7195
10877436381340714828.png
  • sznek1975
    Exploler mission terminálbol ha veszek fel küldetést Hunting missiont nem mutatya hova kell menni. és cordinátákat sem ad meg. Mikor fog ez változni ? Mitöl van hogy most már csak 1 küldetést tudok fel venni?
    Utoljára szerkesztette: sznek1975, 2021.10.31. 10:10:55
  • sznek1975
    Mitől van az hogy mikor leütnek közelharcban vagy lövöldözésben nem tudok felálni a földröl? Pedig nyomom a hozzá rendelt gombot - nálam a B betü az . de mégse. Ritkán sikerül felálni vagy csak ha ki nyirtak. lassan megörülök ebbe. van rá megoldás ?
  • AnuluWork #7153
    Mi ez az 1,9 milliárd XP amink van? :D
  • AnuluWork #7152
    Közben rájöttem. Mit érdemes csinálni? megvan a speeder, befestettük. Ti elkezdtétek nyomni Bib küldetéseit, vagy elkezdtetek gyurmázni felfelé?
  • AnuluWork #7151
    Hogy tudom levenni ezt a qurva galactic moon festival kosztümöt? :D Jabbaként mozogni se tudok. :D
  • sznek1975
    Felvettelek én is barát listára. Köszönöm.
  • sznek1975
    Csak 50 es a hátizsák a legnagyobb ugye? Igen butorokra amikbe lehet pakolni sok mindent.
  • AnuluWork #7148
    Backpack?

• Rikimaru
    A furniture-örökre gondolsz, bútorok/polcok/dobozok ilyesmi?
    Én felvettelek friend list-re, ha gondolod recatch-elj, IGN - Jini Katay :)
  • Rikimaru
    Igen, köszi. Már érdeklődtem a Stuff-nál ez ügyben, nem elvetett dolog de egy éven belül még biztos nem lesz aktíválva, sok más előrébb való dolog van nekik jelenleg.
  • sznek1975
    Szeretnék érdeklödni hogy mibe lehet pakolni cuccokoat házon belül? név szerint érdekeln hogy kereshessem a bazárban. Majd jöttök idővel remélem addig is minden jot nektek.
    Utoljára szerkesztette: sznek1975, 2021.10.25. 17:11:32
  • Bandras DaSilva #7144
    Én most egy kicsit be vagyok havazva, nem nagyon van időm játszani mostanában. Ha van, akkor azt nem itt töltöm:(.

Össze jött most egy halom meló meg otthoni dolgok.

• Bandras DaSilva #7143
    Hali, nincs atmospheric flight. Az az NGE végén lett amúgy is.
  • sznek1975
    Ennyire azért ne gyertek vissza ekkora rohammal. :)
  • Rikimaru
    Sziasztok! Commentek-ből kiindulva úgy döntöttem adok egy esélyt a RE szerónak, viszont számomra egy fontos kérdés! Náluk elérhető az Atmospheric Flight? Legends-en vagyok, ahol elvagyok de nagy szívfájdalmam, hogy ez a mod denied.
  • sznek1975
    Ki szokott fent lenni? és milyen névvel?

Nekem Kari nevem Cryss.
  • AnuluWork #7139
    Jó ez még most is! Hangulat.
  • Torzonborz
    Köszi, xp-s kompatibiltás módban már elindult rendesen.
    Hát, rég voltam már SWGben. Emlékszem 2003ban hogyan ámultunk cimborával a grafikán, most meg már kicsit vicces. :D
  • AnuluWork #7137
    Egy ilyen volt a képfeltöltés alatt:
    "for verification, please upload an image that contains: a piece of paper with you username, and the usernames of all accounts in your household, and the right hands of all account-holders in the household"
    Minek kell nekik a jobb kezünk? Teljesen nem normálisak ők sem.
  • AnuluWork #7136
    Pontosan. De csak feladják 1x! A lányom már kivan. :)
  • Bandras DaSilva #7135
    Sajnálom, hogy ez mindig ekkora issue:(.

Értem valahol, hogy nem akarják, hogy több account menjen egy helyről, de akkor meg kellene egy olyan rendszer ami kiszűri a csalókat---meg amúgy is, egy jó 10 éve halott dologról beszélünk.
  • AnuluWork #7134
    Már kikupálódtam nagyon ezzel a szarral IS.

Szóval, a kliens.exen (a nagyobbikon) jobb gomb, beállítás, kompatibilitás, futtatás win7/win8 stb. módban, admin be. Oké, és menni fog mindörökké. (Beállítás fogaskerék, generál egy options.cfg -t, és ha nem jönne elő a felbontás amin játszani akarsz, akkor ott át tudod írni arra, amire akarod. Nekem 2070, 4k felbontás mellett laza 1024*768at dobott csak fel. 1920*1080ra sikerült átírni és most boldog vagyok, vagy voltam.

VISZONT :D :D :D ...

... megint szopunk családosan ...

Hiába volt a nagy bárhányan játszhatjuk, minden oké, na mégse. A lányom be akart lépni, nem tudott. Gondoltam, elírta a jelszót, vagy vmi hasonló. Nos nem, letiltották, mert multiple accountot észlelt a rendszerük ...

Ezek ugyan nem kértek barom képet magamról, és a háztájiakról kezünkben a játék eredeti CDivel, nem, tehát már előrébb léptünk a f.szkalap SWGEmu után. Ők egy b.szom household request formot akartak kitöltetni. Igen ám, de nem ám okosan, hanem egy bután leprogramozottat.

