7195
-
dirtlaci #6035 lécci az elözö kérdésekre aki tudja a választ irjon PLS könyi -
Kyle07 #6034 nem lehet vhogy eredeti játék nélkül rendes szerókon játszani?
-
#6033 Maradt az instanceolás? -
#6032 Már egy ideje nem követem, de meglepődnék, ha hozná azt a feelinget, amit a pre-cu, sőt, megkockáztatom: a player cities előtti swg ...
De a pre-cu zseniális volt. 2003-ban felépítettem a házam, bejöhetett bárki, letettem a vendort, meg a robotgyártás, a craftrendszer, a harcrendszer az ide-oda (le)dobható skillekkel, a jedivé válás útja(i), petek, járművek, pvp, teras kasi, bh, a 3 AT-ST-vel való holocronvadászatok force sensitivekre, BUFF NÉLKÜLI harc. :) Atom volt.
Az emu is jó, bár hiányos, de még 6 év után is volt (lett volna ha nincs ez az állandó reset) feelingje a pistoleer, smuggler (ha persze elérhető volna az emuban a feign death), bh pisztolyskilleknek, és a harcnak. De még így is jó volt. Most tele van házzal minden szar. Az emuban legalább üres a környék.
Szerintem érdemes építeni rá és évek múlva ha el is készül, szerintem ! sokra érdemes koncepció lesz. Már aki ismerte az SWGt az NGE előtt ... -
dirtlaci #6031 hali lécci valaki mondja meg Akkor a star wars Galaxies kivan ad va vagy sem lelehet e törten tölteni valahonan és ha igen honan Bocsi csak nem vagyok jártas ez ügyben viszont szeretem az MMORPG ket meg az sw lécci cálaszoljatok köszi -
#6030 nem de viszont az swtor az lesz, adhatnátok neki egy esélyt. -
#6029 és addigra lesz más SW mmo ? azon az SWTOR nevű izén kívül ? :) -
#6028 2012-t mondanak mire kész. most akkor tegyük fel, hogy legkorábban 2014-re végeznek, és akkorra már mindenki megunja a várakozást, és senki se fog vele játszani. az a hangulat ami régen volt már nem lesz újra soha -
#6027 nosztalgia miatt mindenképpen :)
ha meg egyszer elkészül akkor már nem csak amiatt. -
#6026 Ha tudod mi az az SWG PreCU rendszer, akkor tudod, hogy érdemes, ha nem ismered, akkor is..:) De csak ha majd egyszer elkészül. -
#6025 Van még egyáltalán értelme azzal szenvedni? 2009-ben? -
#6024 swg emu oldalára nézz el , ott van faq . de még nem teljes , csak test server fut. -
#6023 Nincs törtszerver -
Kyle07 #6022 Hali! Letöltöttem a pirateclubról egy SWG Emu nevi tört szerveres változatát a játéknak. De gőzöm sins h mit kell benne csinálni meg stb....Tudnátok nekem ebben segíteni h mégis h áljak neki játszani? Előre is köszi.:)
-
#6021 Mindenesetre szerintem bosszantó ha mindenféle jedi meg sith mászkál összevissza, eléggé extrém dolog.
De ez az új dolog nekem nemtetszik, a látványvilága miatt. -
#6020 Fene tudja, pár képen kívül nincs még róla semmi infó. -
#6019 "Addig is, hamarosan (jövőre?) megjelenik az új SW MMO"
aminek sok köze nem lesz a jó kis pre CU SWG-hez ugyebár.... -
#6018 KOTOR jó volt nagyon, Bioware meg nem szokott sz@rt kiadni a kezéből, reméljük ezen most sem változtat.
SWGEmu pedig nem "tört", hanem Lucasarts által engedélyezett nonprofit projekt:) -
#6017 Hát elég szánalmas.
Mind az SWG SOE-s szarakvása ami miatt törtön akarok játszani, és z új KOTOR-ra épülő MMOnak nevezett valami...
