Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Lucasarts engedélyezte az SWGemu fejlesztését egy feltétellel, hogy nonprofit legyen. Így valszeg nem lesz ideges. Ha netalántán valóban sokkal nagyobb lenne a kereslet az emura, maximum megveszi, átállnak õk is, de a lénye4g hogy ez nekik nagy segítség lehet kockézatmentes felmérés szintjén. Tulajdonképpen mindennemû veszteség nélkül megtudhatják a helyes irányt.

[merlinw.org]

Kojiro
muhaha most látom ki vagy csá

Kojiro ergo sum.

Kojiro
az is 😄
mert te?

Kojiro ergo sum.

N1ggA
|HUNT| Kojiro JK3? 😊

Spread De Love!

Kojiro
Én az SWG nagyon az elején kezdtem anno és kezdetben szinte csak a harc fogott meg: BH, commando, swordsman (az elsõ scythe blade-emnek te atyaég de örültem 😄). Aztán szép lassan kezdtem kipróbálni a craftolást. És úgymaradtam 😄. Elõször csak Weaponsmith voltam de másik felem meg BH, aztán meg már Master Artisan meg Merchant is és a végén már egyáltalán nem harcoltam, csak craft kb 1 teljes évig 😄
Volt olyan, hogy 2 db 25ös crate 98%os swoopom volt, felét elosztogattam haveroknak 😄 Meg volt 2 AV21em hogy ne kelljen mindig átszinezni, ha más szinüre vágytam.

Ha egyszer csinálnak egy ilyen craftrendszerrel rendelkezõ játékot, ahol a crafter maga is jó harcos lehet és gamenek jó a pvp rendszere (a wow nálam 9/10 ebböl a szempontból), akkor az nálam ütne mindent.

R.I.P. SWG <#pardon1>

Kojiro ergo sum.

a.carkey
Röhej, de nekem pl. van accom, kezdetek óta, most is meg van, de egyszerûen hányok ha belépek. Ennek ellenére mint volt crafter nem rossz dolog, hogy 1 milla a resource crate-ek max. összevonhatósága, és nem 100k. 😊 Kb. 200 hely felszabadult a házamban.

Ja, és 45 hónapos rewardként egy kowakian monkey lizzardot kaptam (ill. választottam a tusken raider helyett), szóval Salacious Crumb most ott ül az Emperor's Chairem mellett. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
De.

A medve nem játék.

PLaci
Több mint egy éve játszottam utoljára, szal nem tudom most mi a helyzet, de ez nem a Bio Eng.-eknek volt a feladata? o.O

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lazarus
CU óta elsõ jó ötlet(?) <#buck>
a.carkey
a.carkey
Komoly ember lettél? 😊

Nekem sincs idõm MMOra, az SWG is szar, de ha kijön Pirates of the Burning Sea, szakítok rá idõt ...

A medve nem játék.

Mayday
Kaptam a SOE-tol egy levelet, bar nem igazan olvastam vegig, csak rapillantottam, de jol latom, hogy 14 ingyen nap, be lehet lepni? Es aki inaktiv marad, annak eltakaritjak ingatlanait.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

15 szakmát masterolt, eredetileg és legfõképpen bio-engineer volt, aztán a jedizéstért nekiláttam mindennek. Minden szakmát lehetett makrózni, igen még a harciakat is és még magas szinten is! Ezt igazán sosem éreztem cheatnek. Fõleg nem crafter esetében ahol aztán kemény világ volt 😉 A kereskedelem nekem nagyon tetszett, ha leálltál coronetben egy éjszakára csak pénzzel is lehetett milliókat keresni... Ezt nem sokan vették észre. Én is csak úgy, hogy mielõtt még értékül lett volna, gyûjteni kezdtem a kristályokat és ha már ott álltam megvettem a full ST armort is 100k -ért! De szép is volt! Mostmár nem lenne idõm semmilyen MMO-ra és akkor is tölthettem volna hasznosabban, de jó volt!

Úgyis mindenki emura megy, és alapon alig maradnak. LucasArts majd milyen ideges lesz, tönkrebasszák a hekkerek az SWG-t...<#nyes>

engem azért érdekelne hogy kb hány aktiv játékos lenne még 😊

nemvicc :I

REAL MADRID

a.carkey
Ennyire.

A medve nem játék.

Kreeder44
Na most akkor mi van evvel a játékkal mindenki Emus szervereken nyomja vagy az eredeti szerveren is vannak még??? mert gondolkodtam 1 éve h megveszem de lebeszéltek rólla most Vanguard : Saga of heroesozom de még mindig vonz a SW világa :S enniyre rossz lett ez a játék?

a.carkey
Erre emlékszem ... 😊

De jó kis biogenyo lettél a végén. Aztán sajna eltûntél, jedistül, mindenestül ... 😞

A medve nem játék.

