7195
10877436381340714828.png
  • MerlinW
    Mostanában olvastam, hogy NGE-óta összesen 350.000 felhasználót vesztettek. Vajon mennyien lehetnek most? 10 ezren?:)
  • Lazarus
    Azért van aki élvezi... irigylem őket
  • N1ggA
    igaza van. semmi értelme a játéknak. azt javaslom töröld. neki elhiheted, mert régen nagy swg-s volt, csak elbaszták a játékot, és te most az elbaszott játékkal akarsz játszani. töröld
  • Csataiii
    Neked humoristának kéne elmenned öcsém...
  • Gando
  • Fenrir
    Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése...
  • Csataiii
    Üdv!

Most kezdem a játékot, lvl 6os ithorian jedi. Az a kérdésem lene, hog most vmi űrállomáson vagyok az elején. Hova kell mennem, hogy eljussak a tatooinra???
  • MerlinW
    5 éve nem vettem elő a játékot. Azaz 1-2 évente előkotrom, de csak SWGEmu csekkolás miatt.
    A mai SWG-vel nem akarok játszani, nem köt le.
  • BIG UNIT
    Na skacok 8 óra alatt, de végülis leszedte őket...ajánlom mindenkinek és persze magamnak is hogy a frissítéseket írjátok ki :D a fasz van ki csak vele... na meek is és megnézem mien a gamma...
    csácsá
  • a.carkey
    Mit tudtok erről a trading card részről?
  • MerlinW
    kb 2GB.
  • Gando
    valószínüleg sokat... de egyszer úgyis végez..
  • BIG UNIT
    Hali!
    most szereztem meg a gammát és állati sok patchet ekezdet szedni...
    mennyit szed le kb? Csak ennyit szeretnék tudni...
    Köszi
  • Hunnenkoenig
    Hat Junius elejetöl julius vegeig ingyenesen lehetett jatszani 2 honapot.

Ha latogatnad az mmogames.hu-t, akkor tudtal volna rola :-P
  • Calver
    ragasztószalag ftw
  • a.carkey
    De ez a papagáj még nem halt meg, csak alszik ... :D
  • Calver
    ez annyit ér mint halottnak a csók.
    egy olyan halottnak akit bizonyos "CU" és "NGE" fedőnevű egyének végeztek ki.
  • a.carkey
    Nem halott! :D

Hoth és játműharc
  • MerlinW
    Ez már egy halott játék, nem igazán érdemes belefektetni. Várd meg a készülő KOTOR MMO-t.
  • Torzonborz
    látogass el ide : Magyar SWG fórum
  • mike01010101
    Sziasztok

SW rajongo vagyok, vegre raszantam magam hogy belekostoljak egy MMORPG-be, feltettem a 14 napos free verziot, (ha tetszik egy jatek mindig megveszem, nem vagyok warez hivo) erre is elofizetnek, havi parezer forintot ennel ertelmetlebb dolgokra is elszor mindenki.
    Szoval a kerdesem, van-e magyar klan, magyar tarsak, hol lehet keresni?
    Most ugy jatszok mint egy gyengebb offline prg-vel es ahhoz ez a jatek (az AI hianya miatt) keves de tarsakkal elvezetes lenne.
    13-es szinten vagyok 2 nap utan Mos Eislyben, jo lenne tovabblepni de ahhoz csapat kene.

Az ero legyen veletek:)
  • Figliar
    Köszi
  • MerlinW
    Nincsenek.
  • Figliar
    Hello.Uj vagyok ebben a Játékban... azt akarom kérdeni hogy vannak itt valami Tört vagy Private szerverek ahova simán fel lehet menni és nem kell fizetni érte, előre is kösz
  • cikasz
    mit vársz egy tizenpáréves vérpistikétöl?
    :)
  • a.carkey
    Olvas a halál meg a pénisze, csak ezt dobta fel elsőnek KOTOR MMO beírásra a google. :)
  • Fenrir
    Aki gamestart olvas az meg is érdemli :)
  • Gorii
    az egesz lamestar egy nc, mitvarsz
  • a.carkey
    Én is csekkoltam. Eszméletlen pl. ami ezeken a fórumokon megy.

Egy WoW rajóngó:
    "Hát te nagyon buta vagy már bocs. Miaz hogy divat? Lassan 4 éves játék :D Mégis ez volt az első korszak alkotó MMO, és azóta is minden kissebb MMO gamma ezt koppintja. Mind a küldetés rendszerét, mind a pvp-t, mindent szinte. Az egy dolog hogy némelyikben átirnak ezt-azt, attól függetlenül még ugyan az. És szerintem a WoW egyáltalán nem csak a PvE-ről szól. Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok, Arénák? Lotro meg no comment. Szerintem pénzkidobás volt a cég részéről :D Kotor-ra viszont kiváncsi leszek online."

Pl.
    Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok? SWG 2003 :)
    Arénák? Roma Victor

Pont a WoW volt az egyik, ami sablonosította az MMOkat. SWG meg az, amiben tényleg kurva jó ötletek voltak. :( Sajna voltak ...
  • s0n1c
    na mégiscsak jön a kotor mmo :P
  • Mayday
    Visszatertem a galaxisba. Fantasztikus erzes, bar ugy erzem, nem tudok ezzel a jatekkal jatszani (wow utan).

Pannoniaban nagyon sok haz all, ami meglepo, mert nekem mindketto el lett tuntetve. Szerencsere datapadbol ujra lerakhato, a teljes berendezessel egyutt! Sajnos Pannoniaban nincs jelenleg jogom epitkezni, igy melle letettem a kis weekend/pecazos hazamat, a nagyot majd valahova.

FarStaron kik vannak aktivak esetleg?

82. szintu vagyok, ha jol lattam, 90-bol, kiosztottam a meglevo Talent pontokat, jol vagy rosszul, fogalmam sincs, mert annyira nem vagom az egeszet :)

Elsimitast hol lehet allitani a jatekban?
  • MerlinW
    Nincs tört szerver, nem is volt. SWGemu-n van egy teszt szerver, de az mélyebb játékra alkalmatlan.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem szokásom javítani, meg nem is illik itt, de egyszerűen nem bírom megállni. Nem cseszegetés, hanem oktatási célból:)

azt
    tört szerver
    játszani
    mert
    légyszíves
    csomót
    nem tudom
    hogy van ez, ha
    tudja
    segítsen

Ha nem magyar az anyanyelved, elnézésedet kérem.

• Fix10
    aszt szeretném kérdezni hogy törtszervereken hogyan kell jáccani mer láttam egy csomot csak nemtom hogyvan ez ha valaki tugy léccives segitsen
  • shaba23 #5920
    asszem én sem tudnám mégegyszer összerakni a kandallómat:)

• Bhalage
    detto
    .)
    bar a belepomre nem emlekszem mar ki kell banyaszni :D
  • Fenrir
    Ha ingyenes lenne akkor talán visszanéznék, de kétlem, hogy még meglenne a karakterem.
  • a.carkey
    Levihetnék az árát az előfizetésnek. Az 5. évforduló hatására.
  • a.carkey
    Semmi. Pangás és újra kell raknod az összes skilled úgy, hogy fogalmad sok nem lesz róla. Ahhoz tanulmányozni kellene az egész irodalmat, hogy mi változott, mit érdemes, stb. :)
  • Mayday
    Kaptam ma reggel egy mailt, hogy JUN.26 es JUL.31 kozott AKTTIVALTAK az Accountomat az 5 eves evfordulo alkalmabol!
    Asszem szetnezek, miujsag a galaxisban :)
  • a.carkey
    Arra. Buff nélkül ezerszer jobb volt a game!