Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden skill benne van, loot benne van, lehet lõni, verekedni, kardozni, mobot ölni partiban.
[merlinw.org]
Más. Kipróbáltam az új SWGEmu-t, haladnak a srácok. Teljes Tatooine bejárható, már vannak jármûvek, mobok, ruhák, kantin. Néha már partiznak is a srácok. Skillek még mindig nincsenek, de ahogy olvastam már az sincs messze.
[merlinw.org]
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[merlinw.org]
A halál csupán a kezdet...
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"The trees move. Do you not see it?"
Én új játékos vagyok és a FarStar (azt hiszem így kell írni) szerveren vagyok. Szeretnék valami magyar csapathoz csatlakozni, már ha van ilyen ezen a szerveren
Amúgy Chimaera-s voltam anno.
ez amúgy csak pár példa volt. én abben leltem vmiféle bûnös élvezetet, hogy minél több professiont masteroltam. valamint nem hinném h te szívesen ülnék órákon keresztül a gép elõtt, és nyomkodnál pár gombot csak azért h legyen még egy kis xp-t architectben. szerettem macrozni, na. de ugyanígy volt h órákig kerestem profi anyagokat ahhoz h AV-21et összerakjak. aztán mentem Corvettere, szereztem egy AV-21 schematicot, vissza haza, összeraktam, ki Coronet reptér elé, és aki többet ad érte, viheti, nekem meg nõtt a bankszámlám egy szép nagy összeggel.
vagy pl egy ideig mániám volt badgek begyûjtése, meg is lett szépen a 100-as varázslatos szám asszem. ezzel is órákat el bírtam szórakozni. a házam berendezésével szintúgy, és volt h 3 millát adtam azért h beszerezzek egy képet. a végeredmény magáért beszélt, mondjuk kandallót már lusta voltam csinálni. <#nyes>#nyes>
de ami még ennél is fontosabb volt, az a közösség. ha jól tudom te Starsideren voltál, nem tudom ott milyen közösség alakult ki, de Farstaron iszonyat jól el lehetett baromkodni.
az SWGnek egyszerûen annyi aspektusa volt, annyi különbözõ játékstílus, hogy mindenki megtalálta benne az élvezetet, és nagyjából mindenki másban.
solozással meg megint nem tudom mi bajod, ha csapatba verõdök azt normális emberekkel teszem, de ismeretlenekkel nem fogok csak úgy összeállni, fõleg hogy igen nagy eséllyel bekerül akármilyen jól kiválogatott csapatba is egy idióta, aki az egészet elrontja. preCU nagyon is jó volt ilyen szinten, jobb ha az ember soloban vadászik, simán több hely kellett volna ahol össze kell rakni egy ütöképes csapatot ha túl akarod élni.
Sel'quist, valahai Farstaros
"amúgy nemtom ki hogy van vele, én speciel MMORPG-kben hihetetlenül nem vagyok csapatpárti, gyakorlatilag csak soloban szeretek mászkálni."
Pedig pont a fordítottja lenne az értelme, nah ezért volt egy rakás xar a precu rendszer.
Ja, és rengeteg dolog ismerõs lesz az SWgbõl.
A medve nem játék.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
amúgy WoW próbál kiegyensúlyozott lenni, de nem igazán sikerül neki. én 18-as hunterrel elit mobokon farmoltam jó sokáig, amikor 26-os pala meg pillanatok alatt elhullott ugyanott.
másik dolog h WoW tulképp SWG lebutítva...
pár példa:
Hunter - Creature Handler
- SWG: ha voltál creature handlerrel, tameeltél egy dögöt, elvitted Bio-Engineerhez, aki klónozott belõle egy turbozott verziót, majd azt használtad jó sokáig.
- WoW: hunterrel odamész egy döghöz, tameeled, és örülsz h veled együtt fejlõdik.
Bányászás:
- SWG: vettél pár bányát vmint energiát (pl benzint), kerestél egy olyan helyet ahol nagy sûrûséggel fordul elõ az anyag, lepakoltad a bányát, pakoltál bele energiát (atyám, ez de hülyén hangzik), pénzt, aztán egy idõ múlva visszanéztél és örültél a sok kibányászott nyersanyagnak.
