Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

namajd jön star trek online, stargate world, Lotr online 😊

REAL MADRID

N1ggA
teljesen egyetértek. Én a GuildWarsot próbáltam, de már nem köt le, WoWot nem is akarom kipróbálni, Eve-Onlinet drágának tartom

Spread De Love!

Lazarus
rám is -_- SWGEmu még mindíg végtelen kopár semmi, eredetit nem akarom mégegyszer kipróbálni, WoWot (1.5év után) inkább elkerülöm messzire, Eve-Online számomra nem szórakoztató, Japán-Koreiai-Manga MMOk világa taszít, Neocron öreg/lagos/nincs játékos, GuildWars nem köt le...

Kéne valami új open béta
Fenrir
Nem ajánlom neked, kivéve ha sokkterápiára vágysz 😊

A halál csupán a kezdet...

Mayday
Most, hogy beszelgetunk a game-rol, ramjott, hogy jatszani kellene vele 😊 Sok a szep emlek azert! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
Volt ilyen is, hogy hologrind 😊

Calver
hmmm... igaz, én nem a legelején jöttem hanem elsõ trial után, de azelõtt nem ugy volt h ki kellett masterolni 5 kasztot, ebbõl 4-et megtudott a jóember holocronból, az ötödre pedig neki kellett rátalálnia? (tehát lehet h 20 kasztot kimasterolt mire bejött)

"The trees move. Do you not see it?"

Fenrir
Én úgy tudom, hogy a jedi játszhatóvá tétele a játékosok nyomására jött létre, a kiadás után még egy ideig nem volt játszható.

Calver
végülis asszem mindig is játszható volt, csak "falu" elõtt *csöppet* nehezebb volt elérni. a mostani állapotot meg inkább ne is emlegessük.

Fenrir
Igaza volt annak aki 1x azt mondta, hogy onnantól lett vége az swg-nek amikor a jedi is játszható kaszt lett. Így már mindenkinek a célja a jedivé válás lett és nge-ben már alig van nemjedi kaszt :\

<#wow2>

REAL MADRID

Mayday
Nekem onnantol szetcseszett a vilag, hogy mindenhol csak jedik rohangalnak... (Episode 4 es 5 kozott) 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

N1ggA
hát ezen már túl vagyunk, játékosok tízezrei könyörögtek a fejlesztõknek hónapokig, de õk nem engedtek, hazudtak mert faszok voltak... ezért nem játszom már SOE-s játékokkal 😊

Spread De Love!

olyan is lesz?

mikor?

én a stargate t , startrek online t várom

REAL MADRID

vissza kellene csinálni 😊

REAL MADRID

a.carkey
Nem lett szétcseszve a világ, csak lecserélõdött a vagy még azt sem, az "újak" közül meg sokan itt ragadtak, de a többség dobbantott. Részemrõl még fizetem, de max. még 1 kör. Sajna alig lépek be, és ha belépek is, az elsõ blikktõl, ami fogad (buzi irányítás, menürendszer, stb.), már menekülök is. De megígértem magamnak, hogy 1 esélyt még kap.

Bár meglepõdnék azon, ha a Pirates of the Burning Sea mellett erre is elõfizetek ...

A medve nem játék.

Mayday
Egyre rosszabb lett, sok buggal, es sok-sok egyszerusitessel az eredeti (sztem fantasztikus) rendszerhez kepest. Tul sok dologban engedett a fejleszto a jatekok ohajainak, es ezaltal szet lett cseszve kicsit a vilag. 😞

nade mért?

REAL MADRID

N1ggA
szerintem olyan 20.000

Spread De Love!

Fenrir
"300-400 ezer volt a rekord elõfizetõk száma SWGben ha jól emlékszem, WoWban már elhagyták a 8millát 😛"

Nade most mennyi? 😊

Lazarus
300-400 ezer volt a rekord elõfizetõk száma SWGben ha jól emlékszem, WoWban már elhagyták a 8millát 😛
Fenrir
Egy közepes populáció wow szervert sem töltene meg az swg összes aktív játékosainak száma szvsz 😊

N1ggA
SG-sek közül 1-2 vagy annyi se

Spread De Love!