Calver
hát, én architectként nem használtam nagyon értékes nyersanyagot - legtöbb dolognál ott mind1 milyen nyersanyagod van, de abból legyen sok - ellenben órákat vadásztam AV-21hez kellõ dolgokra módszeresen, utána meg ugye volt hogy kiálltam Coronetnél starport elé és elkezdtem árulni a kész terméket <#nyes> és mivel türelmetlen voltam, néhány rohadt player meg nagyon tudott alkudni, volt ott minden ár 2,5 és 4,5 milla között... persze olcsó húsnak híg a leve, a 2,5M-t fizetõk 70-80% körüli AV-21et kaptak csak... <#hehe>
ellenben tényleg, ami még nagy móka - és hihetetlen szép pénzforrás - volt az a smugglerkedés, ráadásul ugy h megvettem bagóért az ilyen ócska mindenre 71%os páncélokat, és felnyomtam 80-85%-ra sliceolással... namost mivel nekem olcsó volt, olcsóbban el is tudtam passzolni, és azért 80% és 85% között pont annyi a különbség h a második 25%-al kevesebb sebzést enged be <#hehe> ha ehhez hozzávesszük h átlagos páncél 80%ot véd kinetic/energyre, és kevesebbet minden másra, igen jól meg tudtam ebbõl élni...

szenvedek. nem szokott az ember ingyen hónapot kapni egy bizonyos mennyiségû idõ után?

"The trees move. Do you not see it?"

Lazarus
Nekem a kereskedelem jött be legjobban, öcsémmel elmentünk mindenhová értékes nyersanyagokat gyûjteni, csináltunk belõle jóminõségû buffokat és egy coronethez közeli sátorban árultuk. Meg rendszeresen gyilkolásztuk a buckalakókat mert a shoppingoló emberkéknek tetszett az eldobált ruházatuk, életünk folyamán találtunk 2 darab energiakristályt is aminek a piaci áráról fogalmunk sem volt, beraktuk jó drágán vendorba, másnapra eltûnt 😛
Calver
és mi volt a karid?
nekem a heppem volt a szakmák masterolása... asszem a végén 13nál álltam meg, köztük volt dancer, musician, entertainer (ugye mindhez csak ott kellett hagyni gépet, és még image designerhez is sikerült beszervezni vkith "álljon modellt"), Swordsman (így hívták kétkezes fegyveres kasztot?) , TKM, brawler, sõt, asszem az összes alapszakma, na meg architect... és ez volt a móka az egészben <#nyes> ezért imádtam precu rendszert, simán voltam egyszerre TKM és architect, ha gép elõtt voltam AV-21eket gyártottam - ezért az infóért még mindig nagyon hálás vagyok pedrohsi-nek, kb 30 millát szedtem össze vele 1-2 hét alatt -, levadásztam hozzá alapanyagot, hasonlók, amikor meg nem, akkor az artisanként összegyûjtött több millió nyesanyagból aljas módon makrózva raktam össze házakat, sõt, asszem még a New Order - akikhez késõbb csatlakoztam - guild hallját is én csináltam, bár ebben már nem vagyok biztos.
jöjjön már ki az emu! <#hehe>

Mayday
Hat, skacok, en meg csak jatszottam, semmi ilyen makrot nem hagytam, ez sosem volt az en stilusom. Ez mar kicsit - szamomra - cheat kategoria. Mondjuk teny, hogy lassabban is fejlodtem, mint a nagy atlag, de tudtam elvezni a jatekot nagyon. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Míg én iskolában voltam, a karakterem is tanulta az õ szakmáját 😉

Calver
ez nem így volt!
én pl volt h mokkírtás közben a konyhában pizzát csináltam, lementem bagózni, és hasonlók <#hehe>
de szép is volt régen a makrózás... <#nyes>

Fenrir
Ez jó kis videó volt 😊

Btw megnéztem utána pár precu harcot (ott voltak jobb oldalon a linkek) és így visszanézve szörnyû, hogy mennyire gagyi volt <#levele>

Szánalmas mozgások, mindenki csak rohangált mint a mérgezett egér, megmosolyogtató effektek. Nem értem, hogy miért istenítette mindenki a precu harcrendszert, übergagyi volt szvsz. Most nem akarom elkezdeni a wow-ot emlegetni, de azért egy közelharc ott ténylegesen közelharc és nem abból áll, hogy berohanok a tömegbe, ütök egyet és rohanok ki, közben kapom a healeket...

Nameg ez a combat queue...Semmibõl nem állt a játék csak berakom a sorba a mozdulatokat/makrókat és rohangálok.

A halál csupán a kezdet...

notórius sci-fi MMO rajongóknak két linket ajánlanék:

SWG EMU - többnyire folyamatosan mennek tesztek, jönnek az NPC-k és a többi content http://www.swgemu.com/

Infinity - über MMO ami majd lenyomja ezeket a régi gamékat, mint az SWG meg az EVE (igaz, nem is RPG) http://infinityhu.extra.hu/
N1ggA
azt pletykálják, hogy hetekben vagy pár hónapban mérhetõ a kész verzió

Spread De Love!

Calver
az ilyen fasságok miatt hiányolom igazán SWG-t <#nyes>
btw belegondolva kicsit silányul rendeztem be a házam...

