaktereket a régiek miatt írtam. (amúgy én se játszanék más karakterével, de hát nem mindenki ilyen)

Spread De Love!

MerlinW
Teljesen igazad van. Mondjuk én már úgy vagyok vele mint a Margit szigettel😊 Mikor úgy van kedvem, befizetek egyett, és sétálgatok a nagyvilágban, körbenézek mi a pálya😊 Oszt pár hónapig megint semmi😊

[merlinw.org]

Mayday
De gondolom egy uj jatekost meg nem hat meg hogy fulltap 90-es karaktereid vannak. 😊))

En el nem tudnam kepzelni, hogy barmilyen rpg-ben mas karakteret atvegyem.

Persze attol meg a jatek a 3 kiegeszitovel egyutt persze megeri, azert nem rossz game ez, en is nagyon szerettem.

N1ggA
Szóval új játékosoknak nagyon megéri (Ne figyeljetek a többiekre akik leszólják a játékot, tényleg király), régieknek meg mondom, hogy folyamatosan rakják vissz a régi rendszer dógait, hamarosan jó játék lesz belõle, csak én gw-zni keztem. Szóval vegyétek meg 8000Ft!!! (csak ma reggel 8 és 20 között 7990!!!)

Spread De Love!

MerlinW
kiálts nagyot: rólbekket a népnek!😄

[merlinw.org]

N1ggA
Erre most mit mondjak? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#rinya>

Spread De Love!

Calver
nekem csak JtLs van és egy 80as szintû commandom, de ha befizetném azzal is jól ellennék <#vigyor> amugy télleg jó az ajánlatod csak sajna swg-t napjainkban senki nem vesz, kihalt az gém... <#szomoru1>

N1ggA
Eladom az SWG-met, minden kiegészítõvel, van rajta 2 90-es szintû kari (1 Chimaera-n, 1 Farstaron). A Chimaeras Jedi (nem elder), nagyon jó cuccai vannak, a Farstaros Spy, annak is jo cuccai vannak (pl. R.I.S armor). Ha újonnan vennéd meg így a játékot, akkor az kb. 15000 Ft lenne.
Kikiáltási ár:[/] 8000 Ft
Lehet licitálni. Nem bánja meg, aki megveszi.
Ja igen. e-mail: [email protected] (ide írjon akinek kell, aztán beszélünk)

Spread De Love!

Fenrir
Én már ikonizáltam, bánom is rettentõen 😞

Ha még ugyanaz a trial a korlátozott ûrbázissal, akkor azt még trialnak se lehet nevezni. Inkább egy idõhatáros demó, mint az EQ2 "Trial". A régi trial volt az ami rávett hogy megvegyem az swg-t, mert a tényleges világot mutatta meg. Ez a "trial" meg elriasztott. Most már nem is szeretném reaktiválni. Így legalább az NGE elötti karaktereim nem lesznek ikonizálva.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

JohnnySmith
Kipróbáltam 😊 Hát jah....azért van valami ami tetszik 😊

N1ggA
Ez a trial szánalom. Köze nincs a régi szép idökhöz.

Spread De Love!

JohnnySmith
10 napos Trial 😊
Valaki esetleg a régi szép idõk emlékére 😊

Mayday
LOL 😊

Calver

Mayday
Nagy kar 😞

N1ggA
A lucasarts )is) cáfolta

Spread De Love!

MerlinW
Lassan a nem swg-zel 4 éve lesz a helyes mondat😊

[merlinw.org]

Fenrir
Rosszabúl swg-zel mint 4 éve...

a.carkey
Nem tudom, de itthon is nagy a jólét ...

A medve nem játék.

Lazarus
Ki hisz már a SOEnek?
Fenrir
Soe cáfolta elõször az nge-t is...

a.carkey
Már cáfolta hivatalosan a SOE. Ettõl persze még lehet igaz.

A medve nem játék.

Mayday
<#eljen>