Szóval a lányom megkapta a felfüggesztést. Semmi email, semmi üzenet a XXI. században. Szerencsére kapcsoltam, beléptem a fórumukra a lányom nevében, ahová vsz sose lépnék be az ő nevében, és ott írták is, hogy igen, felfüggesztve. Ha mégis egy csapatban nyomjuk, töltögessek.

Töltögettem.

A lényeg, hogy ezek is kézzel írt baromságot kértek, rajta a három acc nevével, de bár elsőre úgy értettem (vsz ők is), hogy melyik a main és melyek a sub accountok, a valóságban ez nem volt jó nekik, mert a request form nem elérhető csak úgy, mint egy nyomtatvány, csak annál aki kapja az töltheti ki, vagyis a saját accom alá nem tudom berendelni a gyerekeim accját, mert a lányom accja kapta a felfüggesztett üzit, és a form csak ezt tudja értelmezni, máskülönben NEM KÜLDI el a forumulát. :) De erre mire rájöttem mi a baja, komolyan, ez nem normális. Volt a játékból X darab példányom, megvéve a kieg, zárásig nyomtam (2003-2011), de ekkora szívást 10 év után nem hittem volna ezzel a szarral! :D

Szóval, megküzdöttem vele, bár, egyelőre, továbbra SE érjük el a kicseszett swgt együtt, de talán ez egyszerűbb lesz, mint a hígagyú SWGEmusok kapcsán volt, talán jön egy emil, hogy minden oké. Talán ... :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.11. 21:18:11
  • Bandras DaSilva #7133
    Nekem tegnap volt ilyen. újraindítottam és utána jó volt.
  • Torzonborz
    Gondoltam megnezem ezt a restorationt, install utan launch gombra bokve csak teker aztan annyi, nem tortenik semmi. :(
  • AnuluWork #7131
    Áhhh :D
  • Cnut
    Ah, oké, örülök hogy sikerült!
  • Bandras DaSilva #7129
    Van egy NPC a starport előtt. Ha beszélsz vele, akkor tudsz jelmezt kérni tőle. Sok féle jelmez közül random kapsz valamit és azzal lehet menni trick or treatezni. Van pár elég jó dekor amit meg lehet tőle aztán venni ha van elég tokened.
  • AnuluWork #7128
    Ez elég szürreális volt. Beléptem, és pont egy olyan kép fogadott, hogy egy Kowakian monkey-lizard egy marha nagy pókkal trick or treatezik. Olyan volt, mint egy player, petje egy pók volt, de hogy miként lett belőle Kowakian monkey-lizard, azt már nem tudnám megmagyarázni. :D
  • AnuluWork #7127
    Elkezdem elolvasni a kézikönyvet. Rég játszottam már vele.
  • Bandras DaSilva #7126
    No para.

Csináltam Discordot: https://discord.gg/5MnMDtrk

szerintem gyűljünk itt. Egyszerűbb egyeztetni.
  • AnuluWork #7125
    Sajnos csak most láttam. Én sajna nem vagyok otthon. :(
  • Bandras DaSilva #7124
    Minden alap skilled megvan, artisan novice, entertainer novice, marksman novice, scout novice meg brawler novice. Ha ezek nem kellenek, akkor a novice boxra klikkelsz, majd surrender skill. 5-4-3-2 skillpontba kerülnek.

Bestineben van Imp pilot. Én is abba léptem be. Igen jó pénzt dob, de a legacy questek is jó pénzt adnak.

belépek most Bandraas néven leszek hamarosan Mos Eisleyban a starport előtt. Ott tudunk dumálni. Ma nem sok időm van, kb 20-30 percig leszek, az olyan 1240 ig max.
  • AnuluWork #7123
    Gondolod emlékszem rá! :)

Most azt írja, hogy táncos vagyok. 1 szint. :) Ezt meg tudom változtatni? Nem tudom, rég volt cu és nem sokáig, de az egyes alap skillek pontba kerültek?

Mit érdemes? Mos Eisleyban van imp század, ugye? Mintha az űr jobban és gyorsabban adta volna a manit, mint a szárazföld, ráadásul ugye nem kerül majd pénzbe a sima alap TIEal az utazás sem.

Van benne Sorosub Yacht? Vagy valami többszemélyes?
  • Bandras DaSilva #7122
    Ez a halloweenes event. Anno retailben is volt.
  • Bandras DaSilva #7121
    Minden alap szakma novice boxa alapból jár. Az alap skillek is. Ezeket ledobhatod, ha nem akarod.
    Bolygót nem tudsz választani, Tatooineon kezded a Legacy questeket.
  • AnuluWork #7120
    Csak az 1024x768 látszódott, de manuálisan átírtam.
  • AnuluWork #7119
    A felbontást manuálisan javítottam. Kicsit kicsik az ui dolgok. Viszont mi ez a csontvázas baromság?
  • Cnut
    A launcherben jobb felül van a fogaskerék és ott lehet felbontást változtatni.
  • sznek1975
    U betü és ott vannak a szakmák. És azt választod ami tetszik és van hozzá fegyver is. Tudtommal skillek vannak. Azokért meg kell dolgozni hogy legyen belölük valami. Némi pénzt össze szedsz 1000 elég és arra a bolygora mész ahol kezdeni szeretnél.
    Utoljára szerkesztette: sznek1975, 2021.10.10. 06:13:22
  • AnuluWork #7116
    Ha lehetne változtatni a felbontást és értelmesen karaktert generálni (kinézet mellé szakma, pontok elosztása, majd bolygóválasztás) tök jó lenne ...