7195
-
-
-
-
#6472 úristen, ez a jégkockatartó mennyire jó már -
#6471 SWs palacsintasütő vagy Han Solos jégkockakészítő nem kell valakinek? :D -
pedrohsi #6470 a mobok nem teljesen megbízhatók, az AI-t is újra fogják írni, és gondolom még nem mindenhol pontosan olyan mobok spawnolnak ahogy azt régen láttuk -
Krassius #6469 Allakhazam.com -on volt, de már leszedték. -
#6468 régen volt egy oldal ahol bolygók szerint fel volt sorolva/bejelölve hogy milyen mob hol spawnol. ezt nem tudja vki ? próbáltam gúglizni de nem találtam. :( -
#6467 Pont kb. a megjelenéskor fogok költözni, de max. a UPCt análisan inzultálom ha nem köti be gyorsan a netet. :) -
#6466 hmm izé preCUban nem voltak humanoidok ájszli környékén ? mintha vmerre lebzzeltek volna , tuskenek biztos asszem keletre. de most semmi.
név ami aláírásban van. -
Kisponyi #6465 Egyenlőre nincs különösebb közösség, valszeg majd a wipe után kezdünk összegyűlni, már, ha sikerül :DD Engem mindenesetre Wrezy/Quan/Quan neveken megtalálhatsz a Basilisk szerveren. -
Zhetron #6464 Sziasztok!
Pár napja fedeztem fel, hogy egészen jó állapotban lehet már játszani az SWG EMU-val. A kérdem az lenne van-e valamilyen magyar közösség valamelyik szerveren? Engem Swefo néven megtalálhattok mindkettőn. -
#6463 basilisc-en már most bazi sokan vannak ahhoz képest hogy wipe lesz. :)
az a durva hogy még most is kiemelkedik a tucat mmo szarok közül. nem hiszem el hogy senki sem képes hasonló mmo-t készíteni , mindenki csak a "klón" vackokat gyártja ( na jó azért akad 1-2 kivétel :) ). -
#6462 Hát gyerekek ezt is megértük. Nő a létszám ahogy látom, nőnek a kommentek is, előkerülnek a régi fanok :D
Kíváncsi leszek hányan lesznek a szervereken. Remélem összegyűlünk egy jó páran, és megérte ez a nem is tudom hány év várakozás..történelem lett ez a játék! -
Krassius #6461 Valaki photoshopolja át 2002üt 2012 -re :) -
#6460 Akkor aktualizáljuk! :D
-
#6459 szerintem valakinek át kéne vennie a házigizda szerepet Hmuda-tól aztán rakhatna be bannert meg egyebeket. -
#6458 Apropó, akkor ismét lehet majd három lépegetőm? -
#6457 A trading card game pl. nem volt rossz. -
#6456 -
tusken #6455 Igen, igy millio questen túl nem nagy szám ,de akkoriban végignyomtam -
#6454 Ezek mazohisták, vagy mi? :D -
Kisponyi #6453 lehet fura, de nekem meg pont az nem tetszett :D nemszeretem, ha egy ilyen fajta mmo-ban vezetik a kezem. Pont az volt a jó ennek a játéknak világában, hogy bementem egy városba, és találtam egy npc-t aki elvileg egy senki a világban, de adott egy questsort amit megcsinálhattam, de nem volt kötelező. :) De elehet ezzel csak én vagyok így :D -
tusken #6452 kövezzetek meg de nekem az a quest chain bejött amivel 1 - 90re lehetett fejlödni és tatooine tól a mustafarig mindenhol kellett valamit csinálni ,de kb csak ez az nge böl -
#6451 nge emu ???? arra is kíváncsi valaki ? :D -
Kisponyi #6450 nemigazán, mert a Project swg egy másik csapat :D ők az NGE-s emu-t csinálják :D -
#6449 Ez mehetne bannerbe:
-
#6448 Inkább szomorú, mert elvileg van a piacon egy SW MMO ... :( -
#6447 ha már ilyen szépen összeáll lassan az emu, akkor lassan azt hiszem én is benézek... NGE után hagytam az egészet a fenébe, egyszer néztem talán vissza, amikor JtlS-t ingyen hozzávágták a kétlábúhoz, ami egész jó volt, főleg mert teljesen különállt a szörnyűséges NGE-től... bár emun nagyon hiányozni fog a 30 milla creditem
ellenben jó látni, h így pörög ez a topic -
#6446 emlékeim szerint úgy volt, h holocron megaszondta első négy szakmát amit ki kellett gyúrnod (és csendesen az asztal alatt zokognod, ha pl Image Designer-t kaptál), az ötödiket viszont nem, és amíg nem találtad el véletlenszerű próbálgatással, nem lehettél jedi. tekintve h volt... mennyi, 30? 50? szakma...
vicces rendszer volt, na, viszont remekül működött, szerintem falu előtt láttam az egész szerveren kb 2 fényfütyist, később meg spontán potyogni kezdtek az égből amerre a HaTE guild járt. -
Krassius #6445 Hivatalos verzioban is a falu pre-CU volt. En akkor hagytam abba mikor CU kijott, es boven a jedit grindeltem mar.
KB CU elott fel evvel jott falu, elotte ha jol tudom szakma grind kellett hozza, es ha letudtad a karaktered szamara kijelolt szakmakat (amit persze nem tudott senki)akkor lettel force sensitive es kezdhettel neki a Jedi fejlesztesnek. -
#6444 6442 kék kiemelés! :D -
eurom #6443 nekem igy elsöre a wookie meg mustafar is megfelel ,de ezt a taanabot honnan szedted? :D -
#6442 Mindegy, csak jöjjön és szeressük úgy, mint régen.
Mellesleg, a Taanabon kívül melyik a másik extra bolygó ami bekerül?
Peace! :D
PS:
Ez amúgy textúra cserével, vagy hogy?
-
eurom #6441 tessék csak neked :D
- The main weakness of SWG was its lack of quest content (despite the sandbox gameplay). Once version 1.0 will be finished, will you add some post-CU (especially NGE) content or do you consider it useless ?
We would like implement the tools and subsystems required to build and put in new planets. As it stands we have received a lot of help from the community since we went open-source. There are some working on world builder tools, script editors, converters for models and animations, or working on building new content. I think we can add the planets in the client that SOE never used and even create new ones later. -
eurom #6440 fejlesztök emlitik valamelyik interjuban de ugy emlékszem neveket nem mondanak hogy milyen bolygok de látod más is hallotta ne hitetlenkedj -
#6439 Játszottam a Rebellionnal, szóval nem tudsz meglepni! Na ki vele! :D -
#6438 És melyik bolygók? Van erről valami leírt info? -
eurom #6437 de de bolygók a fileokban elrejtve :D -
#6436 A régi ( Hunnen féle ) fórumon Csabsz mutogatott egy csomó rejtett cuccot ami benne volt a fileokban.
Egyébként meg EMU-ba gyk azt tesznek be amit akarnak asszem vhol ezt demózták is.