Sose lesz jó SW-s MMORPG :/ -
#6016 Egy szerver van, az swgemu-s tesztszerver. A fejlesztés most tart kb 60%-nál. SWGEmu.com fórumán és IRC csatornáján találsz szerverelérést. Azonban nagy élet nincs még rajta. A végleges verziót per pillanat 2012 végére igérik (ami jó jel, mert még sosem jöttek dátummal).
Addig is, hamarosan (jövőre?) megjelenik az új SW MMO a Bioware gondozásában. -
#6015 Üdv.
Aki tud SWG Emus szervert mutatni, ahol játszhatok, kérem írjon privátot, vagy válaszoljon itt.
Meguntam a SOE Töketlenségét havi 5k-ért, egyszerűen szánalmas. -
Bhalage #6014 :D -
#6013 Nem, csak simán: TAKARODJ! -
#6012 TAKARODJ!? -
#6009 ez nem a hivatalos swgemu. másik bagázs csinálja . a kettő közül az egyik csak készen lesz előbb vagy utóbb :D -
#6008 meg a többi... legyen szépen a régi :D -
#6007 egész jól állnak
ajánlom, hogy faja legyen és ne csak jedik pattigjanak előttem :) -
#6006 SWGEmu helyzetjelentés -
#6005 Én használom néha, de magyarral nem nagyon találkoztam még. Kb 2000 ember használja összesen. De még nagyon alfa állapotban van. -
#6004 Valaki ki is probálta már ezt az swemut h mennyire jó? és ha igen sokkan használják? (magyarok) -
pedrohsi #6003 swgemu stress test, a kép elkészültekor 500-an voltak online - ez több mint a hivatalos szerverek eredménye mostanában :p
[img=http://img242.imageshack.us/img242/9057/swgemuevent11kd8.th.jpg] -
#6002 www.swgemu.com
www.swgservers.com/swgemu-help/faqs/
www.robcherry.net/swg/
-
#6001 hogy lehet ezt kipróbálni? -
#6000 SWGemu helyzetjelentés:
Működik a bazár és az utazás. Tatooine, Corelia, Naboo, Lok már bejárható.
Páncélok, fegyverek, kétkezi harc, stb mind mennek. Naboon általában mindig van egy 50-100 fős csapat. -
#5999 Az ingyenes lesz. Ha valaha elkészül...:) -
#5998 Én főleg a pvpre értettem ezt a jedi kérdést, swgben hellyel közel jól megoldották, öröm volt olvasni a master doctor bottal járkáló jedik anyázását mikor bh-val szétkented őket. Jedi Knight ott izmos volt, de az odáig vezető út bizony nagy szopásokkal volt kikövezve.
Bár számomra az old republic, mint mmo már ott megkérdőjeleződik, hogy mi a fenének kell egy npc követő egy multi játékba... Az a maradék szocializációs lehetőség/hajlam is tűnjön el? -
#5997 Egyszerünek tünik. Olyan buffokat kell adni pl a többi kasztnak amik közel elengedhetetlen a group küldikhez/instance-okhoz/csoportos támadásokhoz! Vagy a jedik ne vehessenek fel olyan szakmákat amik szintén elengedhetetlenek ezekhez a dolgokhoz. Például akármilyen raid feladat és ott fel kell törni kódokat amit a jedik nem tudnak... Nem tudnak továbbjutni/befejezni és baszhatják :D -
#5996 és az emu ha valaha elkészül? -
#5995 Nincs ingyenes út. Elvileg nem is lesz, hacsak valaki ki nem csempészi a Sony bázisáról a komplett szervercsomagot. -
#5994 Üdv.
Ha valaki tud vmi inygenes utat (SWG Emu-n kívül) Kérem küldjön 1 emailt.
De ha van BH karid Mandalore armorral, és eladó az account, akkorse felejts el levelet küldeni.