Calver
oké... most megint fáj a szívem az SWG után <#szomoru1>

legyenek már emuk v. valami, Sel'quist a kék rasztahajú birodalmi tiszt újra munkába akar állni <#nyes>

s0n1c
én néhány napja beléptem a veterán 2003 as accommal, mert kaptam rá majdnem egy hónap veterán játékot...
CU, NGE annyira nem is érdekelt, de én annakidején bár JTL tesztelõ voltam nem tudtam kipróbálni rendesen és el is ment tõle a kedvem... és 2004 õsze óta nem játszottam. Viszont most fedeztem fel a POB hajókat, ugyanis kaptam egy veterán luxus yachtot is, és bár sok rossz dolgot lehet az SWGrõl és a SOE-rõl mondani, de a POB hajós dolog ledöbbentett mennyire jól meg van csinálva. 2007 környékén illene is a többi mmo nak is minimum ezt a szintet hoznia, hogy pl. nem a képernyõ közepén egy kis paraleropipedonnal lövöldözök mint EVE-ben, hanem tényleg a hajón lehet mászkerálni, és közbe az ablakokon ugyanaz látszik mint szimulátor módban. CU, NGE, játékélmény ide-oda, az viszont tuti hogy technológiailag még mindíg magasan az SWG vezet szerintem, ilyen ürszimulátor, de ilyen földi motor is ahol óriási városokat lehetett építeni meg épületeket berendezni, bányákat gyárakat telepíteni, illetve ilyen jól mûködõ gazdaságot viszont még sehol nem csináltak. Játékélményrõl meg a személyes véleményem annyi, hogy én CU,NGE elõtt se voltam megelégedve, nekem akkor is maga a questelés, a harc, a pvp buta grindelés volt, ezért is csak folyton kereskedéssel meg craftolással foglalkoztam.
Torzonborz
ezt aztán jól megaszonta 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

N1ggA
Csak 1 hónap??

Spread De Love!

Fenrir
???

ÁÁÁ! Nem ismeritek a történetet? Régebben tök jó volt swg, de amikor megjelent a WoW, belegondoltak, hogy az õ játékuk tök bonyoluilt, és létrehoztak egy olyan patchet, ami lebutitotta a játékot. SZal nem töltött be 1 csdomó mindent. Pl.: Belép a player a játékba, az ûrhajója tök hülyén néz ki, megpróbálé beleülni, kidobnja az asztalra. Megpróübál visszalépni a karijához, kidobja az azstalra, kész, tönkrement a karija. Egy hét alatt több százezren hagyták abba az swg-t. De ekkor a hekker swg-sek elkezdtek csinálni egy emulátort, ami újra mindent betölt a rendes helyre, és olyan lesz, mint régen. Még kkb. 1 hónap amíg kijön. Már nagyon várom, csak azzal fogom nyomni.

Lazarus
http://lotro.turbine.com/
Mayday
Honnan lehet olyat kapni???

nekem nem jön be 😊 a game

REAL MADRID

Lazarus
Kaptam meghívót LOTR bétára 😄
cikasz
Próbáld ki a ryzom-ot. Nekem pl bejött.

http://www.akciofigura.hu

a.carkey
A csúcs szerintem 2003 okóber-novembere volt.

Amúgy pl. én is kettõt vettem és két accom volt. Volt aki csak azért vett 1-1 példányt, mert a szemétládák sokszor az ilyen késõbbi kiadásokban rejtettek el robogót, ûrhajót, stb, amit a saját accodra is rá tudtál tenni, ha arra regisztráltad ...

De tény, hogy bár imádtam craftolni, ezzel a szerencsétlenkezeléssel még azt is megnehezítették. A harc meg egyszerûen idegesít. Ráadásul egy rakat olyan dolog került be, amit egyszerûen nem tudok megszokni. Megszopni - idõt pazarolni rá - meg nem akarok.

A medve nem játék.

Calver
sorozatjunkie-n volt hír pár hete

JohnnySmith
Jaja mint pl én a WoW-al. (na meg plusz 5nap a triallal ha beleszámít)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Mert jár 1 ingyenhónap amikor megveszed és utána lehet, hogy ráunsz és nem játszol tovább. Õk ezt is számolják, nem csak az aktív elõfizetéseket.

Lazarus
Talán mert le akar szokni róla, mint én 😛
MerlinW
bocs elnéztem, 270.000 volt 2003-ban swg, és 2.212,173 volt WoW 2006 végén (itt meg az összesítet számokat néztem😊)

Mondjuk nem értem én ezeket a számokat, mert SWGbõl majdnem egy milla fogyott, míg nemrég hírezte az SG hogy WoWból 8(?) millió fogyott összesen. De ha megveszi valaki miért nem fizeti? Vagy most mi?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Egyszer ekészül az SWGemu is, aztán lesz nemulass😊 Egész jól haladnak a srácok.

[merlinw.org]

MerlinW
Utánanéztem swg-s és wow-os oldalakon, amit találtam legnagyobb értéket, a top SWG népesség (elõfizetõk) 1.171.050 volt.
WoW-on 7.642,173😊

[merlinw.org]

lesz? O_o

REAL MADRID

Calver
Firefly MMORPG kell nekem, csak az majd soká jön még... <#szomoru1>