Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Are you a talented and experienced C++ programmer looking to join one of the best companies in the game industry? SOE is looking for you! Game Systems Programmers are charged with working closely with the design team to design and implement key game systems in Star Wars Galaxies. As a Game Systems Programmer, you will be creating and maintaining combat, character progression, and other key game systems in a massive virtual world."
<#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
A halál csupán a kezdet...
Ha ebben az ütemben halad, akkor 2-3 éven belül.
http://www.swgemu.com/
[merlinw.org]
Azt szeretném kérdezni, hogy fogunk valaha játszani az SWG-vel ingyen? Lesz tört szeró? Tudtok valami hírt errõl?
"Next generation Realm vs. Realm game system integrating both PvP combat and PvE quests on the same map in support of the greater war." - mit takar ez a rendszer?
Ha nem jönne be a SWG, akkor milyen mmorpg-t ajánlanátok? Nagyon tetszik a Lotro. Szeretem Tolkien világát. Csak nehezen szánom rá magam, hogy megvegyem és havonta x pénzt áldozzak rá. Ugyanis a melo mellett nem nagyon tudnám kihasználni. Ebbõl kifolyólag a Guil Wars még szóba jöhetne, mert nincs havidíj. Egyedül a SWG-ra áldoznék havonta, persze csak ha megéri. Ez majd kiderül.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Várd meg a Warhammer Online-t, az fog ütni méghozzá nem kicsit 😊
Ezt nem akarom elhinni. Úgy tûnik, most nagyon mellényúltak, ami a fejlesztõcsapatot illeti. Ettõl függetlenül kipróbálom és megosztom veletek tapasztalataimat és véleményemet. Köszi mégegyszer!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lehangoló volt látni, hogy Farstaron csúcsidõben Mos Eisley negyedannyira sincs benépesítve mint annó Coronet hétköznap délelõtt. A kantinában is alig van 4-5 ent egyszerre, szemben a régi Coronet 20-30 entjével szemben. Régen Bestineben volt ennyi...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mi itt egy 4 éves béta játékról beszélünk. Miért is béta? Mert a megjelenése óta már 3 (igen, három) teljesen különbözõ harci rendszere volt. Ilyen még soha nem fordult elõ más mmorpg-ben.
Másik fele, hogy az SWG vállalati tolvaja, John $medley nyílvánosan is beismerte, hogy:
We're not going to go in and make some broad-sweeping changes. We tried that with Star Wars Galaxies, we screwed it up, and we're not going to do it again.
Magyarul: Nem fogunk széleskörû változtatásokat eszközölni. Azt már egyszer megpróbáltuk az SWG-vel és elbasztuk, nem tesszük meg újra.
Ennyi, az SWG egy elbaxott játék pedig remek lehetõségek voltak benne.
Ha szereted a világot és kíváncsi vagy rá akkor próbáld ki a trial-ját, de azt hiszem, hogy csalódni fogsz benne. Ezerszer jobb mmorpg-k vannak helyette és jönnek ki nemsokára.
Játszhatóség és népszerûség szempontjából nem veszi fel a versenyt a GW-szal, a WOW-val vagy éppen a LOTRO-nal?
Egyikkel sem veszi fel. SWG játszhatósága gagyi, nagy nulla. Életemben nem láttam még ilyen elkúrt ui-t és irányítást.
Én az NGE megjelenése óta nem voltam a játékban, ergó nem is tudom hogy mi változott azóta, de nagy valószínüséggel ezzel kapcsolatban semmi.
Megfogadom Mayday tanácsát, kipróbálom, de majd csak júliusban, akkor veszek ki 1 hét szabit.
Annyit tudok elõre, lehet akármennyire rossz is, nekem fog tetszeni, ha csak a megszállottságomból indulok ki. Csak kukkancsatok az aláírásomra!<#vigyor>#vigyor>
Spread De Love!
Ugyhogy ne foglalkozz a sok negativ velemennyel, mindannyiunkbol egyfajta keseruseg szol, allj neki ugy, hogy imadod az SW vilagat, es megformalsz egy Neked szimpatikus karaktert ebben a vilagban, es 14 nap mulva lesz sajat velemenyed, ami nem is biztos, hogy negativ.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A medve nem játék.
Rossz tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Játszhatóség és népszerûség szempontjából nem veszi fel a versenyt a GW-szal, a WOW-val vagy éppen a LOTRO-nal?
