Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van még olyan magyarországi egyén aki swg-zik? (nem emuval)

Fenrir
Van itt még olyan sg-s egyén aki swg-zik? 😊

A halál csupán a kezdet...

N1ggA
szerintem te warezzel próbálsz játszani, ami nem fog menni sehogyse

Spread De Love!

Lévén hogy ez fizetõs MMO játék, csak neten keresztül lehet járszani szerverekre bejelentkezve. De szerintem ha a bannerban lévõ címre elmentél volna, akkor erre is választ kapsz, így nem kell feltenni a kérdést.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

cicai
Sziasztok!
Lehet hülye kérdést, teszek fel nektek de, azért fel teszem.
Hogyan indul a játék. Nem tudok semmit felül írni, mert nincs mivel. Bemásolni se tudok, mer szintén nincs mit.
Szóval halványlila gõzöm nincs, hogyan kell elindítani a játékot. Van egy 3 cd (SWG-AED-disc1 2 3.iso) fájl és van külön 1 (SWG-JLS.iso) feltelepítettem mindet. Elöször a 3 cd-st utána az 1 cd-st.
Mikor indítom a játékot, fel akar menni a nettre, ezt engedélyezem.
Pár perc múlva ezt írja ki.
The station launchpad is unable to connect to the netwok at this time. Please try again a few minutes.
Innentöl kezdve nem tudok semmit csinálni.
Lehet ezen csak interneten keresztül, lehet játszani?
Én csak simán natúr magamban nem tudok játszani?
Ha nagyon gáz lenne ide írni a választ, akkor kérek mindenkit, aki hajlandó privátba segítsen, mert megbolondulok, hogy letöltöttem a chelló limit terhére (lekorlátoztak) és nem tudok vele játszani.
Ja! Vissza olvastam jó sokat és nem találtam erre a kérdésre választ. ( persze nem mind az 5000-et.)

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

MerlinW

[merlinw.org]

Torzonborz
még nincs. és nem tört server lesz hanem emu. majd valamikor.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Darthmushroom
Hi all! Van magyar tört szerver a Galaxishoz?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Calver
itt olvashatsz a jedikrõl:
http://href.hu/y/?0fe54c2bb3e052209a2c49fd780e7ade
bb38bf453f74dfcd310cb13af47e6a8b35e3443e4fa77697e6
08e2ba7ee3dce72dd40d978ceb60a94a84ca6fccbefc3de26f
30f8fae087504c065085e0854754bcffd87fc58fe9d6da8d95
4ef54e4c87ad81700255ead2e52c2e58ed1ff493d6b37c5534
e0c55892e83ee52964a1293f3f31eba6ca2b4a3ab127000935
f18305cd9b30879e0cff967776b02b21d13edd46a1d49486af
c25c39d4233be95b2859267953e2fb0d09ddcbf5d6e55bda70
efb3a2ef09823e2d7beaa34a932b7b47f0a81570ea9456380a
5216ba81ab4bca4df252e2b17ccaed1dfb26b0a2f9954af2bc
bbe87c16f0189dd62ab0bf219d7e90bae6c1cf

de szeretem én a href.hu-t <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Torzonborz
deajetiazhúúúannyiranyerõõõõ broáááf 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MerlinW
látogass el a magyar honlapra (lásd topikbanner)

[merlinw.org]

N1ggA
ne játsz Jedivel, van elég

Spread De Love!

SD456
Hy all!

Engem is érdekelne az a játék és lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Lehet használni Jedi erõket benne ? és ha igen (gondolom, hogy lehet) akkor, hogy vannak megcsinálva/milyen jedi erõk vannak benne?

Elõe is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

MerlinW
A magyar szerveren már most 1000reg van, az "offical" SWGEmu szerveren talán több lesz. Minden azon múlik, hogy sikerül visszaállítani az eredeti PreCU világot. Ha jól sikerül, és elég vas lesz alatta, akkor soksok boldog ember lesz rajta😊

Összeszögeltem magamnak egy local szervert, így tudom majd tesztelgetni itthon offline is a következõ verziókat. Meglátjuk mi lesz.