N1ggA
bõ 10 szerintem

Spread De Love!

Mayday
Tenyleg? Mennyien jatszanak meg most kb?

Fenrir
Nem játszik már annyi ember ezzel a játékkal, hogy muszáj legyen átírni 😛

cikasz
Ezt a topic-ot is mint szerintm az összes online fizetös játék topicját átkellene iratni, hogy a végére odairni zárüjelbe (Online havidijas játék)

http://www.akciofigura.hu

:SAD?AS😄D?:AS😄

REAL MADRID

N1ggA
kicsit már kezdenek idegesíteni az olyan kérdések, hogy "honnan lehet letölteni?". Fogadok, hogy ez már számtalanszor meg volt kérdezve, olvass vissza... (bzdmeg)

Spread De Love!

én ugy tom eztis lelehet de ha játszani akarsz fizetned kell

REAL MADRID

mért? a lineage 2 c4-et is lelehetett tölteni a honlapjáról 1 idõben!

Calver
miért érzem úgy h fogalmad sincs az MMORPG jelentésérõl?

valahonnan nem lehetne letölteni?

Calver
boltban a polcról lehet megszerezni.

ezt a játkot honnan lehet letölteni vagy megszerezni mert láttam róla képeket és kifejezetten tetszik

Calver
sehogy. mondom, papír-ceruzás, bár Lazarus kicsit túldramatizálja, de levélben nyomjuk errefelé. persze lehet e-maillel is, de itt Salgótarjánban sosincs net, a cigányok mindig kilopják az optikai kábelt a földbõl.

Torzonborz
mi az hogy neten is . csak ott . végül is mmorpg vagy mifene.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lazarus
A teletexten megnézed hogy hova lehet lépni és postán elküldöd a SOE-nek a megfelelõ kódot. Ha megérkezett küldenek egy SMS-t a további teendõkrõl. A borítékra ne felejtsd el ráírni hogy n00b
ugy értem hogy lehet neten is játcani?ha igen akkor hogyan?

Calver
nem, hanem egy papír-ceruzás kalandjáték. <#falbav>

sziasztok a star wars galaxies netes játék?

MerlinW
mostanában csinálták meg a tanulás részét, ill folyamatban van a JTL fejlesztése.

Feltettem itthon local szerveren, alap configgal még csak naboo-n lehet császkálni sok pénzel üres bazár terminálok között, travel nélkül😊

De gondolom az adatbázist nem teszik ki míg nincs kész a dolog. Lényeg hogy gõzerõvel készítik, nagy a hájp. Már most 8000 reg. van a magyar emuportálon, ami pozitív dolog.

Hónapokon belül nem lesz belõle semmi, a jelenlegi állást és a hátralevõ munkát tekintve kb egy év mire lehet bétatesztelni, jól. Én tudok várni, csak készüljön el.

[merlinw.org]

Fenrir
Kthxbye...

ez good játék????
ez good játék????
N1ggA
a nagy részével már készen vannak, szerintem hónapokban mérhetõ

Spread De Love!

Mayday
Hat, ha kijon, ram szamithatsz 😊

"Lassan kijon", ez mennyit is jelent?

N1ggA
Nekem is benne van, és szerintem mindenkinek, aki valaha szerette az SWG-t és SG-s. Lassan kijön az Emu, ott remélem találkozok mindenkivel.

Spread De Love!

Nekem is benne van, bár most nem lenne idõm rá, de jó játék volt nagyon. Pont az NGE elõtt visszanéztem egy kicsit, de akkor már nagyon beteg volt. Aztán teljesen tönkrement.

Mayday
Hat en mar nem jatszom, de ez a topic meg mindig benne van a kedvencekben 😊 Azert hianyzik a dolog, na 😊

Egyebkent mennyien vannak meg a magyarok? Milyen most a game?