Nagy SW fan vagyok. Ismerem az összes Lucasarts játékot, kivéve ezt. Anno úgy gondoltam nincs értelme, hogy belekezdjek, nem lett volna túl sok idõm a melo mellett, ezért nem dobok ki havonta x pénzt.
Most is csak kiváncsi vagyok rá. Még ha tetszik is, nem biztos, hogy megveszem.
Viszont az érdekelne, hogy a 14 napos verziónál, az aktiválástól számítja a 14 napot vagy az effektív játékidõt számolja. Az utóbbi lenne a jobb, de van egy sanda gyanúm, hogy az elõbbi lesz az igaz.
Tudnál segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a 14 napos trial-t? Érdekelne, kiváncsi vagyok rá.
Nagyon nem vagyok képben a SWG-val kapcsolatban. Visszaolvastam, de néha kínai volt nekem, pl: "OpenSWG CU-s, az SWGemu pedig PreCU-s"
Szóval megköszönném, ha tudnátok adni egy kis eligazítást, ha lehetséges.
Elõre is köszi!
Spread De Love!
Azért mert az swg nem 1 szerverrõl megy hanem minden világnak több szervere van (login, zónák, adatbázisok), ezeket már nem olyan egyszerû visszaállítani. Na és ha visszaállítanák ki garantálná, hogy visszajönne minden régi játékos akkor amikor küszöbön van egy Warhammer Online vagy egy Age of Conan kiadása...
"A Star Warsot nem lehet hasonlítani egy "mesejátékhoz"."
Egyáltalán nem mesejáték a WoW, egy tökéletesen felépített és kidolgozott történelme van, nemhiába jelentek meg könyvek is róla. Ha a grafikát nézed akkor nem szokványos ez igaz, de passzol a világhoz és a hangulathoz.
"A wowban elmész a max szintre és ez volt a cél de a felénél megunod a folytonos farmolást."
Most azért bõven van content a játékban, elég ha csak minden negyedik peccs olyanra sikerül mint ez a 2.10 (tartalmilag értem). Farmolást is csak az unja meg aki 24/7-ben farmol.
"De az SWG az egész más ott nincsen "határ" szinte akármeddig lehet fejleszteni a karaktered."
Akármeddig? Meddig? CU-ban lvl80-ig, ebben az NGE izében is van határ. Variálható a karakter? Mostmár nem olyan könnyen mint preCU-ban és CU-ban...
"Huhh bocs ha hosszu de ez is kikivánkozott belQlem ahogy láttam pár pre-CU-s videót :'( Igat én is már csak a CU után játszottam a triallal de valahogy még a wownál is rosszabb."
Saját véleményem az, hogy a preCU egy rakat szemét volt. Mind a nevetséges combat queue-val mind az über kasztokkal. A CU sokkal közelebb hozta a csapatjátékot, könnyebb volt szintezni (nem abból állt, hogy pikeman-ként pl. a bol lair-t aoe-zom egyfolytában) és a kasztok sem voltak annyira erõteljesek egymástól. Igen, voltak hibrid kasztok amik a megfelelõ kombinációban nagyon erõsnek bizonyultak, de így is volt esélye a többi kasztnak ellene pvp-ben.
Nekem fenntartásaim vannak az emu-val kapcsolatban, lehet hogy sok embernek a kánaán lesz a preCU, de a contenthiány fogja elõbb-utóbb megölni azt is.
Huhh bocs ha hosszu de ez is kikivánkozott belQlem ahogy láttam pár pre-CU-s videót :'( Igat én is már csak a CU után játszottam a triallal de valahogy még a wownál is rosszabb. Rengeteget olvastam az SWG-rQl plus rengeteg videót láttam de már azoknak az irásoknak meg a videóknak is több hangulata volt/van mint a wownak valaha is lessz.. Szeretnék már személyesen megismerkedni az igazi hangulatával.
Mégegyszer bocsi.. 😉
A medve nem játék.
A truegalaxies.com teszt emu szerver a sima swgemu.com-os klienst használja, perpill az a használható. Abban már müxik a beszélgetés, és basic combat. Craft nem. Travel sem szerintem, de azt még nem néztem, ill a bazár is üres ahogy láttam. De mostanában gyorsan halad a fejlesztés. Most a skilleket írogatják, ahogy nézem mindegyik kész lvl3-ig. Ha ebben az ütemben haladnak év végére lehet belõle valami.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]