7195
10877436381340714828.png
  • Torzonborz
    le lehet tölteni soe station store-ról. ne kérdezd mennyi mert nem néztem meg.
  • zbundy
    mostanában gondolkozok azon hogy tök jó lenne játszani a galaxies-el, mert nagy SW fan vagyok, de körülnéztem oldalakon és egyrészről már nem lehet kapni a játékot (legalábbis azokon a helyeken ahol én néztem), másrészről már alig játszik vele valaki. Mármint magyar ember(nem tudom hogy külföldiek még hányan használják)
  • Kreeder44
    Banita! Sokan játszanak még??? van élet a szervereken vagy kb olyan mint a Vaungardban h alig alig találsz játékost?? Vagy nem lehetne összeszedni egy magyar csapatot akikkel együtt lehet menni??? mert én anno csak trialon játszottam az nem mutat túl sokat a játékból... de ha lene kivel gamelni NGE ide vagy oda én mennék....
  • N1ggA
    hát nem 1 ember hagyta abba az NGE idején...
  • Torzonborz
    esetleg a magyar fan site fórumán nézz körbe ;)
  • banita
    Ennyire kihalt a magyar társadalom a játékban?
  • Calver
    hát, olyan 2 évvel elhibáztad. nézelődj magyar csatin, ott még esetleg találhatsz is embereket.
  • banita
    Hali emberek!

Én új játékos vagyok és a FarStar (azt hiszem így kell írni) szerveren vagyok. Szeretnék valami magyar csapathoz csatlakozni, már ha van ilyen ezen a szerveren
  • Fenrir
    Nah mindegy, úgy látom nem tudlak meggyőzni a precu gagyiságáról :)

Amúgy Chimaera-s voltam anno.
  • Calver
    úgy imádom amikor az emberek kioktatják a másikat a játékstílusáról, valahogy az ostobaság csúcsát súrolja. élveztem? igen. jól szórakoztam? roppantul. ez a lényeg.

ez amúgy csak pár példa volt. én abben leltem vmiféle bűnös élvezetet, hogy minél több professiont masteroltam. valamint nem hinném h te szívesen ülnék órákon keresztül a gép előtt, és nyomkodnál pár gombot csak azért h legyen még egy kis xp-t architectben. szerettem macrozni, na. de ugyanígy volt h órákig kerestem profi anyagokat ahhoz h AV-21et összerakjak. aztán mentem Corvettere, szereztem egy AV-21 schematicot, vissza haza, összeraktam, ki Coronet reptér elé, és aki többet ad érte, viheti, nekem meg nőtt a bankszámlám egy szép nagy összeggel.
    vagy pl egy ideig mániám volt badgek begyűjtése, meg is lett szépen a 100-as varázslatos szám asszem. ezzel is órákat el bírtam szórakozni. a házam berendezésével szintúgy, és volt h 3 millát adtam azért h beszerezzek egy képet. a végeredmény magáért beszélt, mondjuk kandallót már lusta voltam csinálni.
    de ami még ennél is fontosabb volt, az a közösség. ha jól tudom te Starsideren voltál, nem tudom ott milyen közösség alakult ki, de Farstaron iszonyat jól el lehetett baromkodni.

az SWGnek egyszerűen annyi aspektusa volt, annyi különböző játékstílus, hogy mindenki megtalálta benne az élvezetet, és nagyjából mindenki másban.

solozással meg megint nem tudom mi bajod, ha csapatba verődök azt normális emberekkel teszem, de ismeretlenekkel nem fogok csak úgy összeállni, főleg hogy igen nagy eséllyel bekerül akármilyen jól kiválogatott csapatba is egy idióta, aki az egészet elrontja. preCU nagyon is jó volt ilyen szinten, jobb ha az ember soloban vadászik, simán több hely kellett volna ahol össze kell rakni egy ütöképes csapatot ha túl akarod élni.

Sel'quist, valahai Farstaros
  • Fenrir
    Amúgy most komolyan: mi értelme, hogy egy mmo-val játszol ha így játszol? Ilyen erővel simán játszhatnál single playert is.

"amúgy nemtom ki hogy van vele, én speciel MMORPG-kben hihetetlenül nem vagyok csapatpárti, gyakorlatilag csak soloban szeretek mászkálni."

