7195
10877436381340714828.png
  • a.carkey
    Nade bolygók és hollandik? Ne már! :D

• Kisponyi
    tonnányi ilyen cucc van a fájlokban, sok emotion/cucc meg még rakat egyéb amik már az első verzióban benne voltak, de sose kerültek be a játékba. Kíváncsi vagyok miket fognak belőlük használni.
  • Torzonborz
    gondolom hidden object , azaz a fileokban benne van de magában a játékban nem.
  • a.carkey
    "amit nem is láttunk anno, pedig benne vannak a játékban"

Ezt magyarázd már meg lsz, mert nem értem. Benne vannak a játékban és még nem is láttuk? Vagy a filmben? Vagy a SW univerzumban?
  • eurom
    -a soe
  • eurom
    hivatalosra gondoltam a falunál hogy cu val jött.

gondoltam emunal nem lesz falu mivel pre cu ,de azota utána néztem itt probálnak megnyitni olyan bolygokat is amit a soe nem is láttunk anno, pedig benne vannak a játékban
  • Krassius
    Falu az volt mar Pre-CU is.

SWGEMU-ban az utolso infom ami volt a Jedive valasrol az az hogy minden karakternek generalodott egy mob lista (Rumor) amit meg kell ett olni a megfelelo darabaszmaban hogy force sensitive lehess. Ezutan neki kellett allni holocront farmolni, ha useoltal egyet az mondott egy szakmat amit ki kellett grindelni. Ezt kellett addig csinalni mig nem unlockolodott neked a Jedi.
    A GM-ek annyiban segitettek par jatekosnak hogy megadtak a moblistat.
    Egyebkent meg un. Rumor groupokat csinaltak amik vegigrohantak a bolygokon mindent leolve ami szembejon.

Remelem elesre kitalalnak valami jobbat.
  • Torzonborz
    itt : http://www.darjani.org/news.php bővebben olvasgathatsz róla .
  • Cnut
    Nekem nem olvassa már az eredeti cd-t :)
  • N1ggA
    Sorry, de nem tudom megérteni. Most ez a júni 11-ei verzió az alpha, a béta, vagy a kész, live, minden contentet tartalmazó pre-CU hű mása verzió lesz?
    Valamint, miben más a Darjani?

Amúgy látom most installnál, hogy eredeti swg kell hozzá, nekem ez megvan, de nem hiszem, hogy mindenkinek, ez majd biztos csökkenti a játékosszámot.
  • Torzonborz
    pet vagy companion nem tök 8 :D
  • a.carkey
  • a.carkey
    Bedőlni nem fog, de tény, hogy késztetést nem érzek, hogy bejelentkezzek akár öt percnél többre, pedig lenne benne teendő, de baszott unalmas az egész. :(
  • Smuge
    Ez nagyon jó hír hogy így felpörögtek az események, tuti visszanezek! Örülök hogy nem vettem meg a tor-t, sehol nincs az swg-hez képest. Remelem vakarják majd fejüket a fejesek , hogy mekkora ziccert hagytak ki miután bedől a tor.
  • a.carkey
    Jawa pet nem volt. A TORban is companion formában van benne.

Kowakian Monkey Lizard pet viszont volt. Nekem spec a téli mókával lett ugye vagy öt. (Amikor beléptem a házba és betöltődtek, mindig megrémültem, mert baromi nagyot rögötek köszönésképpen. :D)

De volt mellette még két holopetem is. Vagy három? Még elnevezni is el lehetett őket. :)
  • Kisponyi
    #6412, bocsi :D késő van
  • Kisponyi
    #6142, olvasd el
    amúgy 2 szerver van, 1 teszt amin a legfrisebb verzió van fent, de van "blue frog" amiből szinte bármit megszerezhetsz, ez a szeró tisztán tesztelésre van
    És van egy "play server" amin egy aránylag stabil kód fut, de nincs benne annyi funkció. Ezen vannak sokan.
  • alex88
    es milyen szerveren lehet jatszani?
  • Kisponyi
    bocsi, most néztem, kivették sajna a guild kreálást :(( na majd júni 11 után :D
  • Kisponyi
    de guildet tudunk akkor a guild chat müxene, mint hun :D
  • Torzonborz
    gondoltam hogy csinálok hun csatit de nem lehet :(
  • Kisponyi
    én szívesen segítek bárkinek ingame, ha kell, megtalál "WREZY" néven, amúgy meg most már csak simán keress rá torrenten és töltsd le. Mivel már nincs élő hivatalos szerver így nem kalózkodás.
  • Torzonborz
    hmm ha már ezzel gond akkor a játékban mi lesz ?
  • Panzeradler #6412
    Itt van egy step by step leírás. SWGemu
  • alex88
    hogy lehet jatszani?valaki irja meg mit kell letolteni, honnan, meg hol kell regelni!koszi!
  • fetish
    erröl eszembe jut az a starsideres legenda ,hogy ha megölsz egy ewokot nem lehetsz már jedi
  • Kisponyi
    az nemvolt, de repülő ewok lett :DDDD
  • tusken
    Na ennyit a TORról.