- WoW: fogsz egy csákányt, odamész egy érhez, elkezded ütni a csákánnyal, örülsz.
Craftolás:
- SWG: kibányasztád/megvetted ugye elõször a nyersanyagot (volt h napokig vadásztam AV-21hez jó nyersanyagra), elmentél egy városba ahol jó munkaasztal volt, összeraktad a cuccot, experimentteltél, ha bejött feltápoltad, örültél.
- WoW: benyomsz pár gombot és kimész bagózni <#nyes>#nyes>
Kereskedelem:
- SWG: szereztél egy kellemes helyet, leraktál egy árust, odament a jóember, megvette, örült. vagy beálltál Coronet reptér elé és elkezdtél ordítozni h AV-21 eladó 5 milláért <#nyes>#nyes>
- WoW: babaszod a cuccot az aukciós házba oszt jóvan.
hmmm... vajon mit kéne csinálni h az SWGben visszaálljon preCU? bár szerintem nem lehetne visszaállítani egykönnyen. inkább... változtatni kéne kicsit az infrastruktúrán és indítani egy pár új, preCU szervert, ha a jelenlegiek terheltsége úgyis minimális. de ez úgysem fog sajnos bekövetkezni. <#szomoru1>#szomoru1>
WoWban bezzeg görnyedhetsz a gép elõtt hogy más színûre válthasd a holmijaid.
Szeretem ha egy MMOban van némi káosz és nem annyira balanceolt mint pl a WoW. Szerverenként különbözõ ökoszisztéma és szociális viselkedsi forma alakul ki.
Meglepõdve tapasztaltam hogy másik szerveren a doktornál nem álltak sorba a buffért, hanem "aki kapja marja"; továbbá ötösével jártak mobot "solo"-zni (wtf) és minden tízszer annyiba került. o_O
beállni 12 mokk közé, beindítani a macrom, és elmenni pizzát csinálni.
paradicsom alap és sonka/kukorica/akármi rárakva, vissza a géphez, új mokk tábor, makró be.
sajt lereszelve, pizzára rátolva, sütõbe be, vissza géphez, vissza városba új küldikért. pár perc eltelik, pizza kész, kezdeni újra az írtást, közbe megkajálni.
imádtam ezt csinálni <#nyes>#nyes>
ha meg nem épp ebédet csináltam, elmentem AV-21re vadászni. ott folyton gép elõtt kellett lenni, de 3-5 milla creditért megérte <#vigyor1>#vigyor1>
ráadásul ha az ember ügyes volt, swg-ben nem is igazán volt üresjárat. most WoW-ozgatok, ott bezzeg... tipikusan dohányosoknak kitalált gém. az ember pont el tud szívni egy Kentet amíg a griffel átér másik városba. <#hehe>#hehe> hiába van ott is Hunter istenkomplexussal, azért SWG-t sokkal jobban élveztem.
amúgy nemtom ki hogy van vele, én speciel MMORPG-kben hihetetlenül nem vagyok csapatpárti, gyakorlatilag csak soloban szeretek mászkálni. hiába vagyok elvileg jó csapatjátékos, mások nem azok - és nem szeretek szívni mások hülyesége miatt... jobban elvagyok magamba, na. <#eplus2>#eplus2>
asszem ez most szép hosszú hozzászólás lett...
de ez van. már csak a hõsi múltat sirathatjuk. vagy mi.
Starsider:
sonic: Soonic Droodak (master smuggler/master pistoleer/business man - Tatooine -1051 -4946)
sírni tudnék...
"That other lesson is the infamous "New Game Experience" the team put into Star Wars Galaxies in 2005. On that, he was completely frank.
"With the NGE, I'm sorry about the mistake we made," he told us. "We screwed up and didn't listen to the fans when we should have, and it's not a mistake we're going to make again."
The NGE completely altered Star Wars Galaxies, a game that had launched in cooperation with LucasArts over two years before. Classes disappeared and the game fundamentally changed in almost every way. It came as no surprise to observers that this change was massively unpopular among the playerbase."
A medve nem játék.
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
[merlinw.org]
De azert neha igy is up.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...