Pedig pont a fordítottja lenne az értelme, nah ezért volt egy rakás xar a precu rendszer.
  • a.carkey
    Mivel a team nagy része a player citykig az SWGt csinálta ... :)
  • a.carkey
    Pirates of the Burning Sea! Checkold meg ha megjelenik. Végig szólózható, jó közösség, jó PvP és "kicsit" összetett crafting. :)

Ja, és rengeteg dolog ismerős lesz az SWgből.
  • Mayday
    Hat, jatszani is jo volt vele azert, en azt csinaltam, es tenyleg nagyon jo volt.
  • Calver
    nekem mondod? megvolt Master Entartainer, Dancer, Musician... sőt, még akármennyire illegális volt, Architect-et is külső macroprogival csináltam

amúgy WoW próbál kiegyensúlyozott lenni, de nem igazán sikerül neki. én 18-as hunterrel elit mobokon farmoltam jó sokáig, amikor 26-os pala meg pillanatok alatt elhullott ugyanott.

másik dolog h WoW tulképp SWG lebutítva...

pár példa:
    Hunter - Creature Handler
    - SWG: ha voltál creature handlerrel, tameeltél egy dögöt, elvitted Bio-Engineerhez, aki klónozott belőle egy turbozott verziót, majd azt használtad jó sokáig.
    - WoW: hunterrel odamész egy döghöz, tameeled, és örülsz h veled együtt fejlődik.

Bányászás:
    - SWG: vettél pár bányát vmint energiát (pl benzint), kerestél egy olyan helyet ahol nagy sűrűséggel fordul elő az anyag, lepakoltad a bányát, pakoltál bele energiát (atyám, ez de hülyén hangzik), pénzt, aztán egy idő múlva visszanéztél és örültél a sok kibányászott nyersanyagnak.
    - WoW: fogsz egy csákányt, odamész egy érhez, elkezded ütni a csákánnyal, örülsz.

Craftolás:
    - SWG: kibányasztád/megvetted ugye először a nyersanyagot (volt h napokig vadásztam AV-21hez jó nyersanyagra), elmentél egy városba ahol jó munkaasztal volt, összeraktad a cuccot, experimentteltél, ha bejött feltápoltad, örültél.
    - WoW: benyomsz pár gombot és kimész bagózni

Kereskedelem:
    - SWG: szereztél egy kellemes helyet, leraktál egy árust, odament a jóember, megvette, örült. vagy beálltál Coronet reptér elé és elkezdtél ordítozni h AV-21 eladó 5 milláért
    - WoW: babaszod a cuccot az aukciós házba oszt jóvan.

hmmm... vajon mit kéne csinálni h az SWGben visszaálljon preCU? bár szerintem nem lehetne visszaállítani egykönnyen. inkább... változtatni kéne kicsit az infrastruktúrán és indítani egy pár új, preCU szervert, ha a jelenlegiek terheltsége úgyis minimális. de ez úgysem fog sajnos bekövetkezni.
  • Lazarus
    Régi szépidők... 3 alvás latt kimaxoltam a táncos ágat :)
    WoWban bezzeg görnyedhetsz a gép előtt hogy más színűre válthasd a holmijaid.

Szeretem ha egy MMOban van némi káosz és nem annyira balanceolt mint pl a WoW. Szerverenként különböző ökoszisztéma és szociális viselkedsi forma alakul ki.

Meglepődve tapasztaltam hogy másik szerveren a doktornál nem álltak sorba a buffért, hanem "aki kapja marja"; továbbá ötösével jártak mobot "solo"-zni (wtf) és minden tízszer annyiba került. o_O
  • Torzonborz
    egészségedre... :P
  • Calver
    én is precu párti vagyok... hiányzik az istenkomplexus!
    beállni 12 mokk közé, beindítani a macrom, és elmenni pizzát csinálni.
    paradicsom alap és sonka/kukorica/akármi rárakva, vissza a géphez, új mokk tábor, makró be.
    sajt lereszelve, pizzára rátolva, sütőbe be, vissza géphez, vissza városba új küldikért. pár perc eltelik, pizza kész, kezdeni újra az írtást, közbe megkajálni.
    imádtam ezt csinálni
    ha meg nem épp ebédet csináltam, elmentem AV-21re vadászni. ott folyton gép előtt kellett lenni, de 3-5 milla creditért megérte
    ráadásul ha az ember ügyes volt, swg-ben nem is igazán volt üresjárat. most WoW-ozgatok, ott bezzeg... tipikusan dohányosoknak kitalált gém. az ember pont el tud szívni egy Kentet amíg a griffel átér másik városba. hiába van ott is Hunter istenkomplexussal, azért SWG-t sokkal jobban élveztem.