• Torzonborz
    jawa pet !!!! :D talán ez az egy.

ööö ez nem volt SWGben , nem ?
  • tusken
    Azért a TOR nem lesz leverve ,de ettöl függetlenül nem tudnék onnan olyan contentet mondani igy hirtelen amit az swg ben szivesen látnék.

más törtös tapasztalatokbol ki indulva pár ezer playerrel már van olyan érzésed hogy tele a szeró

• Kisponyi
    hát, hogy őszinte legyek, kemény arculcsapás lenne SOE/LA-nek, ha teljes EMUs társadalom létszáma akik aktívan tolják több lenne, mint amit ők CU/NGE után maradásra tudtak bírni, ha meg TOR-t is megközelítené még, ha nem is hagyná le, na az lenne az igazi. Én tuti, hogy 2 helyen is leszek, úgymond Official swgemu-n az eredeti feeling miatt és a darjani-n a másféle tartalom miatt.
  • AnuluWork #6404
    Na, beszéltem haverral, meggyőzött, szóval Darjani lesz nekem is. Lesz pár extra, és ezáltal van benne potenciál hosszútávon is. Remélem sokan kezdenek ott ismét.

Ha a játékosok száma "népességben" megvernék a TORt (bár lemérni szerintem nem fogják tudni ...), na az megmosolyogtató lenne, és egyébként elégtétel "az elmúlt nyolc év" LAs szemét húzásokért és az NGE miatt. :D
  • AnuluWork #6403
    Szerintem nem lesz sok jedi. Ha valaki jedi akar lenni, annak ott a TOR. Én igazából beleélni akarom magam az SW világba, ezért is fájt az SWG lelövése, mert erre az SWG tökéletesen megfelelt. Csak belemotoroztam/gyalogoltam a világba, és a kutya töke nem fogta a kezem, hogy oda nem mehetsz. A TORban/ból pont ez hiányzik. Vezeti az embert. Ha nem csinálod végig a class questet, akkor tk. az első bolygóról se tudsz elmenni. :) Max szint után meg marad a pvp vagy a küldik ismételgetése. Más izgalom nincs, hacsak valaki egy olyan legacyra nem izgul, ami nincs kész, hiányos és bénábban néz ki, mint a Crusader Kings 2 családfája. :(
  • Kisponyi
    pre-cu-nak pre-cu, de megmondták, hogy a jedi elérését megvariálják, hogy ne legyen már az elején olyan sok jedi, ki kell újra találni miként lehet megszerezni.
  • eurom
    szerintem szakma grind vagy a gm ek osztogatták ,én ugy tudom ez pre cu
    falus móka meg cu val jött
  • Kisponyi
    Van jedi, de megváltoztatták a elérését, kicsit grind/falu/exploration vegyesfelvágott lett, vannak elrejtve spotok(romok) amikhez ha eljutsz miután eléred alap sensitive-t akkor tovább erősítenek, (le kell térdlni rom előtt és úgy meditálni, ha nem "talál" érdemesnek arra, hogy erőt adjon robbanással kiüt XD, egyet már találtam corellia-n, de belehaltam amikor meditálni próbáltam hehe),de hogy az alapot miként lehet pontosan elérni :D Na az rejtély még nekem.
  • Torzonborz
    majd' 15k user regelet eddig az oldalon ha csak 20% jön vissza az is szép szám. :)

Jedit passzolom , soha nem érdekelt .
  • AnuluWork #6398
    Engem is vonZANA, de nem tudom mennyien leszünk. Az NGE után jött ugye az ötlete, de akkor még sokan tolták. Nem tudom mennyien néznének vissza? Ha nem sokan, akkor meglepődnék, ha igazán benépesülne a szerver. :(

Szerintem amit javasoltok és sokan nyomják majd rajta, na arra kellene június 11. után menni.

Egy kérdés. Láttam jediket is. Milyen módszerrel lehet most elérni? Falu vagy szakmagrind?
  • AnuluWork #6397
    Erre. :) El kellene menteni a jövő nemzedéke számára! :D
  • Kisponyi
    Óóó, én azon hál isten már túl vagyok :D 2006 óta regisztrálva vagyok és várom is a végleges darjani szervert, remélem kitartanak most már addig.