7195
-
#5953 Mostanában olvastam, hogy NGE-óta összesen 350.000 felhasználót vesztettek. Vajon mennyien lehetnek most? 10 ezren?:) -
#5952 Azért van aki élvezi... irigylem őket -
#5951 igaza van. semmi értelme a játéknak. azt javaslom töröld. neki elhiheted, mert régen nagy swg-s volt, csak elbaszták a játékot, és te most az elbaszott játékkal akarsz játszani. töröld -
Csataiii #5950 Neked humoristának kéne elmenned öcsém... -
#5949 -
#5948 Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése... -
Csataiii #5947 Üdv!
Most kezdem a játékot, lvl 6os ithorian jedi. Az a kérdésem lene, hog most vmi űrállomáson vagyok az elején. Hova kell mennem, hogy eljussak a tatooinra??? -
#5946 5 éve nem vettem elő a játékot. Azaz 1-2 évente előkotrom, de csak SWGEmu csekkolás miatt.
A mai SWG-vel nem akarok játszani, nem köt le. -
BIG UNIT #5945 Na skacok 8 óra alatt, de végülis leszedte őket...ajánlom mindenkinek és persze magamnak is hogy a frissítéseket írjátok ki :D a fasz van ki csak vele... na meek is és megnézem mien a gamma...
csácsá -
#5944 Mit tudtok erről a trading card részről? -
#5943 kb 2GB. -
#5942 valószínüleg sokat... de egyszer úgyis végez.. -
BIG UNIT #5941 Hali!
most szereztem meg a gammát és állati sok patchet ekezdet szedni...
mennyit szed le kb? Csak ennyit szeretnék tudni...
Köszi -
#5940 Hat Junius elejetöl julius vegeig ingyenesen lehetett jatszani 2 honapot.
Ha latogatnad az mmogames.hu-t, akkor tudtal volna rola :-P -
#5939 ragasztószalag ftw -
#5938 De ez a papagáj még nem halt meg, csak alszik ... :D -
#5937 ez annyit ér mint halottnak a csók.
egy olyan halottnak akit bizonyos "CU" és "NGE" fedőnevű egyének végeztek ki. -
#5936 Nem halott! :D
Hoth és játműharc -
#5935 Ez már egy halott játék, nem igazán érdemes belefektetni. Várd meg a készülő KOTOR MMO-t. -
#5934 látogass el ide : Magyar SWG fórum -
mike01010101 #5933 Sziasztok
SW rajongo vagyok, vegre raszantam magam hogy belekostoljak egy MMORPG-be, feltettem a 14 napos free verziot, (ha tetszik egy jatek mindig megveszem, nem vagyok warez hivo) erre is elofizetnek, havi parezer forintot ennel ertelmetlebb dolgokra is elszor mindenki.
Szoval a kerdesem, van-e magyar klan, magyar tarsak, hol lehet keresni?
Most ugy jatszok mint egy gyengebb offline prg-vel es ahhoz ez a jatek (az AI hianya miatt) keves de tarsakkal elvezetes lenne.
13-es szinten vagyok 2 nap utan Mos Eislyben, jo lenne tovabblepni de ahhoz csapat kene.
Az ero legyen veletek:) -
#5932 Köszi -
#5931 Nincsenek. -
#5930 Hello.Uj vagyok ebben a Játékban... azt akarom kérdeni hogy vannak itt valami Tört vagy Private szerverek ahova simán fel lehet menni és nem kell fizetni érte, előre is kösz -
#5929 mit vársz egy tizenpáréves vérpistikétöl?
:) -
#5928 Olvas a halál meg a pénisze, csak ezt dobta fel elsőnek KOTOR MMO beírásra a google. :) -
#5927 Aki gamestart olvas az meg is érdemli :) -
#5926 az egesz lamestar egy nc, mitvarsz -
#5925 Én is csekkoltam. Eszméletlen pl. ami ezeken a fórumokon megy.
Egy WoW rajóngó:
"Hát te nagyon buta vagy már bocs. Miaz hogy divat? Lassan 4 éves játék :D Mégis ez volt az első korszak alkotó MMO, és azóta is minden kissebb MMO gamma ezt koppintja. Mind a küldetés rendszerét, mind a pvp-t, mindent szinte. Az egy dolog hogy némelyikben átirnak ezt-azt, attól függetlenül még ugyan az. És szerintem a WoW egyáltalán nem csak a PvE-ről szól. Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok, Arénák? Lotro meg no comment. Szerintem pénzkidobás volt a cég részéről :D Kotor-ra viszont kiváncsi leszek online."
Pl.
Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok? SWG 2003 :)
Arénák? Roma Victor
Pont a WoW volt az egyik, ami sablonosította az MMOkat. SWG meg az, amiben tényleg kurva jó ötletek voltak. :( Sajna voltak ... -
#5924 na mégiscsak jön a kotor mmo :P -
#5923 Visszatertem a galaxisba. Fantasztikus erzes, bar ugy erzem, nem tudok ezzel a jatekkal jatszani (wow utan).
Pannoniaban nagyon sok haz all, ami meglepo, mert nekem mindketto el lett tuntetve. Szerencsere datapadbol ujra lerakhato, a teljes berendezessel egyutt! Sajnos Pannoniaban nincs jelenleg jogom epitkezni, igy melle letettem a kis weekend/pecazos hazamat, a nagyot majd valahova.
FarStaron kik vannak aktivak esetleg?
82. szintu vagyok, ha jol lattam, 90-bol, kiosztottam a meglevo Talent pontokat, jol vagy rosszul, fogalmam sincs, mert annyira nem vagom az egeszet :)
Elsimitast hol lehet allitani a jatekban? -
#5922 Nincs tört szerver, nem is volt. SWGemu-n van egy teszt szerver, de az mélyebb játékra alkalmatlan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem szokásom javítani, meg nem is illik itt, de egyszerűen nem bírom megállni. Nem cseszegetés, hanem oktatási célból:)
azt
tört szerver
játszani
mert
légyszíves
csomót
nem tudom
hogy van ez, ha
tudja
segítsen
Ha nem magyar az anyanyelved, elnézésedet kérem.
-
Fix10 #5921 aszt szeretném kérdezni hogy törtszervereken hogyan kell jáccani mer láttam egy csomot csak nemtom hogyvan ez ha valaki tugy léccives segitsen -
#5920 asszem én sem tudnám mégegyszer összerakni a kandallómat:)
-
Bhalage #5919 detto
.)
bar a belepomre nem emlekszem mar ki kell banyaszni :D -
#5918 Ha ingyenes lenne akkor talán visszanéznék, de kétlem, hogy még meglenne a karakterem. -
#5917 Levihetnék az árát az előfizetésnek. Az 5. évforduló hatására. -
#5916 Semmi. Pangás és újra kell raknod az összes skilled úgy, hogy fogalmad sok nem lesz róla. Ahhoz tanulmányozni kellene az egész irodalmat, hogy mi változott, mit érdemes, stb. :) -
#5915 Kaptam ma reggel egy mailt, hogy JUN.26 es JUL.31 kozott AKTTIVALTAK az Accountomat az 5 eves evfordulo alkalmabol!
Asszem szetnezek, miujsag a galaxisban :) -
#5914 Arra. Buff nélkül ezerszer jobb volt a game!