amúgy nemtom ki hogy van vele, én speciel MMORPG-kben hihetetlenül nem vagyok csapatpárti, gyakorlatilag csak soloban szeretek mászkálni. hiába vagyok elvileg jó csapatjátékos, mások nem azok - és nem szeretek szívni mások hülyesége miatt... jobban elvagyok magamba, na.

asszem ez most szép hosszú hozzászólás lett...
  • Torzonborz
    /agree :)
    de ez van. már csak a hősi múltat sirathatjuk. vagy mi.
  • Fenrir
    Sokan sírnak a precu-ért, de szerintem a cu sem volt egyáltalán rossz. Nekem személy szerint jobban tetszett mert ott rá voltam kényszerítve, hogy csapatban játsszak és ne az legyen az összes dolgom, hogy felbuffoltatom magam, odaállok a piket/bol lair elé és a combat queue-t telepakolom aoe macro-kal...Ez a játék halála volt, ezt bármilyen hülye megcsinálja...
  • s0n1c
    Tudom :)
  • a.carkey
    Anulu here! :)
  • s0n1c
    Na igen. Gaming pályafutásom talán legnagyobb csalódása volt a SWG elkúrása. Mai napig felidegel, ha eszembe jut mit művelt a SOE egy ekkora potenciálú játékkal.

Starsider:
    sonic: Soonic Droodak (master smuggler/master pistoleer/business man - Tatooine -1051 -4946)

sírni tudnék...
  • a.carkey
    Ezt olvassátok el! :)

"That other lesson is the infamous "New Game Experience" the team put into Star Wars Galaxies in 2005. On that, he was completely frank.

"With the NGE, I'm sorry about the mistake we made," he told us. "We screwed up and didn't listen to the fans when we should have, and it's not a mistake we're going to make again."

The NGE completely altered Star Wars Galaxies, a game that had launched in cooperation with LucasArts over two years before. Classes disappeared and the game fundamentally changed in almost every way. It came as no surprise to observers that this change was massively unpopular among the playerbase."
  • Fenrir
    3 év múlva el sem fog indulni már az swg, emulátor kell majd hozzá :)
  • Torzonborz
    hmm addigra akár még egy "SWG 2" is kijöhetne :D
  • mert
    Mindenki aki az eredetivel akar játszani, és nem a jelenlegi, 10 éves buta amcsi kisrácnak is érthetővé butított, wow-szerű gánnyal..
  • Fenrir
    2010-re fognak elkészíteni egy akkor már 7 éves játék "butított" változatát? Mégis ki fog vele akkor játszani?
  • MerlinW
    Csak pár alap dolog működik. Amit szeptemberre igértek az most lett kész nem rég. Teljesen működőképes verziót 2010-re datálják még mindig.
  • kr1szmester
    Én hülyeelküldözgette a station nameketazér írta ki hogy használt mer már elküldözgette
  • kr1szmester
    aztírja Station name.Mondom anyád!!!Beírtam már mindent neveimet,országokat mindent!!!
  • kr1szmester
    az rosszVazze egy rohadt név sem jó.20at kipróbáltam már lazán...
  • Torzonborz
    passz. amikor kész lesznek. sajna eléggé tolódik az egész. :( nemrég még szeptemberre ígérték de aztán abból se lett semmi.
  • kr1szmester
    Mikor lehet majd mindent csinálni?A Station Namenél mindig ezt írja ki:We are sorry but the Station Name you have requested already exists. Please choose another one in order to continue.Má idegszálaim robbannak szét(regelni róbálnék)
  • Torzonborz
    mert a klienst nem is lehet onnét letölteni . :P trial + módosított launchpad. de még felesleges mert nem sok mindent lehet csinálni.
  • kr1szmester
    Tudom hülyegyereknek néztek de nem nagyon találok swgemu.com-on letölthetö verziót
  • MerlinW
    www.swgemu.com

No comment....
  • kr1szmester
    Tudna valaki linkelni SWG Emu-t?(googlében vhoyg nemtaláltam
  • Mayday
    Hat nem :/

De azert neha igy is up.
  • shaba23 #5754
    bíztam benne, hogy azért up a topic, mert a SOE észbekapott és visszaállította a régi rendszert a szervereken és özönlenek a népek, de nem