Van már hozzá Launcher is Jump to Freedom néven, ami már most tartalmaz 5-6 mûködõ tesztszervert. Igaz, sokat még nem lehet rajta bohóckodni, lásd elõzõ hsz-em.

www.swgemu.hu
www.swgemumod.com
swg.blah.hu - magyar szerver
www.truegalaxy.com - egyik eu szerver

Ha így folytatja a SOE/LA akkor az unoffical szervereken többen lesznek mint az offokon. Azokon most egyidejüleg max 4-500 ember van. Érdekes továbbá hogy legálissá nyilvánította LA a tört szervereket.

[merlinw.org]

Mayday
Mikorra varhato elet rajta? Varhato egyaltalan?
Nem vagyok nagyon kepben ezzel az egesz Emu dologgal.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MerlinW
Kipróbáltam ezt az SWGEmut.. jó volt látni a régi ikonokat😊 Persze még 0 az egész. Üres terminálok, egy darab mob sincs, Naboon kezdesz, de nem hagyhatod el, sok pénzed van de nincs mit venni😊 Kis nosztalgikus sétára jó egyelõre😊

De mûködik..😊

[merlinw.org]

Calver
a viszont nem látásra
ez az SWG topicja

"The trees move. Do you not see it?"

Fenrir
Ez a játék topikja, nem a filmé. Rossz helyen kopogtatsz barát...

macgyver8
ÜDV!
Nekem kellene a starwars mind a 6 része dvd-n az újított változattal😊
Privizzen akinek megvan légyszives

ÜDV!

Mayday
Irunk rola, mert szeretnenk, ha keszulne. Voltak fake hirek rola, voltak remenykedesek, de megsem keszul. Pedig megmentene ezt a vilagot, es komoly jatekostabort vonzana, nem keves SW fan van szerte a vilagon, es sokan jatszananak. Akik az SWG (1)-et meg otthagytak, azok mar egy atalakitott SWG-hez nem mennek vissza, de egy SWG2-hoz szerintem mennenek.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
De jó lenne ha készülgetne. Az SWG-t is csak az SW világa tartja még életben, nem a csodás harcrendszere, fantaszzikus craftrendszere vagy a meseszerû küldetései...

Kreeder44
Köszi... :S jó még megfontolom van még idõm eldönteni.Most még úgy is GW Nightfall-t kéne megvennem és a City of heroest is fájna a szívem otthagyni.De gondolkodom még a LOTR Onlinon is, de csak SWG hez húsz a szívem. SWG2 készülget mert láttam, h régebben írtatok róla.

Lazarus
Én soha nem fogok már fizetni ezért a játékért, kiváncsian várom mi fog kisülni az EMUból... ezzel sokan vagyunk így. Nem akarlak lebeszélni az eredeti játék megvételérõl, de én biztos nem venném már meg
Kreeder44
Sziasztok! Megfogom venni a novemberi SWG-t... Nem tudom h érdemes e de régebben is sokat gondolkodtam rajta.Ez ez Emu-s dolog hogy fog mûködni ?? visszajön a régi renszer... és fizetõs lesz az is késõbb?? vagy maradjak a normális szerveren ?? Ti még fogtok ott játszani vagy mentek az emusra??
Bocs a hülye kérdésekért de jó lenne h írnátok rá valamit köszi!

MerlinW
Én is ott szálltam ki, mikor a világító rúd szériafelszerelés lett.

[merlinw.org]

Mayday
Nah, smuggler revampot is igernek? 😊))
Azt se most kezdtek igergetni 😊))

Az uj sok-az-egyben csomag gondolom ismet ugy muxik, hogy ha a regi account ala regisztralom, nincs ingyen honap, ugye?

Mit jelent az, hogy "joparan"? Es mennyire jellemzo most a sok jedi, sok bh? 😊 En meg valahol ott szalltam ki, ez az en SW vilagkepembe nagyon nem illett bele.

