7195
-
#5993 a veteránok (2008. szeptember előtti cancelledek) kaptak 1 ingyenhónapot november végéig. ma fölnéztem. még mindig szar. többet be se lépek. úgy látom csináltak valami kezdetleges skilltree-t meg van beast mastery is, de üresek a szerverek (legalábbis chimaera az). érdekes, hogy a házam még megvolt pedig 2006 eleje óta nem léptem be. nosztalgiának jó volt, de csak elkeseredtem. várom már a the old republicot :) -
#5992 Vsz a jedi lesz az überclass. Ennek ellenére a többi classnak is nagy szerepet várok. -
Bhalage #5991 hat igen ez egy nehez kerdes
de azert remelem jo kis ticsung-ticsung jatek lesz :D
SW univerzum azert ottvan -
#5990 Kíváncsi leszek hogy oldják meg a "DE ÉN IS DZSEDI AKAROK LENNI ÉS PWNOLNI MINDENKIT brühühühü" dolgot. Bár, ha jól olvastam kezdésnél van erő és ls használat ergo mindenki lehet jedi :) Innentől kezdve, ha nem lesz jó a rendszer és a többi class/szakma nem érvényesül akkor ba**hatjuk. -
#5989 Visszahozhatnák viszont ide a pre-cu-t ... -
#5988 Bejelentés -
#5987 The Old Republic MMO
+300 évvel a KOTOR részek után ... -
#5986 fake -
#5985 City of the Skies? :) -
#5984 Ha ez kijön és csak kicsit is jobb lesz mint a mostani SWG akkor kezdhetik akár lekapcsolni a szervereket is... -
#5983 Csak skillalapú legyen, ne szint. Akkor az SWG alapokon indulhatna. -
Bandras DaSilva #5982 Ja, egy ideje már lehet róla hallani....ha lesznek részletek talán jobban látjuk majd, hogy mire számíthatunk.
Mekem speciel az ep4-5-6 időszak jobban tetszik..azt kéne valahogy fasza kis játékká gyúrni.
Ha mondjuk a régi swg feelinget hozza már nem lehet rossz:))...de azért remélem ez sokkal jobb lesz. -
#5981 KOTOR MMO to be revealed soon -
#5980 LOL, bármilyen szar hibája is volt, helyében nem tettem volna. Az élet egy értékes dolog és ő azt hiszem nem szorult arra, hogy csövezzen... pénzen kívül van más is persze, de hát csak megtudta volna oldani ügyét... de ő úgy látta ezek szerint, hogy nem.
Nem tudtam még jáccani a géjmmel, nem ismerem őt, de R.I.P.
Már felülről... vagy rosszabb esetben alulról figyel minket. -
#5979 Öngyilkos lett a Star Wars Galaxies dizájnere -
#5978 :) -
#5977 Már megbocsáss, de ez nem pikpak-ra volt... -
#5976 2500ft körül van egy hónap. -
#5975 Pikpakra:
Életkor: 1-8 között -
#5974 -
#5973 ez kész :D -
BIG UNIT #5972 Pikpakra gyerekek:
1:Gandóó:nem
2:Bandras: mennyi a haví pikpak díj?
köszkösz yoo közönség de látom nem esik le...
Csummertákó!
UI: UFo sosevót Béka van -
Bandras DaSilva #5971 Miért nem veszed meg/fizetsz elő rá?
Nem igazán kerül sokba... a havidíj meg pláne. -
#5970 és ezt szebb fórmában nem lehet leírni? -
BIG UNIT #5969 SZASZTOK MEGINT!
Szal a helykó hogy...ööö...hogy is mondjam...nem tok JÁCCANI pikpakra megondom...nincs tört szeró vagy iesmi?? Én má komolyan pikpakra nem vágom a rák folyik itt, de mán yoo lenne jáccani me az a 14 napos trial 1 nagy hugya-fosa!
Nah csá van! -
Csataiii #5968 14 napos cuccal. -
Csataiii #5967 Egyébként az emura várok eredetin csak szenvedek. -
#5966 Star Trek online, Stargate online :) Azért ezek kötelező anyagok:) -
#5965 "Az meg külön széppé tette a dolgot, hogy a Mustafar kiegészítő megjelenése után kb 1 héttel...vagy csak pár nappal nyomták bele az arcunkba az NGE-t. Szal a zsét még beszedték a kiegért bár tudták, bogy nagy botrány lesz..."
Nem ez volt a büdös parasztság hanem, hogy a kiegészítőt a Creature Handler különböző jó cuccaival reklámozták aztán 1 hét múlva az NGE-ből egyszerűen törölték ezt a szakmát...
Amúgy kb 1 héttel NGE előtt lettem full template jedi, sokáig nem élvezhettem :\ -
Bandras DaSilva #5964 A jedivé válásnak több módja volt.
