7195
10877436381340714828.png
  • Calver
    mármint melyik buffokra gondolsz? arra, amit dokik tudtak adni és adott 1700+ pontot minden stathoz? (kivéve mind és annak másodlagos statjai)

nemtom, én szerettem a 400-400-1100as statpont elosztást
  • a.carkey
    *nincs
    (bocs, szar volt a netem).
  • a.carkey
    Vagy a Sony oldaláról letöltheted, de akkor nics doboz hozzá!
  • a.carkey
    Vagy sony oldaláról letöltheted, de akkor nics doboz hozzá!
  • a.carkey
    3000 forint körül van a havidíj. Szerintem egy-két nagyobb szuper-hyper stb market áruházban még fellelhető. A Jump to Lightspeed ingyenes, azért ne adj pénzt, mert még néha azt is láttam 7kért ...
    Dombor vagy nem dombor, amivel tudsz interneten fizetni (ált. dombornyomott, de van olyan kártya ami nem az és lehet róla), de van elektronikus számlacsomagos lehetőség is (pl. OTP).
  • bali023
    sziasztok valaki meg tudná mondani nekem h mennyi a gém havidíja és h meg lehet e venni vhol? és csak dombornyomott kártyával lehet fizetni a havidíjat?
  • MerlinW
    Úgy értem a lightspeed lesz benne:)
  • a.carkey
    Ez így nem lenne fair, de aki egy éve nem fizeti, na annak fel lehetne szedni a házát!
  • a.carkey
    Akkor nem lesz jó móka. :(

Két TKM buffok nélkül egymás ellen, na az haláli volt. :D
  • CS@
    Ezekkel a szellemvárosokkal kapcsolatban én annak is örülnék, ha a SOE kicsit „aktívabban” szedné fel az elhagyott házakat. Mondjuk, aki 1éve be se lépett a játékba, annak nyugodtan bedobhatná a datapadjába a házát/házait, semmi szükség rájuk csak kiábrándítóak és tök fölöslegesen foglalják a helyet.
  • MerlinW
    az benne lesz
  • a.carkey
    Ha kiveszik a buffokat, egész jó kis móka lesz. Pontosabban azt, ami 2003 novemberétől (?) bele került. A Jump To Lightspeed azért remélem bekerül, mert a space még ma is nagy móka! :D
  • a.carkey
    Nem lehet 1 szerverre. Ez nem az a játék. :(
  • mabbak
    Kipróbáltam a trialt lejutottam a tatuinra, elutaztam más bolygókra is, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy kurva lehangoló a játék, a sok ghost city miatt, nem játszottam akkor, amikor a fénykorát élte, de elképzelem mekkora élet lehetett ott. Azt sem értem, hogy a bánatnak van ennyi szerver, 1-2re összeszednének mindenkit és mindjárt más lenne az egész hangulata. Szal nem tudom, remélem EMU-t jól megcsinálják és tényleg meglesz a filing, meg sok játékos lesz, nagy aktivitással. :-)
  • Mayday
    Tavaly elvileg volt valami, hogy kitakaritjak a hazakat, epuleteket, ha nem aktivalja az ember az accountjat, az megtortent? Ugy emlexem, tavaly nyaron lehetett talan.

