7195
-
#5873 Ha jó MMO, Star Wars és sok ember, akkor ez nem kérdés. -
#5872 Jah, belehet, de sok értelme nincs, mert az is csak akkor volt jó, amikor emberek lakta városokban élhettél. Már régen nem játszom, de gondolom most ilyen szellemvárosok vannak, és semmi hangulata sincs a játéknak...
Ha igaz a pletyka és lesz KOTOR MMORPG akkor jönnétek játszani? -
#5871 az eléggé egyedi skill rendszerből lett egy lvl/class alapú tucat gagyi valami. -
olika99 #5870 És milyen szintű volt a lebutítás? A házat még be lehet rendezni? Vagy mit azok a dolgok amiket hiányoltok? -
#5869 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/
PreCU az SWG első (CU - Combat Upgrade) előtti rendszere volt. Azóta jöttek a patch-ek leegyszerűsítették "WoW szintre", elcseszték a régi jól bevált dolgokat. Ezt a régi rendszert hivatott visszahozni az swgemu PreCU szerver. De ennek kell még 1-2 év mire összeáll. http://www.swgemu.com -
olika99 #5868 Vagy a Lyukas Arc-on regeljek? :D Amúgy mi az a PreCu szerver? -
olika99 #5867 Ez a hivatalos oldal? http://www.swgalaxies.net -
#5866 1. Trial van 14 napos, hivatalos oldalról letölthető.
2. Account a lényeg, semmit sem ér a torrentes verzió, max biztonsági mentésként ha meghal az eredeti lemezed).
3. Ingyen sehogy sem lehet játszani, nincs tört szerver. -
olika99 #5865 Üdv mindenkinek. Lehet hogy láma vagyok de kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban: 1: lehet trial-ban játszani. 2: ha torrenten töltöttem le a játékot úgy működni fog? 3: nincs valami külföldi tört szerver ahol nem kell fizetni? előre is köszi. -
#5864 Igen, ingyen. A fenntartást megoldják ahogy akarják (pl. adományozással/donation/, reklámmal), ugyanúgy fog működni mint minden ingyenes MMO.
Valamint elvileg publikus lesz a szerver program, tehát az csinál majd szervert aki akar. -
#5863 vannak még jófej emberek akik kitartanak swg mellett ( precu ) és van lehetőségük erre. szerencsénkre. :) az más kérdés hogy mikor lesz az egész használható állapotban. -
#5862 Nem úgy értem. A játékosok ingyen játszhatnak majd a precu szervereken? Miből lesznek azok fenntartva? -
#5861 Igen. Lucasarts beleegyezésével. Tehát teljesen legális a cucc. -
#5860 Teljesen ingyenes lesz majd? -
#5859 Visszalépés az ami most uralkodik az SWG-n. Annak a ~1,5 millió rajongónak készítik akik anno PreCU idején játszott. Aztán majd kiderül mennyi maradt. Nekem mindegy. A világ szép, a questek jók, ingyen lesz, 1-2 ezer ember biztos lesz, mi kell még? -
#5858 "1-2 év". Bakker, addigra már kibernetikus implantok segítségével fogunk játszani és az SWG csak egy rossz viccnek fog minősülni.
Amúgy most annak a kb 200 lelkes rajongónak készítik akik bevállalják az ilyen szinű visszalépést? (mondjuk ez nézőpont kérdése) -
#5857 Ez relatív. Annyira komplex játék, hogy csak akkor lehet elmélyedni benne, ha minden kész. Viszont kis Tatooine-i sétára, lövöldözésre, közös vadászatra, hobbi craft-olásra már most is be lehet ugrani. A tanulás perpill úgy van megoldva teszt céljából, hogy ki van rakva az összes tanár egy helyre. Bazárt nem néztem most, de legutóbb még nem működött, utazni elvileg már lehet, űrrepülés nem tudom hogy áll.
Hihetetlen munka van benne, és még kell többször ennyi:) Ebben az ütemben (~20 ember kódol, ~200-an tesztelik -mármint "hivatalosan"-) még kell neki 1-2 év, hogy lakható legyen a világ.
Ami jó, hogy letölthető a szerver is, így akár offline is járkálhatsz a világban üres perceidben:) -
#5856 Szerinted mikor válik játszahtóvá? Szeretném már újra nyomni :) -
#5855 Május-Júniusi SWGEmu[PreCU] frissítés:
Patched through Publish 14
-Crafting: Assembly and Experimentation
-Cave Implementation
-Launchpad Enhanced
-Player Buff Manager added to code: Entertainer buffs implemented.
