Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem egyaltalan nem jon be, akar egyszeri fizetos akar nem.
Utol sem eri egy-par MMO szinvonalat. Egy csomo dolog hianyzik raadasul belole, semmi craft rendszer,semmi politikai rendszer, csak bugyuta rangsor a PVP-kben elert sikerek utan, amiben ugye egyedul nem jatszhatsz. Legalabb a PVE-nel lennenek ilyen lehetosegek de semmi. Haborura vagysz ? Ott az EVE Online. Na abban aztan nem csak nehany fobol all egy haborus party. 😛 Craftra ? Anarchy Online. Raadasul GW-ben az instance felepites szinten nagyon gaz.
Szerintem amit nyujt a GW PVE-ben azt meg egy jolfelepitett NWN persistent world is produkalja, pedig az aztan nem online jatek.
Tudom ilyenkor jon az, hogy de PvPre van kihegyezve.
Es amikor nincs bent senki a klanbol ? Akkor mit hegyez a jatekos ? 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A halál csupán a kezdet...
Speciel en is megbantam, hogy megvettem anno.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Visszatérve az swg2-re. Ha mindenképpen Jediket meg Sitheket akarnak a fejlesztõk a játékba, akkor érdemes lenne a kotor és az elõzmény trilógiák kora közé rakni a játékot, az a kor úgyis a Jedi és a Sith háborúiról szólt.
Spread De Love!
Minden esetre jó kis terveik vannak!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Még pár hét, és itt a Roma Victor. De aki nem szerválta be elsõ körben, az már csak júliusban teheti majd meg.

Aztán kb. júli végén (augusztus elején) jön majd a Pirates of the Burning Sea. Ex SWG designerekkel, jó ötletekkel, elképesztõ grafikkal.
Aztán még ott van az e héttõl beindult Dark and Light is.
De megemlíthetjük még az már korábban is linkelt már futó EVE Online-t, Matrix Online-t, Face of Mankind-ot, Everquesteket, Lineage és GW fantasykat, valamint a WOW-ot. Aztán ugye ott van a még nem futó Warhammer Online, a Gods and Heroes: Rome Rising, és mások.
Az én általam várt egyik nagy kedvenc pedig a Frontier 1859 lesz. Egy western MMO. Talán két-(három) éven belül ... 😞
Aztán kb. júli végén (augusztus elején) jön majd a Pirates of the Burning Sea. Ex SWG designerekkel, jó ötletekkel, elképesztõ grafikkal.
Aztán még ott van az e héttõl beindult Dark and Light is.
De megemlíthetjük még az már korábban is linkelt már futó EVE Online-t, Matrix Online-t, Face of Mankind-ot, Everquesteket, Lineage és GW fantasykat, valamint a WOW-ot. Aztán ugye ott van a még nem futó Warhammer Online, a Gods and Heroes: Rome Rising, és mások.
Az én általam várt egyik nagy kedvenc pedig a Frontier 1859 lesz. Egy western MMO. Talán két-(három) éven belül ... 😞
Régóta gondolkodtam azon h belekezdjek e a SWG-be de csak 2 éve van netem és én a Guild Wars-t meg a City of Heroest játszottam eddig...
mert sok rosszat hallottam a SWG-ról kipróbáltam a 14 napos triált az ürhajón ami kicsit keveset mutatott a játékból.
Életképes még a játék?? Sokan vannak fent még rajta vsgy már csak a nagy fanatikusok gamelnek vele??
mert lehet nyáron megveszem csak nem tudom megéri e...
PLS valaki erõsítsen meg benne 😄
Bye all!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
SWG-t kar lenne veszni hagyni, hiszen ez az univerzum orokke elni fog. Persze, tekintve a Lucasarts eddigi politikajat, ha "SW-laz" van, (mondjuk egy ep3 premier moziban vagy dvd-n), akkor azonnal kell hozza jatekot is kiadni.
Szerintem nem lenne egy halva szuletett 5let, ha mondjuk az SW TV-sorozat debutalasaval jonne egy SWG2. Egy uj jatek, a regi rendszerre epulve (amit persze valtoztathananak kisse), kibalanszolva, es OPTIMALIZALVA, uj grafikaval SZVSZ nagyon nagy esellyel indulhatna a piacon, megha a WOW is az abszolut egyeduralkodo. Ezt a vilagot nem kene veszni hagyni, de a fejlesztok belathatnak, hogy a jelenlegi SWG-bol mar SEMMILYEN ujitassal nem tudnak kihozni valamit, ami tomegesen vonzana a jatekosokat. Meg ha egy az egyben vissztennek a preCU-t, szerintem mar akkor sem sokan ternenek vissza.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://www.lowcaserver.com/
Én örülnék egy második résznek, ami a preCUra épít. Soha nem fogom megérteni mire volt jó leegyszerûsíteni ezt a remek játékot (btw a legjobb MMORPG volt)
"The trees move. Do you not see it?"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
De meg segitsegkent ideirok egy dolgot.
A baloldali kezelöpanelen van egy "Channels" gomb ott tudsz már meglevö (Join) channel-hez csatlakozni.
Ird be hogy HUN es a magyar chat channelre kerulsz, ott feltudod tenni a kerdeseidet ha kezdeti nehezsegekbe utkozol.
Van 14 napos Trialja is, kitudod probalni.
Itt meg, miutan betettek jatekba, mindenhol jedik vannak, es ez rohadtul illuziorombolo tud lenni 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy SWG2-ben meg lenne lehetoseg; nem kellenenek bele a jedik, stb, stb...