Bar azota sem nyultam hozza, azert fajna a szivem erte, mert a mostani "kastelyom" olyan tutisan lett berendezve, sok szaz apro kutyu, butor, kepek, gyonyoru az egesz, az utolso aktiv honapomat a jatekban mar csak arra szantam (meg persze elotte is keszulgetett mar lassankent) :)
  • Torzonborz
    azt hiszem nem s max 50k-d lehet. de itt a magyar fan site-on többet tudnak mondani azok akik most is játszanak vele.
  • olika99
    mind1 már megtaláltam. Trial accal nem lehet házat építeni?
  • olika99
    Na lentvagyok. csináltam a bolygón is 1-2 questet. Hogy tudok házat venni? Megkérdeztem 1 embert azt mondta hogy a bazzar terminal-nal de ott nincs olyan kategória ami a házakat tartalmazná.
  • Lazarus
    Csinálnod kell még 1-2 questet aztán majd leenged
  • olika99
    Na már fent vagyok a hajón lv 4-es vagyok és le szeretnék jutni "mósz ájszli-ba" :D de Han Solo állandóan szt mondja hogy nem vagyok felkészülve rá és elküld az officer-hez. Mikor tudok lejutni?
  • olika99
    Ugye most nekem egyszerre leszedi az összes sztükséges patchet? Mert a wow-nál ha még a bc-t is felteszem akkor is 2.0-ról indul aztán letölti a 2.1-et aztán a 2.2 atán 2.3 utána meg 2.4 asszem valahogy így van. De remélem itt nem így van mert meg fogok őrülni hogy 20 órán keresztül azt szedi.
  • a.carkey
    Nekem van karim a Starsideren. De rég jártam ott, pedig néha-néha be tudok lépni. Egyszerűen nincs erőm újraelosztani a pontjaimat ...
  • olika99
    közületek játszik még valaki? Ha igen akkor melyik szerveren?
  • N1ggA
    Leginkább a kihalt szerverekre értettem, nem a rendszerre.
  • olika99
    Basszus holnap rggel 7-re lesz kész az updating
  • olika99
    Nem játszottam sajna. Most updating-eli a játékot meg felraktam hozzá a jumping to lightspeed kiegészítőt. Itt több szerver van? Mert ha több van akkor melyikre lépjek majd?
  • Torzonborz
    ha nem játszott a régivel akkor nem biztos.
  • N1ggA
    Nagyot fogsz csalódni...
  • olika99
    2 fajta város van? Gyári amit alapból beraktak és a játékosok által készített? A gyáriban is le lehet telepedni? Mindjárt lejön a játék:D
  • a.carkey
    Keress egy tényleg kis városot a Naboon, a Corellián vagy bárhol, és telepedj le ott. Jót fog tenni a kisvárosi levegő a karakterednek. Aztán ha megvannak az alapok, átérzed a táj feelingjét, ami még mindig megvan, akkor próbálj keresni magyarokat vagy player cityket.

Amúgy megint átalakították a skillrendszert és újra kell rakni a pontokat ...
  • Torzonborz
    Farstaron Pannónia , Starsideren Darjani.
  • N1ggA
    A mostani triallal le lehet menni a bolygókra is?
  • Lazarus
    A jelenleg aktív magyar játékosok számát maximum 10-re saccolom, szerintem már nem fogsz magyar player city-t találni. Egyébként bárhova teheted amelyik bolygó szimpatikus :) A CU-ból rengeteg ház maradt amit már nem használ senki, ezért lehet hogy nehéz lesz helyet találni a lerakáshoz.
  • olika99
    Valaki tud egy magyar városkát vagy falut mondani a játékban ahol majd letelepedhetek?
  • olika99
    Csak azért szedem le torrentel mert nekem azzal gyorsabban jön és ha kikapcsolom a gépet akkor ugyan onna folytathatom:D
  • MerlinW
    Nem értem miért akarod torrentről tölteni, ha sony-tól pikkpakk lejön:)
    De a válasz kérdésedre, hogy elvileg működhet, kérdés, hogy valójában mit tartalmaz a torrent(patch-ek, stb) Szóval lutri.
  • Drephis
    hát nem tudom, hogy lesz-e :(
  • olika99
    :D még egy kérdés XD :Olyat lehet csinálni hogy letöltöm a játékot torrenten és az oldalon csak simán csinálok egy trial accot. Vagy le kell töltenem a trialt az SW oldaláról?
  • Lazarus
    Szerintem erre még az elkövetők sem tudnának válaszolni :D
  • olika99
    Nem lehet lakni a városokban? És miért volt jó a cégnek ez a butítás vagy mi volt a célja ezzel?