- /imagedesign - first UI trigger
-Spices
-Species specific equipment
-Test Center DB Wipe
-Profession Reps (<3)
-Community Developments:
a. Snapshot Tool
b. Defense and Accuracy Equation
-Professions!
-Core3 Object Distribution System updated
-Cell Movement on all planets
-Lairs from PanchJr and Non-creature attacking/combat.
-Heightmap tool from Ramsey
-Blue Frogs from Bobius
Crafting Milestone Hit: Functioning Experimenting. As you can see from the video, the framework of virtually all crafting functions is finished.
-
#5854 Volt már péda ilyenre, aztán mégis lett. Több oka lehet egy ilyen megmozdulásnak. Lehet jogos, lehet üzleti, stb. Lényeg hogy ezeknek a bejelentéseknek örülök pár percig, majd legközelebb akkor ha látom a kiadó oldalán. Ennyi:) Ha nem lesz SWG2, vagy KOTOR3, attól a föld forog tovább, a sör ott lesz a hűtőben és a nők is ugyanúgy el fognak terülni a strand homokján:) -
#5853 Ja és a Kotor3-at nyíltan letagadta a bioware -
Voodoo71 #5852 koszi az infot
a pletykakat hallottam en is csak azt hittem van mar valami hivatalos is :)
remelem tenyleg keszul a gama nem csak mende-monda az egesz :p -
#5851 Természetesen még nem hivatalos a hír, de február óta sok helyen írtak róla nem kis nevek (GS, IGN, GF-ről tudok). Gondolom a Sony-val kötött szerződés végétől függ. Vagy mástól, de a lényeg, hogy beszélnek róla, ami jó jel. -
Voodoo71 #5850 azt hogy keszul az uj SWG ..:)
honnan lehet erre infot szerezni? :p -
#5849 thx a válaszokat -
#5848 Készül az SWG2 a Sony nélkül. Várd meg azt szerintem. -
#5847 Az űr része még nagyon jó most is. A "bolygó" része viszont el lett cseszve. Köze nincs egy jó játékhoz. A bolygóknak viszont még mindig megvan a feelingje, jól néznek ki, élnek, fun, stb, de sajna irtó gáz vele 5 percnél tovább játszani. -
#5846 síri csönd és hullaszag. az SWG meghalt, béke poraira. én nem próbálkoznék, csak csalódni fogsz. -
#5845 lenne egy kérdésem megérné megszerezem ezt a játékot vagy már szinte tényleg teljesen kihalt a szerver??? -
#5844 fenéket. napi 3-4 AV-21et elpasszolunk, és fuldoklunk a pénzben
hiányzik SWG, ehh -
#5843 Elmegyünk valamelyik bolygóra ölni monsztát, hogy jóminőségű organikus nyersanyagot szerezzünk, közben útbaejtjük a bányászállomásainkat feltölteni, az összeszedett cuccokból barkácsolunk tárgyakat amit értékesítünk a forgalmas Coronet melletti boltunkban, a befolyt összegből pedig elmegyünk shoppingolni a player citikből jófajta fegyvert, páncélt, bútorokat, bányászgépeket.
! ! !
[BŐG] -
#5842 Jajj de jó lenne!! -
#5841 Hardwired - febr 13-as hír:
"...A másik érdekes szóbeszéd alapját a "surf girl" szolgáltatta, aki az utóbbi hónapokban elsőszámú játék-pletykafészekké nőtte ki magát. A hölgy állítása a szerint a Lucasarts nagy titokban új Star Wars MMORPG-t készít, amely a Galaxiest fogja felváltani. A cél természetesen a WoW betámadása (amely anno megjelenésével szabályosan kivégezte az SWG-t) és ehhez a klasszikus (nem KOTOR) Star Wars univerzumot látják megfelelőnek. A cél 3 millió előfizető az első évben. Mellesleg szerinte az új KOTORt a Bioware edmontoni studiója csinálja." -
#5840 jól hallottad. sajnos. -
Dani8 #5839 Elég sok jót hallottam a játékról, még régen is, de olyat is hallottam hogy nagyon jó volt a játék de amikor kijött a WoW, lebutították mert úgy gondolták hogy nagyon bonyolult, és tök szar lett az egész. Szóval ez most hogy van? Tényleg lebutították? -
#5838 #5800, #5801 -
#5837 így -
#5836 hogy áll? -
#5835 Én csak a PreCU-s swgemu-val ökörködöm. -
Zealtot #5834 Van olyan ember aki még játszik a játékkal?