7195
-
#5833 Biztosra veszem h semmi különbség nincs köztük :) -
#5832 A 14 napos trial verzió az teljesen ugyanúgy kezdődik, mint a rendes vagy más? -
#5831 Fileplanetes verziót felrakta! Most updatel.
Ezt töltöttem le. -
#5830 Nem mondhatom meg, hogy kinek mi tetsszen, de szerintem elfecsérelt idő amit ezzel a játékkal töltesz, trial is. Hagyd a fenébe, nem ér annyit. Régen tényleg jó volt, de NGE óta szar, és bár próbáltak több színt vinni bele, de még mindig ugyanolyan szar. Leginkább a hangulata. Egy ismerősöm akivel játszottam anno befizetett pár hete és nagyon nem tetszett neki. Várj egy következő SW MMO-ra, már csak pár év szerintem. -
#5829 Aham, probaltam onnan is, de ua volt a hiba. -
#5828 Koszi szepen. Ezt a forumot olvasgatom http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?topic_id=586567 , de itt se tudnak semmi okosat :( -
#5827 Nemhixem el, megállt a letöltés 50% körül és nem akar újra indulni . Kezdhetem újra. Látom te is próbáltad onnan, és azzal is hibát írt :S. Mind1, leszedem most már ha beledöglök is innen :D. Aztán ha nem megy az install...max felkötöm magam. -
#5826 Megpróbálom a Fileplanetről leszedni, hát ha az működik. Mert én a hivatalosról szedtem, és ott 2 fileból állt a dolog. Itt meg egyben van a kettő. Aztán ha leért, írom hogy mi van. -
#5825 Szia!
Nem vagy egyedül! Én is ma szedtem le hogy kipróbáljam, és PONTOSAN ugyan az a hiba!
patch_09.tre filenál
Feature transfer error
Katasztrófális hiba -
#5824 Hmm sajnálom Iceman! Nem mondom h sok mindenról maradsz le... én nem tudom milyen volt NGE előtt de mivel imádom a SW-t én elszórakoztam vele... tök buli látni azokat a lényeket amiket a filmbe is láttál :) vannak benne fura dolgok h minden hegyre fellehet futni még a 90% os emelkedőkre is de hát hol nincsenek hibák :D kicsit zavaró h minden 2. ember jedi v sith ezért nem is vívós dolog már ott szerintem h valaki fog 1 fénykardot :/ Azért próbálgasd még ne add fel mert 1 próbát megér :) körbenézek és ha találok megoldást írok neked. -
#5823 probaltam a fileplanetes letoltest és a hivatalos oldalrol valo letoltest is. Akkor tuti nalam lesz vmi bibi :( -
#5822 Először is ez egy MMORPG tehét offline módja nincs... ég jó h nincs :P Én 13 napja töltöttem le és nekem semmi gondom nins a telepítésel én a fileplanet-ről szedtem le onnan jónak kell h legyen :) nekem azt mondja meg valaki h a direct2driverről csak USA felhasználók tudják megvenni a játékot v csak Usa servereken lehet karit csinálni mert pár hónapja meg akartam volna venni 19, valamennyi dollárért mert szerintem össz kiegért meg bonus itemekért megérné meg a 30 ingyen napért ha utánna többet nem is játszanék vele.. de nem engedi h megvegyem :( tuti én vagyok a hülye de mit nem írtam be jól h nem engedi megvenni....? -
#5821 Udv,
Gondoltam kiprobalom a gammat (14 day free trial), de a telepites alatt megall "fatalis hibaval". Ma mar letoltottem 3x azt a 3 gigat, de nem a letoltessel volt a baj.
Van esetleg vkinek otlete hogy mi lehet a bibi? Olvastam a hivatalos oldalon a tech supportot, ott is volt ilyen problemaja vkinek...csak a megoldas nem volt ott :((
Koszi elore is. -
#5820 ez egy mmorpg -
evil 007 #5819 hellotok
irjátok már le a gépigyényt és hogy ha letoltom a gamet tok e jáccani van single mondja is? és megkoszonném ha leirnátok a telepitést stb....elore is koszs
-
c3124c #5818 Hali, nekem is ue a problémám, és ntom mi lehet a megoldás. Sajnos. Ha valaki tud arra megoldást, hogy miért lép ki a 14napos trial telepítő hibára hivatkozva, irjon ide. [email protected]. Van rá 5 napja
-
#5817 Erre csak annyit szeretnék reagálni, hogy a játék kezdete óta játszottam és kurvasokat. Néhány éve volt egy ilyen 14 napra bemehetnek a nagyöregek cucc. Bementem és a Starsiderre való belépés pillanatában egy nanosecundumra felvillant a régi karakterem (de csak mint ember és alap göncben, szal mint mikor nincs meg még a kinézete a karidnak) és utána kiirta a game, hogy a karakterem törölve lett!