Smuge
Vannak jopáran farstaron , egyre több magyar is . Obi-wan kieget nem érdemes már megvenni ( amugy most 6-7k körül van az ára, ebben benne van a forint romlása is ), mivel õsszel jön egy ujjabb all-in-1 pack amiben benne lesz összes eddigi kieg+ egy eddig meg nem jelent bonusz dvd rengeteg extrával + ajándék atpt tyúk lépegetõ (eIII-ban láthato) mindez a mostani TooW kieg árán hozzávetõlegesen. Remélhetõleg ez is hoz jo pár ujj játékost. Következõ nagy chapterbe igérik a smuggler rewampot is expertise treevel stb..

Mayday
Mibe kerul mostansag az Obi-Wan kiegeszito? Nem ment meg lejjebb az ara?

MerlinW
Úgy anblokk mennyi juzer van onlájn mostanában (FS-en)?

[merlinw.org]

Smuge
Pedro inkább gyere vissza , egyre többen jönnek/jöttek régiek közül, hidd el nem olyan vészes a dolog 😊 Pannonia metropolis vár rád.

szerencsétlen SOE lassan ingyen kénytelen adni, hogy legyen aki játszik vele...
Mayday
Talan osszel jon egy uj kiadas, az osszes kiegeszitovel, 1 honap ingyen jatekkal 7000 korul lesz, ha jol tudom.

És azt nem tudod mennyi pénz!!!???

Fenrir
Az egyik 576 bolt polcáról.

Helló!
Nem tudjátok ezt a játékot a Star Wars Galaxies-t honnan lehet leszedni???
Kérlek irjatok nagyaon fontos lenne!!!

PLaci
Hmmmm.... ha van/lesz valami értelmes szerver, akkor lehet hogy újra felrakom a gémet... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Fenrir
Nope.

Lazarus
Vannak már mobok? XP? Craft? stb?

Az utolsó build amit láttam az mindössze néhány szemüveget tartalmazott az inventoryban. Azon kívül semmi sem mûködött, csak futkosni lehetett
MerlinW
Vannak ám. méghozzá preCU szerverek. Müködnek, kipóbáltam. Egyetlen gáz hogy kevesen vannak még.

www.swgemu.com
www.swgservers.com

[merlinw.org]

Venom
köszi.
Úgy néz ki vannak már free swg szerverek: http://www.xtremetop100.com/star-wars-galaxies
Csak döntse el valaki hogy hova kéne menni o_O

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

[Jakuza]
Mert Anarchy Online.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Venom
miaza anarhia online? kerestem googlen de semmit nemtaláltam róla 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Fenrir
Ez igy van 😊

Lazarus
"John Smedley hivatalosan is kijelentette, hogy a SOE és a Lucas Arts nem ellenzi az emulált szerverek üzemeltetését mindaddig, amíg a fejlesztõk nem kérnek pénzt a szolgáltatásért."
Fenrir
csak a 7. pontig kell olvasnod az SWG EULA-jat:

You may not use any third party software to modify the Software or to change game play. You may not create, facilitate, host, link to or provide any other means through which the Game may be played by others, such as through server emulators; additionally, you may not engage in matchmaking for multi-player play over unauthorized networks. You may not decrypt or modify any data transmitted between client and server; you may not use or distribute macros or other programs which would allow unattended game play.

N1ggA
És az a jó ebben az emu-ban, hogy legális is

Spread De Love!

cikasz
erre csak azt tudom mondani, hogy : nem vagy normális 😊

mi az, hogy 45k /hó ?? LOL

http://www.akciofigura.hu

McGrady
hello!
leszedtem a trial installját a hivatalos honlapról, de mindig ugyanazt a hibát kapom amikor elindítom a fájlt: Zárjak be minden futó progit, ürítsem ki a "temporary foldert", nézzem meg, megy-e az internet....
hiába zárok be mindent, meg hiába megy a net, sehogy se akar menni....
hogy tudnám akkor elindítani? (vagy hogytom kiüríteni a temp. fold.t? )

Kuss!-magyarázta.

Lazarus
a SOE jelenlegi hozzáállásából kiindulva 0
szerinteke menyi esélye van egy esetleges swg 2 nek ... amit azeddigi tapasztalatok apalpján és a játékkosok tapasztalatai és igényeinek figyelembevételével felylesztenek ? ...