A klasszik verzió az volt, hogy holocronokat lootoltál, amik megsúgták milyen szakmát kell masterelned. A bibi az volt vele, hogy 5 szakma kellett, de a holocron csak 4 et mondott meg, szal az 5. néha azt jelentette, hogy majd minegyik szakmát masterolnod kellett mire eltaláltad az 5.et.
Aztán a CUval jött a "glowy" dolog. Sok badget kellet gyűjtened és ezek összessége döntötte el, hogy mikor leszelglowy. kellet hozzá pár jedi content badge, profession badge, nehéz POI badge stb.
Ha glowy kettél, akkor egyszer csak eljött hozzád az öregember és elindulhattál a jedivé válás hosszú, rögös, grinddal kikövezett útján.
A pre-Cu jó volt, bár azért engem mindig idegesített, hogy a combat medicek nagyon durván tickelő mind poisonnal kicsináltak pikk-pakk..szal vmi kellet. Én speciel a CU-val ki voltam békülve..ha nem rakták volna be ott a szinteket nekem teljesen be is jött volna.
Az NGE viszont már eleve elrontott koncepció volt és ami különösen gusztustalanná tette az az a mód volt ahogy a soe tálalta, kommunikálta (konkrétan sehogy...vagy ez van ezt kell szeretni).
Én az swg-ben rengeteg nagyszerű emberrel találkoztam és igen jó guildekben voltam ...ezek egyike a CU után esett szét, a másik pedig az NGE után gyakorlatilag megszűnt...a tagok kb 95%-a egyszerűen nem játszott tovább. Én még gyűrtem egy ideig, de egyedül egy szerveren nem volt olyan izgi.Az meg külön széppé tette a dolgot, hogy a Mustafar kiegészítő megjelenése után kb 1 héttel...vagy csak pár nappal nyomták bele az arcunkba az NGE-t. Szal a zsét még beszedték a kiegért bár tudták, bogy nagy botrány lesz...
Tavaly nyártól Novemberig/Decemberig ismét swgztem és ismét sikerült egy jó kis guildbe bekerülnöm. Aztán meguntam...meg jött a Pirates és azt meg nagyon vártam.
Most nagy kínomban befizettem megint 1 hónapot...eddig elvagyok benne...bár nincs túl sok időm játszani...kb 1-2 óra naponta.
most egy ideig nem is szándékszom nagyon friss játékba befektetni mert a POTbs is csalódás volt az aoc is...warhammer online ( a következő nagy cím) meg nem nagyon érdekel.
-
#5963 Jaja. CU még csak csak, bár szokni kellett, meg ugye a kieg is azal jött, a "Mustárfa" mega "lávabogár". :D -
Grifidos #5962 Hát nem mosolygott a szám.
A CU-val még nem volt gáz (szerintem) voltak benne dolgok amik jobban tetszettek nekem mint amilyen elötte volt, de abban legalább voltak pozitív változások is.
Az NGE hát ja, hogyan butítsunk le 100%-osan valamit aminek pont a viszonylagos bonyolultsága adta meg a varázsát... -
#5961 Na az durva lehetett.Pont megcsinálnád, erre jött az NGE és minden newbie alapból választhatta a jedit ... -
Grifidos #5960 Igen...
Amikor találkoznom kellett volna az öreggel, én hiába mentem el a találkozóra mert ő helyette valami NGE jött... -
#5959 Ja tényleg:) De jó is volt:) -
#5958 force cubeokat kellett beszerezni force sensitive betonkemény moboktól, amik megondták a 3 mesterséget, amit masterelni kellett, utána pedig 1 random volt, amit vagy bemákoltál vagy szívtál és kimasterelted az összeset :D -
#5957 Húú hogy is volt a "force sensitive" képesség megszerzése régen? 3 master mesterség + random előbukkanó pacák a sivatagban, aki adott csúnya és hosszú feladatokat?:) -
#5956 Azért szép, hogy "L6 jedi". Nagyon nincs ez így jó. Anno a force sensitive is egy világmindenségnek tűnt a holoidőkben majd falusi parasztként is.
Szerintem már le tudsz menni a bolygóra, csak keresd meg a megfelelő embert. Az új tutorialt nem ismerem annyira. 1x ha kipróbáltam még az elején, de azt is TCn, de elvileg egy olyan arc lesz a nyerő, aki egy térkép előtt áll. Anno választhattál, hogy melyik bolygóra akarsz menni, most már ha jól tudom csak a Tatooinera tudsz elsőnek kerülni. -
#5955 Szerintem nincsenek annyian. -
#5954 Csoda, hogy ezért még pénzt van pofájuk kérni...