Csináltam egy új karit, játszottam vele fél napot és uninstall.
Soha a büdés életbe nem megyek oda vissza, álmomban se jöjjön elő -
#5816 :P -
Kindred Blades #5815 Heh. Gondoltam, megnézem, milyen változások is vannak az új rendszerben (én még réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban játszottam, amíg cancel nem lett), de a trial is hibás.
Legalább hű* az új trilógiához.
*:úgy szar, ahogy van -
#5814 A Tabula Rasa-t felejtsd el!!! Kidobott pénz és idö sajnos :( -
#5813 Rendben van :) Én is rmélem h lesz még SW MMO amiben összefuthatunk... addig nekem marad a LoTRO, vagy Aion ami érdekel még és néha befizetek a Tabula Rasára.. hátha abból lesz még valami.. de a magyar közösség onnan is elszivárgott sajnos :S de egy ütős SW MMO-ért mindent otthagynék :P -
#5812 OFC én se :D
Egy pár hete néztem meg.... és 2hétig belehetett reggelni a karivel. -
#5811 Ettől függetlenül nem fizetek be újra :) -
#5810 Karakterek 100% hogy megvannak, nekem a 2003 novemberében létrehozott karakterem mai napig megvan :) -
#5809 Én ezzel a játékkal többet nem játszom. Szerintem már le is rombolták a házamat, karakterem megsemmisült, ráadásul mindez Chimaerán, FarStaron meg még karakterem sem volt. Talán a jövő egy SW MMO-jában összefutunk :) Jó játékot! -
#5808 FarStar serveren vagyok... Mos Eisley-n elég sokan vannak többit nem nagyon tudom Naboon is voltak páran serintem Medium a server használat....
Ha jössz szólj :) -
lmarko #5807 Valaki tudja mi a megoldás arra a problémára hogy a 14napos trial alatt felugrik egy katasztrófális hiba üzenet, és nem engedi tovább telepíteni. -
#5806 m: térkép (ha jól emlékszem)
amúgy meg ölesd meg magad valami állattal, ha jól emlékszem lehet ilyet. jórég játszottam már :)
kérdés: melyik szerveren vagy, mennyire népes a játék? -
#5805 Elmentem a Naboo bolygóra és eltévedtem nincs valami trükk h visszakerüljek valami városba amivel visszatudok transportolni a mószájszlíbe? :) -
#5804 Le lehet jutni, én pl. a Tatooinra mentem és elég sok mindent lehetett már csinálni ott, küldetések, siklót kapsz... -
#5803 Szép estét ^^... Végre tudtam beszélni értelmes emberrel trialon belül és Ő azt mondta h vége a 14 trialnak és befizetek 1 hónapra akkor enyém a game gondolom alap gém... ez most tényleg igaz lehet?? a másik + h a trialban csak azon a bázison lehet lenni vagy ha végignyomom a questeket lekerülök valami bolygóra is??? :) sose volt türelmem végigvinni a questeket :P -
#5802 Már sokszor játszottam a triallal és megint játszok... de foggalmam sincs h hol lehet megvenni :) de azért thx h reagáltál ^^ -
#5801 szerk.:
minden skill benne van, loot benne van, lehet lőni, verekedni, kardozni, mobot ölni partiban. -
#5800 Vissza szoktam, de hónapot is nézek:)
Más. Kipróbáltam az új SWGEmu-t, haladnak a srácok. Teljes Tatooine bejárható, már vannak járművek, mobok, ruhák, kantin. Néha már partiznak is a srácok. Skillek még mindig nincsenek, de ahogy olvastam már az sincs messze. -
#5799 Merlin olvass vissza, már kipróbálta. -
#5798 Van 14 napos trial. Előbb azt próbáld ki, mielőtt megveszed. Utána ha bejön, a boltival folytathatod a karaktert -
#5797 Na jó most komolyan... én meg akarom venni a gamet legalább a 30 napot lejátszani.. h megutáljam v megszeressem mert addig nem hagy nyugodni ez a game amég ki nem próbálom.... direct2drive itt találtam egyedül digisen leszedhetőt de ez csak USA-soknak elérhető :S vagy csak én vagyok hülye... honnan lehet még beszerezni?? tud valaki adni infót? már csak a csalódás miatt is megérné :) -
#5796 Ha játékos kell, egyszerűen kezdjék el az SWG2 megalkotását mert xarból nem lehet várat építeni. -
#5795 Ha játékos kell, egyszerűen állítsák vissza a CU előtti állapotot. -
#5794 Ejj de nem megy nekik ...