7195
10877436381340714828.png
  • Torzonborz
    nem server status, user counter vagy mi . azaz az online userek számát mutatja. mondjuk nem sok mmo-ban láttam ilyet ( talán EVE egyedül ).
  • pedrohsi
    SWGEMU forum

ott van a server status a jobb oldalon, legalábbis nekem megjelenik amikor be vagyok jelentkezve
  • Torzonborz
    mondjuk nem csodálom hogy lag van, elég sokan vannak fent most is. :)
    kár hogy nincs vmi online user counter az oldalukon, megnézném mennyit mutat. :D
  • Bandras DaSilva #6512
    Köszi, közben megoldódott:)..arra emlékeztem, hogy meditációval megy a tknak, de egyelőre csak a brawler ágat tolom:)..szal kell még egy kis idő:).
  • Krassius
    Ja es termeszetesen a TK Master tudja meditacioval a sajatjat :)
  • Krassius
    Action es Health wound doki / medic, Mind wound a tancos / zenesz.
  • Bandras DaSilva #6509
    Hát benéztem délután. Érdekes. Néha lagzik mint az állat meg ledobál elég sűrűn. Coronetben rengeteg ember van. Vicces volt látni.

Action woundot mi gyógyítja? Táncos?

Meghaltam egy nagy lag miatt aztán most van wound bőven.
  • eurom
    pre cu jedi voltam ,de most falura meg old manre kell várni ha beteszik ez most hogy lesz?
  • eurom
    azért az a TK mindenhez jol jön crafterhez is ha neked kell bányászkodni,
    alap szerintem
  • Krassius
    En voltam TKM / Doc es Def stacker TKM nagyon sokaig. Pont ezert akarok most rangedet jatszani inkabb.
  • a.carkey
    Jaja. A Tk a legócsitottabb harcosállat. :) (Apropó, volt más SW játékban valaha TK?)
  • a.carkey
    Jaja. Én is ezt tapasztaltam. Artisan kitol, legyárt, lebányász minden, majd craft, majd szakosodás, majd utána ha van pénzed és van felszerelés, lehet harcolni. Jedi miatt úgy is ki kell tolni jópár szakmát, úgyhogy mit siessen az ember. Lesz elég harcos. Árus meg szerintem kevés.
  • Bandras DaSilva #6503
    Brawlerre gondoltam, hogy teras kasit csinálok..mire elérek addig, hogy használhatok knucklert...csak lesz már pár használható.
  • Krassius
    Jelenleg abszolut HC mode van, alap CDEF Rifle eleg gyenge. Lehet jobban jarsz ha kezdesz Artisannal es gyartasz magadnak valami jobbat :)
    En is elo fogom asni a jo kis craft macrokat.
  • Bandras DaSilva #6501
    Lemaradt: kösz a választ.
  • Bandras DaSilva #6500
    Akkor este felpakolom. Kell majd megint egy kis idő mire belejövök:).
  • Krassius
    Kicsit kihalt, de játszható. Volt némi lagg de kevesebb mint a Dio3üban amit előtte játszottam
  • Bandras DaSilva #6498
    Valaki próbálta már ezt a betát? Milyen? Sok panasz van lagra meg, hogy sokat áll a szerver...csak, hogy érdemes-e már most felpakolnom vagy inkább még várjak vele?
  • a.carkey
    Ha jól értem, alfabéta után törlés. Viszont, én 8 év SWG után bétázni már hosszabb időre a felsoroltak miatt nem szállok be. Ha "live" lesz, azonnal jövök, mert ennél jobbat még senki sem készített, de még béta. Nos, nem. :D
  • tusken
    Elég sok minden müködik majd ,szerintem semmi gond avval az alfa béta fázissal.

Jedi mondjuk nem müxik ,de majd a falut belerakják és mehet a jedi grind is gondolom a BH nak se lesz sok értelme addig hacsak nem egymásra is tudunk pakolni fejpénzt aszem az elején lehetett a starsideren.
  • a.carkey
    Én erre emlékeztem:

"June 11th - Basilisk testing phase complete. Basilisk wiped and becomes play server."
  • Torzonborz
    korábban ezt írták :
    - May 14th - Liberator offline and wiped. TC: Nova offline. Basilisk launched for stress testing.
    - May 21st - TC: Nova online and opened to public testing again.
    - June 11th - Basilisk testing phase complete. Basilisk wiped and becomes play server. Basilisk will persist through Alpha and Beta development phase.
    - Sometime in far future - Basilisk wiped. Release developmental milestone reached. SunCrusher launched without threat of wipe, ever.

szóval a "tényleg elkezdődik" az még odébb van bőven :(
  • a.carkey
    Akkor hagyom. Akkor szóljatok, ha ez tényleg elkezdődik. Addig ha van cseppnyi időm a család, foci EB, költözés háromszögben, inkább CK2zöm, míg nincs GW2. :)
  • eurom
    és nem béta hanem ,Alpha and Beta phase a végleges verzióig :D
  • a.carkey
    Várjál. Wipe? Nem final, hanem beta? Na fasza ...
  • Mr_no_NaMe
    fasza ._. na nembaj, azért letöltöm holnap este..
  • Torzonborz
    nem final lesz, wipe -> beta -> aztán majd valamikor final .
  • Mr_no_NaMe
    holnap akkor jön a final verzsön?
  • Kisponyi
    bazz nezem a kepeket es meg idegesebb leszek, mert beszart alaplap+tap gepemben penz meg nincs potolni. pedig ugy mennek irtani. de itt bohockodom mobilrol aaAaaaAaaaaaa
  • a.carkey
    Két óra alatt belejöttem a pre-cuba. Sok mindent még ki se próbáltam. Pl. irtó zavaró, hogy TCn ott a béka, de szar sincs benne ...
  • tusken
    Felraktam, hm hát azért ezt szokni kell megint :D
  • a.carkey
    Az a röhej, hogy az egész annyira tökéletes és letisztult, hogy sosem fogom megérteni, miért kell ennél több egy UIre? :)
  • a.carkey
    Jaja. Feelinges. :D

BTW, pont ma 35 éve mutatták be a Star Warst az USA-ban ...
  • Krassius
    Galactic civil war-t akarok pár jó imperial és rebel klánnal
  • Torzonborz
    imp invasion event coronet mellett . csöppet nagy volt a tömeg meg a lag :D

• a.carkey
    A prot. droid seggén a tükröződés nagyon kemény. (Kb. 2003 októbere körül.)
  • a.carkey

• a.carkey

• a.carkey
    És az egyik kedvenc ...
  • a.carkey
    Én csak afkztam az esőben, oszt megtámadtak. :)